ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

„je dobre, aby slušní ľudia na Slovensku videli, kam až sú schopní zájsť ficovci a kotlebovci zo strachu pred hroziacim väzením“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Stručne : podporujem neprávom atakovanú rodinu Igora Matoviča. Pavlínka, Rebeka, Klárka …Igor, sme na vašej strane a je nás oveľa viac, než tých , čo vás prišli v predvečer prvej adventnej nedele zatrašovať pred váš dom.
….
Igor Matovič je v zahraničí príkladom víťaza volieb, ktorému sa podaril výsledok (cez 25%), aký z demokratov dosiahlo iba hnutie VPN (29%) a SDK (26%). Preto mohol zostaviť koalíciu, ktorá má silu rozbiť sprisahanie korupčných politikov, policajtov, sudcov a prokurátorov.
Matovič je vo svete príkladom úspešného lídra v boji s epidémiou, aj s jej ekonomickými dôsledkami. Slovensko je z jedného aj druhého hľadiska medzi európskou špičkou.
Doma sa ale proti nemu dvíhajú vlny hejtu a nenávisti. Agresívni provokatéri, organizovaní a huckaní Kotlebovými neofašistami a Ficovými postkomunistami sa mu snažia narušiť súkromný život a zmariť jeho (zriedkavé) chvíle s manželkou a dcérami. Chceli by mu vziať jeho hlavné útočište, rodinu.
Staviam sa v tejto chvíli nie ako politik, ale ako človek za túto neprávom zastrašovanú rodinu. Najnovšie im iracionálny dav neofašistov priniesol pred dom rakev. Je to vyhrážanie smrťou – hanebné a odsúdeniahodné.
Igor Matovič a jeho rodina nikomu neublížila, ani nič neukradla. Naopak – obetovali veľa pre to, aby už u nás politici nekradli.
Igor Matovič a jeho rodina nepaktovali nikdy s mafiánmi, ani s nimi vysnovali siete moci, ktorých dôsledkom sa tu desaťročia kradlo, ba aj vraždilo – naopak, obetovali veľa síl tomu, aby mafia stratila nad Slovenskom moc.
Igor Matovič a jeho rodina sú príkladom dobrej, veriacej rodiny, ktorá uprednostnila verejný záujem pred svojim pohodlím a aj bezpečím. Matovič o kresťanstve nereční, ale žije v zmysle kresťanských hodnôt. A jeho rodina ho v tom podporuje. Kiež by takýchto rodín bolo na Slovensku čo najviac!
Tí, čo ho včera prišli znevažovať a vyhrážať sa jemu a jeho rodine rakvou (smrťou), musia byť sfanatizovaní, ohlúpnutí, alebo kúpení provokatéri . Inak si to nemožno vysvetliť.
Napriek besneniu ficovcov a kotlebovcov zostáva Igor Matovič hlavnou postavou a garantom boja s politickou korupciou – a to je dôvodom strachu a nenávisti vystrašených protagonistov mafiánskej politiky.
Preto začalo antimatovičovské besnenie. Ataky neofašistov a provokatérov môžu ohroziť nie iba súkromie Matovičovej rodiny, ale aj ich bezpečie. Je to hra s ohňom…
Na druhej strane je dobre, aby slušní ľudia na Slovensku videli, kam až sú schopní zájsť ficovci a kotlebovci zo strachu pred hroziacim väzením. Ten sobotný protest v Trnave ukázal, že tunajšia politická mafia presne identifikovala adresu , kde žije jej hlavný protivník. Odkazujú, že by ho chceli vidieť v truhle.
Aký to bude mať koniec? Môže sa stať tragédia? Môže. Ale napriek všetkému som si istý, že Igora Matoviča a jeho rodinu kotlebovci ani ficovci nezastrašia. A rovnako som si istý, že by sme im mali vyjadrovať podporu a solidaritu. Znie to trochu pateticky, ale je to náš spoločný zápas. Zápas slušných ľudí proti násiliu, nenávisti a lži.
Držte sa, Matovičovci!
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Suhlasim s vyjadrenim Jana Budaja a zastavam nazor, ze vacsina ludi predsa len pride na to, ze problemom nie je Matovic, ale korona, ktora tak ci onak, no nejako postihuje / likviduje kazdeho z nas.

  2. Pevne stojím za Kotlebom a teším sa keď konečne zmizne táto liberálna fašistická diktatúra ktorá tu dočasne vládne ! Nie som rasista ,extrémista ani nijaký násilník ale iba naštvaný národovec.

  3. Daniel 30. novembra 2020, 0:15 – Dano, uz len to, ze Kotlebovec verejne nazyva sucasnu vladnu koaliciu „táto liberálna fašistická diktatúra“ je uplne scestne a amoralne.

    Je vidiet, ze ste si naozaj dokonale osvojili retoriku pouzivajucu slovicko fasizmus ako obranu a falosne sa skryvate za narodovectvo. Narodovestvo sa ale takymto sposobom nedokazuje. Narodovectvom sa zbabelo len zakryvate.

  4. Daniel, a dozvieme sa uz konecne, ake riesenie navrhuje ten Kotleba? Zatial som zaznamenal len ten bromhexin a vodkou…ved uz aj ten asi jediny vzdelany clovek v ich strane – lekar Urban im dohovaral a nic…nepomohlo…cim to ze ludia viac veria particke byvalych kriminalnikov s hakovymi krizmi po tele nez odbornikom, ktori sa medicinou zaoberaju celt zivot?

  5. Fašista Daniel kričí na oponentov, že sú fašisti. Takýto vtip hneď zrána, je dobré začínať týždeň s humorom.

  6. Nikomu na nič odpovedať nebudem lebo vidím že to nemá nijaký zmysel. Ste všetci zblbnutí Slovenskými zapredanými médiami ktoré neinformujú pravdivo ale iba podľa toho čo majú nariadené.
    Kedysi som bol v strane SNS,ale zistil som že to nie je „národná“ strana. O národ im vôbec nejde. Pravá národná je ĽSNS !
    Howgh!

  7. Daniel, ale ten bromhexin s vodkou mal vocca priamo vo svojom videu…myslis, ze aj jeho facebook profil je zapredane slovenské medium…a dokonca priznal aj tu koronu ze mal, aj keď vlastne neexistuje…neni to cele nejake zamotane? Neni už aj on ovplyvnený znamením šelmy?

  8. Ten článok je akoby opísaný z Rudeho Práva z r.1953.Bolo by ale dobré pripomenúť( aj keď ani ja takéto demonštrácie ,ktoré útočia na osobnú integritu vonkoncom neschvalujem),že vlastne pán Matovič je autorom .Zaviedol to on a ešte pár len a len osobne útoky,plagatiky,a vôbec ho nezaujímali rodiny dotknutých osôb.
    Ešte raz zdôrazňujem,je to aj jeho nemala zásluha,že máme na Slovensku,takuto nenavistnu atmosféru

  9. Tak takýto článok nemali ani noviny počas rokov 1969 a 1989 na svojich lídrov.
    Uz mu tam chýba len „S Matovičom na večné časy a za Matoviča aj život položiť“

    Našťastie väčšina ľudí na SVK už má OLaNo plné zuby a preferencie padajú a padajú. Ľudia vystavujú vysvedčenie. Hlas ľudu

  10. Toto je medialny hnus. Podsuvat dezinformacie. Na proteste bola truhla ako symbol pochovavania Slovenska. Co aj ten blazon z TT robi, pochovava nas, nasu ekonomiku. Keby nedaval dobrovolne-nasilu testovanie, ochvilu dobrovolne-nasilu vakcinacia, tak nie su protesty. Ale ked tu mame virozu, co ju potvrdila aj WHO a robime tu manevre, ako keby je tu hanta virus. V Bielorusku protestuju uz viac ako 100 dni. Akoto , že tam nekapu na covid? Asi nepozeraju tolko TV, tak nevedia, ze maju umret. Cca tyzden dozadu v spravach 3 mamicky porodili deti, keby mali taky smrtelny priebeh ako sa tu strasia ludia, tak by ani prt z nich nevysiel- bol som pri porode viem ako to prebieha. Dalej v nemocnici 23 ludi najdenych s covidom , jeden kaslal , tak sa im to nezdalo, pretesovali a vysledok 23 pacientov a 21 doktorov s covidom. Nik o nicom netusil. – toto si dohladate cca tyzden v spravach. Ale hrame sa tu ze covid je virus Hanta, Zika, a podobne. Uz sa treba uvedomit. Blbopica z TT treba zrovnat, nech nahana zlodejov po Ficovi a ludom , nech da pokoj. Takze ludia treba sa zobudit, nezrat hovna co v mediach napisu a nasledne dalej kopiruju nochsledi ako Budaj, Nad, Remisova a tu Milos Majko. Medialna stoka dostala od Matelka 10 melonov , tak informacie su skreslene v jeho prospech .

  11. Prosím Vás ten pán Kotleba získal titul podvodom alebo to boli iný poslanci????

    Majko tvoj názor si presadzuj doma pri večeri ale nenúť ho silou ostatným 👎🏻

  12. To kemu vyhovuje, tento covid poplach? V nemocnici mame 120 tazkych pripadu, 800 ludzi zemrelo odkedy to tu mame. Brat to mal, cele 2 tydne doma sedzel na rici hral palystation a nic mu nebulo. ani sme to doma nedostali od neho a to nas je 12 v dome. Dajake ojeby sa tu tahaju cez fuze, kemu toto vyhovuje? prileci ufo, ci satan ? nac sme doma uzavrety ako potkane v kleci

  13. kto teba núti čítat jeho názory, ty tupa hlava… lebo každý je zvedavý na priblblé rečičky vás kotlebovských konšpirátorov, čo ste ledva dokončili učnovku, ale múdri ste jak rádio… volakedy, ked nebol internet, tak len u vás doma a kamarádi v šenku vedeli aki ste pripečení, teraz vdaka internetu to dávate vediet celému svetu, gratulujem.

  14. Neuznávam ani Fica a ani Kotlebu oboch treba zavrieť do Leopoldovskej väznice a ale nejdem zastávať ani Matovica môže byť príkladom dobrej a veriacej rodiny ale nech prestane robiť tiež z národa pokusných králikov čo dobre urobil okrem toho že začal zatvárať mafiu asi mu už tečie d6 topánok tak aspoň niečo nech je vidieť

  15. Pan Budaj podakuje aj za hovno. Ved sa konecne dostal na stolicku!
    Ten clanok mi strasne pripomina komunisticku propagandu. S Matovicom na vecne casy a nikdy inak!
    Aj do hrobu. Zapiekol sa mu mozog kurica?
    Jasne! Vydrzat volebne obdobie za kazdu cenu. Sak ONI sa budu mat dobre aj vo Svajciarsku. A slovensky narod? Jebte na neho, je to len luza, opice,…
    Je cas, lost time.

  16. Že nemá ani štipku hanby.
    Ľudia nedajte sa provokovať a to ani senilným dedom vševedom a ani novinárom profesionálom. Nejde o nič iné ako provokovať a rozoštvávať presne podľa vzoru ich psychopatického vodcu z TT. Nechajte ich. Zlikvidujú sa sami. Nepokazme im to.

  17. Ak sa zamyslim nad cinnostou VPN, tak ma napada, ci nahodou sucasna koalicia nekona nasilie na obyvatelstvu. Napriklad, dobrovolne nasilu, modry listok ku slobode, nudzovy stav, jasna likvidacia podnikatelov, prevadzok …(vieme co este)
    A tak, ak slovensky lud povstava (proti nasiliu), puta si strhava a kona obdobne ako „VPN“, tak uz je to zle?
    Stare prislovie vravi, zabudol vôl ze telatom bol.

  18. Pán Budaj, hneď v úvode píšte ako ho (matoviča) v zahraničí obdivujú a uznávajú, tak prečo si ho tam nezoberú aby aj im tak dobre radil v tejto,, pandémii „zvaná korona! Veď on je svetový unikát,, vedec“ nezaslúžil sa o výrobu tej jedinečnej svetovej vakcíny? Potom by ho mali navrhnúť na politika, vedca a vševeda v jednej osobe na človeka vesmíru a vyznamemať! Taký múdry človek si to zaslúži. A náš hlúpy národ si takého slušného, múdreho,vzorného politika neváži! Kladiem si otázku, prečo? Možno by vedel odpovedať aj náš Pán Majko, jeho veľmi dobre známi. Počkáme si na odpoveď, ďakujeme.

  19. Budaj sa nezaprie. Presne našiel a popísal triedneho nepriateľa a vyzdvihol národného hrdinu. Ako za starých dobrých časov kádrovania 🙂 Neviem, či Igora nebudú za chvíľu aj blahorečiť. Nič v zlom, ale už to začína byť trápne ako sa terajší papaláši stavajú doslova do pozície nejakých ukrivdených, ktorým všetci robia zle a ohrozujú ich, nadávajú im. Čo robil Matovič 10 rokov v opozícii? Vyhukoval, nadávala, točil videá, organizoval protesty pred domom Fica a spol. Nezastávam sa Fica ani som ho nikdy nevolil, ale veď Igorko teraz dostáva koštovky vlastných špecialít. Tak prečo je nespokojný? Či zrazu si uvedomil, že byť premiér a mať zodpovednosť už nie je také easy ako si myslel? Hold, má čo chcel. Len bohužiaľ ľudia nedostali čo chceli. Už zase 🙂

  20. V sídle Penty zasahuje polícia:
    V bratislavskom sídle finančnej skupiny Penta zasahujú policajti. Do budovy v Digitalparku v Petržalke prišli dnes popoludní. Dôvod akcie zatiaľ nie je známy. Na zásahu sa podieľa veľké množstvo policajtov v kuklách, v rukách držali samopaly.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img