ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

V Bratislave na Hlavnom námestí dnes osadili vianočných stromček

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Má 12 metrov, 17 rokov a je to krásna jedlička biela! Tohtoročný vianočný stromček darovala Bratislavčanom a Bratislavčankám rodinka zo Starých Gruntov.

A ako sa stromček bezpečne dostal z Karlovej Vsi až na Hlavné námestie? Proces od vyrúbania stromu až po jeho dopravu býva pomerne zložitý a vyžaduje si viacero opatrení. Výber a výrub zabezpečujú Mestské lesy v Bratislave.

Spolu s Mestskou políciou Bratislavy sme museli zabezpečiť, aby dnes na ulici v okolí stromu nikto neparkoval, inak by nákladiak so stromčekom a ani žeriav neprešli. Zároveň sme mali schválený plán prepravy nadrozmerného nákladu. Nakoľko sme išli z Karlovej Vsi cez polovicu Bratislavy až do centra, taktiež nám asistovali štátni policajti z dôvodu zabezpečenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.

Na Hlavnom námestí sa už potom strom len orezal, aby sadol do stojana ako uliaty! A čoskoro pribudnú na stromčeku aj krásne tradičné ozdoby z ÚĽUV.

zdroj: Bratislava – hlavné mesto

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pekná príležitosť opýtať sa poslancov či aj tento rok buduú tolerovať metlu namiesto vianočného stromčeka čo Brucho zabezpečí vo výpredaji niekde kde to nechce ani dedina.Poslanci si odmeny odhlasovali aj zrušili svoje uznesenie že im neni hanba!!!!!!Brucho s Tibikom svoje dostali aj ostatný čo urobili exkluzívnu sprchu na námestí.Sereď je hanbou a riťou Slovenska.Vďaka ti za to sereďské Brucho

  2. V Seredi pred lííídlom síce nemáme newyorský Rokefeler ale ten ozdobený pahýl bol ždycky strašná hamba. Necháme sa teda prekvapit

  3. Vlani to bola ostuda. Pre kostolom dokonca mal odpílený vršok. Ako to je tu aj spomínané, boli to metly. U nás sa osádzajú ako posledné. Možno, že sa osadia po Vianociach. Aj výzdoba je veľmi úbohá. Radšej mali nechať tú starú. Musíme šetriť, ale na nepravom mieste!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img