ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

AKO FICOVI NEVYŠLA INVESTIGATÍVA V DUCHU HESLA “PODĽA SEBA SÚDIM TEBA”

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

AKO FICOVI NEVYŠLA INVESTIGATÍVA V DUCHU HESLA “PODĽA SEBA SÚDIM TEBA”

Expremiér Fico včera vystúpil v parlamente s prejavom, v ktorom obvinil koalíciu, že cez Štátne hmotné rezervy nakúpila antigénové testy na plošné testovanie

1. predražene,
2. od spriaznenej firmy.

Vo svojom prejave operoval pojmom “zločinecká skupina” (rovnaký pojem spomína NAKA v súvislosti s jeho kamarátmi Gašpara, Krajmera, Hraška, Kováčika a Bödöra) a odporúčal polícii, aby sa na nákup pozrela.

Správne, ak existujú pochybnosti, treba ich preveriť. Ficove pochybnosti, ktoré v skutočnosti boli len sumárom opakovane medializovaných informácií, však už stihla preveriť mimovládna organizácia Transparency International Slovensko.

Zdroj: FB

Tu sú jej závery:

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Uz len realizacia nakupu v takomto objeme cez dovtedy firmu dlžiacu statu 17 000 eur je napisem to slusne nie normalne a bezne v slusnom biznise . A oto zarazajucejsie je ze to dostala firma dlzna statu. Takze toto je dokazany fakt a nejaka stroha sprava od transparency international Slovensko ma pre mna hodnotu asi ako kus hajzloveho papiera

  2. Dajme si otázku, kto stojí za TI, Denníkom N a podobnými, ktorí vedia „odhaliť podvod“ tam, kde sa im to hodí, no nevidia ho tam, kde sa im to nehodí.. 😉
    A pre info.. Aj „dôveryhodný“ S&P akože nevidel hroziacu krízu v ekonomike USA a dodnes na ňu celý svet dopláca.

  3. Ak to tvrdí Fico a jeho kumpáni to tak urcite bude…oni by nam nikdy neklamali..:-D…A teraz návrat do reality: to že aj táto vláda bude mať nejaké kauzy je otázka času, ale nabalovať sa par drobnými na nákupe, ktorý sleduje celé Slovensko asi nedáva zmysel…

  4. Info 14. novembra 2020, 15:11 – SOL odpublikovania prveho clanku az doteraz ma vsetky potrebne informacie transparente zverejnene v kontaktoch:

    – archiv na starom redakcnom systeme

    http://archiv.seredonline.sk/kontakt/index.html

    – SOL na novom redakcnom systeme

    https://www.archiv2.seredonline.sk/kontakty/

    SeredOnLine.sk ma od zaciatku medzinarodnu registraciu a vsetky materialy publikovane v novinach maju presne identifikovaneho autora a datum uverejnenia.

    SOL vysoko nadstatndardne od prvopociatkov svojej existencie oznacuje publikovane fotografie, videa a vsetky materialy, ktore moznu byt so SOL spajane.

    Jedine diskusia moze byt aj anonymna, co vsak zpravidla neznamena, ze autori prispevkov nie su dohladatelni v pripade trestneho konania a to PZ.

    Ale v statuse sa nespomina SOL, takze rovnako sa teraz ja pytam Vas – kto ste? Kto za Vami stoji?
    Zverejnite o sebe to, co uz viac ako desat rokov mame zverejnene my.

  5. Ked bezmajetny manzel povie milionake manzelke, aby povedala chudobnej kamaratke, aby jej manzel zaplatil dlh, lebo nesplni podmienky nakupu testov…

    A potom je to vsetko vantajm. Ok.

  6. 100x bolo povedané že kým boli podpísané zmluvy tak firma mala nedoplatky zaplatené. Na internete samozrejme nie je tato informácia dostupná okamžite ako pošlú peniaze. Myslite si že na úrade niekto sedí, kto okamžite prepisuje udaje na internet?
    Samozrejme Ficovo a ostatným tento argument sedí a takto vam vymývajú mozgy, lenže nikto z vás si už nedá námahu dopátrať sa k stanoviskam druhej strany. A vlastne hovno viete o tom akým štýlom a za akých podmienok boli podpísané zmluvy. Beriete si so huby iba to čo povedal Fico a čo vam sedí na kritiku matovica.

  7. 100x..
    Jasne ze zaplatila nedoplatky, ked firma vedela ze vyhra.
    Inym sposobom a inymi recami vedia manipulovat a oblbnut narod a taky ako ty, tomu aj veri.
    Este raz, aby si pochopil. Nemas na benzin 10 eur, ale kupis si nove auto. Z coho? Ked ani tych 10 si nemal?
    Uvazuj…alebo si Ach…

  8. Nechaj tak, tento drbnutý národ znova potrebuje vládu smeráckej stoky, ktorá sa teraz premenovala na hlas, na čele feťák a teploš pelegriny, vzor sociálneho politika, treba rýchlo zhodiť matoviča, lebo takýmto tempom nám pozatvárajú celú smotánku, všetkých tých slušných a čestných podnikateľov. S pánom bohom Slovensko 🙂

  9. Samozrejme že aj tato vláda bude mat kauzy. Nedá sa ustriehnuť každý nákup každé verejne obstarávanie. Pretože na úradoch zostala väčšina ľudí ktorí tam boli za smeru na teplých miestach, často aj vo vedúcich pozíciách. Diletanti, ktorí radšej nič neriešia aby nemali problémy, slebo politicky a rodinkársky dosadeni. Cest výnimkám, ale vieme ako to NEfunguje na úradoch keď človek niečo potrebuje vybaviť alebo ma problém – radšej ruky preč, do ničoho sa nemontujme.
    Taki budu kradnúť stále a dohadzovať kšefty kamosom- to sa nedá vylúčiť. Vymeniť sa to všetko nedá lebo ti čo sú schopní a niečo vedia uz dávno odišli alebo robía pre súkromné firmy. Nepôjdu robiť uradnika (trebárs aj na vyššiu pozíciu). Ale aspoň sa tu deje očista tohto skorumpovaného mafiánskeho štátu – aj keď pomaly.

    To že firma nezaplatí sociálne odvody neznamená že ma na úcte 0. Dôvodov môže byt X. Nevidíme do cashflowu tejto firmy. Preto by som takýto záver neprijímal.

    Mna ale fascinuje ako jednoducho dokazu ľudia vyvodiť závery a sú o nich presvedčení, pritom vobec nepoznajú fakty, dôvody a možné scenáre prečo sa to tak deje.
    Napr. Prečítajú si niekde že nejaký lekár povedal že plošne testovanie je blbost a už tomu veria. Na to aby som mohol prijať takýto záver by som si tuto problematiku musel sakramensky naštudovať a potom sa k nej môžem na internete vyjadrovať.
    Lenže tu na Slovensku je take kvantum tupcov že keď si otvorím komentáre na FB tak len žasnem.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img