ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Do Vianoc by mali byť tri kolá testovania, použiť sa má osem miliónov testov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Úrad vlády SR |MM|  Do Vianoc by sa mali na Slovensku konať tri kolá testovania, v ktorých sa má použiť osem miliónov antigénových testov. Potvrdil to premiér Igor Matovič (OĽANO) po pondelkom rokovaní ústredného krízového štábu s tým, že testovanie na štábe schválili.

Prvé kolo sa má uskutočniť 6. decembra a má byť celoplošné. Ďalšie dve by mali byť v mestách a obciach, ktoré z prvého kola vyjdú ako problematické. „Rôzne zložky štátu, ktoré sa budú podieľať na plánovaní, majú prísť do stredy (25.11.) s návrhom, ako zrealizovať osem miliónov testov v priebehu troch decembrových víkendov,“ povedal Matovič. Viac podrobností k testovaniu nepovedal.

Štáb riešil aj otázku návratu detí do škôl. Zatiaľ k uvoľňovaniu nedochádza. Matovič avizuje návrh, ktorý by žiakov 2. stupňa základných škôl a študentov stredných škôl mohol vrátiť do škôl na posledné dva týždne. Podrobnosti zatiaľ premiér nespresnil.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Má plné nohavice a pavlinka nie je doma, tak nemá mu to kto oprať, užíva si aj s bankom čo ukradli, fuj, Naka je skorumpovaná,!

  2. Aby mu Fico nevykrikoval koľko zbytočne utratil, tak teraz zakúpené testy musí za každú cenu minúť. Tak, možno že sa bude testovať aj na Štedrý deň… Robí si čo chce. Nechajme sa prekvapiť!

  3. https://youtu.be/KJp8qefzqt8. Nikdy sme v období chrípky nenosili nič na ústach, boli plné čakárne a nič sa nestalo, čaj, citrón, med, cibuľa, cesnak, a bolo po chrípke 😉ľudia začnite myslieť, používať starú dobrú a rokmi osvedčenú medecínu 🙏nedajme sa zničiť EU a podobnými organizáciam, verím že sa pridáte 5.12.2020 v Bratislave, a hlavne Matovičom! ! !

  4. To je pravda.Tam bolo otvorené stále aj keď bol zákaz vychádzania.Aj teraz má byť do desiatej ale ľudí tam má až do rána.

  5. pre Fanúšik 24. novembra 2020, 18:06
    Však tam nechoď 🙂 Nikomu chýbať nebudeš 🙂 A skade máš tú informáciu, že je tam plno až do rána, keď si taký uvedomelý a čučíš doma na riti, ako Matelko prikázal? 😀 Koľko ľudí sa vlastne nakazilo v reštikách a v baroch?

  6. pre Ha ha ha 🤗 24. novembra 2020, 19:12
    Veru, nebráňme pánu premiérovi v rezignácii. Nikomu chýbať nebude a Slovákom sa razom veľmi uľaví. Takže pán premiér, smelo do toho, my Slováci Vám veríme 😀 Nech Vás nič nezastaví vo Vašom odchode z vlády. Zbohóóóóm!!!

  7. Vladko, Vladko, tešíš sa ako malý chlapček, taký malý dementíček. Tešíš sa ale zbytočne. Ešte stále nie sú všetci v base, čo tam patria. Keď sa tak stane, až potom Matovič odíde.

  8. pre Anonym 24. novembra 2020, 20:01
    Ja mu verím, že to dá a pôjde do p….reč. Dementíčka máš vo vláde, ked ste ho ako dementíci velebili za trapné videá a vyhukovanie v parlamente. Mimochodom, ako je možné, že ešte neznížil platy poslancov a nepridal rodinám a matkám ako sa rozhoročval? Ved teraz má v rukách moc? Čo mu v tom bráni? Hmm? Čo ty nato? Retardíček?

  9. Keď zoberiem náhodného študenta základnej školy prvého stupňa a nahradíme ho za Matovič a tak stále to bude dôstojnejšie ako momentálne.
    Príde doba keď všetci poslanci tejto koalície budú pred súdom vypovedať prečo sa podieľali na tejto organizovanej ekonomickej genocíde na obyvateľov Slovenska.
    Stačilo keby sa našlo pár slušných poslancov a povedalo takto ďalej NIE a odmietnu aby krajinu viedol mentálne nespôsobilí premiér. A buď žiadali zmenu na poste premiéra alebo nech ľudia po tejto fraške majú možnost opätovne voliť.
    Bohužiaľ ale všetci tyto poslanci sú tam ako prilepení na stoličkách a potichu šúchajú nožičkami a každý mesiac čakajú kedy im pípne na účet 3000 eur.

  10. To je pravda s tou Fontánou.ked som išiel okolo o jednej v noci, vychádzali cez bočný vchod ľudia.zevraj to tam funguje na telefón.zavolas a z boku ťa pustia.

  11. Vladko, Vladko, čo sa rozčuľuješ, veď vyčkaj času, ešte má čas skoro štyri roky. Počkaj si tie 4 roky do volieb a potom sa realizuj. Dovtedy šúchaj nohami a konšpiruj.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img