ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Výzva Úradu verejného zdravotníctva

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ÚVZ SR |MM|  So všetkou pokorou vyzývame ľudí, aby v záujme ochrany svojho zdravia rešpektovali platné nariadenia. Ich cieľom je spomaliť šírenie nákazy.

Prosíme verejnosť, aby dôsledne zvážila návštevu priestorov, v ktorých sa nerešpektujú opatrenia proti šíreniu COVID-19. V tejto situácii je mimoriadne dôležitá osobná zodpovednosť každého z nás. Chránime tým seba aj svojich blízkych.

Niektorí prevádzkovatelia budú dnes a možno i po najbližšie dni obchádzať platné vyhlášky. Tým sa môže zhoršiť situácia a oddiali sa uvoľňovanie opatrení a návrat do normálneho života. Úmyselné obchádzanie pravidiel, ktoré nás chránia, môže bohužiaľ viesť k exemplárnym sankciám.

Veľmi neradi by sme sa dostali do tejto situácie, pretože podnikateľský sektor je počas pandémie aj tak ťažko skúšaný. Ak to však bude potrebné, budeme k tomu musieť v záujme ochrany zdravia pristúpiť.

Naším poslaním je chrániť vaše zdravie – pomôžte nám v tom.
#CHRANIMEVAS #ROR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Srat na zakaz , majitel ma tiez rodinu a musi platit svoje vydavky. To ze mu stat da 800 eur ho nevytrhne z kolotoca. Nariadenia su neplatne. Treba otvorit, a zdravo premyslajuciu ludia podporia tento podnik. Ludia co to hania , su len matovicove ovce, zapredanci a debili. Ked sa niekto boji cripky menom zabijak covid, tak nech sedi doma na prdeli a nelezie do podniku. Pre ludi co maju rozhlad a vedia , ze toto je len vymysel elit, tak smelo treba podporit podnik a rozhybat ekonomiku, vzopriet sa debilovi z TT a jeho debilnemu statu co maju za sebou skolu zivota a plagiatorstvo.

  2. Podnikatelovi už moze byt jedno, ci dostane pokutu, aj ked nepravom , tam sa musi obratit na advokata, napr Judr Krajniakovu. Ked podnikatel musi mat zatvorene na zaklade nejakeho nariadenia, a uz mu hrozi bankrot, skrachovanie, tak sa moze z vysoka vysrat na nejakeho blazna z TT co podporuje toto strasenie Covidom, co je len klamstvo pre nejake ine zaujmi nejakych elit.

  3. Treba odvolať celú vládu, bo len slepý ešte nevidí, že premiér a jeho banda sú totálny diletanti a dodrbali čo sa dalo. Potom nech Matelko nevyplakáva, keď sa národ nasere a na štrajky nepríde 10 ale 100 tisíc ľudí. Ludia už majú jeho a jeho amtérizmu plné zuby. Mimochodom, voliči Olano, ďakujem vám za takéhoto vola. Radšej ste mali ostať doma! Alebo dojsť k volebným urnám triezvy!

  4. Vladko seď na riti a šúchaj nohami do budúcich volieb 2024, že 100 tisíc ľudí, hahaha. Plné zuby ho máš ty, lebo tebe skončilo rozkrádanie štátu. Čo ti prestalo tiecť zo štátneho?

  5. pre Anonym 8. decembra 2020, 19:01
    Netieklo, škoda. Inak by som sa tu s takým nímandom ako ty, nevybavoval. Ale teším sa, ako po 4 rokoch pôjde celá koalícia do p….reč 😀 Mimochodom, až nie si slepý, hluchý ani sprostý – posledné nevylučujem, tak si asi jeden z mála, ktorý nevidí, že táto vláda ťahá celú krajinu dole vodou. V porovnaní s okolitými krajinami ideme ako raketa. Len smola, že taká, ktorú ťahá gravitácia. A, ak si v škole nechýbal, určite vieš čo to je 😀

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img