ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

V súvislosti s objasňovaním viacerých trestných činov pátrame po totožnosti neznámych osôb zo zhromaždenia 17. októbra – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Tak ako sme Vás v súvislosti so zhromaždením, ktoré sa uskutočnilo dňa 17. októbra 2020 už v uplynulých týždňoch informovali, bratislavská polícia priebežne analyzuje a vyhodnocuje získané audiovizuálne záznamy ako aj iné informácie za účelom vyvodenia trestnoprávnej zodpovednosti voči konkrétnym osobám. Z obzvlášť závažného zločinu útoku na verejného činiteľa bolo doposiaľ vznesené obvinenie celkovo dvom mužom. V zmysle trestného zákona hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na 12 až 25 rokov.

V tejto súvislosti sa obraciame aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osôb na priložených záberoch, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu viacerých trestných činov.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na záberoch nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo formou messenger správy na Facebooku Policajného zboru. V prípade opoznania osôb Vás žiadame, aby ste nezverejňovali údaje o nich vo verejných komentároch!

 

AKTUALIZOVANÉ – priložené ďalšie fotografie osôb so žiadosťou o pomoc pri stotožnení

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. v niektorom komentari som spominal, ze protes sa da robit aj inak.
    Nezabudajte, ze tento „protest“ bol v case vyhlasenia Nudzoveho stavu.
    !
    Kto to nechape, tak nech sa zodpoveda…

    Apropo, osobne si myslim, ze bude zmena v ustave k nudzovemu stavu a potom uz bude slovensky narod uuuplne …
    Neviem ci to nazvat diktatura, alebo demokracia. Nikdy mi to nebolo jasne, aj ked na vojne v ramci PŠM stale hovorili o “zahnivajucom kapitalizme“ a tu aha…uz sme v nom?

  2. Myslim si ze toto je uz cielena propaganda na strach pre obyvatelstvo. Blíži sa 17 november a vladana garnitura vie ze sa chystaju nepokoje a odpor obyvatelstva voci tejto vlade a diktature teroru ktory tu tato vlada nastolila.

  3. Už sa naozaj teším na toho 17..jak zas budeme mať možnosť vidieť to prejavovanie názoru formou ničenia brány, hádzania dlažobnych kociek alebo nabádania detí na vulgarizmy….A ideálne sa potom zase treba čudovať, že to chce polícia riešiť…až by ste raz dostali tou kockou do hlavy vy alebo dieťa, tak by som chcel vidieť jak by sa vaša „tolerancia“ voči podobným prejavom názoru zmenila..

  4. len sa udávajte, toto presne potrebujú. Rozoštvať, vystrašiť ľudí. Potom všetci pekne skloniť hlavy a do radu – na ďalšie „dobrovoľné“ testovanie, „dobrovoľné“ hocičo, čo si niekto zmyslí. Všetci chceli po ´89 vidieť zoznam eštébakov, aby vedeli kto donášal a teraz? Teraz tu na seba bonzujte a udávajte sa . Už sa ľudia zobuďte!!

  5. Ide o princip kto chce to pochopí kto nie tak nie každého osobná zodpovednosť. Žiaľ situácia je aká je nieje čas na takéto hlúposti. Nikto nechcel byť vo väzení a cítiť sa tak no ale sme nútení covid19 nieje len chrípka len začínam si myslieť že sa objavili nové príznaky choroby toho 17.10 😉Treba sa zamyslieť …

  6. Labello 11. novembra 2020, 16:00 – nie, udavanie nie je spravne v eticky citlivych veciach. Napr. v minulom rezime udavali prospechari a komunisti veriacich ludi, vydavatelov samizdatov, ludi z podzemnej cirkvi, disidentov a pod.

    Na druhej strane identifikacia a potrestanie ludi flagrantne porusujucich zakon, umyselne sa zapajajucich do nicenia verejneho majetku, vytrznosti a pod. je nevyhnutna, aby bol zachovany verejny poriadok v buducnosti. Toto platilo v minulosti a platit to v pravnom state musi stale.

    V diskusii ako obycajne padaju primitivne ataky na medium – precital si vobec niekto z anonymnych „diskutujucich“ samotny obsah a pochopil, ze ide o vyzvu policie rovnako, ako ked hlada pachatelov vrazdy, lupezneho prepadnutia banky, znasilnenia, toho kto sposobil dopravnu nehodu a pod.?

    Su schopni tito diskutujuci pochopit, ze SOL uverejnuje aj materialy vo verejnom zaujme rovnako, ako vsetky ine media?

    Je smutne pozerat sa na populaciu, ktora z velke casti systematicky osprostieva a prave ti najsprostejsi najviac anonymne vykrikuju.

    Tak rozmyslam, kde bude spolocnost o 10 rokov…

  7. Osobne nechápem ľudí, ktorí v dnešnej dobe používajú pijem udávanie. Prebudťe sa, nie sme pred rokom 1989. Dnes sa používa iný pojem a na celkom iné účely. Kto nepochopil slová p. Majka vyššie, ten to nepochopí už nikdy.

  8. Ale to hadam nie :):)… ide o vyzvu policie rovnako, ako ked hlada pachatelov vrazdy, lupezneho prepadnutia banky, znasilnenia, toho kto sposobil dopravnu nehodu a pod.?
    Nadych – vydych….zamyslime sa, kedy naposledy nas policia vyzvala na pomoc pri hladani pachatelov vrazdy, lupezneho prepadnutia banky, znasilnenia, toho kto sposobil dopravnu nehodu a pod.?
    PS: ked sa pojdem pokojne poprechadzat 17.11. po Seredi alebo Bratislave v case cca 16:00….bude to OK? Alebo sa mam dopredu nahlasit u sudruha Žinčicu???

  9. November, ty si bol celých 13 rokov čo fungujú tieto noviny v kóme ??? alebo si totalne prispatý, však tato vyzva od poldov obletela včera celé Slovensko

  10. protest sa dá a aj má urobiť inak.
    Toto bolo len linčovanie a agresívny dav. Vôbec s nimi nesympatizujem, to ako vystupovali nemá nič slobodné so slobodou prejavu a vôbec nešlo o demonštráciu a jej ciele. Celé to bolo zinscenované a naschvál vyštvali dav – národ a sprostota slovenská im uverila a zapojila sa. Každý zakomplexovaný y€bo agresívny sa tam išiel vybúriť. Za to čo sa tam strhlo si môžete sami – v tej Vašej „mekke demokracie“ za oceánom by ste vychytali gumené projektily ak nie ostré a masáž pogumovaným železom, takže maznanie vodnými delami bolo to najmenej čo sa Vám ušlo.

  11. Miloš.teraz použijem Tvoj slovník táto vláda „flagrantne“ porušuje ústavu a zákony SR.robí si z ludí piču a serie im na hlavu.tak sa nečuduj že sa im to nepáči.toto bol len čajiček oproti tomu čo bude 17 .11.P.S nie som extremista ani kotlebovec ani ficovolič

  12. a kto tu pise o tejto vyzve? Ja sa pýtam, kedy bola ina takato vyzva :)…zeby v roku 1989?…vtedy urcite…to este organizovala KSC
    Vcera teda obletela tato vyzva cele Slovensko??? Netusil som…ale bolo zamracene, aj tak by som ju nevidel…a TA3 a RTVS nic take nedavali…tak asi ozaj obletela

  13. Ooo, Bohuško sa nám tu vyhráža, posrali sme sa všetci od strachu. Nezabudni si toho 17.11. zobrať so sebou dlažobnú kocku a ešte pred tým ísť na školenie k organizátorovi Mazurekovi. Ten má s tým hádzaním kociek do detských kočíkov skúsenosti.

  14. ty si iny de…l !čítaj s porozumenim.píšem len čo sa chystá. nebol som tam ani minule a nepojdem ani teraz.povedz niekomu kto vie z tvojho okolia čítať nech ti prečita poslednu vetu.Ale debata zo zelenou gumou je ťažká

  15. Stará zelená guma si akurát tak ty a PS: si extrémista, si kotlebovec a si aj ficovolič a navyše aj dobre frustrovaný, lebo válov zo štátneho sa ti vzďaľuje

  16. Pre Bohuša, táto dnešná správa ti niečo nepripomína? Ty to schvaľuješ? : Tridsaťšesť ľudí zadržala polícia počas stredajšieho pochodu pri príležitosti Dňa nezávislosti Poľska v hlavnom meste Varšava. Zúčastnili sa na ňom najmä tisíce sympatizantov krajnej pravice. Pri zrážkach demonštrantov s políciou utrpelo zranenia 35 policajtov. (dpa)

  17. Každého jedného účastníka protestu bez milosti sankcionovať za porušeniu zákazu zhromažďovania. Aj tých vychcancov, ktorí „iba išli okolo“. Dovi, dopo.

  18. anonym.ved to som pisal že sa 17,11 chysta iny protest! maju prist aj česky a polský huligans.okrem našich. Ale stále to je len odvar protestov vo francuzku alebo USA.ale počítam že ich nepustia cez hranice. Uvidíme

  19. co ma toto spolocne so seredou? jaj aha, len trcime zo zadnice momentalnej koalicii. Udavali len prospechari? to napise ten co chodi po meste foti co sa len da a doma si na dvore plnom srbov upratat nevie…. ano kam sa dostaneme za 10 rokov

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img