ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda pri Kauflande v Seredi – VIDEO – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Iba pred niekoľkými minútami došlo k dopravnej nehode na Cukrovarskej ulici v Seredi neďaleko Kauflandu.

Podľa zatiaľ neoverených informácií malo dôjsť ku kolízii auta s chodcom. Na mieste udalosti sú dve policajné hliadky a vozidlo Rýchlej zdravotníckej pomoci.

Pozor! Zvýšte opatrnosť pri jazde, nakoľko k udalosti došlo v križovatke smerom ku Fándlyho škole.

Bližšie informácie prinesieme po ich overení.

– – –

AKTUALIZOVANÉ –  07.12.2020 – tlačová správa k dopravnej nehode od KR PZ Trnava

Policajti boli v nedeľu podvečer privolaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala medzi osobným vozidlom a chodcom. Po príchode na miesto preverili dopravní policajti okolnosti nehody a zistili, že vinníkom kolízie je 49 ročná žena na kolobežke. Svojim konaním porušila povinnosti účastníka cestnej premávky, za čo jej policajti na mieste uložili pokutu. Pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb. Poškodenému vodičovi vznikla na aute škoda vo výške 300 €.  

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – VIDEO

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zrazilo jedno dieťa z tých kolobezkarov čo ako bláznivý chodia po meste ,toto bola otázka času, nuž ale aj napriek svedkom sa deti nezapreli ,zatĺkať zatĺkať zatĺkať…

  2. Pre Seredanka… Vy tu ocom tlapete????? Aké deti? Co zatĺkať????? Nepíšte tu somariny…. Boli ste pri tom????
    My áno, bohužiaľ….

  3. Mladá žena išla od Kauflandu smerom k Hutníku.Keď som išiel okolo sedela pri aute na zemi…bola pri vedomí,asi otrasená.ale komunikovala.

  4. Dúfam, že je slečna v poriadku…ale nedá mi neopýtať sa…ako sa to stalo? Lebo nejde mi do hlavy, ako môže na tom mieste auto zraziť chodca 🤔

  5. Sluchátka na ušiach a vletela mu pod kolesá…. Zobrala ju sanitka, buchla si hlavu o obrubník, bola vystrašená, dúfajme, že bude všetko v poriadku

  6. Však seredcania sú známy ako samovrahovia, vidia auto a aj tak sa jebnu na ten prechod jak keby sú nesmrteľný. Veď čakám pokým auto zastane. Aj keby mám čakať hodinu pokým auto zatane.

  7. vletela mu pod kolesá?
    Blbosť.Ako som písal vyššie,žena išla od Kauflandu k Hutnícky.Chodte si pozrieť čo nakreslili policajti.Ženu zrazil pre ňu už na konci prechodu,tam som ju videl sedieť na zemi pri aute aj ja.Takže na prechod asi vletelo auto od Hutníka,smerom ku škole….

  8. Vo večerných hodinách po Seredi je jazdiť jedna radosť. Mesto je tmavé a cesty najmä ak je mokro katastrofa. Čiary na zemi nie sú vôbec vidieť. Najmä ak idete od Trnavy po tom novom asfalte. Ale pri kaufe je to samá katastrofa.

  9. Ten prechod pre chodcov z Cukrovarskej ul. do Kauflandu je tak, akoby bol pokračovaním chodníka. Keď ide auto od križovatky a zabočuje ku škole, je hneď na prechode. Tak podobne, ak ide od školy a chce ísť na hlavnú cestu, stojí na prechode, lebo vyznačená čiara je dosť ďaleko a aby stihol odísť. Potom chodci, ktorí sú na prechode musia tieto auta obchádzať. Nie je to domyslené.

  10. Tieto komentare by sa mali zakazat. Zavesit tu clanok bez faktov len aby ludia mali moznost vytvarat si trapne dohady. Nechutne. Pani sa na prechode pre chodcov vyrutila na elektrickej kolobezke (ktora je dost rychla) spoza auta, ktore odbacalo smerom od kauflandu do prava a vodic, ktory isiel smerom ku kauflandu uz nestihol ubrzdit. Nechcem ociernovat pani, takze napisem len tolko, ze na vine nebol vodic.

  11. Napr. V Nemecku je vodič vždy na vine,keď zrazí chodca na priechode.Ak teda pani bola na tej rýchlej kolobežke,to neviem.V každom prípade,ak je okrem zebry aj značka,musí vodič vždy spomaliť,je to jednoduché,ale to by bola pre niektorých “ vodičov“ nesmierna potupa,tak radšej niekoho zrazia.
    ,

  12. Vy nie ste normalny.. hyenizmus. Trauma pre vsetkych zucastnenych, ale hlavne ze idioti maju co riesit. A niesme v Nemecku.
    1. Prechod je pre CHODCOV. Na elektrokolobezke ste tazko chodec..
    2. Pani – sluchatka, promile, isla na tej kolobezke rychlo.
    3. Vodic spomalil, brzdil, (a dokonca to nebola pre neho ziadna potupa) ale napriek tomu sa toto nestastie stalo.
    Ale toto by mal upresnit autor tohto uzasneho clanku.

  13. Trápne komenty,ja hovorím z vlastnej skúsenosti,ani v Paríži,ani v Londýne ani v Prahe alebo v Berlíne,nie ste tak ohrozený na prechode ako v Seredi.

  14. takze 49rocna pica iduca na kolobezke so sluchatkami….mal ju rovno zajebat……picu……dobre jej tak,starej krave……

  15. pre Anonym trepes strasne hluposti…..aj chodec je ucastnik cestnej premavky,tiez sa musi pred vstupom na prechod prv presvedcit,ci sa nahodou neblizi nejake vozidlo…si myslis,ze je rychlejsie ubrzdit 1,5 tonove vozidlo,ako sa zamysliet a vstupit na vozovku????….ak ano,tak si hlupak(cka)…..ja som sofer,aj chodec,a davam si sakra pozor,aj ked mi zasvieti zeleny panak na semafore,aj tak sa prv poobzeram….na to ale treba mat viac inteligencie,ako IQ 34……

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img