ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Očisťujeme prokuratúru, súdy , políciu zatvárajú sa skorumpovaní politici a štátni úradníci.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Každému je jasné, že opatrenia , ktoré sú na zabránenie šírenia pandémie nepomáhajú ekonomike, reštaurácie, podniky sú zatvorené, pretože vírus zabíja po celom svete. Ak by neboli opatrenia jeho agresivita by zabila obrovské množstvo ľudí.
Opatrenia a oveľa prísnejšie ako u nás, sú všade vo svete. Slovensko má z Európskeho pohľadu najlepšie výsledky v boji proti pandémii. Zároveň to čo táto vláda povedala aj plní. Očisťujeme prokuratúru, súdy , políciu zatvárajú sa skorumpovaní politici a štátni úradníci. Prestalo sa kšeftovať a kradnúť vo vláde. Aj tak na námestiach rodičia nútia kričať svoje deti ZABITE MATOVIČA.
Kotlebovi hrozí väzenie, Fico a Pelle sa boja čo zaspievajú v base Makó, Bodor a partička čo s nimi kradla.
Tento screenshot komunistu Fica ako sa pozera na komunistickú zástavu pri protestoch v deň 17.11. hovorí za všetko.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 20. novembra 2020, 4:45 – je zrejme, ze Matovic ponuku neprijal. A ano, bolo potrebne poznat pravdu, nakolko ti, ktorym zalezalo na zmene vlady vtedy, moze rovnako zalezat aj dnes…

  2. Samozrejme,že kto je v opozícii,sa snaží povaliť vládu a dostať sa k moci.Matovič so Sulíkom to robili určite osem rokov.Sulík sa raz vyjadril,že budú ako červotoči,čo sa im napokon podarilo a zadarilo po vražde Kuciaka.Terajšej vláde fandím pri očiste prokuratúry a polície.Čo vychádza na povrch s úplatkami a vydieraním asi nemá obdoby,iba ak s praktikami mafiánskych gangov z nedávnej minulosti.Čo nezávidím tejto vláde,je ich narcistický predseda za pultíkom s plánmi do budúcna – čo sa babe chcelo,to sa babe prisnilo – a odvolávam to,čo som odvolal a LENON.

  3. Politik by mal dobre zvážiť, aky žart povie. Toto vyjadrenie nepovažujem za žart. Ide o veľmi vážnu vec a myslím si, že by sa OČTK mala zaujímať o podrobnosti „žartu“, nakoľko aj dávanie úplatku v štádiu pokusu je trestným činom. Takže, ak žart, tak nemiestny ako aj celý politik.
    Ale narovinu – prečo by sa mali zaujímať o takéto žartíky 🙂
    Kto by už len veril súčasnej koalícii :))
    Veď nejde o transparentnosť a dôveryhodnosť vlády. Či áno?

  4. Zaujímať sa treba z dôvodu možného vydierania v súčasnosti, keď je v exekutíve a má v rukách moc. Neviem, či sa dajú vyhľadať vtedajšie vyjadrenia pána vtedy poslanca …Tu už píšu odkiaľ to malo byť, ale presvedčiť môže len riadne vyšetrovanie a zákonný postup podľa výsledkov.

  5. Kto skartoval Matovičovu výpoveď?
    Líder Obyčajných ľudí a nezávislý poslanec Igor Matovič si v piatok 2,5 hodiny vylieval srdce u Jozefa Čentéša na Generálnej prokuratúre. Rozprával najmä o politických nomináciách či údajnej korupcii v koalícií. Jeho výpoveď však niekto skartoval! Vinník sa doposiaľ nenašiel.
    Ako v utorok uviedol Matovič, keď sa výsluch skončil, Čentéš nariadil asistentke, aby jeho výpoveď vymazala z počítača. Matovičova výpoveď už bola vytlačená a podpísaná. Čentéš nechcel, aby výpoveď ostala v počítači, nakoľko išlo o počítač jeho kolegu. O čosi neskôr však Čentéš volal Matovičovi, že jeho výpoveď omylom skartovali. Matovič sa teda vrátil a výpoveď zopakoval.

    Priebeh opísal i Matovič: „Prišiel som na prokuratúru, výsluch trval do pol jednej. Následne pán Čentéš požiadal asistentku, aby výpoveď z počítača vymazala, mal ju aj v písomnej podobe na papieri. Počítač patril riaditeľovi Trestného odboru GP Tiborovi Šumichrastovi. Odišiel som na obed a približne okolo druhej mi Čentéš volal, či by som sa nemohol vrátiť, lebo moju výpoveď skartovali. Vrátil som sa a a nanovo sme tú výpoveď urobili.“
    Hovorkyňa GP: Asistentky to neboli!
    Budúci šéf prokurátorov Jozef Čentéš v piatok pre TA3 uviedol, že výpoveď skartovali omylom asistentky. „Informácie, že administratívne pracovníčky skartovali omylom časť spisového materiálu, nie sú pravdivé. Skartáciu vykonal niekto iný,“ uviedla hovorkyňa GP Jana Tökölyová.
    www1.pluska.sk/spravy/z-domova/kto-skartoval-matovicovu-vypoved

  6. Všetci sú rovnakí. Jeden na druhého poukazujú, ale všetci majú maslo na hlave. Ako sa to hovorí: hrniec kotol karhá a oba sú čierny? To divadlo, čo nám tu predvádzajú viac ako tridsať rokov, veľmi draho platíme. A vôbec – dočkáme sa normálneho života? A čo počúvame aj v správach? Len zle, zle … Nič pozitívne. Tú negatívnu energiu prenášajú na ľudí. Už by bolo na čase skončiť s týmto divadlom a aby sa začali správať zodpovedne a chytili sa práce a nie len trepať. Radi by sme videli aj výsledky z ich deklarovaného úsilia.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img