ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Igor Matovič: HLAVY HORE!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
HLAVY HORE!🇸🇰
30 rokov sme spomínali v tento deň na hrdinov Novembra. Na ich odvahu a statočnosť. Na státisíce ľudí, ktorí ich na námestia prišli podporiť, až spolu vytvorili spoločenstvo ľudí, ktoré nám pokojne vydobilo cestu ku slobode.
Dnes námestia ovládnu iní ľudia. Roky im odkaz Novembra bol uplne ukradnutý … ba práve naopak, v príkrom rozpore s jeho odkazom, jeho hodnoty ničili.
Jeden vedome vydal vedenie elitných útvarov polície do rúk nitrianskej mafie používajúcej tie najhoršie sicílske praktiky. Len preto, aby mu zaistili bezpečnosť a nerušený Klondajk na štátnom majetku. Čo na tom, že na to doplatil Jano a Martina životom!
Druhý roky zvelebuje režim, ktorý postihnutých ľudí či ľudí nie pravej rasy považoval za odpad, ale kríž na hrudi nosí.
Tí ostatní si zas dnes myslia, že sloboda je absolútna a ak príde k oprávnenej snahe štátu chrániť v pandémii zdravie a životy starých a chorých, tak to je vraj zásah do ich ústavných práv.
Nemáme sa za čo hanbiť. Nie sme v klietke hanby, robíme presne to, čo sme ľuďom pred voľbami sľúbili – čistíme Slovensko od podlahy. Od mafie a ich dlhoročných prisluhovačov. Že majú z toho strach? To je prirodzené, vedia, že dni na slobode mnohých z nich sú spočítané. Že budú kvičať tí, ktorí z toho mali dlhé roky prospech? Budú, ale nás to nezastaví. Vyčistíme Slovensko od mafie a naplníme tak skutočný odkaz Novembra.
Nie, nebojme sa o November. Dnešný deň nie je jeho pohrebom, je len budíčkom. Budíčkom, aby sme si o to viac uvedomili, že jeho hodnoty musíme neustále chrániť a deťom vysvetľovať. Aby pochopili, že sloboda bez zodpovednosti je len ilúzia slobody. Aby pochopili, že sloboda bez zodpovednosti vedie k anarchii, ktorú dnes budeme vidieť v uliciach v bagandžách mašírovať.
ĎAKUJEM Milan Kňažko
ĎAKUJEM Ján Budaj
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kraaasne! Sloboda bez zodpovednosti… Tejto diktarure hovori zodpovednost a cesta k slobode? Na to je narok z ustavy. Ci nie?

    Ilizionista. To si nechaj pre svoje deti, tie mozes iluzionisticky odrbavat a viest slobodou diktatora. Preto je v TT policajtami uzatvorena ulica? Ci aj to je iluzia?
    Zamysli sa, kam Slovensko tahas a preco ludia vyjadruju nespokojnost. Ale lepsie je byt zalezeny ako potkan. Zandari ochrania…

  2. Chodí v pancierovej limuzíne, to nechodil ani Vasil Bilak, možno ani ssak Himler nepotreboval pancierovu limuzínu.
    V Trnave uzavreté 3 ulice aby zabránili protestu pred jeho neskolaudovanou milionarskou vilou.
    Jeho sestra vypisuje, že to je mafianska vláda.
    Matovič do basy!

  3. Vozi sa na panc .Audine ochranou B6, 7 ako chodili niekedy u nas zlocinci . Tak isti neprestrelna vesta .. Kocnera co chvilku prepustia ak zidia povilia koli zmenkam , vrazdu mu nikdy nedokazu lebo ju nikdy nezorganizoval . Volby vyhral Smer , Matelkovi stacilo hrat divadielko videjka statusi z VOS informacie … Teraz sa bude obhajovat pancierakom koli ochrane zivota majetku koli korele alebo svojej minulosti ?

  4. V Trnave dnes večer uzatvorili magorovú ulicu. Snáď sa nebojí. Už zabudol , ako sa každý týždeň hádzal o zem pred Bonaparte. Dočká sa odplaty aj so skorumpovanými médiami!

    Táto vláda namiesto toho, aby sa snažila spájať ľudí, tak ich permanentne rozdeľuje a kritikov vulgárne uráža! Nazývať občanov vyjadrujúcich iný názor chuligánmi, fašistami, komunistami, či lúzou, je z jeho strany veľkou chybou a preto je v spoločnosti po pár mesiacoch vládnutia taká veľká nenávisť voči celej vláde.

    Sám to časom postupne psychicky nedá a zuteká. Sulík ho ma za vola a evidentne ho ignoruje. Minimálne polovica národa ho má plne zuby a ďalšie kolá testovania a ďalšie vlny pandémie ho úplne zložia. Od ignorujú mu to samosprávy, ktoré ešte nevideli ani cent, a ľudia sa mu postupne na tu jeho dobrovoľnosť úplne vykadia. Aj dnes to povedal ďalší predstaviteľ samosprávy: môžte ma aj zavrieť , nedám k dispozícii obecné priestory.

  5. Preco, ked je taky cestny! spravodlivy! preco je zalezeny, musi mat pancier,…
    Nechapem. Ved, ak by taky bol, s usmevom by chodil medzi ludmi bez ochranky a panciera. Chyba bude v inom prijimaci?
    „Hlavy hore“. Ci hlavy chore? Azda nie, hlavy hole?
    Ano, pan „premier“, My mame hlavy hore! Len vo vasej je nieco v hlave (c)hore.

  6. COVID tebe vadí, že sa Matovič hádzal pre Bonaparte? Potom si asi Bašternák alebo Fico alebo ich pohrobok. Ochranu má preto, lebo stúpil na otlak mafii, fašistom a komunistom v organizovanej skupine smer/hlas, teda takým ako ty. A čím viac vás bude v base, tým zúrivejšie sa budú vaši priaznivci správať. A ty Obyvatel a Seredan, na teba aj škoda reagovať, ty si proste chorý človek

  7. ked chory do chorych nadava 😉
    Daj si pauzu a porozmyslaj, kam vedie Matoviciva cesta. Extrem, ako boli fasisti, komunisti, nkvd, …mysli, alebo chod k lekarovi.

  8. COVid respektujeme zo zdravim rozumom , Kazda pol. strana ma svojich olig. sponzorov . NO ani jedna do teraz neposielala na svojich obcanov vodne dela , policia je iba hybna ruka statu tu je Matelkov vysledok , kazdeho psa ktoreho byjete sa brani … Dakujeme za demokraciu alebo anarchiu od velkeho krestana

  9. na ultras posielala polícia vodné delá pri každom futbalovom zápase Trnava-Slovan a to stále každý rok, tak sa tu prosím ťa neoháňaj tým, že žiadna strana

  10. Anonym 18.novembra.2020 8:55,..akým právom tu nadávaš ľudom,čo majú iný názor,obhajuješ streľbu do ľudí,alebo o čo ti ide?

  11. Velitel zasahu po pouziti sluzobnej zbrane krici – opustite priestor.

    Ti ludia boli pred zabranou zo stany nespokojnych ludi. Nie medzi zasahujucimi policajtami. Tak aky priestor mali opustit?

    Jeho spravanie, nervozitaa „poskakovanie“ bolo zjavne neprofesionalne. Nervozita a nezvladanie useku, ktory zabezpecoval proti „narusitelom“. Strelba do vlastnych?
    To by aj na vlastnu mater nechal vystrelit???

    Matovic za 8 mesiacov urobil viac zla, ako ktorakolvek vlada za cele volebne obdobie! Dost bolo diktatora! My sme v demokratickom state!

  12. Matovičova vláda je najlepšia ku kedy slovensko malo, protestovať proti rúškam v aktuálnej situácii dokaže len extrém mentálnej subnormy. Zahltenie SMEROM rozkradnutého zdravotníctva pharmafirmami táto krajina neustojí, je logické, že v tejto krajine je pomerne veľká skupina ktorá to nemá čím pochopiť, výsledky mnohých volieb to potvrdzujú.

    Takže všetko je v poriadku, ideme ďalej, Matovič má podporu občanov tejto krajiny. Matovič do toho!

    Tiež chápem, že pre JUDr. Fica je len jedno riešenie, nové volby, nová prokuratúra, nový ústavný súd, nový prezident a nové ministerstvo vnútra. Priatelia toto je však dnes už iba opilecká ilúzia.

    Na fotkách z protestu nevidím, žiadnu autoritu, osobnosť spoločenského života, herca, lekára…videl som iba Blahu a docenta Fica.

  13. Pre Anonym 18. novembra 2020, 8:55

    Nikoho neposielaj do basy a nezatváraj. Jedine čo môžeš, zatvor vlastnú papuľu. Dement aj s Tvojím psychopatom..

  14. Prosím, je to Váš názor, názor dôchodcu, ktorý má vlastný dôchodok a do smrti sa s nim uspokojí, lebo už nič viac nepotrebuje. Má byt či dom, na cestovanie po svete nemá záujem, lieky možno nepotrebuje, tak – je nad mieru spokojný.
    Sú spokojní aj tí, ktorí prišli o prácu? Sú spokojní prevádzkovatelia, ktorým doteraz nekompenzovali stratu, ktorá nebola ich pričinením, ale nariadením vlády a preto skrachovali?
    Opýtajte sa tých, ktorí o chvíľku prídu o byty či domy, lebo nedokážu splácať hypotéku, vďaka opatreniam, lebo musia byť doma a nezarobia na živobytie.
    Áno, taký dôchoca môže byť spokojný aj keby tam sedel ktokoľvek vo vláde.
    Tu nejde o rúška či modrý papierik ako priepustka „ku slobode“.
    Pán dôchodca, bez urážky, nemáte alzheimera?

  15. ja nie som dôchodca, ale s jeho príspevkom súhlasím. Tu ide doslova o krky ficovcom, peleovcom a kotlebovcom. Matovič zobral celý ich hnev na seba, za to mu patrí vďaka. Vidieť, že sa sa mafie nebojí a že mu ide o spravodlivosť. Mne kto bude kompenzovať terajšiu menšiu výplatu vo fabrike? Keď prevádzkovatelia nemajú z čoho splácať svoje drahé autá, nech sa zamestnajú v Kauflande ako predavači, nech vyskúšajú žiť ako ostatní ľudia. A toho alzheimera máš asi ty, keď si zabudol, čo tu bolo pár mesiacov a rokov dozadu, a ešte zvyšky toho stále sú.

  16. Ja normalnych ludi nevidim demonstrovat..iba opice,bitkarov,extremistov a psychopatov..to bolo uverejnene na Fb ministra obrany.Teraz to vysvetluje,ze je to vytrhnute z kontexu.Mozno ano,mozno nie..Dalsia fajn sprava leti do zahranicia..

  17. Ti čo placu že nemajú robotu. Mali ste viacej študovať – mohli ste robiť lekárov, ti majú roboty dosť. Alebo ITckarov, právnikov – všetci ste odborníci na ústavu, alebo ste si mohli založiť farmaceuticku firmu alebo vyvíjať vakcíny alebo testy na Covid. Choďte robiť predavačov, lidl je furt plny, alebo remeselníkov, stavbárov. Stavia sa stále. možnosti je milion. Tak čo sa stále sťažujete ? A vyplakávate? Treba len rozhýbať lenivu rit. Potom by ste na priblble protesty nemali čas.

  18. Pre Ti čo plaču,čo dodať na takú aroganciu a neúctu ľuďom a k práci,Aj takáto začína byť naša novodobá spoločnosť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img