ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Pri vyťahovaní auta z kanála Derňa, prítomné osoby obmedzili v pohybe a práci redaktorku SOL

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / 3. novembra popoludní sme do redakcie e-mailovou poštou dostali podnet osobného motorového vozidla zatopeného v kanáli Derňa pri Novom Majeri.

Na základe oznámenia občana sme sa ešte v deň oznamu spolu s hliadkou MP osobne pozreli na miesto a následne sme publikovali článok s fotografiami zachytávajúcimi predmetné auto bez evidenčného čísla s otvorenými dverami a zatopeným nielen motorom, ale aj interiérom.

V článku publikovanom  04. 11. 2020 sme napísali toto:

Vozidlo je vo vode ponorené tak, že je zatopený celý motorový priestor vrátane prevodovky a ostatných súčastí. Nie je vylúčené, že pri náraze došlo k poškodeniu olejovej vane, prípadne iných súčastí, z ktorých alebo cez ktoré do vody mohli uniknúť oleje či iné prevádzkové kvapaliny. Auto v kanáli Derňa bolo nahlásené aj na Zelenú linku Ministerstva životného prostredia, ktorá podľa našich informácií kontaktovala Mestskú Políciu a teda bude sa zaujímať o to, či auto bolo odstránené tak, aby nedošlo k znečisteniu životného prostredia.

Nepochybne stojí za zamyslenie, ako je možné, že osoba, ktorá spôsobila dopravnú nehodu, resp. vlastník vozidla jeho bezpečné odstránenie nezabezpečil okamžite po dopravnej nehode, ale čakal až na vyzvanie políciou. Uvedomuje si vlastník vozidla aké škody na životnom prostredí by mohli byť spôsobené v prípade úniku prevádzkových kvapalín či olejov do vody?

Je prinajmenšom zvláštne, že osud auta nezaujímal jeho majiteľa až do momentu, kedy ho kontaktovala polícia s tým, že je povinný auto z Derne vytiahnuť.

Boli sme na OO PZ v Seredi, ktorá predmetný prípad riešila. Nie však len polícia bola zainteresovaná do riešenia tejto udalosti. Vec riešila aj Slovenská inšpekcia životného prostredia, správca toku, hasiči a MP.  Všetci okrem majiteľa si totiž uvedomovali skutočné riziko pre životné prostredie a to možnosť úniku nielen olejov a prevádzkových kvapalín od motora, prevodovky, brzdového a chladiaceho systému, ale aj paliva a to priamo do toku Derne, alebo pôdy na jej brehoch. Štát teda urobil všetko, čo v danej veci urobiť mohol.

Na základe výziev polície v ohlásenom čase malo dôjsť k vyzdvihnutiu auta nákladným autom s ramenom.

Neznáme osoby obmedzili redaktorku na slobode pohybu zablokovaním cesty

Je prirodzené, že pri vyťahovaní auta sme mali záujem byť aj my s fotoaparátom. Na miesto prišla naša redaktorka a auto odstavila za mostík ponad Derňu. Prítomné jej neznáme osoby ju zablokovali ich súkromnými autami, aby jej znemožnili voľný pohyb po komunikácii, dokumentovanie procesu vyťahovania auta z Derne a odchod smerom do mesta. Nebrali ohľad ani na maloleté dieťa čakajúce v aute.

Z dôvodu obavy o bezpečnosť redaktorky SOL vykonávajúcej si prácu a zákonom chránenej osoby – maloletého dieťaťa, sme požiadali vedenie MP o vyslanie hliadky na miesto udalosti. Mestská polícia reagovala okamžite a hliadka dohliadla na verejný poriadok na mieste udalosti, za čo jej týmto vyjadrujeme verejné poďakovanie.

Dnes na osoby prítomné na mieste, ktoré autami nezákonne obmedzili v pohybe  a práci redaktorku s maloletým dieťaťom, podávame podnet na políciu.

Je nevyhnutné uvedomiť si, že nie je prípustné svojvoľné zablokovanie verejnej komunikácie a obmedzovanie nielen pohybu po verejnom priestranstve, ale aj vo výkone práce kohokoľvek a kdekoľvek. Očakávame, že polícia sa s prípadom vysporiada v súlade so zákonom. Po úmyselnom podpálení auta nájomným podpaľačom, vyhrážkach v diskusii a na FB, ide o ďalší atak novinárov vykonávajúcich si prácu v súlade s platnou legislatívou.

O riešení prípadu budeme verejnosť informovať.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Keď tam nechal auto nebolo dobré a keď ho chcel vybrať tiež nebolo dobré. Pani novinárka zoberie dieťa zo sebou a potom podá trestné oznámenie , že jej ho ohrozili? Toto je útok na novinárov ? Odstavené autá na ceste ??????

  2. pre 3bodky: ty si jasný kkt keď si schopný napísať že matka ohrozila na verejnom priestranstve dieťa v aute.Tých hajzlov je treba riešiť políciou a meskáčom vďaka je vidieť že sú schopný zakročiť!!!!

  3. Útok na novinárov ano 🤣 to ze sa tam autá dajú aby sa tade nechodilo je ohrozenie novinárov? Toto cele je akurát tak na smiech 🤣 a neviem ktorá zodpovedná matka si berie dieťa do práce a ešte keď ma takéto veľmi nebezpečné povolanie.

  4. Akým pravom si pani redaktorka ktora si berie na svoju prácu svoje maloleté dieta dovoľuje zverejniť akékoľvek súkromné fotografie ci mna (majiteľa auta) alebo vozidla mne blízkym na kolko mestská polícia jasne tvrdila ze na toto nema ziadne právo ..a su to klamstvá ze bola privolaná hliadka mestskej polície kvoli tomu ze nejaku pani redaktorku (s maloletim dieťaťom v aute)zablokovali nase auta !!ked ta hliadka mestskej polície tam uz davno bola skor nez prisla pani redaktorka ..a tie auta tam boli prave preto aby obmedzili bližší prístup vozidlám aby nedošlo k nejakej nehode alebo ublížení na zdravý na kolko je zlá stabilita mostíka a hlavne kvoli náročnému vytahovaniu auta s kanála ..takze si tieto vymysli nechajte pre seba a prestaňte klamat lebo nikto úmyselne pani redaktorku neblokoval ..!!a tak isto ako vy podávate podnet na políciu tak isto to bude aj s našej strany nakoľko pani redaktorka zverejňuje fotografie týkajúce sa súkromia …

  5. Ako je možné že mestský policajti tam boli skôr ako pani redaktorka? Volala si ich už vopred ako vyrážala z domu? Keby sa na tejto úžasnej stránke písala aspoň pravda. Ale samé KLAMSTVO!!?

  6. Pre anonym
    A nie len mestský ale aj štátny policajty tam boli skor ako pani redaktorka..a neviem ci si ich volala uz s domu ale je jasne ze jej to zapasovalo aby mohol vzniknúť super článok a prilepšiť € na ucte aj ked s klamstvami voci nam ..a ak sa niekto pozrie na tie fotky poriadne a zamysli sa tak by tade neprešla aj keby tie auta tam neboli na kolko tam obmedzovalo prejazd nákladné auto s rukou ktore vyťahovalo auto..takze opakujem este raz len jej to zapasovalo ktomu aby bola pochvala za super vykonanú prácu ..a dalej je jedno vykonávať prácu a duplom takuto ako tvrdia ze profesionálnu a rizikovú a druhe venovat sa maloletému dieťaťu ..a nie oby dve naraz a potom podávať trestne oznámenia na niekoho kto dava pozor na bezpečnosť …asi tolko !!

  7. Každopádne tie dve autá tam nemali čo robiť. Od toho sú policajti aby zabezpečili priestor. A najmä ich na tých fotkách nie je ani vidieť

  8. Pre karol
    A co ked ty policajti stim súhlasili aby tam tie auta boli hm ??prave preto su neni na fotkach lebo si to asi nemohla dovolit zverejniť ..len to zverejnila co pasuje k článku !!

  9. Pre Karol:
    A ty ako vieš ze sa o to nezaujímal.. Lebo to napísal nejaký Majko a spol… Vieš vytiahnuť také auto dá aj zabrať, neurobíš to ručne len tak s lanom… Ci co myslíš ze každé také veľké auto čaká kedy sa stane podobná nehoda a uteká na miesto nehody rýchlo rýchlo len preto aby s toho PAN Majko neurobil drámu ako v tomto prípade

  10. Pre Karol
    No majiteľom som ja !!a o auto som sa zaujímal preto az na výzvu lebo az pri tej vyzve som sa dozvedel oco ide kedze ja som bol odcestovani a prisiel som az na druhy den teda musel som kedze je auto pisane na mna !! A dalsia vec pri prvom telefonáte s políciou som sa dohodol ze auto dam prec hned ako sa vratim takze ziadne dalsie výzvy ako sa tvrdi tu neboli !!takze znova dalsie klamstvo …este nieco potrebujes vediet Karol ??teraz sa mozme vratit k pani redaktorke nie.? Ci ta sa tu riesit nemoze ? Len to klamstvo co tu napisala ? Co sem nenapisala aj o sebe a o svojich chybách co za ten cas tam spravila ?

  11. Na tento prípad sa naskytuje viac otázok. Prečo Mildo, ak je majiteľom auta túto udalosť polícii nenahlásil, prečo nie sú tam ŠPZ, ako sa dozvedel, sa ide auto vytiahnuť a už tam bol, prečo hneď blokoval redaktorku, mal azda s týmto prípadom niečo do činenia majiteľ a čakal, že to niekto za neho urobí, alebo z nejakých príčin musel vyčkávať? Ale aj pani redaktorka mala si byť toho vedomá, že tam sa deti nevozia, že sa tam vyskytnúť čokoľvek!

  12. Ako fakt zodpovedná matka bere dieťa do práce. A za ďalšie zverejňovanie foto a ŠPZ vozidla bez súhlasu. Nejaká amatérka. Treba na ňu podať trestné oznámenie zverejnovanie takýchto fotiek. A ešte ohrozovanie blízkej a zverenej maloletej osoby.

  13. Hahahaha vrieskam na podaktorych komentároch. Ľudia veľmi sa robite múdry keby ste aspoň vedeli ako situácia naozaj bola 🤣 rozmýšľam ze aj ja začnem písať takéto pravdivé novinky čo sa deje v Seredi

  14. Ludia vy ste hotový blázni.Ste tu napísali blbostí na úrovni svojho IQecka.Podľa vás keď pojde moja žena s deckom okolo vyťahovania auta tak riskuje a je nezodpovedná matka?????Sa prebuťťe a keď sa na ňu špatno len pozriete zistíte kto je v nebezpečí

  15. Pani redaktorka sa ničím neprevinilaa reobila si robotu ktorú SOLKA robíbvýborne.Je sprosté odprítomných čo urobili. Polícia im mala dať pokutu alebo im aspom teraz určite dá.Kamoľ robí vo firme a cez okno videl nejaké dieťa pobehovať okolo tých áut čo tam stáli ktížom cez cestu.To bolo kerej tej dlhovlasej?

  16. Anonym
    A co teba trápi koho dieťa to bolo? Ono neohrozovalo nikoho. A pani redaktora dala trestné oznámenie že jej ohrozovali dieťa neviem ako keď bolo v aute a ani odtiaľ nevyšlo. A ak ju každý takto ohrozuje pri práci tak naozaj neviem načo si ho tam nosí. Lebo ja keby mam takéto,, veľmi nebezpečné zamestnanie“ tak ho nechám radšej doma. Nemusela by som podávať trestné oznámenia. Ktovie koľko ich ročne po
    da 😂

  17. Anonym
    A co teba trápi koho dieťa to bolo? Ono neohrozovalo nikoho. A pani redaktora dala trestné oznámenie že jej ohrozovali dieťa neviem ako keď bolo v aute a ani odtiaľ nevyšlo. A ak ju každý takto ohrozuje pri práci tak naozaj neviem načo si ho tam nosí. Lebo ja keby mam takéto,, veľmi nebezpečné zamestnanie“ tak ho nechám radšej doma. Nemusela by som podávať trestné oznámenia. Ktovie koľko ich ročne po
    da 😂

  18. Vrcholna drzosť čo si ti šoféri áut dovolili. To kde sme? Čo si myslia že sú nejakí nadludia. Aha zabudol som že žijem v Seredi. Za takéto konanie ich dúfam polícia vyrieši. Nech im klesne hrebienok.

  19. Som rád že vďaka SoL sa dozvieme ďalšie info o osude tohto auta. Fakt ma to zaujíma ako bude ten vodič za to potrestaný. Pani redaktorka si urobila len svoju prácu a nafotila to pre nás, aby sme si to teraz mohli prečítať a pozreť. A aj napriek tomu, že sa tieto osoby snažili tomu takto primitívne zamedziť a obmedziť. A Mestskáčom tiež palec hore.

  20. Po niekoľkých desiatkach diskusných príspevkoch napísaných cca tromi diskutujúcimi (u jedneho skoro 10 prispevkov), je cas na reakciu autora clanku.

    Autorom clanku nie je redaktorka, co by malo byt priemerne inteligentnemu jedincovi zname.

    V clanku su popisane vylucne fakty a udalosti tak, ako sa udiali. MP som volal ja osobne, o com su prirodzene dokazy.

    Dokumentaciu vytahovania havarovaneho auta z vody na verejnom priestranstve, by nik nemal povazovat za nebezpecnu cinnost. Dokonca ani v Seredi.

    Redaktorka vcera nepodala trestne oznamenie, ale podnet na policiu. A podala ho opravnene.

    Tym by pripad pre nas koncil. Keby…

    … v diskusii diskutujuci zrozumitelne a niekolko krat nezopakovali, ze pre malolete dieta v sukromnom aute pri tejto akcii nebezpecenstvo hrozilo a redaktorka ho zo sebou ne VEREJNE priestranstvo brat nemala. To je nazor samotnych diskutujucich vydavajucich sa za pritomnych na mieste.
    Nepochybne vychadza z realneho hodnotenia situacie nimi samotnymi, co my skutocne nemienime spochybnovat.

    Problemom (nie pre redaktorku) teda je, ze na mieste boli pritomni okrem nej a vodica nakladneho auta len osadky dvoch aut, ktore cestu zablokovali. Nebezpecenstvo teda hrozilo vylucne od nich, kedze MP na verejny podiadok a po precitanych prispevkoch vidime ze skutocne aj na bezpecnost redaktorky a dietata dohliadala.
    Z uvedenej diskusie ako aj postrehu redaktorky, na mieste bolo este jedno a podstatne mladsie dieta, ktore sa pohybovalo volne pri osobach z predmetnych aut a tomu ziadne nebezpecenstvo nehrozilo, takze vysledok diskusie je zrejmy.

    Velmi dobre si pamatam na slova pravnika „nechaj ich hovorit. Kto vela hovori, vela povie“. Svata pravda.

    V tomto pripade na mieste hovorili a s najvacsou pravdepodobnostou tu v diskusii pisali ti isti ludia. A napisali toho vela.

    Z uvedeneho teda vyplyva, ze trestne oznamenie este len bude podane. Vychadzajuc z informacii poskytnutych v diskusii, ho podam ja osobne.

    Vyzera to tak, ze Sered este nebola vycistena dostatocne a podla napisaneho textu diskutujucimi na verejnom priestranstve v meste stale nie je bezpecne.
    Tento stav je nevyhnutne zmenit. Je nemyslitelne, aby sa matky mali bat svoje dieta zobrat na nakup, na prechadzku, fotit prirodu, ci vytahovanie havarovaneho auta NA VEREJNOM PRIESTRANSTVE.

    Je neprijatelne, aby ludom hrozilo nebezpecenstvo pri praci – fotografovani.

    A nemoze byt akceptovatelny stav, kedy si dvaja jedinci jednoducho svojvolne zablokuju verejnu cestnu komunikaciu autami a obmedzuju inch v slobodnom pohybe, praci ci inym sposobom.

    Verim, ze tento pripad bude ponaucenim pre vsetkych ludi, ktori prestavaju rozlisovat realitu od spravania sa na socialnej sieti, ktori si pravo vysvetluju po svojom tak, ako im vyhovuje a su schopni toho, co iba nedavno – opakujem ze na verejnom priestranstve zazila nasa redaktorka.

  21. Pán Majko prečítala som si článok aj diskusiu a lepšie ráno som ešte asi nemala.To sa teda ukázali.Je to tak ako ste napísal a smejem sa ako hlupáci sa samotný namočili do problémov.Dakujem za to že nás chránite a ukazujete v akom špinavom a nebezpečnom meste žijeme

  22. Takže práve som sa dočítal,že pán Majko nás chráni😁😁😁Môžte mi vysvetlit že ako?A keď sa vám v tom špinavom a nebezpečnom meste ako píšete nepáči,prečo sa neodstahujete?

  23. pre pte ANNU
    ja som sa z článkov naučila veľa a už sa nenechám vodiť za nos primátorom ani úradníkmi.nech sa odsťahuje ten kto kradne a predáva drogy,prečo sa máme my????

  24. Pani ANNA, ak ste lepšie ráno ešte nemala ako po tomto článku, to máte dosť ťažký život. Pri všetkej úcte. Vaša znôška slov ma o tom presvedčila. A čože sem pletiete aj primátora? Na ktorý článok vlastne reagujete? Pripomínate mi babku demokratku, ktorá k životu potrebuje niekoho kto je ukáže cestu životom. Ale prajem Vám ešte veľa pekných rán (to je množné číslo slova ráno).

  25. To voľne pobehujuce dieťa je na fotke číslo 16 pri troch gráciach. 🤔 Na to, že akože zabezpečovali odstup, tak bolo dosť blízko k tomu vytahujucemu autu.

  26. Pani redaktorka urobila fotky ktoré všetci vidíme dosť z blízka. Takže nemám pocit , že bola obmedzená. Inak by ich asi nerobila. Pán Majko sme radi že robíte svoju vážime si to. Škoda,len , že robíte drámu tam kde nie je. A aj vlastné dieťa použijete ako súčasť príbehu. Vyťahovanie auta z kanála nieje „Mafianska“činnosť a ani dôvod na vyvolávanie všeobecného hnevu a drámy. Sám poukazujete na inteligenciu ľudí čo čítajú a komentujú. To ozaj nás máte všetkých za hlupákov?

  27. Každý kto si pozorne prečítal článok vidí podľa tých fotiek, čo sa udialo skôr. Tie fotky kde tie autá vyblokovali a obmedzili pohyb boli urobené skôr ako nafotila fotky. čo nevidíte že ešte bolo svetlo a na ostatných je potom už tma? čo tomu predchádzalo aby tie fotky nafotila? však to každý kto má zdravý rozum musí uznať že toto čo urobili tí ľudia sa proste NEROBÍ

  28. Búzikovci, no tí sa rodičom vydarili. Že vás tatko do hajzla radšej nespláchol. Mildo Búzik (http://archiv.seredonline.sk/clanky/z-vykradnutia-potravin-v-seredi-su-uz-mladici-obvineni/index.html) a jeho sestra Klaudia Búziková (GA131CD) drogová dílerka (http://archiv.seredonline.sk/clanky/policia-odhalila-v-seredi-siet-drogovych-dilerov/index.html), ktorá si nič neodsedela, lebo to na seba zobral jej Milanko, kerý si tiež len trošičku odsedel. Keby im dali 15 rokov natrvdo, tak by tu takýto odpad teraz zbytočne nepobehoval po meste a neblokoval cestu. A ešte tu budú robiť ramená na redaktorku, ktorá si robila svoju robotu. Vidíš Mildo, keby si hneď po havárke auto z jarku odstránil ani len tento článok by tu nebol. Ale možno v čase havárky bol vodič najebaný, sfetovaný a možno nejaké šmaky boli v aute… tak tu je výsledok. Čistý vodič hentak auto nezaparkuje.

  29. Pani Jarka. Máte pocit že bola pani redaktorka obmedzená? Urobila fotky aj za tmy aj za svetla ako sama píšete. Tak asi sa tam pohybovala koľko potrebovala.

  30. Keďže nám Jonny objasnil problematiku tohto prípadu a dané osoby sú celebrity už chápeme prečo bolo obyčajné vyťahovanie auta z kanála pre pána Majka také dôležité. A prečo teda pani redaktorka išla na miesto aj z dieťaťom? Keď vedela že sú to mafiáni? Aby mohla podať trestné oznámenie za ohrozenie?
    Aby mohol vzniknúť článok ako pán Majko čistí Sereď? Alebo o čo tu vlastne ide?

  31. Fuuu Johnny to si dal teraz jaky gól. Tak už konečne vieme čo sú zač. To sa vôbec nepoucili z minulosti? Takto sa správať…

  32. Keby tam niekto nabehol a začal ich tam fetákov fackat a tie črepy im podpálil, by sa dosrali,dostali a utekali plakať maminke. To bola jedina vyhoda komancov. Policajti by im dali dobre napicu a bolo by. Zberba.

  33. Toto je klasická Sered ! Už mi ozaj rozum pozastavuje nad tými komentármi . Čo ste dokázali spraviť z tohto článku ! Ľudia sa zamyslite trosku nad tým ! Redaktorka robila svoju robotu , nechcem nikoho obranovat ani nic podobne , len mne by sa to tiež nepáčilo keby bez mojho súhlasu zverejnia napr. fotografiu mojho auta so ŠPZ . Lebo na fotkách je jasne vidieť ktoré auto ozaj bránilo v ceste a ktoré bolo na kraji cesty odparkovane! Kezde je zverejnené len to čo je ,tak jednoznačne ten kto to zverejňoval to spravil naschval ! Asi koli tej vyhrabanej minulosti ,,Mafiánov Buzíkovích,, . Ale čo takto sa teraz pozrieť na prítomnosť a nie minulosť . Všetkým sa pravdepodobne páči tento spôsob redaktora-zákerný , špinavý a hnusný . No ale keďže sa nad tým nikto ešte nepozastavil tak mi s toho vyplýva len toľko intrigi , závisť , zákernosť ,škodoradosť a faloš Vám nič nehovorí .Ohovaranie je taktiež hriech a taktiež trestný čin
    http://www.pravnelisty.sk/clanky/a649-trestny-cin-ohovarania-vs-pripustna-dovolena-kritika
    Mali by ste sa zamysliet a začať sa starať každý o svoje problémy .

  34. 🧐 10. novembra 2020, 22:42 – tomuto trestnemu cinu sme sa uz venovali a to podrobne.

    Vyborne videa su tu: http://archiv.seredonline.sk/clanky/ked-sa-na-cloveka-vedro-spiny-vyleje-tazko-sa-ocisti-videorozhovor-s-profesorom-judr-jaroslavom-ivorom-csc-video-1/index.html

    Skutocne ohovaranie je nebezpecnym konanim a pokial sa jedna o verejne ohovaranie, hrozi dokonca aj vysoky trest odnatia slobody.

    Kazdy paragraf zakona je ale potrebne precitat kompletne, Povrchnost je to, co skutocne nikomu nepomaha, len dalej degeneruje pohlad ludi na fakty.

    „Pod­ľa § 373 ods. 1 Tr. zák. kto o inom ozná­mi nep­rav­di­vý údaj, kto­rý je spô­so­bi­lý znač­nou mie­rou oh­ro­ziť je­ho váž­nosť u spolu­ob­ča­nov, poš­ko­diť ho v za­mes­tna­ní, v pod­ni­ka­ní, na­ru­šiť je­ho ro­din­né vzťa­hy ale­bo spô­so­biť mu inú váž­nu uj­mu, pot­res­tá sa od­ňa­tím slo­bo­dy až na dva ro­ky.“

    Skuste v citacii zakona 373 najst najdolezitejsie slovne spojenie, ktore je dolezite – o emociach a nezmyselnych invektivach pisat nebudem nic.

    Preco tento prispevok? Lebo za dolezite povazujem vzdelavanie. Nie tych, kttori vypisuju nezmysly a utocia na inych, aby zakryli nezakonne konanie svoje, alebo spriaznenej osoby.

    Aj o tom najdete clanky na SOL:

    http://www.majko.sk/clanky/podstata-korupcie-je-v-nasej-tolerancii-voci-nej-tolerujeme-zlodejov-nepoctivych-politikov-a-vlastne-vsetko-co-sa-nas-osobne-netyka/index.html

    a aj tu:
    http://www.majko.sk/clanky/podstata-korupcie-je-v-nasej-tolerancii-voci-nej/index.html

    Zaujimave je, ze oba clanky som pisal v Kyjeve aj ked v odlisnom case.
    Asi je cas po roku sa znovu pozriet do zahranicia… 😉 – a nieco aktualizovat.

  35. pre Mildo …. no vela inteligencie si zrejme nepobral…asi sa na teba pri rozdavani neuslo….pises ako polodementny retard…..

  36. Vidim, ze text za vlastnym linkom jeho autor necital – stacilo mu napisat nadpis – ohovaranie. To je ako ked sa cloveku chce ist na velku, vojde do zachoda a tam to skonci. Ked nestiahne nohavice, velku vykona tiez…

    To slovne spojenie je: „nep­rav­di­vý údaj“.

    Fotografia neklame.

  37. Tuším že niekto máva na raňajky múdru kašu . Doťahovať sa s človekom čo si mysli že je niekto vobec nemá význam ! Faloš a zákernosť s MM robí človeka šťastného !

  38. Už keď tak vy tými nezmyslami a ohováraním a vytahovanim minulosti si myslite že ľuďom v značnej miere neskodite?!Minulost sa zmeniť nedá ale odpustiť dá!Tak sa nekŕmte škodoradostou a dajte ľuďom šancu žiť v prítomnosti a nie z nich robiť neviem akých mafiánov .To iste kľudne môžu ľudia tvrdiť na vás!Ved využívate smrť novinára , preto Vám stúpa ego a robíte sa navelko…..

  39. Už keď tak vy tými nezmyslami a ohováraním a vytahovanim minulosti si myslite že ľuďom v značnej miere neskodite?!Minulost sa zmeniť nedá ale odpustiť dá!Tak sa nekŕmte škodoradostou a dajte ľuďom šancu žiť v prítomnosti a nie z nich robiť neviem akých mafiánov .To iste kľudne môžu ľudia tvrdiť na vás!Ved využívate smrť novinára , preto Vám stúpa ego a robíte sa navelko…..

  40. ty vole, však tento už nie len že nečítá ani čo sám napíše, ani len tý príspevky čo su tu, kdo koho jak nazval, a ešte ma aj dvojite videnie s dvojitym pisanim, lebo si nevšimol že prvy raz dal dva smajly a potom pridal preistotu ešče jedneho. no konec

  41. Skus „zaparkovať“ takto auto niekde v potoku trebárs v Nemecku!!!! A ešte bez ev.cisla. Na druhý deň tam už nebude. Bude Ta kontaktovat Polícia, že auto je na zachytnom parkovisku a po vysvetlení na Polícii Ta čaká faktúra za vyprostenie vozidla, jeho odťah a odvoz na zach.parkovisko no a ešte ti to osolia krásnou faktúrou za rozbor vody zo život.prostredia. Pokiaľ to bude pozitívne, ešte Ta od stíhajú….. Z výšky faktúr sa poserieš a ešte máš na krku §… Takže kto tu ako prvý pochybil???… ze som sa dohodol, že keď sa vrátim a zoženiem auto tak to dám do poriadku??? No to by určite prešlo. Tam mala konať štátne organy!!! A hneď. A redaktorka-neredaktorka, verejné priestranstvo, môžem si robiť „co chcem“… O tom by sa dalo hovoril veľmi dlho…je mi z toho na grc…ako sa hovorí, aj tie schody sa zametajú z vrchu..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img