ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Obnažená žena ležala dobitá pred bytovkou. Policajti už obvinili zo skutku dvoch mužov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Skalickí policajti objasnili brutálny útok v Holíči.

50 ročná žena popíjala v meste s dvomi mužmi alkohol. Po vzájomnej dohode sa všetci traja pobrali do bytu jedného z mužov. Tam malo údajne dôjsť k tomu, že žena mala jedného z mužov chytať za stehno. 24 ročný muž si v opitosti myslel, že ho obťažuje muž. Policajtom uviedol, že sa tohto konania zľakol a nedorozumenie medzi nimi malo byť príčinou, prečo ženu nakoniec napadli. Útokom jej spôsobili viaceré zlomeniny a pomliaždenia tváre. Po bitke ju vyhodili pred dvere bytu a odišli. Asi po hodine sa 27 ročný muž k opitej žene vrátil a násilne ju vytiahol von z bytovky. Obnaženej žene, ktorá ležala bezmocne na zemi, privolali okoloidúci pomoc.

Policajti na objasnení prípadu intenzívne pracovali a na základe kamerových záznamov páchateľov stotožnili.
Vyšetrovateľ obvinil dvoch Holíčanov z prečinu ublíženia na zdraví spolupáchateľstvom. Nie je vylúčené, že na základe dôkazov môže prísť k prekvalifikovaniu skutku. Obaja sa nakoniec k útoku priznali a sú stíhaní na slobode. Obvineným hrozí za tento čin trest odňatia slobody na 2 až 5 rokov.

V súvislosti aj s týmto prípadom polícia upozorňuje ženy, aby boli opatrné a pri kontakte s cudzími osobami pamätali najmä na svoju bezpečnosť. Obzvlášť pri popíjaní alkoholu, keď sa uvoľňujú hranice, sa z príjemnej nálady môže nakoniec stať boj o život s násilným agresorom. Násilie na ženách postihuje ženy všetkých kategórií, všetkých sociálnych vrstiev, kultúr a etnických skupín. Ak ste Vy alebo niekto vo Vašom okolí obeťami násilia, neváhajte a zavolajte na tiesňovú linku 112 alebo policajné číslo 158.

Foto ilustračné, zdroj: EP

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img