ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

V sídle Penty zasahuje NAKA. Jaroslav Haščák má byť zadržaný – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V Bratislavskom Digital parku v sídle finančnej skupiny Penta zasahujú desiatky kukláčov. Razia má prebiehať na šiestom a siedmom poschodí kde sídlia partneri Penty, aj šéf Jaroslav Haščák.

Haščák mal byť políciou zadržaný a vyšetrovateľom obvinený z korupcie.

Momentálne polícia získava dokumenty v sídle finančnej skupiny.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ 02.12.2020

Prezídium PZ SR / Po dohode vyšetrovateľa národnej kriminálnej agentúry s dozorujúcim prokurátorom úradu špeciálnej prokuratúry môžeme k včerajšej akcii národnej kriminálnej agentúry uviesť, že sme zadržali dve osoby. Obvinené sú tri osoby pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa vo viacčinnom súbehu s obzvlášť závažným zločinom prijímania úplatku a pre obzvlášť závažný zločin legalizácie príjmu z trestnej činnosti formou spolupáchateľstva.

Momentálne vo veci prebiehajú ďalšie procesné úkony, preto v tomto štádiu konania nebudeme poskytovať žiadne bližšie informácie.

 

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Matovičovo naivné divadlo začalo..😀celkom v pohode ho zobrali..skor to pripadalo že mu ochranu robia..otázka pár hodin a haščak sa smeje dalej..a už čakám pána Majka kým niečo napíše lebo zas bude len jeho názor pravdivý….a nikoho iného..ako som si všimol v minulých člankoch…takže aj pre pána Majka pred tým než niečo trepnete ako obvykle..tak Matovič tu rozohral divadelnu hru aj s Haščakom..a nezabudnite ho ospevovať ako poloboha..ako to je u Vás zvykom..Všetci sú zlý iba tých čo ja volim su naj….tym sa riadite..

  2. Načo chodiť do divadla?

    Také divadlo, čo predvádza „naša“ vláda, to sa len tak nevidí. Minister kultúry pod taktovkou premiera sa nemá začo hanbiť. Kultúra za 500!
    Divadlo – Haščák. Už sa smejem nad výsledkom vyšetrovania.

  3. Hm, už nemá políciu pod kontrolou, tak asi príde rad i na neho …. za veľkým bohatstvom býva veľká zlodejina a on je dosť bohatý ……lenže nakradnuté je zašité niekde v rodisku goríl, takze občanom Slovenska sa zase nič neujde iba zvyšovanie daní

  4. zdá sa že Matovič stupil na krk mnohým zlodejom a podvodníkom. A tiež miestnym či celoslovenským oligarchom keď tak veľmi veľa ľudí zúri a má strach že skončia v base. Pravda Brucho?

  5. Matovič im stúpil na krk? Matovič je vyšetrovateľ? Prokurátor? Sudca? Čo urobil Matovič v tomto prípade podľa teba? Ja ti to poviem. Neurobil nič.

  6. ale urobil a veľmi veľa. Rozviazal ruky policajtom a to s čím sa celé roky nepohlo tak to ide ako lavína. Myslim že už o nedlho o tom bude vedieť rozprávať aj brucho

  7. Urobil uz len to,ze zosadil Smer. Keby boli este pri moci, tak by nikto z panov a dam nebol vo vysetrovacke ale by boli niekde pekne v teplucku.

  8. Matovic dal zavret? matovic vycistil??? sa zobudte. Dokazy v takychto pripadoch ako je napriklad hascak sa zbieraju roky . Takisto nejaky sudca to musi najprv povolit taketo sledovanie a zbieranie tych dokazov. Takze nemajte ruzove okuliare. Robili ho Kalinakovi a Sakovej vysetrovatelia, agenti a takisto to prehnite sudnictvo. Teraz sa zmenila vlada tak sa dosrali, tak ho dali zbalit. Hascak ma tolko penazi a pravnikov ze z toho vykorculuje, nemusite sa bat. Rovnako ako aj cistky v Seredi. Napr. taky Dano. Kryli a zaroven ho robili policajti z cias sakovej, teraz ho len hodili cez palubu a je tam kde je

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img