ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Dopravná nehoda na moste ponad rieku Váh

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Na moste ponad rieku Váh do Šintavy je aktuálne dopravná nehoda.

Havarované osobné motorové vozidlo sa nachádza v jazdnom pruhu zo smeru od Serede do Šintavy, ktorý blokuje. Na moste sa v oboch smeroch vytvárajú kolóny čakajúcich áut.

Na mieste je polícia, ktorá riadi dopravu priebežným púšťaním áut v oboch smeroch.

POZOR! Jazdite opatrne!!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Typická slovač! Však načo budem prezúvať, mám ešte čas… a potom? Aha, vôbec ma nezaujímajú, nehoda je na svete, vďaka nej aj kolóny samozrejme. Super! Vďaka “zodpovední” vodiči 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

  2. Mali by sa niektorí vodiči začať zodpovedne správať! Sme svedkami, keď ráno o život upaľujú do práce, namiesto toho, aby vstal ráno o 10 minút skôr a v pohode odišiel. Moje heslo je: radšej neskoro, ako nikdy. Netreba sa ponáhľať na druhý svet a ani nikoho tam neposielať.

  3. Toto sa môže stať každému 😔áno auto je na šrot, ale vôbec nám na tom aute nezáleží je to len kopa plastu a plechu. Hlavne a veľmi dôležité je len to, že ten vodič vyšiel s tej kopy bordelu bez jediného škrabanca. Pan Boh bol v tej chvíli pri ňom. Ďakujem 😍

  4. Prosím prestaňte tu obhajovať nezodpovedných šoférov. Ako môže sa stať každému ? Nie, nemôže , nie je to prvé auto ktoré v tento deň išlo cez most a ani posledné a stalo sa to práve iba tomu jednému, tak kde je príčina? V jednoduchosti povedané HLÚPOSŤ. Tu nie je priestor obhajovať hlupákov slovami ako: “môže sa stať”.

  5. Môže sa to stať, ale len v ojedinelých prípadoch, napr. keď vodič nečakane skolabuje…, ale nie, že neprispôsobí rýchlosť, nemá vymenené pneumatiky, telefonovanie… To sa nedá ospravedlniť, pretože ako zákon schválnosti doplácajú na tom nevinní.

  6. pre Armen smekni si tu lopatu cez svoju prijebanu makovicu,gebulu,ty retard…..mal si prejebat zabradlie a padnut do Vahu….

  7. Išiel som oproti nej ráno… Nepredvidala, nedocvaklo jej ze mosty cez rieky sú na tom vždy najhoršie keď mrzne.. .išla rychlejsie, prekvapil ju šmyk a už aj letela…mozno by to na zimných zvládla…ale niekedy ani tie nepomôžu…som rád že nevletela pod moje auto… Bolo by to veeeeelmi zle… Mal som 40ton…

  8. Keď nás pustili policajti, pri aute stále nejaká pani.. Myslel som ze ona bola vodička toho auta…ale nie som si 100% istý… Bola hmla, tma a nevidel som kto vystupoval z vozidla po nehode..

  9. Vy buzerany anonymný keď tak veľmi moc prajete niekomu aby spadol z mosta tak si najskôr zistíte koli čomu sa to stalo alebo ako sa to stalo. Ja toho chlapca poznám moc dobre a je to zodpovedný šofér. Tam radšej prajte aby boli stíhaný alebo aby sa im niečo stalo šoférom ktorí zabijú nevynnych ľudí ako to bolo naposledy v Šintave.

  10. Ty cesnakový skurvy syn ty bastard ty kúdušpes pra obyčajný ty áno ty co sa skrýva za prezívku nejaký smer zlodejov ty musíš byť super žebrak. Tak teraz čítaj pozorne ten kto druhému jamu kope sám do nej spadne. Pamätaj neprajem ti nič iné, len to co si prial môjmu synovi. O co vám všetkým ide ved on prišiel o auto nie vy buzerany zbohatlikov🥵. Nikomu sa nič nestalo ani na okoly ani nikde pri jeho nehode alebo vám išlo o jeho auto. Skurvenci vyjebany na to
    vás je písať starať sa o to do co vás nič nie. Staraj sa o to o čo máš alebo si tu nervy vybyjáš. Na druhých???Ty chudák.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img