ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

NAKA zadržala ďalšieho exprezidenta Policajného zboru

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Bratislava /  Nepredstaviteľné sa stáva skutočnosťou. Ďalší vrcholový predstaviteľ policajného zboru, ktorý z funkcie odišiel iba nedávno, má byť obvinený z dvoch trestných skutkov prijímania úplatku.

Exprezident Policajného zboru SR Milan Lučanský sa mal dnes ráno dostaviť pred vyšetrovateľa na výsluch po pricestovaní z Chorvátska.

Podľa nateraz známych informácií Milana Lučanského mala zadržať NAKA.

Milan Lučanský je v poradí ďalším exprezidentom PZ, ktorý má byť obvinený z obzvlášť závažných trestných činov, ktorých sa mal dopustiť ako vysokopostavený policajt. Jeho predchodca Tibor Gašpar má toho času byť väzobne stíhaný. A nielen on. Spolu s týmito vrcholovými predstaviteľmi polície na druhú stranu mimo zákon mali prejsť ďalší funkcionári Policajného zboru.

Slovenská republika si hovorí právny a demokratický štát, čomu však nenasvedčuje vývoj, kedy za mrežami väzníc popri bežných kriminálnych živloch vyrábajúcich a predávajúcich drogy, kradnúcich v malom či veľkom končia predstavitelia polície, prokuratúry a justície.

Dlhodobo, minimálne desať rokov systematicky upozorňujeme na nezákonné konanie nielen vo vysokej, ale v našom prípade najmä v komunálnej politike. Systematicky už roky upozorňujeme na predpokladané prepojenia komunálnych politikov s políciou, prokuratúrou a justíciou v regióne. Pozor, polícia, prokuratúra a justícia ako také sú inštitúciami, kde sa aj dnes nepochybne nájdu poctiví, slušní a zákon dodržujúci policajti, prokurátori a sudcovia. No výsledky niektorých konkrétnych prípadov na ktoré s predložením dôkazov poukázali poslanci, ako aj občianske združenia či jednotlivci, žiaľ skončili pre minulú vládnu garnitúru známym výrokom „skutok sa nestal“. Práve takéto konanie navodzuje dojem platnosti ďalšieho známeho výroku vysokého predstaviteľa strany Smer (dnes aj strany Hlas) Pavla Pašku, ktorý sa nechal počuť „vyhraj voľby a môžeš všetko“.

Že kradnú, tunelujú, zneužívajú informácie vo svoj prospech a pud sebazáchovy, charakter a česť stratia niekedy už krátko po voľbách aj relatívne nízko postavení volení zástupcovia a „politici“ vieme. No stav kedy v štáte v centre Európy rovnako dopadnú mnohí najvyšší predstavitelia polície, prokuratúry a justície je natoľko výnimočný, že si z nás musia tvoriť vtipy aj v rozvojových krajinách, krajinách tretieho sveta, nie to ešte v susedných tradičných demokraciách.

Mimoriadne cielená a rýchla očista polície, prokuratúry a justície je dôležitým predpokladom pre návrat štátu k právu, spravodlivosti a občanov k dôvere v systém, ktorého chod a existenciu svojou prácou platia.

Vzhľadom na prehľad v dianí pri iných, no pre naše životy rovnako dôležitých kauzách môžeme povedať, že očakávame ďalšie odhalenia závažného charakteru aj v našom regióne.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kde sú príspevky o včerajšom dohrávanom futbalovom kole … ? Kde sereď zvíťazila nad DAC ! Senzácie viete preberať z iných médií… , skurvene SOL !!! Krimi senzácie a udavacstvo to vám ide najlepšie. Kurvy zo SOL !

  2. Nazor 3. decembra 2020, 11:49 – rozmyslam, aku uroven komunikacie s Vami zvolim.

    Napada ma oslovenie: Ty polodebilne, nevychovane prasa, Ty jeden sfetovany dement a pod.

    Ale nejdem touto cestou…

    Napisem slusne, ako sa na futbaloveho NEfanusika patri:

    Otazka polozena sice na urovni skutocne ozrazeho a postaneho futbaloveho fanusika, no zasluzi si odpoved.

    SOL prostrednictvom naozaj vyborneho fanusika futbalu Igora Lehockeho snad 10 rokov spracovavalo a zverejnovalo vsetky vysledky futbalovych zapasov. Preco to uz asi rok nefunguje? No, spravna otazka, ktoru je treba polozit vedeniu klubu, teda Stareckovi a Buchovi. Rovnako, ako otazku, preco uz nechodi kazdy zapas fotit kvalitny fotograf Stefan Hubinak.

    Co Ty na to, zvaldnes to? A tam Ta urcite pochopia aj pri pouzivani jazyka Tvojho kmena.

  3. pre Nazor si len original tupy polodementny futbalovy akoze fanusik….hlupak,tupec,dilino,imbecil,ktoremu staci ist na kopanu,zabekat si,natrungat sa….mozno potom doma niekoho pribuzneho zbit….a este k tomu asi hranolov smeracky kokotar,alebo pelleho,alebo kokotlebov,alebo harabinladinov tupy chuj…..zozer hovno,nie drogy…..

  4. 5. kolóna močiara má problémy, lebo s Lučanským to poriadne prestrelila. To, že ho zavreli, silové zložky ešte zhltli, ale tá surová bitka od mafiánov a iných zločincov, kvôli čomu ho podľa všetkého 11 hodín operovali už je niečo, čo neprehltnú. Za to bude taká odplata, že budú závidieť mŕtvym (dary pápeža pre Zuzku boli veľavravné s tým, že potom rečnila o rodine v súvislosti s Covidom). Matelko chápe, že je zle a preto podľa chýrov spí na našej ambasáde v Rakúsku, a aby si zachránil krk, tak poštval na Žigu NAKU čo je márna snaha, lebo škody boli napáchané a jeho páni mu toto už neprepáčia.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img