ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Zoltán odišiel a zatiaľ sa neozval. Môže sa zdržiavať aj v Seredi alebo Galante

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
KR PZ Banská Bystrica |MM|  Polícia v Žiari nad Hronom sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 41-ročnom Zoltánovi Schvarczovi z Banskej Štiavnice.
V pondelok (2.11.) o 17:00 hod. odišiel z domu na svojom aute Renault Thalia, tmavomodrej farby s evidenčným číslom BS-006AY, pričom išiel za kamarátom a odvtedy nepodal o sebe žiadnu správu. Nie je vylúčené, že sa môže zdržiavať v mestách Sereď alebo Galanta.
POPIS OSOBY: je vysoký 170 cm, má krátke hnedé vlasy, je zavalitej postavy, má hnedé oči a hustú bradu
POPIS OBLEČENIA: čierne tepláky, hnedé šnurovacie topánky, bledo-zelená mikina, čierna košeľa s bielym golierom, bledo-zelená vetrovka
Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158, alebo nám napíšte priamo na Facebooku.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ten renault beha po vahovciach. uz par dni.vozia sa v nom cudni ludia ako lakatos pistov syn a ini zivocichovia stal pred lacky krcma

  2. Je mi dlžný 200 euro už dva roky jeho hlavatý a strašne lakomi tatko mi robil majstra a poznám aj jeho extrémne lakomeho švagra z Vinohradov tak som sa zlutoval a nechal som sa namotat tak som mu požičal ,, reku zajtra mi vráti a dá mi navrch 😁😁😁😁🤣🤣🤣a to som pokakal nasral mi na plot aj cocot tak mi treba je to fetmen a vymetenec a aj potkan .

  3. Ako môže niekto napísať aby ho našli mŕtveho. Stále je to ľudská bytosť, má rodinu a nejaký ten príbeh. Možno nie ideálny, ale má.

  4. Ja som ho nevidel u Tatula ja som sa pomýlil …Ja som ho videl za hrádzou u Samanovcov tam kde sa teraz predáva pervitín vo veľkom inak Dežo zbabeli neni a niekedy nebol a nebude ale ale ak máš somnov problém Saman tak nepiš ale príď a potom už určite predávať ten hnusný hnoj nebudeš .aspoň ne na tomto svete a pozor dávaj ako omne píšeš a čo omne píšeš keď som sa trocha utiahol neznamená to že som zbabeli !

  5. Ten renolt som kúpil z Bratislavy už asi mesiac dozadu a par dni dozadu zhorel pri cintoríne tak tu nepíšte gecoviny.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img