ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Sprísnenie protiepidemických opatrení pred Vianocami

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Predstavitelia vlády s hlavným hygienikom nám oznámili nové opatrenia, ktoré sa pred Vianocami sprísnia.

Čo nás teda čaká a koho sa budú týkať?

  • Od  11.12.2020 – zatvorenie terás reštaurácií, jedlo so sebou ostáva zachované
  • Od 14.12.2020 – sprísnenie podmienok prevádzky hotelov, vlekov a lanoviek, vyžadovať sa bude test nie starší ako 72 hodín
  • Od 21.12.2020 – školské prázdniny a zatvorenie obchodov – okrem nevyhnutných na zabezpečenie základných potrieb – opatrenie platné minimálne 3 týždne
  • Od 28.12.2020 – pravidelné testovanie zamestnancov v podnikoch – nad 500 zamestnancov

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ

Pridávame prezentáciu Úradu vlády SR z dnešnej tlačovej konferencie – Protiepidemické opatrenia:   opatrenia_12_fin

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To je taký kočko-pes…pozatvárajú nejaké prevádzky,maloobchodne predajne,ale cestovať po celej republike je dovolené,dá sa predpokladať,že po 3 týždňoch čiastočneho obmedzenia,počet pozitívne testovaných začne stúpať a zase prídu ine obmedzenia,to je nekonečný kolotoč,mali dať 3 týždňový tvrdý lockdown,aspoň by sme videli,či tie lockdowny majú nejaký účinok…

  2. vsetci co robime jak debily cely rok. a chceme ist na chalupu trochu odpocinut. tak nam to zakaste. na robotu sme dobry. debilita prveho stupna.

  3. pre:ja..Lenže niektorí živnostníci mali na jar svoje prevádzky zavrete,skoro 3 mesiace,teraz ich budú mať zase 3 týždne zavreté a možno neobmedzenému cestovaniu na chaty,dovolenky ich budú mať zavreté aj dlhšie,ale to Vás nezaujíma,že…

  4. Pandemia zasiahne vsetky oblasti podnikania , preziju silne zdrave podniky ktore v minulosti nepodvadzali na dnaiach odvodoch. Restauracie Pizerie nerespektovali nariadenia, pustali cez terasi do svojich vnutornych priestorov zakaznikov sami sa doviedli k uplnemu zakazu vid Soporna Pochoda .

  5. Na 3 týždne zatvoriť obchody je najväčšia blbosť na akú sa zmohli. Čo všetko sa môže za tú dobu udiať? Nemôžu byť v domácnosti nejaké poruchy a kde si má potom kúpiť nejakú náhradu? Veď najväčší nápor je v potravinách? Tak isto obmedzovanie nákupov dôchodcov a iných. Počas tých dvoch hodín, je to v obchode ako na protivládnej manifestácii. A to je už bezpečné? Radšej obmedzený počet nákupných vozíkov.

  6. Dnes byť volič OLaNo je ako mať nálepku na čele “ som blb“
    Našťastie ľudia už začínajú chápať čo napáchali svojim hlasom a OLaNo čoskoro skončí na smetisku dejín a deti sa budú o ňom učiť ako o vláde ktorá dokázala za 7 mesiacov totálne zdevastovat krajinu.

  7. Ani som nevedel aky su Seredcania mudri.Neobhajujem ziadneho politika ale ako by ste vy riesili korona krizu. Je jednoduche sediet za PC a kvakat jak chora vrana ako Matovic vsetko zvrzal. Nikde na svete nenasli nic ucinne v boji s koronou. Okrem Číny. Ale oni si mozu dovolit odrezat jednu dedinu od sveta aj na niekolko rokov.

  8. Boris. Veď o to ide. „Nikde na svete nenasli nic ucinne v boji s koronou.“je to boj z vetrom.ale Igor.M to moc prežíva a obviňuje všetkých ludi.“Pokazili ste si to“! Čo majú ľudia prestať dýchať ?či sa to niekomu páči alebo nie, nič sa stým nedá robiť, je to vírusové ochorenie.

  9. Igor M , je blazon, robi si co on uzna za vhodne. To nieje clovek co ma byt na poste premiera. On ma mat odbornikov a oni povedia co a ako. To ako keby ste dali opicu do atomovej elektrarne a nech tam sefuje. Presne to robi Igor M so Slovenskom. Takze v sobotu 12.12.2020 o 12 hod treba ist tej opici ukazat nasu spokojnost. A nenechajte sa odradit blaznom a blaznami co tu opicu volili, oni su totizto tiez naruseny.

  10. pre ja aj Anca vy asi budete original zdegenerovane smerocko-hlasacko-kokotelbovsko-harabinladinove pice!!!!!…..

  11. smer=zlodejska banda skurvena 11. decembra 2020, 10:19

    Ty si pri narodení spadol na hlavu? V tvojom prípade neviem, či si vyšiel predkom, či zadkom. Opýtaj sa materi, čo vlastne si.
    Môj názor na teba je úplne jasný.

  12. Prosím info, ak ochoriem a budem musieť byť v nemocnici, môžem dať výpoveď otrsklej zdravotnej sestre? Veď ak to dobre chápem tak ja som zákazník či ako to funguje

  13. Ak tvoja manzelka bude mat 10.mil.eur, budes zakaznik, ako „obycajni ludia“.
    Ak si slovak, teda luza ci opica, ..po troch dnoch ta kopnu v rit. Ak to prezijes.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img