ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Kotlebovci protestovali proti Matovičovi, aj opatreniam súvisiacich s koronavírusom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes v predvečerných hodinách Kotlebovci a ich priaznivci protestovali v Trnave pred domom patriacim rodine Igora Matoviča.

Na proteste za účasti poslancov za ĽSNS vyjadrovali nespokojnosť s Igorom Matovičom pokrikmi „Matovič do basy“, protestujúci si pýtali čaj a vyjadrovali protest proti opatreniam týkajúcich sa eliminácie šírenia koronavírusu.

Polícia vykonala nevyhnutné bezpečnostné opatrenia len pred domom Igora Matoviča, teda ulicu neuzatvorila.

K žiadnym incidentom počas protestu nedošlo a polícia zasahovať proti protestujúcim nemusela.

Na videozáznamoch šíriacich sa po internete je vidieť, že väčšina prítomných na proteste opätovne nedodržiavala ani tie najzákladnejšie zásady eliminujúce šírenie vírusu vo väčších skupinách ľudí zhromaždených na jednom mieste.

Zdroj: FB, Foto FB Richard Tokušev

 

Marián Kotleba uviedol na svojom FB profile:

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A už sa tí kotlebovci rozhodli či ten vírus existuje alebo nie? A aké opatrenia navrhujú? Či stačí iba ten bromhexin s vodkou..:-D

  2. Jaký bol na jar hustý,že on ani ochranku nepotrebuje!A teraz je dosraný. asi niečo robí zle. Protesty v Bielorusku nikomu nevadia, ani jemu. Tam tiež nemajú ROR

  3. To je tak, v dnešnej dobe je každý sedlácky kokot vdaka internetu odborník na všetko… Títo kotlebovskí tupci sú elita, lebo okrem toho, že sú dutí ako bambus, tak sú strašne silní v skupinách, čiže sa radi ukazujú a predvádzajú… Typická vlastnosť Slováka, čím sprostejší, tým viac otvára hubu… Každý deň to vidíme medzi nami, tolerujeme to, a potom sa čudujeme akí tupci nám vládnu. Ale vlastne, od mečiarovských čias sa tu veľa nezmenilo, ešte aj ten smero-hlas sú len prezlečení házetdéesáci, akurát za mečiarovych čias by boli na čele strany len ožrani, nie ako teraz buzeranti a feťáci, vlado sa musí obracať vo svojom politickom hrobe.

  4. Anonym .👍a také predstavy aké to bude ľahké keď bude premiér 💪.teraz vidí že ľahšie bolo kritizovať, a protestovať pred „bonaparte“ alebo „strapateho“ vilou

  5. Lexa.“Typická vlastnosť Slováka, čím sprostejší, tým viac otvára hubu“ved toto robil pred volbami Igorko. a teraz je v p…..! a vieš čo je na tomto najhoršie? že takto naháňa hlasi LSNS a SMERU 2(hlas) .ludia su už znechutený. Neviem kto to tento týždeň v TV povedal, že Igor sa stal premiérom len náhodou

  6. Jana a ty čo čakáš, že v článku o proteste kotlebovcom sa bude diskutovať o eskimákoch? Že ty patríš medzi nich?..:-D

  7. Lexa 28. novembra 2020, 20:27 – napisane vystizne a presne.

    Rovnako aj
    Ratafak plachta 28. novembra 2020, 19:23

    Suhlasim a s nazorom sa stotoznujem.

    – – –
    Necudujme sa, ked dojde k regulacii internetu na zaklade debilov a polodebilov majucich zial rovnake moznosti prezentovat sa, ako normalny diskutujuci.
    Bude horsie a ako obycajne sa znovu vsetko obrati proti normalnym a mysliacim ludom. Obmedzenia totiz potlacia nielen nazory uz spomenutych polodebilov, ale aj normalnych ludi, co bude na skodu veci.

    Spominam si na prispevky z pred 6, 8, ci desat rokov, kedy som na tento „fenomen“ intenzivne upozornoval a vyzaval som ludi, aby svojim normalnym hlasom polodebilov prekricali. Nepodarilo sa dostatocne. Niektori mi povedali aj osobne, ze s mentalnymi chudakmi do diskusie nikdy nepojdu.

    Chyba!

    Ked nezasiahnu normalni ludia (plati obecne a vo vsetkom), zvitazia ti, ktori zabrany nemaju.

    Vdaka za slusnu a zmysluplnu diskusiu.

    – – –

    Co sa tyka Matovica – ano zmrdi z konania pocas vedenia krajiny Matovicom maju strach. Stracaju ochranu, podporu a krytie. Trasu sa a pravom. Krok za krokom…

  8. Pán Majko..aký Kotlebovci..ludia ktory nemozu Matovičovu vladu..zas ste sa ukazal ako potkan novinar..a dufam ze Vas stretnem nech Vám do papule niečo poviem..ste smrad..ktorý zavádza..a hra sa na „super“novinara.

  9. Igor m ma len smolu že prišiel v Tej najhoršej dobe. Ja ale žasnem koľko nenávisti je vo veľa ľuďoch ako dokážu len nadávať a všetko zvaľovať na jednu osobu ako keby inde takéto opatrenia ba ak nie väčšie nikde inde neboli. Ťažké časy, nie aby sa ľudia spojili a pomohli ako sa dá tejto situácii, nie budeme robiť demonštrácie a kydať ako to len ide. Každý je majster ako by to spravil, po vojne je každý generál, ja sa ani nečudujem prečo sa tie opatrenia stále menia.. môj názor , je veľmi ťažké urobiť jedno rozhodnutie , ktoré bude aj prínosom pre všetkých a zároveň zabranj sireniu

  10. … 28. novembra 2020, 21:04 – bavim sa na Vas a na Vasich verejnych no ANONYMNYCH vyjadreniach voci mojej osobe. Vy tvrdite, ze ja som „potkan novinar“… Co ste Vy? Ja sa neschovavam za tri bodky a svoje vyjadrenia som ochotny obhajit vsade, kde to je potrebne. Vy ako? V kontaktoch je na mna cislo na mobil. Nevahajte, volajte! Mozete prist aj hned teraz. Najdem si cas a vypocujem Vas v debate, kde Vam dam priestor obhajit Vase vyjadrenia. Cakam na Vas telefonat.

  11. No na tom videu tam moc kotlebovcov nevidiet ale zato ludi tam bolo dosť. Asi tam kotlebovcov az tak vela nebolo ako sa to tu prezentuje.

  12. Bravo pan Majko.
    Problem je v tom, ze ti polodebili zvlolili debila. A ti mentalni chudaci teraz vladnu aj bez diskusie. Cisto demokraticky! Vsak?

  13. Media su strasna kuxva!
    Ak bude medzi 2000 ludmi jeden neziaduci, tak BUDU vsetci neziaduci.
    Z 2000 neziaducich urobia 4000.
    A z 2000 normalnych sotva 20.
    Ci nie?

  14. .. 28. novembra 2020, 21:15 – no, hrdina sa prejavil. Jeden primitivny utok za druhym. Trafil som v prispevku, ze? Telefonat nic… Ako teda s tym stretnutim? A ja som Vam chcel dat moznost „do papule mi povedat“ hned.

    Aj tento diskutujuci predviedol, ako si niekto predstavuje demokraciu a slobodu slova. Je to smutne, no je to realita sucasnej doby. Ked sa nevysporiadame s takymito formami fatalneho zneuzivania slobody danej obcanom prave Novembrom ´89, ludia obdobneho rangu ako je troj ci dvojbodkovec, budeme mat anarchiu. A stat aj tak raz zasiahnut bude musiet, no to uz bude razantne. Ako som spomenul, nevyhnutne dojde k sprisneniu pravidiel pre vsetkych.

    To chceme? To si fakt s takymito individuami nedokazame poradit?

  15. kto ma iny nazor 28. novembra 2020, 21:52 – mylite sa! Mat iny nazor je uplne v poriadku. Utocit anonymne a osocovat inych uz nie.

    Moja demokracia a sloboda slova konci tam, kde zacina Vasa, alebo kohokolvek ineho. To sa vztahuje aj na mna.

    Nemam vyhrady voci protestom ludi, maju na ne pravo. Mam svoj nazor na dovody protestov a na to, kto a za akym ucelom ich organizuje. To je vsetko.

  16. Porite si dnesne aktuality.sk… Píšu u o vojne na Ukrajine, o protestoch v Bielorusku, o protestoch proti interupciam v Poľsku…ale ani jeden článok na hlavnej stránke o protestoch v SR. To je to objektívne spravodajstvo… 🙂

  17. Miloš Majko 28. novembra 2020, 22:20.MIloš ani do testovania nás nikto netlačil.pozzri si vyjadrenia politikov. „Očkovanie bude uplne dobrovoľné“ potom „malo by byť dobrovoľné“ dalej „asi bude dobrovoľné“a najnovšie.“ bude dobrovoľné ale ked nebudeš mať očkovanie tak budeš mať nejake obmedzenia pri cestovaní a v bežnom živote“Takže dobrovolne nasilu.Miloš spomen si na tento príspevok ked pôjdeš aj rodinou na „dobrovolné“očkovanie.

  18. Z medicínskeho hladiska sa to volá mentálna subnorma, nie polodebil. Sú to jednoduchí ľudia, silne ovplyvnení hlasom vodcu, alfasamca. V minulosti boli takýchto ludí státisíce, dnes už nie, aj napriek všetkému je už miera inteligencie v popolácii zasadne vyššia ako to bolo v 40-tich rokoch minulého storočia.

    Môžeme spraviť jedine to, že každy vo svojej blízkosti ak sa stretne s touto minoritou, bude bezúnavne vysvetlovať, argumentovať. Je to jediná cesta ako to potlačiť.

    Čo sa týka vakcín. Najlepším dôkazom sú cintoríny, ktoré ešte existujú z rokov 1900-1940, tam sa treba ísť poprechádzať a čítať vek zosnulých, asi 1/3 je do veku 15 rokov. Záškrt, tetanus, čierny kašeľ, detská obrna, osýpky, mumps, ružienka, ak by vakcinácia tieto choroby nepotlačila smrtnosť by bola katastrofálna, ak by sa prestalo proti tomuto vakcinovať smrtnosť by bola opäť katastrofická. Povedané pre subnormu: Mal by si 6 detí ale iba dve by prežili, z toho jedno s postihnutím.

    Slovensku najviac ublížili slováci sami voči sebe a svojej krajine. Zbytočné hladáte čipy, Naša krajina, nie je nijak dôležitá pre svet. LSNS je divízia podporujúca SMER-SD a SMER-SD je firma, ktorej pôvodný názov bol HZDS a HZDS bola firma, ktorej pôvodný názov bol KSČ, k tomu vždy patrili aj divízia napr. SDĽ, Sieť, Dobrá volba, Vlasť a iné sprostosti.

  19. Bohuš, ale ved toto nevymyslel Matovič, podobne uvažujú všetky štáty a spoločnosti…hlavný dôvod je bezpečnosť cestovania…ľudia si nebudú chcieť sadať do lietadla a niekym, kto može by nakazený a rovnako aj štáty si nechcú puštať takychto ľudí na svoje územie…aj dnes vo vacsine krajin potrebujes test alebo ides do karanteny..

  20. Ratafak plachta,ozaj to nejde do Vašich gebul,že tu vôbec nejde opatreniach proti Covidu?Ide tu čisto o osobu NASEHO premiéra.Ide tu o ten chaos,ktorý rozširuje,so svojimi Kumpánmi ,ľudia sa nemôžu o nič oprieť.Ide tu o aroganciu moci.Prv stačilo“Lebo Fico,Pelegrini“ to už nestačí.

  21. Ratafak plachta.šak to neni problém,označime nezaočkovanych žltou hviezdou.a budú sa očkovať každých 3 až 6 mesiacov? tolko približne vydržia protilatky v tele podla odbornikov.alebo spravíme humbuk a zaočkujeme len raz a dame zarobiť farmafirmam a potom sa na to vyserieme?

  22. Mudr. pekne zhrnute. Očkuje sa desiatky rokov a to od prvych mesiacov, ockovali aj komunisti, ockuje sa aj teraz…tetanovka,čierny kašeľ atd..a zrazu jedna vakcina na covid je problem, pretoze zrovna touto nas chcu očipovať..:-D

  23. Bohuš, Prečo by some sa na to mali vysrat? To ako casto a akým sposobom necham na odbornikoch…ale na tych realnych, ktori tu medicinu aj študovali a venuju sa jej, nie tych ktori si prečitali 3 clanky na sputniku alebo badatelovi..

  24. ale tie vakciny sa vyvíjali x rokov a zdokonaľovali.aj ked (Pravdou je, že niektoré vakcíny obsahujú hliník vo forme ťažko rozpustných zlúčenín (hydroxid hlinitý, fosforečnan hlinitý). Hydroxid hlinitý je vo vakcíne kvôli tomu, aby zosilňoval účinok očkovacej látky. )nas učili že hlinikove pribori a ešusy su škodlive! ale pointa v očkovaní proti chripke je že ťa očkujú predchadzajucim kmenom.virus neustale mutuje. Mudr. a čo odpoved na toto. budú sa očkovať každých 3 až 6 mesiacov?

  25. Bohuš, ako som písal detaily by som nechal na odbornikov, ten princip bude asi pre cely svet rovnaky..rovnako ako aj sucasne opatrenia su dost podobne..ist pre to protestovat pred Matovičov dom mi preto pride uplne nezmyselne, kedze vsetky vlady od Činy, cez EU postupuju podobne a to maju zdravotnictvo v lepsej kondicii ako my..

  26. Zatial prichadza vakcina, ktora sa ma podat v dvoch davkach po cca troch tyzdnoch. Este nikto nedokaze povedat, ci vytvori imunitu ako pri obrne natrvalo, alebo na jednu sezonu ako pri chripke. Skor sezonne, ale pokial dokaze zastavit tazke pripady, tak aj to bude vyhra. A o to ide, zastavit preplnanie nemocnic.

  27. Normalne sa divim, kolko ludi vybija energiu na konspiracie a nezmyselne debaty o tom, co bude o mesiac, tri, sest ci rok.

    Vakcia je jedina rokmi a generaciami nasich predkov overena moznost, ako takto agresivny a nebezpecny virus zlikvidovat, resp. vyhrat nad nim.

    Keby obdobne ako niektori jedinci rozmyslali nasi pradedovia a prababky, s najvacsou pravdepodobnostou by sa nenarodili uz ani nasi dedovia a uz vobec nie nasi rodicia a my…

  28. Bohuš 29. novembra 2020, 9:24 – neriesim to, co tvrdia niektori ludia nedobrovolnej dobrovolnosti.

    My (rodina a ja) sme boli dobrovolne a pojdeme dobrovolne aj ked bude vakcina potvrdena nasimi autoritami.

    Viac ako rok som okrem Brna a Prahy nikam necestoval. Nesli sme ani na letnu dovolenku a to po prvy raz za dlhe desatrocia. Vsetko dobrovolne. Lebo rozmyslam nad moznymi nasledkami. Nie teda preto, ze by ma niekto obmedzoval.

    Myslim si, ze ludia sa maju az prilis dobre a tak zabudaju, ako to je, mat sa velmi, velmi zle. Vymyslaju nezmysly a nechavaju sa oblbovat tymi, pre ktorych su iba prostriedkom k dosiahnutiu moci a nastoleniu svojich predstav o ovladani sveta. Dakujem, historia ma poucila. Este dnes tu mame geneticky zmutovanych pohrobkov byvalych arizatorov, teda ludi, ktori nemali problem zobrat si majetok po ludoch konciacich v plynovych komorach.

    Dakujem, ja to nemusim…

  29. percento ludí ktorý sa chcú dať zaočkovať proti covid-19 stuplo z 23% na 26%.takže ich tam naženieme nasilu pomocou armády SR.ja ani moje okolie sa nedáva očkovať ani proti chrípke. Ale kto „CHCE“ nech sa dá. Mňa nech nikto nenúti. Už to tu napísal Anonym „ako môžu nezaočkovaní nakaziť zaočkovaných?“35 rokov som nebol na maródke ani u lekára. len na pravidelných preventívnych kontrolách. A nakoniec ťa dostane jedna z civilizačných chorôb na ktoré sa neočkuje

  30. Ako moze nakazit… Jednoducho. Nakasle na neho. Akurat pokial je zaockovany vhodnou vakcinou, tak je pravdepodobne imunny a priebeh tej choroby bude uplne mierny a bez nasledkov. Ale infekcny bude a moze to sirit dalej.

  31. Bohuš, bavíme sa o cestovaní,..ak sa nezaočkovaný vybereš napríklad do Chorvátska a pojdeš medzi miestných nezaočkovaných (nedali sa, pretože oni necestujú do zahraničia), tak ich tam x možeš nakaziť ani o tom nevieš…a keď budú takých jak ty tisíce,, tak možu nakaziť tisíce chorvátov, ich liečbu potom zaplatia Chorvátsky daňový poplatníci a možno zaplnia nemocnice a budú musieť mať lockdown…každá krajina sa proti tomu asi bude nejak brániť a nepuštať si na svoje územie ludí bez testu alebo bez vakcíny…rozumieš?

  32. Bohus, spomenies si este v 2018 osypky Rumunsko? Tam zacali zomierat deti pretoze neboli zaockovane. Tak preto je vhodna ochrana ockovanim. Mozes ochoriet, ale nemusis mat tazky priebeh. A uz vobec nemusis zatazit zdrav.system.

  33. Pekny priklad bol aj začiatok epidemie v Europe..ak by ta vakcina uz vtedy existovala a boli by vsetci ti lyziari v Taliansku zaockovani, tak by sa to nerozsirilo po celej europe tak ako sa to stalo na jar…

  34. ja som podla štatistiky úmrtnosti covidu 19 rizikovi .ale aj tak sa nedám zaočkovať.pred mesiacom som poznal osobne človeka ktorý mal covid 19(dovtedy nikto v mojom okoli nemal covid) a bol to človek mesiac po infarkte, a pred druhym zákrokom mu zistili že je pozit. žiadne ani najmenšie príznaky. ale operáciu odložili. Dožije sa?čakanie na takuto operaciu je aj 6 mesiacov,po infakte tak mesiac dva. Sused sa nedožil mal 45 rokov.to bolo pred 3 rokmi

  35. Mam kolegu s covidom. Len mierny priebeh a bolesti klbov a chrbta. Ale po kontrole na plucnom spatna sprava. Pluca v …. Teraz sa modli, aby sa mu znova rozbehli. Vies co by dal za to keby bol zaockovany?

  36. Bohuš, od nás ťa pustia do zahraničia nezaočkovaného hocikam, ale nepustia ťa možno takí napr. tvoji obľúbení rakušáci na svoje územie, potom sa pojdeš dať dobrovoľne zaočkovať, alebo budeš čušať na SK. Každá krajina sa bude chrániť ako sa dá, ich nezaujíma nejaká naša sekta kotleba.

  37. Hŕstka zufalcov LsnS už mali dávno zrušiť Protesty proti premierovi sú účelové.Nastáva spravodlivosť a tak to poniektorym nevyhovuje ako smeru hlasu oligarchov a im podobným Takže opatrenia proti vírusu sú len zaclonkou pre nespokojnosť Hlavný dovod je strach A ten je veľký!!!Matovic je dobrý premier A vyhrá aj budúce voľby!!!Držíme mu palce Teda my normalne rozmýšľajúci!

  38. Pani Dagmar,jedno je jasné,tento človek uvrhol Slovensko do nesmierne ho chaosu,do nenávisť nej atmosféry,nie je schopný prijať kompromisy,len na Tom a na Tom sa zakladá dobrá politika,nie na pátosu prejavu,na Tom,ako ponižuje ľudí,uráža kde koho je pomstichtivy,chcete ešte niečo.? Jednoducho nemá na to.Takze keď je pre Vás taký fantastický,tak to je čisto Vaša vec.

  39. Stvoriteľ (niekto ho volá Pán Boh) nám dal k dispozícii imunitu. Hnusný nosatý Diabol nám ponúka vakcínu. Čo si vyberiete ?

  40. Daniel, takže si v živote nebol očkovaný, nikdy nebral žiadne lieky, antibiotiká keďže ťa ten boh obdaril imunitou?

  41. Daniel, tak ty obdivuješ človeka čo rozpráva o znamení šelmy, raz coronu popiera a potom ju odporúča liečiť bromhexinom a alkoholom, nejaky nosatý diabol ti ponuka vakcinu…Ale my máme sprosté názory..človeče už raz si sa nechal nachytať od SNS, dneska zase veríš „pronarodnej“ LSNS…nepoučiteľny..:-D

  42. Doba a nenávisť ľudí je veľmi zlá. Držím premierovi Matovičovi palce a želám mu pevné zdravie a silu zvládať pandémiu. Veď nie len naša vláda robí nepopulárne rozhodnutia, niekedy zo dňa na deň, ale treba si to všímať, že to robia aj vlády okolitých štátov. Teraz Smer aj Hlas velice vystrkujú rožky, keby oni mali zvládať túto pandemickú situáciu tiež by narobili kiksov a ľud by bol rovnako nepokojní, pretože ani Smer a Smer 2, teda Hlas nemajú patenty na rozum a tiež narobili kiksov len tou svojou aroganciou a chrapúnstvom všetko vedeli zahrať do kúta, alebo zamiesť pod koberec.

  43. Matovičovi , sa podarilo za veľmi krátky čas si proti sebe popudiť veľa občanov , čo je fakt . Ani Ficovi za 12 rokov sa to nepodarilo. Nazývať protestujúcich , fašistov je silné kafe. Nehovorím , že tam neboli , aj taký , ale hádzať ich do jedného vreca . Pandemické opatrenia , ak ,by boli komunikované inak , by sa aj dodržiavali . Ale keď si premiér robí žarty zo svojich občanov nič iné nech nečaká. (a nie som volič ani Fica a už vôbec nie Kotlebu.) Z môjho pohľadu zožal to , čo zasial .

  44. Tou vakcinou si myslíte že ostanete nesmrteľní? Príroda sa o všetko poštárka! A je to všetko o peniazoch, sú bohatí a chcú byť ešte bohatší, potrebujú zničiť ľudstvo a byť bohovia na zemi, chcú mať všetko, ale nemajú nič, iba bezduché telá! Úbožiaci! Nepoznajú lásku, štastie, pokoj, nevnímajú prírodu okolo seba, poznajú iba mamon ktorý im zaslepil srdce, myseľ aj oči, nevidia okolo seba nič. Ľutujem ich, a vôbec nezávidím 🤨

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img