ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Dnes polícia pokračovala v akcii VENAL. Zo Serede a okolia zadržala 8 – 9 ľudí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď a okolie / Pokračovaním akcie VENAL bol dnešný zásah zložky Prezídia policajného zboru SR NAKA v Seredi a niektorých okolitých obciach.

V skorých ranných hodinách NAKA v spolupráci so špeciálnym útvarom tzv. kukláčmi vykonali policajnú akciu v Seredi, Pate, Váhovciach, vo Vinohradoch nad Váhom a Bučanoch.

V Seredi mali byť akcie vykonané na Fándlyho ulici, Kukučínovej a na Vonkajšom rade.

Polícia mala akcie vykonať v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou a malo byť zadržaných 8 – 9 ľudí. Medzi nimi aj Milan M. a známy advokát Norbert S.

O stanovisko sme požiadali políciu aj Úrad špeciálnej prokuratúry.

Stanoviská prinášame bez úprav:

„Otázky prosím adresujte ÚŠP“ – napísal hovorca Prezídia PZ SR Michal Slivka

a hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová zaslala stanovisko:

„K úkonom, ktoré vykonáva polícia sa nebudeme vyjadrovať. Informácie budú verejnosti poskytnuté hneď, ako to procesná situácia dovolí“.

Ak budú známe ďalšie informácie, v médiu budú bezodkladne zverejnené.

 

zdroj foto: Kristína K. TV Markíza

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pre odev tie topanky stoja viac ako tvoja vyplata a čo ty si modny guru???🤣tam si nadstav budik na rano nech nezaspis do roboty radsej ako riesit tu kto co ma oblečene

  2. To neznamená že keď tie topánky stoja viac ako je moja mesačná pláca, že nevyzerá ako cestár ktorý kosí v nedeľu na R1 burinu popri krajnici….

  3. Ze sa nehanbýte sem pisat mena ludi vy sproste za vystlive trupky co mate komplexi z toho ako zijete tak tu pisete mena ludi ktorym je dobre a vas to trapi tak ich spajate s drogami. Aspon keby to bola pravda

  4. Norino .S je ten cigan z Paty co vystudoval z otcovich fakturacnych drevenych penazi ? to je ten co bonzoval na Nakovu ? to je ten co mu dal potom Nakova facku pred Lavazu ?

  5. Kohuta z Gumom kedy zoberu , poist podvod tu RS cevrenu dvojicky osobnych aut , predaj nehnutelnosti majitelov ktory boli v case na uteku Petano prepisoval auta ze vraj kradnute som pocul ..

  6. Pre Medusu.. Nauč sa pravopis a potom píš… Neskutočné… A kto im závidí lepši život, iba naivka.. Normálny človek určite nie… A keby to nebola pravda, tak si ich nikto nevšimne.. Asi tak..

  7. parada….idu dalsi…stara garda zacala spievat iste…sered bude cista….pride na dementov v teplakoch…budete hajzle pucovat v leopoldove …a umyvat taniere po ranajkach.

  8. Vám dobre jebe že vás to už neprestalo baviť stále anonymne písať picoviny sak predávajte aj vy keď Vám to nedáva spávať a závidite aj nos medzi očami…

  9. Typická primitivna fráza že kto im závidí…. sak ale načo furt riešite sak nezávidite máte super životy tak jebte nato. Ale zabudla som že nič iné neviete len pod anonymom písať…

  10. Ale sak buďte frajeri choďte na policajnú stanicu teda nahlásiť zločin a nie jak skurveny kokotci pod anonymom písať alebo sa nestarajte majte v pici a riešte si svoje životy

  11. A čo tak spomenúť dnešný kar v Pohode? Guma a Prezlo čo na to hovoríte neni Vám kokotno… xixi To ze sa zastru zaluzie neznamená že to nikto nevidi 😀

  12. Cigan z Paty Gulikas co ozebracil rodiny ktorym nezaplatil za prace v zahranici , spali v mastalach na zemi , devky mal celi zivot kupeny panelak v Seredi kde byval podvadzal manzelku celi svoj zivot , syn cosa naucil tak skoncil jediny sa vydaril ten co zije v Soporni

  13. Oxima a Hanusa nechajte na pokoji lebo zo získaných peňazí sponzorujú športovcov 😀 😀 😀 ak niekto športuje tak ich kontaktujte

  14. Tak tak Norinko S a to este ocinko gulkas bastard nevie ze uz aj na nom pracuje naka, tak ste tam coskoro spolu. stary gukas pojebany ojebal polku Paty a okolie o pozemky a baraky …

  15. A ty nepíšeš bez mena, v utajení? Tak sa neohlasuj… Nikto im nezávidí, a každý kto s tým robí, musí počitať s tým, že nič netrvá večnosť… Takže držím im palce…

  16. Slzu,zobrali uz treti krat tak hadam tri krat a dost.Hamba jeho mamke hlavne ze robi v skolke riaditelku a svoje decko si nevie vychovat!!!

  17. Ja na nikoho nič nepíšem a nerobím frajera že tu vypisujem kto čo robí ale je vidieť kto je mimo a presne pre takých ľudí ako si ty som to aj napísala.

  18. Ešte pred rokom tu takto vypisovali 2 ja ľudia a tiež splietali niečo o výplate 500 EU a každodennej robote.
    Dnes už sedia v base kde budú dobrých 8 rokov.
    No na druhú stranu môžu sa počas romantických nociach chváliť pred spoluväznami ako nakladali na online diskusiách 😉

  19. Títo páni sa môžu podakovat Danovi- je to jeho praca. Slza ty si tak tupy, ze si sa nechal do toho zatiahnut tretíkrat, Milan- posledný seredský kuchár, Erik Č.- tebe len tolko konecne sa ti vratilo to co si vedel dlhe roky- udavat aj so svojim sefom. Teraz sa mozte spolu dohadovat, kto komu donasal „strykovi“ na NAKU

  20. Údajne strelili pár krát do treniek keď im klopali chalani z NAKA na dvere… stopy po strelbe majú doteraz na sebe (pre nechápavých zo Serede -> na trenkách)

  21. ŠTS Banská Bystrica-pojednávanie so sereďskými potkanmi sa pre pandemické opatrenia predložilo do Pezinka. Už aby to bolo všetko vo finále!! Vyjebané svine dostanú pod stromček takú vianočnú nádielku, že to ani nerozchodia!!!

  22. A ten paradox ze manzelky a priatelky tejto Seredskej odnozi si podaktore uz aj pracu nasli alebo pracuju z domu a na ich tvarach uz nevídat tu pysnost noblesu a chvalenkarstvo kto oni su. Handry ktore roztiahli nohy zlocincom a cakali na krajsi zivot kedze 98% znich doma zili ako asocialne dievky pri rodicoch ktory nikdy nemali tolko a zili ako radovy obcan. Chceli ste zlocincov tak ste aj dopadli. O detoch pisat nebudem tie zato nemozu. Dufame ze vam poberu domy majetky auta a ostanete tam kde ste boli aj predtym. Vela stastia

  23. pre hanba presne tak..ved to su sliepky…zeny ktore nevedia co je uroven normalny zivot byt mily…umele zeny a este ktomu hlupe…dufam ze im polizia zoberie majetky…aj vsetkym potkanom v Seredi o drogy predavali…stara garda90r ta uz mozno ani nikdy z vezenia nevyjde….kde su ich styky kontakty? este poberu ciganov a dalsich….naka ide ako pila.

  24. tie barbie pysne chodit nebudu po meste…skor zalezu so strachom doma…. nakolko sa zacali bonzovat navzajom…spievaju ako kanarici a nieje tazke asi uhadnut postupnost…kto isiel dnu a potom zobrali dalsieho….kto ho asi tak natrel? Radost ak sa stretnu /ak vobec este/ niekedy vonku.

  25. Vy trubky Seredske o chvíľu tam príde elita podsvetia ani len netušíte z 90 rokov to sa tam začnite strachovať až teraz! To všetko bol účel vyčistiť Sereď a ide sa na vec!

  26. Každý frajer s fakeovými oblečeniami z Turecka, krátka životnosť chlapci, treba kradnuť, tak aby ťa vlastný kamarát alebo suseda neudali. Potom už len robiť manželku v Leopoldove 🙂

  27. Tebe asi mama spavala z nejakym narkomanom lebo take filmy co ty pises by nenapisal ani sam Daniel M do spisov . 😀 😀 😀 si neutrety ejakulat lebo asi cakas ze sem pride sam El Chapo z Kolumbie 😀 😀

  28. Celkom zaujimava pesnicka co spiveva sám díler Palermo 😀 😀 😀 Diler a udavac spieva o dileroch a udavacoch 😀 Inak co je s EJKEJ Palermom nejak sa vytratil co caka aj on navstevu za roky dilerovania kde zacinal pri tom panovi co je odsudeny ktory udal pol mesta a hlavu ma ako melon s nadorom?

  29. Zobral som si hypotéku a kupil dom. Zobral som si uver na auto. Takže teraz som dealer 🤣🤣 Ale to ,ze makam od rana do večera to nikto nevidí.. Len to co mám. Sa tu spamätajte podaktorí.

  30. … Predáva a užíva si krásny život…dovolenky, značkové obliekanie, bla bla….nooo,je to život kraaasny….ale krátky…2,3,5 rokov si užíva a potom 15r rozmýšľa kto mu doma pichá ženu a ako sa majú jeho deti, ktoré ho pošlú do faka keď príde domov po 15tich rokoch…. No jebem aj taky život. Radšej budem chodiť do roboty ale každý deň budem doma so svojimi deťmi a ženou… Tak chlapci, len predávajte…a čakajte kedy Vás v ďalšej vlne pozberaju.. A to co zarobíte, pôjde na právnikov, majetky v prospech štátu a zostane Vám holý kábel… Fakt je Vám čo závidieť, ako píšete. A platí to aj pre hadice.

  31. Obávam sa, že tvoj príspevok niektorí označia ako závistlivý. Lebo väčšinou to je ich vnímanie životného štýlu. V skutočnosti si takýto týpci závidia medzi sebou a predbiehajú sa kto má viac. Až jedného dňa zistia, že im to je na dve veci.

  32. Dana Pila nechajte tak. Nevrtajme sa v minulosti. Ma dieta, zije normalny zivot, chodi do roboty. poznam ho 20 rokov a neviem o tom ze by sa k niekomu zachoval niekedy ako hajzel. V seredi a okoli su ine persóny ktoré stoja za to aby sa spravil venal 7.

  33. Ked mame vnutri hlavne hviezdy spevackeho neba, mozno by bolo fajn, keby prezradia detaily spoluprace s policiou, najma Oddelenie Kriminalnej policie Galanta. Ako to ze si z takeho platu ziju nad pomery ako to ze sa 20 rokov prehliada cinnost nebezpecnych zivlov a preco sa takyto druh kriminality nelikviduje uz v zarodku, skor ako pride k vyformovaniu dobre organizovanej zlocineckej skupiny… Preco som nikdy nevidel, ze by policajti mali odstavenu ktorukolvek osobu z akcii Venal a podrobovali ju cestnej kontrole.Ci sa kontroluje len bezny obcan?

  34. čítam príspevky a žasnem nad tuposťou niektorých. Udávate sa navzájom a to je dobre. Vyčitíte sa sami. Aj s Luboškom ze Paty. Alebo sa u Naky vykúpil?

  35. Aj pri tomto druhu kriminality vazne ZLYHAVA PREVENCIA !

    Je perfektne, ze po desiatkach rokov sa policia odhodlala vychytat najvacsich dilerov v Seredi a vyznamne tak obmedzila vplyv mafie na dianie v meste.

    Treba si ale uvedomit, ze vsetci budu rychlo nahradeni inymi a to bud domacimi, alebo priselcami.

    Ide nepochybne o lukrativny biznis, ktory rovnako ako v inych segmetoch, aj tu stoji na dopyte.

    Ak je dopyt, vytvori sa ponuka. Ak je dopyt vysoky, ponuka sa rozsiri.

    Spravnou prevenciou je potrebne postupne a systematicky eliminovat dopyt a prirodzene bude klesat aj ponuka. Nastastie tento druh biznisu nefunguje tak, ze by sme mohli ocakavat otvoreny predaj drog na sobotnajsom trhu, alebo podporu biznisu cez reklamu.

    Ktora vlada pochopi potrebu vhodnej a ucinnej prevencie, ta sice dost urcite vysledky obcanom neodprezentuje, no zapise sa pozitivne, lebo vysledky budu o 8 ci 10 rokov, ked dnesny ziaci ZS nebudu zavisli na drogach.

  36. Jedno mi vŕta v hlave.Celkom veľa ľudí sa už zatklo ,keď toľko ľudí bolo dílerov,a každý z nich zarábal peniaze,koľko ľudí potom fetuje ? Zrejme aj ľudia,ktorí na to majú,nielen tých známych bezdomovcov pri Váhu.

  37. No co ste minuli na natacanie videa s Egom, tak ste si mohli nehat na nejakeho judr. Chalan tradicne namoci vsetkych co sa s nim len pozdravili, len aby sa cim skorej dostal von.

  38. Dokedy budu dostavat nizke tresty,neni sila aby takychto ludi nieco presvedcilo,aby s tym skoncili.Ked bude zakon postaveny stylom prvy x dostanes 15 a viac rokov, druhy x dozivotie asi si kaydy rozmysli ci mu to stoji za to

  39. Ano ty inteligent. Treba im dat trest smrti ne? A za vrazdu dostanes 12.. trosku si nastuduj predtym ako vypustis nieco na internet. Mame najtvrdsie tresty za drogy v europe!

  40. No za drogy v hodnote 16miliono eur kolko rodin a zivotov znici? Zato maju ako dostat 3 roky alebo nebodaj podmienku na slobode s dohladom a to vsetko po 25tich rokoch posobenia? A podotykam 16milionov eur bolo pri akcii. Kolko to bolo za 25 rokov? Kolko bolo medzi tym vrazd v Seredi a okoly? Nie je to hodne aj na ten trest smrti? V cine za drogy a dilerstvo si popraveny. Takze mame najtvrdsie tresty este stale? Myslim ze nie. Pekny vecer

  41. miloš forgáč co ma psoriazu dokedy bude fungovat vsak smrdi cely barak od marihuany, viem ze su to male ryby ale ked citam ako zobrali v trnave dilera tak potom nechapem, preco nie v seredi.V malom meste plom mladých ludí co fetujú. Pomôže v tejto veci ísť vypovedat na policiu a oznacit konkretne tuto osobu?

  42. Cina je v europe? 😳 Okej dajme teda tresty smrti ale potom sa treba pripravit ze vsetky paragrafy pojdu hore. A neviem co by tvoja rodina povedala nato keby zrazis nejakeho ozrana na bicykli ktory ti padne pod kolesa a daju ti neumyselne usmrtenie a trest povedzme 25rokov.

  43. Každý koľko si zaslúži. Ale odkiaľ ťa flandra kktska na informácie keď je.pri kazdoma zatýkaní prvá. Aj pri banánovi. A potom ju človek vidí ako sleduje mňa flandra. Pracujúceho človeka. Frndu využíva kovosova chrápe spolivajtami a vyťahuje info len aby bola skvelá ale za akú cenu . Klobúk dole pred čestnými novinarmi

  44. Tema je o drogach nie o havariach a nechcenom zabiti. Za to ti nikto neda 25 ani trest smrdi. Drogy je uplne niekde inde tema,

  45. Ved udajne za drogovu trestnu cinnost po dlhsí cas v oraganizovanej skupine tak moc dobry teda neni. Bez penazi sa dlho ukrivat nedá.

  46. Pre boha ten Daniel to ako vyzera? Bol moj spoluziak roky som ho nevidela ale podla fotky je bud bezdomovec alebo narkoman. Ved ma celu tvar znicenu pokrivenu a to ma len 30 rokov. Ved cely zivot fetoval sa necudujem.

  47. Ten človek nadomnou,prosím Ťa pekne,keď nevieš písať,tak nepíš.Je to vôbec možné,že tu máme toľko qvazi „analfabetov“A Tí sa vždy objavia,keď je reč o drogách.

  48. „Kocur“ a „Tvoj suset“ pisu ako zdegenerovani vyfetovani cigosi – to suhlasim. Ale je smiesne upozornovat niekoho, ze nevie pisat a sam potom napises slovo „qvazi“ 😀

  49. Sak dockajte, secke slusne mafiane ze Serede zavru, potom nam sem pridu Srbske mafie, Rumusnke mafie a budze zle, budu horec obchody, auta, ludze mrtve na ulici. Nase mafie ich aspon po rolach zakopavali, aby nesmrdzeli, ale hente ich nechaju na ulici smrdzet.

  50. Ti co utiekli do Srbska a Svajciarska ti budu casom tiez chyteny…teraz sa smeju mozno no interpol ich chyti…Ilja ako vidno ma este trosku rozumu…priznal sa ..cize iste dostane menej rokov.

  51. Ilja na vyber nemal kedze mal desiatky svedkov cize sa priznal donutenym aby dostal tretinu dole a kedze je uz stary kkt vrati sa ako dochodca

  52. Pre Armen 29. novembra 2020, 14:01 . spavam s tvoji materu, ale je to riadna psukaja, stale to na spinafca , chce , ze huba ric huba ric a huba ric, plus tvoje sestra taky chce a aj tvoja zena zadoni, lebo ze ty nemas kar a si uchylio

  53. Slavo a dalsi zbytocne hraju frajerov ztoho sa uz nevysekaju …20 r myslis ze si sef a skoncis zato množstvo drog s dozivotim alebo 25 r.

  54. Zas more picoviny riešiťe jake tresty neviem čo more vy degesi kto je dealer kokotiny sereď drogy no kde si kúpim teraz 25 kubíkov vy Skurvysyny pojebany aby som decko obliekol do školy a nafetoval sa vy bastardi každého kto robí kokota za pasom by mali strielat a cez váše 12ky vám jebeme mamky a ženy keď deti sú v škole tak čo neni to jedno debilkovci predávajú sa drogy preto aby prežili a možno chceli od života viac Než byť trupky čo ženu ani na večeru nepozvu

  55. Tam rieste že vás zamestnávateľ na vás zarába 1000ky eur zato nech idú do basy Skurvysyny nie za msmko kokoti jake by som vám Nejebal na hlavy každý Zobraťy je niekoho syn manžel priateľ otec alebo dačo vy Skurvysyny pojebany každý jeden aj henta Skyrvena kevesova vy si uvedomujete že sa tešíte s zničeného života viac skodoradostnu kurvu než je ona som nevidel nech jej do rána skapu deti a každemu z vás čo s stoho teší tiež vy zebraci tešíte sa že dostane mladý clovek basu že predáva drogy a čo aj vy kupujete kuracie prsa za 5e a sliepka ziva je zdarma tak kupujete od dealera nikto vás nenuti ani fetovat ako aj mäso kupovať ps( drogy sú super berte ich všetky najlepšie keď ste primátor mesta Alebo majiteľ čínskej alebk reportér áno aj ty fetuju všetci 3 ja u nás v meste kokoti ste nevedeli lebo fetuju za zatvorenými dverami

  56. Pri dvoch komentaroch a to konkretne:

    M.Majko 29. novembra 2020, 23:43
    M.Majko fetak 29. novembra 2020, 23:49

    je presne vidiet stav, do ktoreho spolocnost dostala dlhodoba NECINNOST POLICIE napriek podavanym oznameniam a pravidelnym upozorneniam, kde ignorovanie obdobnych prispevkov skonci.

    Dnes rano pri podavani trestneho oznamenia riaditelovi OO PZ pripomeniem konkretne mena policajnych organov, ktore oznamenia ignorovali a nekonali, alebo konali nedostatocne tam, kde sa obdobne prepnuti pacienti verejne vyhrazali zabitim / skapanim deti konkretnym osobam, kde inych umyselne krivo obvinovali z nezakonneho konania, ci ohovarali.

    Dnes su to zdanlivo pomylene reci nepricetneho jedinca, ktory sa nevie vyjadrovat, bola u neho zanedbana rodicovska vychova, no ktory velmi dobre vie ako oznacit konkretnu osobu, voci ktorej konkretne vyhrazky a obvinenia smeruje.

    Este nestihlo vychladnut pohorsenie pricetnych ludi z donesenia truhly a venca pred dom premiera SR Matovica – priamej vyhrazky jeho rodine a jemu samotnemu. Tu konal dav ludi, z ktorych vacsina si mozno ani neuvedomila dolezitost symboliky prezentovanej verejne ako napr. vytetovany hakovy kriz, uniforma pripominajuca fasistickych gardistov, teatralne 1488 na seku pred kamerami, ci truhlu s vencom prinesenu pred rodinny dom.

    V com sa truhla pred domom konkretnej osoby lisi od naboja vhodeneho do schranky?

    POLICIA dlhodobo ZLYHAVALA tam, kde podcenovala VEREJNE PREJAVY nasilia a mam zato, ze za sucasny stav v spolocnosti (rovnako ako pri trestnej cinnosti bielych golierov) su konkretni policajti, dozorujuci prokuratori a sudcovia SPOLUZODPOVEDNI.

    Sered je jedna neskutocna zumpa plna dilerov a fetakov znama po celej krajine. A znovu je len na nas, ci to tak aj zostane.

  57. Milos Majko, ty slnieckar, bol si na tom proteste? Alebo len podavas dalej hovienko co media naresviruju ? Ta truhla znamenala pochovavanie Slovenska, keby si bol na proteste, tak by si to vedel. A nie len citat to co naserviruje Denik N. Takto sa u nas zavadza a klame. Matelko tu z nas ma zajace, dobrovolne nasilu sa ist dat testovat, ochvilu vakcinacia. Pritom on sam udajne si ju necha ako posledny pichnut, To by som sa pozriel. Vsetci co este vieme rozmyslat, tak ideme na protest, za nase deti a buducnost. Na proteste pred domom toho blazna a aj na proteste 17.1 bola hufa ludi v kazdom veku. Ano bolo tam zastupenie aj zo Slovanu, mozno 100-200 ludi. Ale celkovo tam bolo 20 000 ludi (17.11.2020). O tom sa uz radsej nehovori vsak. Tak laskavo si over veci a neposuvaj dalej medialne zvratky.

  58. Majko menazyvaj mesto zumpou. Zumpa su ludia ktory su tu odpadom a byvas tu sj ty a Sered ako mesto nemoze zato co tu za hnoj byva. Na teba ma tristvrte mesta tiez nazor a este vacsi ako slovo zumpa a preto nikto nebude kvoly tebe nazyvat mesto zumpu. Zumpa mozu byt jedinci nie mesto. Sered je krasne mesto a ked sa ti tu nepaci mozes odstrelit odtialto. Pekny den

  59. Hej ty Majko rado dajko, sak kec se ci tu nelubi, tak vystrel od talto, do ta tu sce ? tvoje rodzina ? tak seber aj je a vystrel dotalto dakam do pin-ce. Icte dakam de budes kralom ty.A kedz nechces vystrelic, tak drz ty i cela familio pind.cu

  60. A Majko este jedna vec. Povedz nam kto by stale riesil tie tvoje drbnute trestne oznamenia? Ty sa z tych komentarov tesis a honis si natom a potom sa cuduj ze za tvoje podclankove komentare chcu riesit trestnym oznamenim. Ved keby sa maju zaoberat kazdy den trestnymi oznameniami z tvojej stbáckej stranky ine by na robote ani nemali! Velmi dobre kszdy vie ze tu nechavas komentare ktore vyhovuju len tebe a tie ktore sa tykaju tvojej osoby zmazavas. Vela krat ludia napisali pravdivy komentar na teba a zahadne vzdy zmizli. A nenadavaj nam na mesto ked tu zijes aj ty a velice si toto mesto ides zastavat a nadavas nanho. Nadavaj na individua ktore tu ziju. Nebudem sa tu rozpisovat na tvoju osobu lebo to je zbytocna vec na takeho tvora ako si ty ale si odporny nesympaticky clovek ktory sa nazyva novinarom a absolutne tento odbor nemas vystudovany ziadnu zurnalistiku ani nic. Cize pseudopisalek ktory sa tesi z komentarov zo svojej obycajnej internetovej stranky. A nemusis sa vyhrazat trestnym oznamenim kedze som napisal len moj nazor a vyjadrenie. Pekny den

  61. Ja si myslim ze pan Majko je jeden z mala ludi v tomto meste, ktory sa snazi aby bolo nase mesto lepsie, vy mu tu nadavate ale zaco ? Ze poukazuje na spinu v meste ? Alebo poukazuje na neschopnost vedenia mesta ?
    Toto je moj nazor.
    Drzim palce a dufam ze sa uz niekam nase mesto pohne.

  62. Nikto nenadava. Ja som napisal len nazor a na to ze vymazava komentare ktore jemu nevyhovuju a napisu pravdu onom. Sam uz je potrestany. A komentare od M.Majko fetak to je samostatna jednotka kedze to pisal clovek uzivajuci drogy

  63. Miloš, je správne poukazovať na nedostatky a mafianske praktiky nachadzajucé sa v meste Sereď. Držím Vám palce.

  64. Ako to mohol urobit manzelke? To ze mojej vypisoval a uz sa mu panghart narodil to je ok? To ze predaval pre mikulasa fety 15 rokov to je ok? To ze sa s jeho kamaratmi tu hral na gangstra a hovna su kazdy jeden to je ok? Ten spinavy polocigan dufam ze dostane aspon 15 rokov. Je to obycajny hnoj polocigan a gec co vyfajcil Mikulasa. Ved Mikulas ho vykrical ked prisiel z basy za to co dostal v Pate od chlapcov napicu zato sedel 😀 mu Mikulas dal drogy aby sa rozbehol a zapalil ho o ne a kupil si byt to je frajer? Pilo je verejne hovno ciganske co fety predaval doteraz ved hadam neprisli knemu len tak. Keby jeho zena vedela ake smradlave kurvy jebaval popri nej a uz pangharta mali. Tam dostane co mu patri a skape v base cigan vydrbany

  65. Ze zrovna Milos M. pomenuva mesto zumpou. Sered nie je teda extra miesto na zivot, ale ked sa pozriem jemu do dvora, tak asi by som bol ticho. A je velmi zvlastne ze dotycny tu obhajuje prevenciu kriminality, vola po policajnych raziach a cistkach a podobne p….ny . pritom ked sa tu v minulosti zverejnovali rozne mena napriklad policajtov ktory spolupracovali s dnes uz zadrzanymi a obvinenymi aj z akcii venal, tak to pohotovo vymazaval a vehemetne sa ohanal ze to on nevymazava,on to nespravuje a bolo to len ulozene do archivu. Pokrytectvo online. uz viem preco tak podporuje sucasnu koaliciu

  66. Raz jeden nemenovany napisal do komentarov o Majkovi nieco moc co ho bolelo na dusi a behom 15 minut sa tam komentar nenachadzal a chybal medzi ostatnymi komentarmi ktore nato aj nadvazovali a zmizol. Takze on ich mazat nemoze. A nejden clovek mu volal aj pisal aj viem konkretnych ludi aby zmazal kometare o nich a dotykalo sa to uz aj ich celej rodiny a on ich odjebal tym ze treba dat trestne oznamenie atd atd atd a az potom on moze komentar vymazat. Nevadiiiiii nevadiiii len nech sa drzí…

  67. Počuj ty retatrd. Zmenili ti liečivo alebo skúsili ti podať miesto liekov placebo, lebo to čo si napísal je vhodné zbičovania na verejnosti ako bolo dakedy v stredoveku

  68. Majkovi v tomtom meste nejde o nič iné len o transparentnosť a o to, aby Tomčányi a spol dodržiavali zákony a pravidlá platiace pre všetkých. A tie úbohé útoky na jeho osobu su výplodom zloby a nenávisti k pravde.
    Verím, že jedného dňa, keď spravodlivosť dorazí aj na náš Mestský úrad, si to uvedomia takmer všetci ľudia v tomto meste.

  69. Pán Kurbel,Majkovi nejde o transparentnost tak ako píšete,jemu ide o to aby ste sa na post primátora dostal Vy,pretože má s Tomčánim osobné spory a Vy to veľmi dobre viete.To sa ale nikdy nestane,aspoň dúfam.

  70. anonym 3. decembra 2020, 6:54 – nezmazavam prispevky ja, ale administrator. Niekolko tyzdnov sme nechali volny priebeh v diskusii aj pri zjavne nezmyselnych a utocnych prispevkoch na noviny z dovodu zistenia realneho stavu v komunite citajucej SOL a diskutujucej v mediu. Bolo to nutne z dovodu realizacie vyskumu do studentskeho projektu.

    Z prispevkov pod clankom je zrejmy skutocny stav v meste a uz ich obsahom diskutujuci potvrdili pravdivost clanku a nasledne aj mojho diskusneho prispevku.

    – – –

    Co sa tyka osoby primatora – je mi jedno, kto je na poste, nie je ale myslitelne, aby takuto funkciu zastavl clovek, ktory porusuje zakony, PORUSOVANIE ZAKONOV VEREJNE OBHAJUJE, svojvolne a nezakonne pocas 8 rokov vyplaca odmeny podriadenemu vo vyske 145 000 Eur, pod jeho vedenim su diskriminovane niektore OZ a opacne, ine su protezovane, ludia poukazujuci na jeho nakladanie s verejnymi financiami su sikanovani prostrednictvom zakonov aj jeho podriadenymi a pod.

    Clanok ale nie je o primatorovi, aj ked citajuc niektore casti vysetrovacich spiov mam pocit, ze policia v Seredi este ma co robit…

  71. Zavadzas o administratorovi. Lebo vela komentarov zmizlo len co sa tykalo hlavne teba. A aj ked to maze administrator tak len na tvoj pokyn a hlavne ohladom tvojej osoby!!! To ze nemusis starostu to je kazdeho osobna vec len preco nenapises ze si bol kandidatom aj ty a potom si nespaval tyzdne lebo si skoncil na najhorsom mieste a dostal sa tam sucasny starosta. A nikdy sa na taky post ani nedostanes. A k poslednej veci co sa vyjadrim je to ze v tvojich komentaroch vela krat napadaju aj ludí co nemaju s clakom nic spolocne ludia ti volaju prosia aby si to odstranil a ty nikdy v zivote! Ale ked niekto pise pravdu o tebe tak chodis skackat len s udavaním a podavanim trestnych oznamov. Cize ty sa citis dotknuty s okamzite udavat ale to ze vela krat tam ludia pisu kktiny a zasahuje to az do ich rodin tak z toho sa tesis a nejeden clovek volal alebo bol za tebou a odjebal si ho!!! Ty sa venuj len tomu co robis lebo takeho cloveka ako si ty by nechceli ani na pošte za priehradku a nie este zastavat post mesta Sered. Pekny den

  72. Pre Majka 3. decembra 2020, 10:38 – vies viac, ako ja. Napis, kedy som kandidoval na post pripatora ci poslanca MsZ v Seredi.

  73. ak mňa pamäť neklame tak pán Majko už niekoľko razy napísal že kandidovať v seredi nebude a ani nigdy nekandidoval.je to klamstvo čo píšete

  74. abcd 3. decembra 2020, 10:54 – nechajte autora prispevku, nech sa realizuje a nech potvrdi svoje VEREJNE prezentovane tvrdenia na moju osobu. Staci pockat, co napise.

  75. Majko kandidoval pár krát do VÚC v Trnave,kam sa ani raz nedostal.Prečo asi?Odpoviem si sám-naštastie všetci ludia nie sú hlúpy,aby ho volili.

  76. Pravda o tich nezmazanych spravach. Sam som mu poslal 3 emaily behom roka so ziadostou o zmazanie a vysledok? Bez odpovede. Kaslst nanho, na primitiva

  77. Veru, každý kto mal s týmto idividuom nejaký spor, lebo on priateľov nemá, má ho rada max jeho zákonitá (…………asi vie prečo…..oháňa sa len trestným oznámením-asi sa bojí……je to rypák, zákerák,u……č, robí on hambu v Seredi s takýmito článkami, keď niekto nemá rozum a píše v článkoch hlúposti a vulgarizmy, on sa vytešuje, aku ma geniálnu stránku /hodnú detí z osobitnej školy/. Martinovy nesiaha ani po podrážky, nie po členky, a tých 8 rokov vyplácania odmien podriadenému ho serie najviac, keby ich dostane on……..ale veď mal možnosť byť starostom, primátorom, viceprimátorom, aj prezidentom……kto by ho preboha volil? Čo sa nepozrel 50 rokov do zrkadla? Raz keď na niečo nemám, tak nezávidím. Každý má rovnaké možnosti a zásluhy, tak už nerýp do ľudí, čo niečo dokázali, môžeš si za to sám kde si, čo si dokázal a ako ťa strašne Sereď zbožňuje. Pôjdem sa do kostola pomodliť, aby si dostal nejakého fleka na Nový rok aj ty a snáď bude aj stránka čitateľná aspoň pre teba , pre všetkých to je len taká spodina novinárčiny.

  78. pre mm&mm&mm – taketo pi…y a dristy tu napise len spodina jak si ty sam. Tam zalez tomu svojmu vyvolenemu do rity a potom sa kukni na seba ty do teho zrkadla

  79. Kapitan a falosny JUDr. Danko by pravdepodobne povedal: „ludia otupievavaju“…

    … ja to skusim znovu inak:

    Anonym 3. decembra 2020, 14:59 – jednoznacne je potrebne pripomenut volby do VUC a vratit sa trosku k uz v inom prispevku niekym spomenutemu falosnemu rytierovi.
    Iste sa potesi a autorovi podakuje.

    mm&mm&mm 3. decembra 2020, 18:44 – niet lepsej odmeny za dobry prispevok, ako takyto nazor.

    Nechcem sa rovnat Martinovi, nemienim sa mu rovnat a nechcem s nim zdielat spolocny priestor – ani v base. Preto ja NEschvalujem porusovanie zakonov, nevypovedam krivo pred sudom v pozicii svedka, neporusujem zakony a neprivlastnujem si prava zakonom dane poslancom MsZ. Ja nie, on ano !! Nie sme si teda rovni a nikdy ani nebudeme.

    Anonym 3. decembra 2020, 17:45 – vzdy kazdy dostal rovnake podmienky a odporucania. Aj ja. Preto TO, ktore si ale bez problemov moze dovolit podat len cisty clovek. Nie ten, kto je v podmienke, ci niekto, kto by mohol v suvislosti s podanym TO mohol byt vypocuvany aj ako podozrivy…

    V diskusiach je potrebne riesit utoky anonymov – podpis sa pod svoj prispevok a ries !
    To ale chce odvahu a istotu, ze ta neodpise cela ulica uz len preto, ze nieco napises.

    – – –

    Mohol by som diskutovat anonymne aj ja a vyhnut sa tymto primitivnym utokom. Nepovazujem to za spravne a cestne. Vzdy viem co pisem a mam dovod pisat tak, ako pisem.
    To, ze utoky prichadzaju od anonymov znaci, ze nemaju odvahu podpisat sa pod vymyslene nezmysly.

    Pre Majka 3. decembra 2020, 10:38 – tak ako ? Bude odpoved? No, uz asi nie…
    Presne ako klames v tej kandidature na primatora, klames vo vsetkom. Si obycajna bezcharakterna spina, ktora je silna len anonymne.

  80. majko má pravdu.len on tu píše so svojim menom pri všetkých kauzách.my sa bojíme lebo je pravda že nechceme mat od primátora aj jeho poskokov problémy vo firme.alebo keď niečo vybavujeme na úrade.majko na na pleciach naše problémy a špinu ktorá nás za to že sme anonymný obchádza.a na neho útočí každý od primátora až po najeba ého feťáka

  81. A toto sú slová „novinára“……hanba ti Majko !!!!!! ani ja ja nepodpíšem, lebo s tebou mať niečo spoločné, raz a nikdy viac. Podávať trestné oznámenia, ako na bežiacom páse a keď chceš aby som stiahol? Zaplať mi a stiahnem ……..súdiš druhých a sám si zarábaš nečestným spôsobom………….a teraz daj ruku na srdce, si taký istý ako tí, ktorých teraz berú, aj tí brali nečestne, len hrabali moc. Ty po troške, ale na život stále je…………..preto máš aj ty svoj spôsob živobytia nastavený takýmto spôsobom, prečo neinformuješ aj sám o sebe? Iní dostávajú odmeny – legálnym spôsobom a vyvesíš ich na 100 m2 transparent, ako nás okrádajú……….ty radšej tiež mlč, lebo keď sa rozbehnú príspevky o tebe, nebudeš stíhať mazať………ale síce ty si boh, ty dáš všetko a za každú cenu.Krásne Vianoce a rozmýšľaj nad sebou, ako neubližovať druhým, keď sám robíš to isté, ale svojim spôsobom………..

  82. Pre Lukáš pankharta máš jedine ty v detskej izbe,a ak ešte nie ,tak si pamätaj,že každé jedno tvoje decko bude pankhartom

  83. Denisko 4. decembra 2020, 8:44 – Redakcny system NEUMOZNUJE ZMAZAT nic tak, aby nebola dohladatelna vlozena verzia. Na internete nie je skutocne anonymne nic !

    Napisal si 2 prispevky. V prvom pises ze ma ludia ziadaju o mazanie prispevkov a nerobim to. V druhom opak. Uprac si v hlave co vlastne chces – najlepsie je, ked sa obratis na policiu, ktora ma moznost a povinnost vysetrit kazde podanie. Posledne zatknutia ako pri drogovych kauzach, tak politickych su toho jasnym dokazom.

  84. nebojte sa pôjde za mreže aj sereďský brucho z úradu zo svojimi poskokmi tibikom a spol.keď je už haščák a policajti tak budu aj oni

  85. zabudol som sa opýtať či je pravda že na úrade brucho zamestnalo ženu kolotočára chvíľu po tom čo skončil v base.kupuje si mlčanie???????????????

  86. Pán Majko ja by som na vašom mieste na hentoho ani nereagoval. Však to je jasne že na vás tu piše nejake táraniny za to že vám chce uškodit. On si myslí že asi každý tomu uverí len sa v tom nejako chudák stratil lebo už nevi čo napísal pred tým a čo potom a sa mu to už nejako poplítlo

  87. pre Jardo…………..Majko tomu veľmi dobre rozumie , keď to bude čítať odpredu aj odzadu, ostatní tomu rozumieť nemusia. Hádam nebude svoje príjmy vešať niekomu na nos. Podával na teba trestné oznámenie? Nie???? Tak sa potom k tomuto článku vôbec nevyjadruj, lebo takým, ako si ty to zrozumiteľné nikdy nebude…………Lebo len on vie, prečo ich podáva……..

  88. Mne stacilo ked sa zverejnila najomna zmluva pre AB-najhorsiu piceriu v meste, kde ani nevedia ak je rozdiel medzi mineralnou vodou a sodou

  89. Jardo, s takými ako si Ty, sa baviť môže len autor tohoto média – rovnocenný. Nauč sa najprv spisovne písať , potom reaguj na príspevky, dement jeden 🙂 .

  90. Pre ANNU
    Je to presne tak ako ste napísala. Majko tu nastavuje krk za všetkých a nesie si aj následky, zatiaľ čo ostatní zaliezli ako voš pod chrastu. A keď ho tu úderka griluje, tak ani tí, ktorých za zastáva nie su ochotní niečo napísať na jeho obranu. Dokonca ani anonymne.

  91. pre anonym 13.25
    áno vďaka ľuďom ako pán Majko čo sa neboja povedať pravdu ani keď im na ňu podpálili auto.Každý z nás by zaliezol do kúta.on sa nevzdal a dal šancu ďalším slušným ľuďom veriť že zlodeji skončia vo vezení.skúsme si len predstaviť byť na jeho mieste

  92. Zajtra je 6.12 Ale nebude mať kto nosiť sladkosti. Mikuláš Černák je v base, Mikuláš Vareha tiež a už aj Dano Mikuláš žerie z ešusu v Leopoldove….

  93. Pána Kurbela nemusím ale má pravdu.Solka je jediná čo tu aspom desať rokov poukazuje na primátorove zlyhania a predaje majetkov mestských svojim kamošom.a Solka je Majko či sa nám to páči či nie.Fakt len on sa postavil verejne proti.Bol som na tom zastupiteľstvekde primátor púšťal video psychouša Daňa a aj tam sa asi len Majko zastal Kurbela.Ja som bol za primátora a hambím sa za to.Keď som čítal kontrolu zuzy horváthky tak sa mi otvorili oči.Kurbel a majko mali pravdu!!!!!!!Primátor klamal a aj ja som na nich pľul.Sme slepí a on to vidí vždy prvý.nenechajme sa klamať primátorom!!!!Martin sa skazil ako ruské vajco.smrdí aj zo svojou partiou

  94. pre Anonym 2
    píšete: Zabuda sa na mladé rodiny že nemajú kam ísť a hlavne v lete. Zlaté rameno úžasné letné prázdniny každý deň pri vode.
    Tomčányi vám predsa “vybudoval” letnú pláž ako sľúbil. To vám nestačí? Nepamätáte si ten bilbord s nápisom letná pláž do leta 2019 a Tiež nápis na jeho bilbordoch: Sľúbim iba to čo dokážem splniť. Nevadí že letnú pláž nikto nikdy nevidel, lebo to že nechal vojakmi zrovnať kúsok brehu pri Váhu je hanbou a nie plážou. Blato pri brehu a to mala byť tá sľubovaná pláž. Jednoducho všetkých sprosto podviedol a oklamal.. A to nielen s touto plážou. Rovnako sľuboval do dvoch rokov detské dopravné ihrisko, prístav pre rybárov a lode a taktiež tržnicu. A ľudia tým jeho klamstvám uverili. Ale čo môžete čakať od Tomčányiho, ktorý verejne a dokázateľne v pozícii primátora opakovane klame.

  95. Pavol Kurbel 6. decembra 2020, 23:03 – no vidite v prispevkoch po Vas. Takto to vyzera vtedy, ked trefne a vecne poukazeme na nedodrzanie slubov primatora. Co pan Kurbel, existuje lepsie ohodnotenie ucinnosti Vasho prispevku?

  96. Občan a anonym
    Skúste napísať, čo z toho čo som tu uviedol nie je pravda. Pravdou je že Tomčányi vo voľbách oklamal ľudí, lebo nesplnil to čo sľuboval. A to napriek tomu, že tvrdil že sľubuje iba to čo dokáže splniť. Klame verejne, dokazateľne a opakovane.

  97. pytajte si ho od Tomčanyiho ten vam ho rad slubi. Kupat sa tam sice nikdy nebudete ale aspon sa na to kupanie budete moct az do smrti tesit

  98. Pán Kurbel,trošku humoru by Vám zrejme nezaškodilo.Co nie je a čo je pravda?To sme už dávno všetci oželeli.Tak si tu pravdu dajte kam chcete.Ludia majú teraz inakšie starosti,ako pláž pri Váhu.

  99. Máte pravdu. O pravdu vôbec nejde tá je dnes každému ukradnutá. Hlavne že máme plné bruchá. Podľa starého známeho chlieb a hry.

  100. Pán Kurbel,to je „Vaša“ pravda,nechcel som sa viacej k tomu vracať,ale samozrejme,že ľudia majú záujem sa dozvedieť pravdu,ale to je Vaša pravda,preto som písal,tak ako som písal.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img