ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Akcia NAKA zameraná na bývalých topfunkcionárov polície

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Polícia od skorých ranných hodín vykonáva policajnú akciu na viacerých miestach Slovenska. Má zasahovať v Janíkovciach, v dome bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara. Ulica je z oboch strán uzatvorená a zasahuje osem policajných vozidiel aj so psovodom.

Takžiež prebieha zásah v Ivanke pri Dunaji v dome bývalého šéfa NAKA Petra Hraška a v Leviciach u bývalého šéfa Národnej jednotky finančnej polície Bernarda Slobodníka.

Topky.sk píšu aj o zásahu u bývalého šéfa protikorupčnej jednotky Roberta Krajmera a u Mariána Zetocha, bývalého šéfa odboru podpory riadenia na policajnom prezídiu.

 

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vsetky akcie prichadzaju prilis neskoro. Vacsina stop je pozametana, no moralne su tito ludia zniceni a do historie zapisani ako skodna na Slovensku.

    Aj tu je vidiet, ako velmi policia, prokuratura a justicia potrebuje vaznu a razantnu ocistu.

    Ak nahodou niekto nechapal, co mam na mysli tym krok za krokom, tak toto je odpoved.
    A este treba ist dalej. Nizsie. Okresy a to aj ten nas. Prepojenia funkcionarov samospravy na policajtov aj vo vysokych funkciach. Na prokuratorov a na sudcov.

    Spominate si, ako sa primator verejne ohana tym, ze nech poslanci podali akekolvek podanie na policiu, vsetky boli vyhodnotene „skutok sa nestal“?

    A spominate si na tento clanocek?

    https://www.archiv2.seredonline.sk/2020/05/01/pravda-o-seredi-primator-tomcanyi-argumentuje-ze-podania-na-policiu-a-prokuraturu-boli-neuspesne-no-ved-to-je-problem-ale-nie-tych-ktori-podania-dali/

    Priatelia, uz v maji som pisal, ze prave to je ten problem a to nielen pre funkcionarov, ale aj pre policajtov, prokuratorov a sudcov. Nie vzdy musi byt trestnym a nezakonnym „len“ konanie, ale aj opacne, NEkonanie tam, kde kompetentni konat mali.

    Napisal som aj toto:

    Tomčányi sa teda pred občanmi a poslancami oháňa výsledkami “vyšetrovania” – a robí dobre. Osobne si myslím, že lepšie robiť ani nemôže. Práve svojim sebavedomým a arogantným prístupom k zrejmým a preukázateľným nezákonnostiam v samospráve pod jeho vedením, postupne odhaľuje pomerne slušnú štruktúru ľudí “na správnych miestach”, ktorí podľa informácií z jedného vyšetrovacieho spisu majú byť práve tým krytím, vďaka ktorému si pravdepodobne myslí, že “vyhral voľby a môže všetko”.

    A aj toto:
    Tomčányi sa napriek všetkým prúserom stále verejne v podstate vysmieva poslancom, ktorí sa už na nezákonnosti v samospráve nemohli pozerať, odmietsli sa spolupodielať na “obielovaní” protizákonného stavu a verejne sa postavili za transparentnosť v samospráve a návrat práva a spravodlivosti do rozhodovacích procesov v seredskej samospráve.

    A aj toto:
    Prečo niektorí poslanci sú napriek výslovnému upozorneniu na nezákonné konanie ochotní hlasovať a “obielovať” nezákonnosti v meste, budú mať možnosť vysvetliť nielen orgánom činným v trestnom konaní, ale aj občanom.

    A dolezite je aj toto:

    Takže, primátor Tomčányi argumentuje, že podania na políciu a prokuratúru boli neúspešné. No, ved to je problém. Ale nie tých, ktorí podania dali, ale pre kompetentné osoby vo funkciách , ktorí sa oznámeniami občanov i poslancov MsZ dlhodobo nevysporiadavali tak, ako im ukladal zákon.

    A uz vtedy som povazoval za dolezite verejne pripomenut ze:
    Už pred rokom boli mojou osobou vypracované viaceré vyhlásenia s úradne overeným podpisom, v ktorých sa nachádzajú podrobnosti a všetko podstatné, čo sa verejnosť a médiá dozvedia v momente, kedy sa obdobný nátlak akým bolo napr. podpálenie auta, voči mojej rodine, alebo mne zopakuje.

    Takze priatelia, pomaly, ale isto sa pravo a spravodlidvost vracia do statu, ktory nam zmrdi pri moci (a o aj v komunale) UKRADLI. Vytunelovali a este sa tvarili a tvaria ako nasi zachrancovia.

    – – –

    Mate moje slovo, ze sa nevzdam a v nekompromisnom odhalovani spinavosti ludi pri moci budem pokracovat az do konca. Vyzyvam slusnych ludi, aby neboli ticho. Aby si uvedomili, ze pravda je len jedna. A lzami sme si u nej narobili velke, ale neskutocne velke dlhy…

  2. Ale ved napis co vsetko ukradli, aku cernotu spravili, co tu len vypisujes ako vytrt. Uved priklady, nech vieme a ak nevies uviest, tak asi len ociernujes, lebo si sa nedostal na post primatora, alebo poslanca.

  3. Prosím Vás a fotiť sa nebudú ako tý čo našli v tom kovošrote udcudzené hrdzavé trubky? Nastjlovať, vyčesať, navoňať, slnečné bríle, búchačku za opasok a ideme 👈

  4. Vďaka Andrejovi Kiskovi za to, že dnes doktor Fico nie je sudcom, možno predsedom Ústavného súdu. Teraz má ešte chvíľu čas, potrebuje prevrat a Peťulo musí vyhrať volby, inak budú páni urodzení končiť na večné časy za mrežami.

    Ešte by som pripomenul, čo bolo na bilboardoch:
    1. Ľudia si zaslúžia istoty
    2. Pripravený pre ľudí
    3.Istota v ťažkých časoch
    4.Držme spolu nielen na vianoce
    5.Smer proti kríze
    6.Chránime Slovensko
    7. Robíme pre ľudí

    Pri spomienke na to ako vystrájal ked prehral volby o prezidenta, ked sa nedostal na ústavný súd, ked vytahoval soroša, migrantov, chápeme účel, ktorý tým sledoval. Bola to snaha naplniť zbytok svojích politických a osobných záujmov.

    Nepomohlo ani založenie ďaľších divízií ako Sieť, Dobrá volba, Hlas a nepomohla ani podpora LSNS, SNS a Most-Híd.

  5. je priam neskutočné akí ľudia sa starali o políciu a spravodlivosť v tomto štáte…o nejakom právnom štáte nemohla byť ani reč….a pri tom množstve kamarádíčkov a spolupracovníkov Roberta F. pre ktorých si chodí NAKA je naivné si myslieť že samotný RF o tom nič nevedel…bohvie, kde to skončí.

  6. Nechajte pracovať OČTK.
    Vy teraz viete všetko a o všetkom.

    Mňa vždy zaujíma PRÁVOPLATNÝ rozsudok.
    Dovtedy podľa zákona platí prezumpcia neviny.

    Tak – klídek.
    Ako to vždy napíše pán Majko- krok za krokom…
    Nemiešajte sa do vyšetrovania. Ak máte informácie, prosím, NAKA je k dispozícii.

  7. Fesak, je to normalna zakonna vec. Cisto DEMOKRATICKA, pravna a ustavna!

    Alebo ty si tvorca vlastnych zakonov? Taky uz sedi v parlamente. Vies o koho ide? O despotu, diktatora, ..ktory svoje bludy a pravidla postavil nad zakon…

    Skus podchytit realitu, nie fixciu.

  8. teraz som si pozrel tú tlačovku,preskakoval mu hlas ako keď ma vyvolali v škole a nachytali nepripraveného.A na margo tých vulgarizmov-opýtaj sa hociktorého psychológa,to je spôsob obrany,keď dochádza munícia.
    A ešte ma dnes zaujal jeden názor:“Zločinecká skupina bola, pôsobila v policajnom zbore, na prokuratúre a tak ďalej. Pôsobila za vlády Roberta Fica aj Petra Pellegriniho. Teraz ide o to, že kto ju riadil? Na koho pokyn vykonávala činnosť? To chceme veriť tomu, že tu fungovala zločinecká skupina zahŕňajúca najvyššie špičky polície vrátane šéfa NAKY a šéfa polície a premiér tohto štátu o tom nevedel? To ja považujem za veľmi málo pravdepodobné. Teraz je otázka, že kde to skončí. Kto bude hlavou tejto organizovanej skupiny?“ reaguje na zatýkanie polície bývalých policajných špičiek podpredseda Sme rodina a minister práce Milan Krajniak

  9. Tu si niektorý politik chce vyrovnávať účty.
    Keď sa zamyslím nad pomenovaním akcii NAKA, že najprv „Boží mlyn“, teraz „Očistec“, nabudúce to bude aký názov? Spasiteľ? Či „Vykupiteľ“? A ešte do toho fanatický náboženský debilko povie, aby sa radšej priznali? ONI sa priznali? Napríklad firma, ktorá nema 17tisíc na zaplatenie do socialnej poisťovne, má 43 miliónov na nákup testov? To chcú komu čo nahovoriť?? Myslím si o tom svoje, ale..
    Ide o názvy, ktoré jeden trtko veľmi rád používa . . . Každý to vie, len sprostý sa opýta Kto to je..

  10. 5. novembra 2020, 19:15
    Vulgarizmus myslím použil raz a neviem , či to stihli upraviť alebo máte zlý príjem , mne to nesekalo. Nezastavam sa ho, len sa často…

  11. Neverím,že tu niekto ešte obhajuje Fica a tú vyjebanú zlodejskú bandu okolo neho. Ale však keď už niekto verí na rozkol strany Smer na Smer-sd a Hlas-sd,tak už je všetko možné. A pritom je to len Fickov ťah ako si cez úžasného teplého Peťka s jamkami v lícach zachrániť vlastnú riť. Dúfam,že sa mu to nepodarí.

  12. Áno budeme zadubený národ, ak budeme hltať, všetko čo nám predložia a nebudeme selektovať informácie vlastným rozumom. Každý nech si prejde posledných tridsať rokov a musí vidieť súvislosti čo, prečo a hlavne pre koho slúžili všetky tie kampane.

  13. ficoidni smeracki retardi zdegenerovani budu rysaveho bradavicnateho birmovaneho hranola obhajovat do posledneho dychu….ten aj keby im pred ocami zabil nejakeho pribuzneho,tak aj tak by ho obhajovali,ze to zrejme ten pribuzny bol nejaky hajzel,spina….fuuuj,grc……..

  14. Tak ako sa ide teraz po Ficinovi, za to že rozkradol tento stát do srobika, a na ucte ma on a jeho nochsledi miliony z nasich dani. Tak isto sa po vymene strazi pojde aj po Matelkovi . Za to ze celu tuto saskarnu s testovanim dal firme co nevie zaplatit 17 tisic na poistnom, ale pripadol jej biznis za 50 melonov.
    A ficino ma urcite este dake kontakty, taky smejd ako je Seliga , co fajci Sorosa, tak on sa strati, takyto premudrelec nedostane sancu

  15. Reformný komunista, top manager slovenskej pomečiarovskej oligarchie, teraz niečo vykrikuje o prezumpcii neviny. Predpokladám, že má za to, že pokial sa preukáže vina prejde čas cez volby a divízia Hlas to potiahne s hocikým do vlády. Keď po tomto všetkom získajú obchodné divízia Hlas, LSNS, Dobrá volba a SNS dokopy od tohto národa viac ako 5%, tak si tento národ nezaslúži nič.
    Pre tých čo si nepamätajú nič, pripomínam, že tento súdruh býval u Bašternáka a jeho „hlavná štátna radkyňa“ bola napojená na Ndrangheta. Výrok prezumpcia neviny mi pripadá rovnako smiešna ako prezumpcia neviny aktuálne súdených drogových barónov v našom meste. Všetci vieme, že to robili, ale zatial sú nevinný.

  16. Rád vidím,že zúfalcov na strane Smeru a Hlasu nie je až tak veľa. Už som myslel,že je tento národ načisto drbnutý. Dúfam,že sa tá banda nedostane k moci skorej ako ich stihnú upratať. Teplý Peťko s jamkami v lícach by si Ficka nedal zavrieť. Tak ako sa teraz tvária ako sú proti Smeru a nikdy by s ním nevládli a bla bla bla. Keby k tomu došlo,tak sú spolu ruka v ruke (museli sme to urobiť,veď inak by tu zase vládli „neodborníci“). Klasická výhovorka,ako napr. strana Sieť alebo Sns alebo Most-híd pri predošlých voľbách-„nikdy nebudeme so Smerom v koalícii“. A jéb ho tam. Bohužiaľ náš národ je ľahko zmanipulovateľný. Veď stačí sa pozrieť na percentá Hlasu ako sa im dali zase ľudia ojebať a chceli by ich voliť . A pritom je to tam samí Fickov riťolízač a poskok. Lenže tento národ si fakt nevie uvedomiť,že všetci títo zmrdi nakradli v politike toľko,že bežný človek si nevie ani predstaviť tú kopu peňazí a majetkov. Keď má minister 4000e mesačne,tak 3600e x 144 mesiacov = 518 400e v hrubom za 12 rokov. Odkiaľ tedam majú tie státisícové byty,vily a všetko o čom nevieme. Boha ľudia,počítajte.

  17. Vysledok?

    Stat ukradli a profitovali na nom – teda nas vsetkych nominanti SMERu a teda aj ludia dnesneho HLASu.

    SMER a HLAS je skodna v spolocnosti. Ak aj niektori funkcionari neskoncia priamo v putach neznamena to, ze neprofitovali, ze konali vo verejnom zaujme a ze nezneuzivali svoje postavenie a INFORMACIE, ktore zo svojej pozicii mali k dispozicii.

    Niektori ludia sa az prilis lahko nechaju namotat na nezmysly, kedze sami nie su zasadovi a ochotni nieco obetovat v prospech nas vsetkych, kritizuju sucasny stav a utiekaju sa k politikom, ktori nas do tejto situacie do znacnej miery dostali.

    MORALNE je prakticky kazdy zo SMER a HLAS diskreditovany uz tym, ze jeho charakterove, moralne a eticke hodnoty su na urovni umoznujucej jedincovi v strane byt, profitovat z clenstva a v pripade HLASu dokonca potapajucu sa lod SMER opustit a zaujat poziciu v HLASe vo viere dalsieho obdobneho konania a smerovania.

    HLAS bez nejmensich pochyb vnimam ako reinkarnovany SMER (ako povedala M.Benova SMER 2), no podstatne nebezpecnejsi, nakolko je poskladany z ludi ktori sice zatial v base nesedia, no my nevieme ci to je preto, lebo na zlodejinach profitovali menej, malo, alebo rovnako, len sofistikovanejsie.

    V kazdom pripade vysetrovanie musi pokracovat a odhalene musia byt aj regionelne mafianske struktury, a vsetci ti, ktori ich v policii, na prokurature a v justicii kryli.

  18. ak o niekom niekto tvrdi ze je zlodej a vysetovanie ukaze ze nekradol, preco ho stale chcete povazovat za zlodeja?

    Lebo kradol sofistikovane?

    Potom su vsetci zlodeji, aj sucasna vlada, len u niektorych to pravnik posral!

  19. „Matovič si zavolá na koberček šéfa polície: Pýtať sa chce na úniky o zásahoch NAKA i zo spisov“

    Tvári sa, ako keby o tom nevedel. Ale to je len môj názor.
    Pripadá mi to tak, ako keď si niekto v aute prdne a nikto sa neprizná.

    Dám návrh – zoberte tých novinárov a preklepnite im mobily, maily, klepnite im po prstoch a ono si niekto uprdne aj nahlas.

  20. Problém je, že nikto sa nejak nebojí. Ešte tu nikdy žiadneho politika nezastrelili ako v amerike. Možno potom by sa aj troška bali chlapci, čo a kde kohomokradnua a podobne.

  21. Anonymne si si prdol, ..ty chceš naštvať pána zo životného, že zamoruješ ovzdušie a . . .
    Nebojíš sa, že začne trestné stíhanie na neznámeho páchateľa, ktorý si v presne nezistenom čase a mieste prdol . . .
    Šak ti naparí dva roky!
    :))

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img