ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Haščáka odviedli kukláči a policajná razia v sídle spoločnosti PENTA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Bratislava / Dnes sa na výsluch do budovy Prezídia PZ SR dostavil jeden z najvplyvnejších oligarchov na Slovensku  Jaroslav Haščák. Následne ho vyšetrovateľ obvinil z korupcie a tiež legalizácie príjmov pochádzajúcich z trestnej činnosti.

Policajti šleciálneho útvaru PPZ tzv. kukláči Haščáka eskortovali do sídla spoločnosti PENTA so sídlov v Digital Parku, kde zároveň polícia v súvislosti s kauzou Gorila vykonáva prehliadku za účelom zabezpečenia dokumentov súvisiacich s kauzou Gorila.

Dá sa predpokladať, že vyšetrovateľ navrhne väzobné stíhania Jaroslava Haščáka.

Téme sa budeme venovať bližšie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Najvyssi cas zacat robit poriadok na nizsich poschodich a v SUTERENE.
    Tych legalizacii prijmov z trestnej cinnosti je hodne.

    Dokonca pozname aj pojem nezakonne „obielenie“ nezakonneho konania v samosprave ako pokus o legalizaciu nezakonneho konania za pomoci poslancov. Je toho fakt hodne…

  2. Len či nie je už neskoro. Nezabúdajme, že kauza Gorila je stará už 15 rokov a korupčné skutky už môžu byť premlčané po tak dlhej dobe.

  3. Mna by len zaujimalo preco nemal na rukach puta? To sa mu ti policajti bali ich zalozit? Alebo on je nieco extra, celebrita? Zasluzi si zvlastne zaobchadzanie? Alebo je to cele len divadlo? Cas ukaze kde je pravda.

  4. zacnu brat vsetkych, kto pozna meno Hascak.
    Po velkej bubline a HALOO nastane ticho. V tichosti ich pustia bez obvinenia,… ale to prvotne BOOM zostane. Co na tom, ze ide o divadlo. Divadlo, ktore hra matelko na javisku slovenska. A ty, huza, opica narod, pozeraj, ako sa da s vami cvicit.

  5. Haščáka odviedli? Podľa záberov to skôr vyzeralo, že mu robia doprovod. Žiadne putá, žiadne obmedzenie, proste pohoda klídek tabáček. A keď už sme pri kauze Gorila. Prečo nie sú stíhaný a braní na zodpovednosť aj členovia druhej Dzurindovej vlády. Veď Gorila je kauza, ktorá sa týka práve ich. Či tí sú už nedotknuteľní?

  6. minimálne mi tam chýba závodník Jirko,lebo ten na nahrávke rozdeloval s Haščákom lup!!!
    Už mali vybrať to jeho AUDI hniezdo.

  7. pre pre Vlado 2. decembra 2020, 15:58
    Veď práve, všade sa omieľa Fico ale elektrárne nepredal Fico ale Miki Dzurinda s parchantom Miklošom. A min. hospodárstva za jeho vlády bol práve Malchárek. No tých nespomína nikto. Pritom to bola mega zlodejina. Za 20 miliárd korún, cca 700 milionov eur streliť celý energetický priemysel zahr. investorom. Tomu sa hovorí kauf. A Slovákom ostali oči pre plač.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img