ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

V novembri bol na proteste v Bratislave, včera zomrel na COVID

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Do správ ste nám poslali status muža, v ktorom píše, že jeho otec, ktorý bol na protestoch v Bratislave, kde veľa ľudí nemalo rúško, sa dostal do nemocnice, kde mu zistili koronavírus.

Podľa statusu ležal na jednotke intenzívnej starostlivosti na infekčnom oddelení v Lučenci. Bol v kritickom stave v umelom spánku pripojený na prístroje.
Včera v noci zomrel.

Áno, ide o reálny profil reálneho človeka a áno, zomrel mu otec, ktorý zomrieť nemusel a mohol ešte dlhé roky žiť.

Ak vám budú Vaši známi či príbuzní hovoriť a ukazovať statusy konšpirátorov o tom, že na protestoch sa určite nemohol nikto nakaziť a pandémia je výmysel, ukážte im tento status.

Pozostalým zomrelého vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Priezvisko a profilové fotografie na Facebooku sme zarastrovali.

zdroj: Hoaxy a podvody – Polícia SR

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ja to podam z opacnej strany. Ked by diktator Matopic, nerobil taketo manevre na celom Slovensku, tak pan nemusel ist na protest za slobodu a buducnost svojej rodiny. Kto to kedy videl aby nas tu obmedzoval nejaky maniak z TT. Dobrovolne – nasilu testovanie, ked da dobrovolne-nasilu vakcinaciu, tak budu dalsie protesty. Je mi luto pana, no siel na protest, lebo vsetci uz maju dost tohoto blazna z TT, Vecer povie A do rana plati B a na obed uz musime reagovat na novy plan C. Zoberme si Svedsko. Ziadne zatvaranie obchodov, ziadne ruska, ziadne blbosti. Krajina o velkosti populacie CZ a maju menej umrti, Covid zabija ludi co uz maju nejake zavazne ochorenie, podlomene zdravie. Vlada sa ma zamerat na imunitu obyvatelstva a nie taketo manevre robit. Clovek co podlahol covidu, tak mozno by sa dozil o par mesiacou viac, covid mu akurat urychlil smrt . Este som nepocul aby zomrel 40rocny pacient ktoremu nic nebolo, akurat len covid by ho zniesol zo sveta. Vzdy ide o ludi co maju dalsiu zavaznu chorobu, a takeho pacienta moze zabit aj chrípka. Zdravy clovek sa z covidu dostane do 10 dni, mam v rodine priklad ked po 5 dnoch uz bol test negatívny. A to bola doma len na caji, netreba ziadne ockovanie a kade ake hluposti, co nam tu chce psychopat z TT nanutit.

  2. Ja neviem,čo si mám o takomto článku myslieť.Samozrejme,že škoda každého jedného života,ale takto jednoznačne dávať vinu protestu ľudí v Blave,to mi zavania jednoducho propagandou.Tej sme svedkom momentálne habadej.Clovek by sa mal ozaj chrániť ako sa len dá,ale úloha ruska je veľmi preceňovana.Niektori to používajú niekoľko týždňov,a stále bez prania a majú priamo zásobárňu vírusov,ak sú v takomto prostredí.A pritom najväčšia koncentrácia ľudí bola kde? Na plosnom testovaní.

  3. Škoda, každého človeka, ktorý tu ešte mohol byť…nedá mi nereagovať na to Švedsko…tento rok tam umrie najviac ludí za posledných 150 rokov (najviac od hladomoru v 1869), v apríli sa celková umrtnosť zvýšila o 40% oproti dlhodobému priemeru, a potom pritvrdili aj oni….navyše koncentrácia ludí je rozložená na vačšiu rozlohu…ekonomicky zatial tiež nič moc – ak porovnávaš prepad ekonomiky na jar tak tá Česká prepadla o 8,4% a Švédska o 8,6%, uvidíme jak to dopadne v celkovom ročnom porovnaní…ale dávať za vzor Švédsko z hladiska či už počtu úmrtí alebo ekonomiky nie je zatial rozumné…

  4. Swedsko populacia – 10 milionov, Cesko populacia – 10 milionov. V cesku 2x lockdown v prvej aj v druhej vlne. Vo Swedku ziadny lockdown, ziadne ruska, ziadne dobrovolne-nasilu testovanie. Pocet umrti vo Svedsku na covid – 7067, pocet umrti v Cesku na covi – 8902. Nakazeny celkovo vo Svedsku 278 000 , v Cesku 546 000. Vykonanych testov vo Svedsku 3,4 miliona, v Cesku 3.19 miliona. Ekonomika Svedska pokles o 8,7 percenta, Ekonomika Ceska – 9,6 percenta.

  5. Krasa ako ludia protestovali za slobodu… V slobodnej krajine kde mohli slobodne porusit nariadene opatrenia, slobodne sa v tisickach grupovat a zahulakat si po boku komunistov, fasounov, mafianov a dalsej zberby (komparzisti ale zadarmo), slobodne sa nakazit a slobodne rozsisit nakazu dalej do svojich rodin, a napokon, zial, minimalne jeden aj slobodne zomriet na udajne neexistujucu chorobu.
    Ako dalej vidno z diskusie, sloboda je aj v moznosti prezentovat svoju blbost verejne (tu v diskusii) a bez hanby.
    Pevne verim, ze kazdy, komu umrie niekto blizky/znamy (rodic, stary rodic alebo aj niekto, kto je v menej rizikovej skupine) si slobodne povzdychne, ze vsak by umrel neskor tak ci tak. A nemusi to byt aj na kovid, kedze nemocnice uz neriesia kopec dalsich ochoreni z kapacitnych dovodov.
    V podstate, vsetci umrieme 🙂

    ps: nedalo mi nereagovat aj ked viem, ze zivot je prilis kratky aby som ho stracal argumentovanim s hlupakmi…

  6. Vo Swedsku zomrelo najviac ludi za poslednych 150 rokov . Udaj z roku 1869 uvadza , že zomrelo 55 341 ludi vo Swedsku. Takže keby aj covid zabijal ludi v produktivnom veku , co im nic nieje, žiadne kardiovaskularne ochorenia, ani onkologicke ochorenia, nic, uplne zdraví jedinci, tak by ich pribudlo 7 067 na covid. V mediach to len pekne znie, že Swedsko ma vysoku umrtnos v nadpisoch, chcu media zas len sokovat verejnost a strasit. Pritom na nasom malom Slovensku kazdorocne umrie na onkologicke choroby v priemere 5-7 tisic ludi a na plucne ochorenie je to 1500-1700 ludi a prave tato skupina je najohrozenejsia, tu by sa vlada mala zamerat a nie vypnut ekonomiku, dobrovolne-nasilu testovat, povine vakcinovat bordelom. Mna by len zaujimalo kto z tohoto bude najviac tazit, aby sme vedeli koho treba zavesit za gule do prievanu.

  7. pre blbca krasa : ty si tak hlboko v Matopicovej riti, ze jeho hovno ide z teba von. Ked ty nemas decka, buducnost vidis len v striakacke nejakej dobroty , tak skap pod mostom. Nam co zalezi na detoch a rodine, tak sa nebudeme obmedzovat na vymyslenu chorobu. Takych ako ty sme mlatili ako zito, bud rad ze podniky su zatvorene a nema ti dat kto cez hubu. Lebo ten tvoj prispevok si doslova ziada aby ti niekto upravil myslienkove pochody v tej tvojej pomylenej hlave.

  8. Pana mi je ľúto. *Krasa* ty si ozaj dement. Za to že, ty sa podriadiš bláznom, tak sa radšej schovaj pod list. Nie všetci sú pokusné kraliky bez rozumu.

  9. Marion, pravdepodobne ich pribudne o niečo viac, pretože tých cca 7000 je len tých, ktorí boli pozitívne testovanía a vo Švedsku druhá vlna mala oneskorenie…dalších x ludí mohlo umrieť bez toho aby vedeli, že covid majú,…ešte nemáme kompletný rok ale ak ti narastie celková umrtnosť v nejakom mesiaci o 40%, tak jak to bolo v apríli , tak je to podla mňa problém..sú to tisíce ľudí, ktorí asi niekomu chýbajú a mohli žiť možno len rok-dva, ale možno aj 10-15 – tak ako pán o ktorom je tento článok..viacmenej ale Švedí sú možno jediní v EU, ktorí išli touto cestou, to či to bolo úspešné sa dozvieme až sa bude robiť sumár za celý rok 2020..čísla z prvej vlny, moc pozitívne v ich prípade nie sú..ekonomický prepad nemajú o moc lepší ako štáty, kde ten lockdown zavedený bol…Matovičové chaotické kroky sa mi tiež moc nepáčia, Švedskou cestou by som ale asi tiež nechcel..aj s ohladom na naše zdravotníctvo, ktoré majú švédi na úplne inej úrovni

  10. Nedá , my zapojiť sa so diskusie . Covid priniesol do našich , životov , neuveriteľný chaos a človek , už pomaly , ani sám nevie čomu má veriť. Ale jedno viem iste niekomu táto , situácia náramne vyhovuje , ale pravda vždy vyjde najavo nech je akákoľvek .Zatiaľ , Vás prosím zachovajme si zdravý rozum , a nenapádajme sa navzájom.

  11. Marion, hodit smrt toho pana, co ste ho sfanatizovali, na Matovica, je na psychiatriu. To ked sa nejaky vyholeny dement, co niesol tu truhlu pred jeho domom, nakazi a zomrie, za to moze Matovic? A tvoje blaboly, ze covid zabija iba ludi, co maju podlomene zdravie – aj ludia z mojej blizkosti maju podlomene zdravie, ale mozu tu byt este dlhe roky. Ale u takych ako si ty su odsudeni na smrt. Typicke zmyslanie fasistov – vyhladit chorych a nevladnych. Rovno ich posli do komory, ty retard. A K.Adam pod postom skap ty a nevyhrazaj sa tu. Kludne mozes schytat po papuli aj mimo senku, ale pridi sam, lebo vy ste zvyknuti chodit iba v svorkach ako psy.

  12. Ta co to ty tu samej kokot , matopicovolic :DDD Volte si dementa dementi, ste tu na smich celej europe, strec europy slovensko a vladne vam debil, sac sce len dementi. robice testovani co ani europska unii neschcvaluje na secka ludzoch a este dzakujete patopicovi ze sce mohli stac venku jaks kokoci na banan :DDD slovaci takc vam treba

  13. Anonym 7. decembra 2020, 18:26 Typické zmýšlanie človeka čo ma zatmenie mozgu. Volič Matoviča, lebo sa postavil pred vilu zlodeja . Povedal par slov a hlupák mu to zjedol. Mal si si všímať dlhé roky , že Igor je len populista. Tiež som bol na proteste a žijem. Nikde sa nepíše o tom či pán mal iné tažkosti, alebo nie. A za ďalšie ako vieme , že sa na 100% nakazil pri proteste? Zas len kopíruješ plagiatora, čo si nevedel ani len diplomovku napísať sám. Začni používať rozum, pozri sa aké su číla. Covid nie je pandémia , ale viroza. Treba sa poobzerať aj po zahraničnej tlači, nie len Igorov regionpress čítať. Ak neovladaš AJ, tak aspon google-prekladač použi.

  14. Ratafak , keby bolo , ved ty si snilek, ked vidim napisane pravdepodobne bude, mohlo by byt. Nesnivaj, zadavaj realitu. Aj ja ti možem napisať, pravdepodobne vyhram dnes sportku, lebo som podal super čisla. A podal som 2 tahy, takze pravdepodobnost vyhry je 2x vyssia. Ako mozes napisat, že xyz ludi mohlo umriet na covid a ani o tom nevedeli, ved teraz sa robi rozbor este aj zo zrazeneho psa, len aby bol potvrdený covid. Takze zas len trepec do vetra. Mna zaujal rozdiel ze svedi nic nezatvorili a tu zatvarame. Keby som toto vedel skor idem na protest aj ja, nech toho smrada z TT uz klepne nieco

  15. Anonym 7. decembra 2020, 18:26 :DDD ty chces koho biť, ved ty si hlupe decko s popolnikom na xichte co doma pod paplonom si honi smotanu . Tebe vyhovujue, ze nemusis ist do skoly, tak sa tu hras na machra. Tak ta vytaham za usi, že ta mater nespozna. Parast jeden zasoplený

  16. Armen, ja parast jeden zasoplený mám 50 na krku. Nemáš argumenty, ty ani ten chudák 8:52. A pre toho Totha – angličtinu ovládam veľmi dobre, ale používam ju na čítanie odborných článkov vedcov, nie konšpirácií. Ste nervózni, lebo vám zatvárajú vašich vodcov a idoly. Končí sa vám bačovanie za štátne.

  17. Drahý Mufty,…musíš čítať pozornejšie a hlavne si to nechať trošku dlhšie rozležať v hlave..ale dám ti tu ešte pár konkrétnych čísel..napríklad za prvý polrok 2020 vo Velkej Británií zomrelo o 62 417 ludí viac než je dlhodobý priemer, v Holandsku to bolo o 10 971 viac a v tom Švedsku o 5 323 (čísla sú k 25. týždnu roku 2020)…a teraz ti vysvetlím to slovo pravdepodobne v súvislosti s tým čo som napísal a teda s tým že vo Švesku bude najviac mrtvych za posledných 150 rokov a PRAVDEPODOBNE to bude viac ako Marionom zmienených 7000 (pripomínam že za už ukončený prvý polrok to bolo 5323 nad dlhodobým priemerom)…radšej si sadni a vezmi do ruky kalendár, ak sedíš a nič ťa nevyrušuje tak si nájdi dnešný dátum, poradím ti – dnes je 8.12. a zároveň potrebuješ informáciu že posledný deň roku pripadá na 31.12. – takto je to nastavené každý rok…teraz nastáva ten doležitý moment, kedy by sa dostávame k podstate problému – áno do konca roku ešte ostáva pár dni a tak ti presné číslo pre Švedsko asi v tento moment neprezradím ale je veľmi pravdepodobné že to bude viac ako 7000…v prípapade potreby možeme cvičenie zopakovať….každopádne pár čísel za už ukončený prvý polrok 2020 som uviedol vyššie…btw: Švedí už 4 dni neaktualizujú počet nakazených ani mrtvych, od pondelka sú zatvorené stredné školy a čaká sa jak sa situácia vyvinie + je tam nespokojnosť s veľmi liberálnym prístupom k pandémií…

  18. :DDDD ale ti nalozil , 50tka horucka :DDD, kamo ty mas uz covid na inej urovni , ziaden covid 19, u teba minimalne covid 68, mas new update :DDD. A že ty citas odborne clanky, ale porno predsa nie je odborny clanok :DDD

  19. Ratafak, mne to nejak neseti 4 dni nedavaju udaje, sucastnosti je tam pod zemou na covid cez 7000, mm to za 4 dni dobehnu na 55 tisic ? A tych 7000 ved to je cca 6 percent z celkoveho poctu . A to ozaj umieraju len ludia co im nic nieje ? Idem si po lulici mam 25r hram futbal , ziadna choroba , covid na mna pozrie a skapem ? Neviem teda, ale to mi nesedi, ked mi nic nie je tak na to neumriem, skor na to umrie fajciar, takze prestante fajcit, budete mat zdrave pluca a neumriete.

  20. pre anonym 8. decembra 2020, 10:31…nie nedobehnú na 55 tisíc a takto to nemá zmysel porovnávať…pretože porovnávaš celkový počet úmrtí celého roku 1869 (kedy malo švedsko aj úplne iný počet obyvateľov) s počtom úmrtí na covid za 11 mesiacov 2020…porovnávaš jablka s hruškami a ešte v iných storočiach….to čo má zmysel porovnať je práve celkový počet úmrtí v danej krajine za ucelené obdobie (quartál, polrok, rok) s priemerom minulých rokov ale v tom istom období (quartál, polrok, rok)…takto zistíš o kolko ludí ti umiera viac…a áno tebe mladému športovcovi asi nič nehrozí a dáš to úplne v pohode, no ľudom cez 65 hrozí ťažký priebeh a aj ludom cez 40 ak má cukrovku, problému s tlakom atď – či na týchto ľudí sa vykašleme? veď raz by aj tak zomreli?

  21. no ale potom to zas nesedi, lebo v tom 1869 ich asi nebolo 10 milionov. Co som sa ucil na dejepise, tak aj nas tu bolo v 1869 2,4 miliona, Ked to len baj ocko hodime na Svedsko ze ich bolo tiez o polovicu menej 5 milionov, tak aby to bola katastrofa, tak by muselo umriet 110 000 ludi, ci ? Spoluziakov otec z VS ma cukrovku mal aj covid a prirovnal to k chripke a to ma cez 50r , tak asi neumru vsetci

  22. :DDD ta sem prispieva asi len Matelko, tu vsetci pisete, že ludia umru, umru sem umru tam, :DDD ako keby som matelka pocul, ked trepal ze sulik ma ist kopat hroby. Dnes uz nije moderne pomahat malemu decku a pretrcat sa v telke, tentokrat je to akoze pomoc dochodcom , takto sa nahanaju hlasy, ale ze ten vas curak vodca im okrese 13sty dochodok a nakoniec z toho bude len potravinovy balicek, kde dostane muku , hajzlak a cestoviny je ok ? Sa prebudte curaci, covid je len vymyslena bachorka, pandemia je ked umiera nad 25 percent a nie horko tazko do 2 percent ludi. Aj WHO zmenila status pre covid na virozu. Sprosty ste ako ten vas vodca z TT.

  23. áno, umrtnosť sa prepočítava na 1000 prípadne milion obyvateľov..v roku 1869 umrelo 55000, posledné roky umiera cca 90000 ročne..za prvý polrok 2020 bola umrtnosť najvyššia za 150 rokov (prekonala aj ten hladomor) a to jak v celkovej počte ludí, tak aj v prepočte na 1000 obyvaťelov ak porovnávame historické data a zohľadní sa rozdielny celkový počet obyvateľov… celkové číslo za 2020 budeme vedieť až v 2021….to hlavné je že celkovo umiera o tisíce ľudí viac než je normálne v týchto rokoch…a to že spolužiakov otec mal ľahký priebeh je super, takých je dosť, no sú aj tisíce takých ktorí majú ťažký priebeh a nedajú to….veď to je jasné že na to neumrie každý…aj rakovinu niektorí prekonajú….no v civilizovanej spoločnosti je samozrejmé, že sa myslí hlavne na tých najzraniteľnejších…

  24. plactovina to vystihla : ludia umieraju aj na rokovinu, takze sa neumiera len na covid. Takye odkazte tomu vasmu vodcovi , aby sa zameral na ochranu starych ludi , co je cca 165 000 ludi. Plus ku tomu ludia co maju zavazne zdravotne problemi. A nie obmedzovat plosne 5,5 miliona ludi. Populisticky k..t z TT to je. Ojebavat a klamat, magor kazdy co mu dla hlas

  25. Co tu vyplakavate , debili. Ked sa bojite o tie svoje zivoty a o zivoty dochodcov , ako je vsade spominane , že decko zabije babku, to furt splieta ten vas imbecil z TT, tak sa do pi.e chrante. Ci nenosite tie pojebane handry cez papule? Uz pochopte ze toto je len velky ojeb. Ked budete mat smrtelnu autonehodu o 14 00 , a skapete na nu , tak napisu ze ste skapali na covid o 14 01. Ked ste dosrany , dostany , tak sa zamrdajte doma, nikam nechodte, a ked uz idete , tak sa najebte do igelitoveho vreca a neobmedzujte cele slovensko. Psychopati volici psychopata z TT.

  26. Setci matelkovci povinne na ockovanie proti COVIDU, dostanete rovno dve. Jednu do riti, nakolko tym premyslate a druhu do hlavy, lebo tam mate vzduchoprazdno, tak aspon nieco nech tam mate. Blbeckovia aj s vasim Patovicom.

  27. Mufty, pripadáš mi nejaký rozhodený, spravil si si to cvičenie s kalendárom?Okrem tých invektív, máš niečo aj k veci, aby sme videli jak si intelektálne vysoko? Inak v tom tvojom oblúbenom Švédsku chystajú očkovať už na konci decembra, čo na to hovoríš?

  28. Sopel handra na raafak. kalendar? Svedsko ? Ty si dement?! Podla informacii co som sa docital , tak Svedsko upusta od povinnej vakcinacie. To je informacia co som nasiel z 16.11. Ale teraz k tebe a tvojim prispevkom. Ocividne si volic psychopata, tak mi vysvetli preco ma Slovensko umrtnost za rok 2020 mensiu o 30 %v porovnani od 2015 do 2019. Covid je len ojeb a blazni co vyfajcili mudrost sveta ako ty a Matelko len strasite ludi. Vsetci co maju realne zmyslanie , treba ist na protest 12.12.2020 o 12 hod. Treba odstavit blaznov od moci.

  29. A ty už vieš úmrtnosť za rok 2020 Mufty? Tak to si iný kápo. Vedieť to budeme najpresnejšie v marci 2021… Zjavne máš nejaké psychické problémy, nepi toľko tej vodky a nemiešaj to Bromhexinom.

  30. Myslis, ze to je z tej vodky s bromom? Ale ved to im vocca (ci hlavny ouca?) naordinoval len tot, nedavno. A takto otupjevjať sa tak rychlo neda. To musia mat od prirodzenia. Je pravda, ze niektori osprosteli pocas covidom zavretych skol, ale ti maju pristup na net len do vecierky, potom im mamy zoberu mobily.

  31. Nie som za žiadnu stranu ale som za svoju rodinu,za svojich priateľov a známych.Ja aj viem,že treba aj tvrdých opatrení,ale prosím Vás pekne,kto sa už môže zastávať toho psychopata,to už je ozaj na pováženie.

  32. Mufty, zase ťa musím sklamať, nie som volič psychopata a ani Matoviča, každopádne momentálne sú asi len varianty buď Matovič alebo Pellé a v tomto prípade asi ten Matovič, aj ked mi nie je moc pochuti, bohužial….prosím ta odkial bereš tie čísla? Podla mna zase porovnávaš celé roky vs. časť roku 2020..treba asi zase spraviť to cvičenie s kalendárom.., každopádne daj odkaz na článok a uvidíme, a možno to bude vďaka tým opatereniam, ktoré sme mi mali a vo Švédsku nie..:-D…a ak je teda ten covid ojeb jak píšeš, tak proti čomu to teda budú tí švédi (ktorých dávaš za vzor) očkovať…čo si sa to vlastne dočítal o tom švédsku?…a choď teda odstaviť Matoviča, som zvedavý čo vlastne chceš? Pellého, ktorý to tu na jar celé zavrel pri počet 16 nakazených? Alebo Kotlebu ktorý raz hovorí že korona neexistuje a potom ked ju dostane tak ju lieči Bromhexinom a vodkou?…alebo máš nejaké iné eso v rukáve?

  33. Tatarák Plachta,čo Ty stále porovnávas,čo Ty dávaš alternatívy či Pele alebo Matovic.?Vždy je nejaká alternatíva.Matovic nie je proste normálny,a dobré myslená a pripravovaná zmena dôjde navnivoč,kvôli človekovi ,ktorý proste nemá na to,aby viedol krajinu,a Vy ho všetci podporujete,dokiaľ to ozaj všetko nepochova.Nech to robí proste ktokoľvek z koalície,len nie tento človek.

  34. Anonym 11. decembra 2020, 12:28..prosím napíš konkrétne aká je tá alternatíva…bol by som rád ak by to bola nejaká jasne profilovaná osobnosť, ktorá by mohla byť na čele vlády…ak by boli predčasné voľby tak pri dnešných preferenciách politických strán sú 2 možnosti – buď tam s miernou obmednou zostane to čo je dnes (Matovič), alebo návrat toho čo bolo posledných 12 rokov (Fico/Pellé – a tí robili na jar ešte tvrdšie opatrenia pri pár nakazených)…žiadne iná relevantná politická sila, ktorá by mohla zostaviť vládu dnes na slovensku nie je…Kotleba má stabilných 8-10%, vládu dohromady chvalabohu nedá…ale rád si prečítam iný názor a aká ďalšia alternatíva tu je, ale prosím buďme konkrétny – kto okrem toho čo je dnes alebo dua Fico/Pellé?…a bohužial nikto z nich nemá na to aby v časoch krízi viedol krajinu..

  35. Anonym 11. decembra 2020, 12:28..ešte dodatok – súhlasím s tým že „ktokoľvek z koálície“…ale okrem dua Matovič – Kollár…:-D…to je však nereálne, nakoľko Matovič má najviac stoličiek a tým pádom si to kreslo premiéra zobrať nenechá, napriek tomu že si vlastne sám škodí…

  36. Ratafak Plachta a zase to porovnávanie,na to sa Ti môžem ozaj výs….ať.Ked nie sú argumenty,tak sa ide do osobného a v zmiernenie prípade do porovnávania Vôbec tu nejde o tvrdé opatrenia,tie by som dokonca privítal,ide tu o pomstichtivost,zákernosť,klamstvá,vyhrozovanie,ohováranie,zavádzanie,toto všetko nastrbuje spoločenský a sociálny mier u ľudí,uvádza ich do neistoty,amaterizmus,diletanti vladnu,človek sa nemá o čo oprieť,a už žiadny rešpekt pred štátnou mocou neexistuje.Nerieste neustále Fica a Peleho,už je dávno po voľbách.Ludia potrebujú pravidlá,potrebujú pokoj,a potrebuju niekoho,komu môžu veriť.Premier nemusí byť plagiator,môže to byť múdry a inteligentný človek,pre mňa za mňa aj z Olana.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img