ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

BOJA SA, ICH NEDOTKNUTEĽNOSŤ SA SKONČILA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
BOJA SA, ICH NEDOTKNUTEĽNOSŤ SA SKONČILA
Takto som vlani na jeseň protestoval pred ministerstvom spravodlivosti a hovoril o príbehu Mariana Kočnera a Moniky Jankovskej, ktorý ukazoval na zvrátenosť fungovania vtedajšieho systému. Čo sa za ten rok zmenilo? Ľudia nám dali veľkú dôveru a dnes počúvame, že Monika Jankovská SA PRIZNALA k trestnému činu.
Je to tá istá Monika Jankovská, ktorá kandidovala a bola štátnou tajomníčkou ministerstva SPRAVODLIVOSTI za Smer. Je to tá istá Monika Jankovská, ktorú nebol ochotný či schopný odvolať ani vtedajší premiér Peter Pellegrini.
Stačilo niekoľko mesiacov našej vlády a každý občan Slovenska vidí, že éra „našich ľudí“ sa skončila. Je pred nami ešte dlhá cesta, ale vláda pod taktovkou OĽaNO rozviazala ruky čestným sudcom, prokurátorom a policajtom. Výsledkom je, že v otázke spravodlivého metra a rovnosti pred zákonom sme urobili nie krok, ale skok dopredu.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Jedna éra „našich ľudí“ sa končí,a nastáva druhá éra „našich ľudí“.Lebo iba debil si nemohol nevšimnúť Matovičovo ultimátum pre koaličných partnerov o voľbe generálneho prokurátora.Je výborné,že počas tejto vlády sa rozbíja policajná a sudcovská mafia,ale si myslím,že po odstavení tejto vlády bude tak isto niekto stíhaný za zneužívanie pozície verejného činiteľa a nedemokratických a protiústavných činov.

  2. Je dobré,že sa odhaľuje trestná činnosť,ale mňa zarazilo,ako kvalifikoval priznanie jej obhajca.Opisala len svojimi slovami,tie skutky,ktoré jej dávajú za vinu,a ľutovala aj,ak to bola trestná činnosť,zároveň povedala,že ľutuje ľudí,ktorí boli spomenutí,lebo s tým nemajú nič spoločného.Takze si počkajme na súd.

  3. Lepšie by bolo keby ste sa starali radšej oto aby normalní ludia netrpeli chudobou aby naše zdravotnictvo bolo zdravé aby mali ludia prácu a nepracovali za almužnu. Toto začnite už konečne riešit a potom si možte poevedat aká ste dobrá vláda a my obyčajní občania tohto štátu vám podakujeme. Lebo zatial to stoji za velké H a male o.

  4. ti dvaja toho uz nakecali a este nakecaju. Horsie je to, ze im Igi spravil skrt cez rozpocet. Tym, ze Risko nezohnal testy nebudu moct vyuzit ludi na zber podpisov a nezostane im nic ine, ako poziadat Rasiho nech znovu spusti aplikaciu podobnu Hlasu Smeru na zber udajov.

  5. Pre Jozef,najviac si toho doteraz nakecal Ty!!!!Ľudia majú dosť takých rito…..acov,dosť,a to je fuk,z akej strany pochádzajú.Ci Smer,či SaS,alebo Olano.

  6. Svoje klamstvá a krádeže sa vždy prekrývali cudzími kauzami, aby uvolnili miesto pre svoje záujmy !!! Vždy to tak bolo, a bolo a vždy to tak bude….

  7. Radšej by sa mali starať o kotlára aby bol konečne zdravý a navyšoval by demografickú krivku, sestričky už ho prepustili všetky naprcané

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img