ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

ZA ČIAROU

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
ZA ČIAROU
Kotlebovci dnes usporiadali protest pred domom Igora Matoviča. Prišlo pár desiatok podivných ľudí,skandujúcich vulgárne heslá. Samozrejme bez rúšok.
Pred jeho dom priniesli dokonca truhlu. Pred
dom, kde žije so svojou manželkou a dvoma malými dcérami, ktoré si tieto vyhrážky smrťou museli vypočuť. Nechutné.
Toto je za čiarou akéhokoľvek normálneho politického boja. Kotlebu považujem za extrémistu, no nikdy by som sa neopovážil mu priniesť agresívny dav pred jeho dom, kde (už ne)býva s rodinou.
Čo iné ale môžeme od zbytočnej strany odsúdencov a extrémistov čakať.
Bohužiaľ, sa stále nájde dosť ľudí, ktoré tieto individuá podporujú.
Zlu ale zvíťaziť nedovolíme!
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Aj ja takéto takzv.podujatia odsudzujem.Neda mi však pripomenúť,že takéto metódy do politického boja zaviedol práve on.Len a len osobne útoky,organizované protesty pred súkromím,či to bol nebohý Paška,lebo Fico.Nie je možné,aby vo vyspelej dem.krajine,takto prebiehal polit.boj,aby panovala takáto nenávisť,aby sa takto rozdeľoval ľud.Je to veľmi smutné,ale bohužiaľ on je autorom.

  2. Pár desiatok ľudí ? Podľa TT polície tam bolo 1200 ľudí a podľa LSNS 2000.
    Matovič dostáva presne tu istú medicínu ktorú tu priniesol. Ako hovorí životna múdrosť “ „Každého dobehne karma“
    Matovič je dnes najnedvôverihodnejší politik a ľudia umierajú a prichádzajú o živobytie tak sa nečudujme ľuďom a bude sa to stupňovať.
    Neprešiel deň kedy by táto vláda nemala škandál. OLaNo a Sme rodina za pol roka dokázali predbehnúť 12 rokov smeru…..

  3. Stupňovať sa bude nenávisť voči takým debilom ako si ty Názor. Našťastie je vás takýchto vymetencov ibo toľko, koľko vás bolo pred tým domom a s tým sa dá žiť. Ľudia umierajú, ale presne kvoli takým ako ty a živobytie stratila moja rodina za Fica keď nás nevyplatil širokého Váhostav. Strč sa kotlebovi do riti a už odtiaľ nevychádzaj!

  4. Uz nasi predkovia robili takymto sposobom kedysi Kortešačky. Nie je to nic co by vymyslel Matovic. Treba si uvedomit podstatu: pan sa vybral na prechadzku no chudak pri nom si zlomil nohu! Tych mentalnych chudakov tam bolo v sobotu trosku vela. Tak pozor! Vy viac zapaleni kazda revolucia poziera svoje deti. Ak neviete vygooglujte si ako skapali Rohm ci Slansky. Vasa cesta do pekla je tiez pozehnana samymi dobrymi umyslami. Co chvila pojde do basy Kotleba a mozno po nom Matovic. A vitazom bude … no to je ale prekvapkanie?

  5. Haló… nevadí Vám že musíte hento musíte tamto resp. nemôžete toto alebo tamto a o i si robia čo chcú… dovolenky v dubaji, spoločničky vo “firemnom” aute, vlastné “opatrovateľky” v nemocnici … je mi na grc neni koho voliť, nikto nič pre nás neurobil a neurobí…

  6. Ale to trvalo Miloško než si sa odhodlal oblízať svojho Fuhrera zo zbytočním alibistickým článkom a zistiť čo si ludia myslia.

    a

  7. haha, dementom zrazu vadí, že im niekto obmedzuje slobody… doteraz si ani nevedel, že nejaké slobody máš, kým ti bambusy typu kotleba nenahučal nejaké kokotiny do hlavy.. doteraz ste chceli všetkých sekírovať, cigánov do plynu, židov vykynožiť, feťákov rovno strielať na ulici a zrazu sú z vás najväčší liberáli a demokratí.. keby to nie je také smutné, tak sa dobre bavím na vašej obmedzenosti, ale je mi smutno, že také tupé telatá, majú rovnaké práva ako mám ja. a ked vám neni kokotko íst s truhlou niekomu pred dom, tak tým je vysvetlené všetko, že ste proste tupci. a ked už sa tu spomínajú kauzy boriska kollára, tak ste vy prijebanci asi rýchlo zabudli, že aj ten váš kotleba mal kurvu, že taký ficko si nasťahoval mafiánsku kurvu priamo na úrad vlády a dokonca bola platená z našich daní, danko mal takisto kurvu a popritom si ešte vypisoval so zsuzsovou a tak dalej… ale hold, tento tupy a drbnutý národ zabúda rýchlo.. a ked sa spomínajú dovolenku v dubaji, tak sa opýtajte, kto má vybavené občianstvo, bývanie a aj biznis v dubaji, či to náhodou nie je ten váš milovaný najlepší minister vnútra, ktorý len tak zhodou okolnosti rád fúkal dobroty do nosa..

  8. Lexa,daj sa vyšetriť,lebo toto je Vaša argumentácia,a už to človeka ozaj nebaví sa s takými tupcami ako si ty zaoberať.Takze,ešte raz,mne a mnohým je ukradnuté čo robí Fico,alebo Kotleba,alebo ako sa všetci volajú.Pretoze ,a teraz počúvaj,pretože to neznamená,že teraz budeme stále porovnávať,a Maťo a spol.si môžu robiť čo chcú a majú blanko sek na všetky ich vylomeniny,a to preto,lebo a Fico taky a hentaky.

  9. Daniel 29. novembra 2020, 20:10 – Dano, donedavna si este vedel citat, dnes Ti uz unika aj to, ze autorom je niekto iny, nie ja.

    A “ svojho Fuhrera“ mas Ty, ja som svojpravny.

  10. Vyšetriť sa daj ty, ty retardované tela, ked po pol roku zabudneš, čo tu vyše 10 rokov vyvádzali Fico a jeho mafia. To, že ty si sprosté tela, ktoré kam zafúka, tam ho odveje a ked ti kotleba niečo natlačí do tej dutej hlavy, tak aj zabudneš ako sa voláš. Vdaka takým tupcom ako ty, ktorý sa každé 4 roky nechajú oblbnúť aktuálnymi populistickými sračkami, sme 100 rokov za opicami a ešte 100 rokov budeme, V dnešnom prieskume mal pellegriniho hlas 20 %, to je presne vizitka pridrbanosti tohto národa, že feťák a buzerat pelegriny sa len usmieva, hovno v hlave a tvári sa, že 10 rokov zlodejiny nebol za smerákov a už mu to babky demokratky žerú aj s navijakom. Na MDŽ dostanú ružičku, dojde zaspievať michal david alebo iný hudobný dinosaurus a babky aj odpadnú od vzrušenia. To, že tebe je ukradnuté, čo robí fico a kotleba je mi jedno, lebo hádať sa s tupcom je cesta do pekla. Mne to jedno nie je a dúfam, že aj na tieto svine konečne dojde, lebo voda sa pre nich varí už velmi dlho. Ty si dalej ospevuj svoje kotlety, nadávajte na všetkých, lebo najprv mohli za všetko cigáni, potom migranti, potom liberáli, ale sami ste nič nedokázali, len nadávať a vykrikovať, ale nápady na riešenie nula-celá-nula, tak ako váš intelekt. A keď už sa chceš hrat na inteligenta, tak skús najprv trocha rozmýšlať, lebo inak sa sám zhadzuješ, ty blanko šek.

  11. toto su tie medialne ojeby. Prislo par desiatok ludi, to že nas tam bolo cez 2000 ludi je fuk mediam. To že 17.11 nas v Bratislave bolo cez 20 000 im je fuk, radsej napisu ze par stoviek a Nicholsonka povie , ze tam lietali zapalne flase. Stale hovorim synovi, ma sice 5 ale nech neklame inak z neho bude hnusne novinarske hovado. Klamar sa len tam uzivi. Dufam , že coskoro novinari pojdu na defenestraciu so zdojemi od 89 co boli pri valove a Matelko sa zvezie za to jeho plosne dobrovolne-nasilu testovanie a spekulovanie s vakcinaciou. !!!

  12. Pre Lexu.
    Neni som Daniel,neni som Ficov volic,neni som kotlebovec,to na zaciatok,lebo ked sa niekto pusti do tejto vlady,automaticky je zaskatulkovany.
    V prvom rade som obcan SR som platic dani a ubezpecujem ta,ze nie malych a hlavne som pobureny tym,ako tato vlada vedie tento stat. Klamstva a vyhrazanie je denny kolorit,arogancia a urazanie obcanov detto.
    Ked Matovic stval ludi a ti protestovali pred Bonaparte,bolo to v poriadku,ked po smrti dvoch ludi bol opat na vine fico,taliani,kocner a ktoie kto este a ludia boli v uliciach bolo to zase ok.Teraz,ked sa mu to vracia,tak ich nalepkuju fasistami opicami a neviem cim este…
    Ano aj jasom cakal,ze pride zmena,zial neprisla,politicka kultura typu,vyhraj volby tu je stale,akurat sa zmenili osoby a obsadenie

  13. Ja som OLANO volil, nechal som sa opit rožkom, Ked nahanal Pociatkou vilu, Vravim si fajn. Ale toto co uz robi, tak koniec. Ja radsej vravim, ze som nevolil, ked ma niekto konfrontuje. Isiel som aj na protest, lebo sa citim zahanbeny hlasom pre Matovica. A chcem to aspon takto davat na poriadok. Lebo vela ludi trpí, tym co ten clovek robí so Slovenskom.

  14. Ty si dobrý chuj odtrhnutý od reality Tiborko. Čo konkrétne robí so Slovenskom, že veľa ľudí trpí? Ako trpia ináč oproti ostatnému svetu?

  15. Anonym , ty kus magora, WHO zmenilo status na virozu, aj ruska maju len odporucaci charakter. Vyhodit 100 melonov, na celoplosne testovanie dobrovolne – nasilu je ok? V CZ nebolo ziadne dobrovolne-nasilu, cisla im idu dole. Radsej postavili polne nemocnice, jedna stala 26 melono CZ , to jest 1 melon eur. A ptredstav si ked ten trulo z TT vyplakaval ako pojdeme Ceskou cestou, tak v Cesku ani len tie polne nemocnice nepouzili a kapacitu maju po 500 lozok kazda na tazky priebeh. Tu u nas sa vyhukalo 100 melonov do Matovicovej hlavy a mame akoze ciastocny lockdown, cize podnikatelia tak ci tak kapu. Tazky priebeh tu ma 120 ludi, a hrame sa tu ako keby to bol Hanta virus, neviem kto plati zapredancov v politike, ale Matelko si masti vrecke riadne. Ako to ze Bielorusko kde su protesty cez 100 dni , nemaju Covid, ci nemaju telku, tak na to nekapu? Svedsko kde ani v prvej vlne nic nezatvarali, tak maju mensie cisla ako v CZ , to je ako mozne ? Asi preto že je to viroza. Toto cele je len zastrasovanie ludi, aby sme sa podvolili a volici Matelka, ako aj ty ty magor Anonym , by ste si zasluzili nakopat vajca a poriadne az pokial sa nezobudite.

  16. Že nemá ani štipku hanby.
    Ľudia nedajte sa provokovať a to ani senilným dedom vševedom a ani novinárom profesionálom. Nejde o nič iné ako provokovať a rozoštvávať presne podľa vzoru ich psychopatického vodcu z TT. Nechajte ich. Zlikvidujú sa sami. Nepokazme im to.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img