ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Stanovisko Krajského riaditeľa PZ v Bratislave k medializovaným informáciám „hádzanie pyrotechniky do davu“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Bratislava |MM| Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave sa v súvislosti s medializovanými informáciami, v zmysle ktorých mali príslušníci poriadkových jednotiek počas bezpečnostného opatrenia dňa 17.11.2020 pred Úradom vlády SR hádzať medzi občanov pyrotechnické predmety dištancuje od uvedených tvrdení.

Príslušníci poriadkových jednotiek počas priebehu zhromaždení odvracali rukami a obrannými štítmi pyrotechnické predmety, ktoré boli zo strany zúčastnených osôb hodené proti nim. Zásahové výbušky zo strany policajtov poriadkových jednotiek neboli použité.

S prihliadnutím na vyššie uvedené skutočnosti vylučujeme použitie zásahových výbušiek príslušníkmi poriadkových jednotiek počas predmetných verejných zhromaždení.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. polícia zrejme nevie, že po internete bežia videa, ktoré sa dajú spomaliť alebo pozrieť si ich kúsok po kúsku, kde je vidieť že pyrotechniku hádzali policajti – policajt v ruke nedržal žiaden štít – sa oddelil od ostatných a hodil delobuch, ľudia tam kričali na nich prečo to robia , napriek tomu hodili ich tam viac krát na to sa priblížili k demonštrantom a začali do nich strieľať

  2. akurát tak koník beží po nábreží, a videá nie po internete, ale v tvojej sprostej hlave. Aj si tie bežiace videá videl alebo len počul, že po internete bežia?

  3. Boli to policajti alebo potom kto to bol ? Bolo to tak,policajti hádzali aj strielali,a nie je pravda že bol zranený policajt,spadol ako hnilá hruška po tom ako poza jeho chrbát preletela pol litrová fľaška,ktorá mohla byť hodená aj policajtom v civile a následne pán policajt v plnej zbroji sa porúčal pomaly k zemi,a následne mal tržnú ranu v blízkosti oka,ale krv netiekla,(asi mu stuhla ) ,ako mu mohla fľaša cez helmu a ochranný štít na helme spôsobiť tržnú ranu keď ochranný štít na helme zostal celý???naozaj čudné nie ?Verím že bude takýchto pokojných prechádzok po večernej Bratislave viac ! Zaslúžia si to naši ,, politici aj p. prezidentka “ ! Nič čo bolo povedané vo všetkých médiách vo večerných správach sa nezakladalo na pravde,bola to pokojná prechádzka večernou Bratislavou,čo neboli môžu iba ľutovať !

  4. Pane bože, tak takáto spŕška sprostostí, čo si napísal sa len tak nevidí. Letiaca fľaša (že fľaša, hahaha), policajt si sám vypichol oko, pokojná prechádzka po večernom meste, policajt v civile hádže fľašu po policajtovi, čistá psychiatria

  5. Účastníci prechadzky 🙂 21. novembra 2020, 21:09

    Neverím, že môže byť niekto tak sprostý. Radšej sa zamysli nad tým čo si ako „účastník prechádzky“ porušil ty.

  6. Anonym : pravde podobne nič,iba si myslím ,a ako veľa ľudí ktorí tam boli,že je to chrípkové obdobie, také aké sme zažili nespočetne veľa krát a nikdy nám nikto nestrkal to svinstvo do mozgu,dobrovoľne /nasilu! !!nenosili sme náhubky a sedeli sme v čakárni u lekára ktorý nám vypísal PN a dali sme si aspirin ,grog,varené víno (škorica,klinček ) ,cesnak(teraz smrdíme,aj cibuľu ,tiež smrdíme ) všetko pomáha proti chrípke,cesnak prírodné antibiotikum ! ! ! Ľudia ,prosím zamyslite sa ! ! ! Moja celá rodina sa nikdy ! ! ! ! ! nedala očkovať proti chrípke a zatiaľ nás nenavštívila ! ! ! ! ! Proti chrípke nikdy nikto nenájde žiadnu vakcinu ,iba na hlúposti ľudí ktorí veria v očkovanie, a tieto firmy zarobia veľa peňazí a budú sa smiať ako sa pekne skladáte na ich už aj tak obrovské majetky .Všetkým prajem veľa zdravia ,a pohnite s tým čo máte v hlavičke .Ľudia ,ešte jedna vec ,spíte v náhubku ? milujete sa v náhubku ? odporúčam vyskúšať ! Verím že sa zamyslíte .

  7. Zdá sa , že niekto, nech je to ktokoľvek a a má iný názor , už je zle a hneď je nazývaní všelijakými prívlastkami. Nechajte , každého nech má svoj názor.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img