ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Medzi “starým” a “novým” Smerom rozdiel nevidno. Aj Pellegriniho policajný prezident ide do väzby

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Medzi “starým” a “novým” Smerom rozdiel nevidno. Aj Pellegriniho policajný prezident ide do väzby

Po policajnom prezidentovi Tiborovi Gašparovi, ktorého dosadil do funkcie Kaliňák, ide do väzby po rozhodnutí nezávislého súdu aj policajný prezident M. Lučanský, ktorého dosadila do funkcie Pellegriniho vláda. Obvinený je z brania úplatkov, ktoré mal podľa medializovaných informácii brať aj v čase keď už bol policajný prezident, teda počas Pellegriniho vlády.
Aj z týchto káuz je jasné, že starý a nový Smer je jedno a to isté. Za ich vlády bola pošliapaná spravodlivosť, rozmáhal sa korupčný systém a zločinecké štruktúry splývali so štátnymi inštitúciami.
Polícia, prokuratúra a súdy nech nezávislo vyšetrujú a rozhodujú. Dnes si konečne môžu slobodne robiť svoju prácu. Bez tlaku, bez politických vplyvov. Namiesto toho, aby si opozícia spytovala svedomie, uchyľuje sa k útokom na policajtov, sudcov a prokurátorov, ktorí si plnia svoje zákonné povinnosti. Verím, že sa týmito útokmi policajti a prokurátori znechutiť nenechajú. Slovensko potrebuje spravodlivosť a štát bez korupcie. Kvôli tomu aj strana Za ľudí do tejto koalície vstúpila. Pretože plniť sľuby, ktoré sme dali ľuďom, má zmysel.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A aký rozdiel videla táto Vasilisa Premúdra medzi Matelkom a Kiskom ?Roky robila Matelkovi oddanú hovorkyňu a obhajovala jeho daňové podvody,keď zistila,že pri tom narcisovi sa k predsedníckemu stolu nedostane,tak prešla k ďalšiemu podvodníkovi pri vidine byť predsedníčkou strany,čo sa jej samozrejme podarilo,inak by tam neišla.Teraz má znova šéfa Matelka,pôsobí v tej chaotickej vláde národného neporozumenia,a iba vďaka tomu,že vyštudovala bábkoherectvo vie iba s ťažkosťou odpovedať na otázky novinárov o chaotických krokoch tejto vlády.

  2. Tenisová tára a tára a tára,a to všetko sa týka len opozície.Kazdy z týchto štváčov sa ešte neustále vezie na eufórii volebného víťazstva,a pritom zabúdajú,že oni by mali vládnuť,a nie šíriť chaos a nenávisť medzi ľudom Slovenská.Nech si pozatvaraju všetko,zmenia ústavu,všetko nahradia svojimi blízkymi,a potom sa hádam všetci preberieme a zbadáme sa,čo za ľudí sme si zvolili.

  3. mozte pohulit svojim cervenakom,birmovanemu bradavicnatemu ozratemu rysavemu hranlovi,aj tepluckemu petkovi pellemu,pojebani mseraci skurveni ;-))))))))))))

  4. babkoherectvo jej dava uzasne moznosti z praxe, ako hrat divadlo s babkami, t.j. slovenskym narodom, teda hrat sa s opicami.
    Matelko jej robi scenar a vsetko reziruje.
    Kazda rozpravka raz konci…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img