ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Ak budete mať cez víkend pri testovaní chuť hundrať, nadávať a sťažovať sa NEROBTE TO.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Ak budete mať cez víkend pri testovaní chuť hundrať, nadávať a sťažovať sa NEROBTE TO.
Nenadávajte na zlú organizáciu, na to, že všetko dlho trvá a podobne. Uvedomte si, že nik z tímu, čo bude testovanie zabezpečovať, nezdieľa nadšenie z neho a rád by trávil víkend napríklad s rodinou.
Každý jeden je tam preto, aby pomohol. Aby pomohol nám všetkým. Niekto na báze čistej dobrovoľnosti, za čo im ďakujem a niekto preto, lebo prisahal službu vlasti a teda nám všetkým.
Aj keď táto operácia nie je ideálnym riešením určite jej autorom ide o to pokúsiť sa aj touto zbraňou nepriateľa poraziť.
Určite je to lepšie niečo robiť a nie čakať na zázrak, na ktorý sa napríklad spolieha Babiš v Čechách.
Choďte preto prosím na testy a vydržte to. Na hundranie a debaty bude ďalšie týždne času dosť. Teraz musíme myslieť na niečo iné.
(P.S. : A ozaj ! Musíme stále na niečo hundrať a sťažovať sa ?)

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nehundrem ,nenadavam nestazujem sa.Len konstatujem ze som bol na odbere.Ano aj pracovnici potrebuju pauzu.Ale preco aj nenapisu ze ju maju a ludia by nemuseli vonku vo vetre stat.A je rozumne na chodbe kde sa beru vytery z nosa aby ty pracovnici pili caj zo salok pocas pauzy a jedli jablcko.Ale inak vsetko v pohode.

  2. v Seredi na Msˇu testovanie prebieha bez problémov označovanie výsledku je správne ako je na certifikáte/nehodiace sa preškrtnite/na ŠKF Sereď Výsledok testu zakrúškuju ,prečo to nie je jednotné

  3. seredan nahodou to ide velmi sikovne len ludia chodte sa testovat nech tu plagu vyzeneme prajem pekny den a zdravotnikom vsetka cest su sikovny

  4. Takže že to je celé odflaknute na zaklade výmyslu jedného TT blázna s požehnaním jeho sekty OLaNo je asi normalna vec. Takže čo nám tu bude tento portál ďalej podsúvať
    a servírovať aké FB statusy ? Alebo už rovno sem dá OLaNo bibliu ako sa správať ?
    Každý v rade tam nadáva na Matoviča a ani sa ľuďom nie je čo čudovať.
    Taká nenávisť aká tu je nebola ani počas druhej svetovej

  5. Ty si o ten rad ani nepáchol, keby si tam bol, tak by si zistil ze vacsinou je tam dobra nalada, pretoze ludia maju nadej a nejake svetielko na konci tunela. Zalez do psej budy a vylez az pred buducimi volbami za 3,5 roka

  6. Tiez som si vystal 2,5 hodiny a nie sam. A ziadne nadavky som nepocul. Ako pise vyssie, kazdy veri, ze to ma zmysel. A ide to dost rychle, cca 70 za hodinu. My sm mali smolu – prislo mracno Srbov. Ale v poho.

  7. Tak ja som bola ráno na Komenského, všetko v pohode,len dozor sotil do stola a potom tam rýchlo naprávali poradové čísla.Lotéria?

  8. MUSIS na ten test, aby si mal „priepustku“!
    Nepojdes na test, budes doma 10 dni.
    Kto si to môze dovolit? Normalny clovek nie a tak kazdy normalny MUSI na ten TT test!
    Kto nemusi? Ten co ma nenormalne zarobene.
    Pavlinka.

  9. Založiť si firmu – zlodej s.r.o
    Zisil som, že všetky takéto názvy firiem už sú zaregistrované pod inými „alias“, našich vysokých … bez chrbtovej kosti.
    Musím sa uskromniť aj s bolesťami chrbtice. Rodičia ma naučili slušne žiť, pracovať a nekradnúť. Hovorili mi, ži tak, aby si sa mohol každému pozrieť do očí a aby ťa mali radi.
    Mnohí rodičia svoje deti učili niečo iné – podvádzať a kradnúť, aby sa mal v živote lepšie. Keď budú nadávať a bude politikom, tak ti môžu vieš čo.
    Asi. V TT to tak asi chodzí.

  10. pre nadšencov testovania odporúčam si pozrieť ako dopadlo testovanie na Orave, dúfam, že tu neskončíme tak isto. Prvé testovanie odhalilo 2 225 pozitívnych o týždeň neskôr pribudlo 3 363 infikovaných

  11. Jednoducho a jemu podobni, to je také jednoduché frflat a mudrovat. Presťahuj sa do UK alebo do iných štátov kde su možno aj prisnejsie opatrenia, ale aj za to môže matovic že? Viem že sa ti neľúbi preto toľko frfles ale si myslím že človek čo má 5 a 5 pokope to celé chápe a vidí v Tom aj zmysel a nemá teda problém sa ísť otestovať.

  12. Toto je najlepšia vláda akú sme kedy mali !!!
    Aká bola tá predtým je vidieť teraz v súdníctve, prokuratúre, zdravotníctve, poľnohospodárstve.

    Nechápať zmysel testovania je v dnešnej vyspelej dobe zaostalosť. Je to zrkadlo krajiny, mentálny a emočný stredovek.

    Keď v pondelok budete počuť západné krajiny, ako idú v piatok celoplošne testovať, budú tí ľudia tam dementi??? Čo budete potom hovoriť na Matoviča? Čo chcete robiť keď nie testovať?

  13. Uz nekritizujte toho Matoviča
    Keby nebolo Matovica a Janka Kuciaka
    topili by sme sa v smerackych srackach dodnes..
    Jedine oni mali odvahu vystupit proti Smeru a svinstvam ktore
    tu pachali 12 rokov
    Tak sa zobudte !! A nezabudajte.Zabudanie by nam mohlo sposobit
    ako narodu v buducnosti vela vela problemov ..najma keby sa zmocnil vlady Hlas a Pelegrini / o ludi nemaju zaujem,najviac
    o svoj biznis a kamaratov…/
    Tak nechajte Matovica nech kona .. ved zatial neurobil nic zle
    Skor naopak..Budme mu v spravnych veciach napomocni…

    Takze Slovaci NEZABUDAJME a nekritizujme len preto aby sme kritizovali…
    Je to slaboduche…Prinosna je len konstruktivna kritika..

  14. Pises rozumne.. je to tak…tolko mudrlantov co sa vyrojilo na Slovensku to je hruza…vela ludi len kritizuje a nadava
    ale ved ten Matovic Je uplne OK Ved v case pandemie je potrebne prijmat aj nepopularne opatrenia

  15. Nekritizujete Matoviča ? Naozaj sa v poslednom období , a nie len v nom nahromadilo veľa negatívneho a ľudia neustále na niečo frflú . Ale ak poviete A poveste , aj B. Nebol som zástancom , ani rúšok , ani testovania . Ale išiel som tam aj z rodinou . Myslím, že ľudia na neho nadávajú hlavne preto ,že v jeden deň je schopní povedať aj 6 verzií ako bude čo vyzerať . Nevie to od komunikovať , ako iný politici. Nevolil som smerákov , ani Matoviča. Ale myslím , že Fico a Pellegrini, vedia všetko dobre od komunikovať a sú politici na úrovni. Mne nebolo za ich vlády zle . Ale to je len môj názor. Politik v tejto situácii má ľudí upokojiť a nerobiť paniku. To je celé.

  16. Matovič je najlepší premier akého táto krajina kedy mala, až rozmýšlam či si to zaslúži a či je vobec možné aby tento východný postkomunistický mečiarom doničený blok vôbec takéto niečo mal. Fico s oligarchiou testoval tento národ od roku 2006 a podarilo sa mu vybudovať chudobu, extrémnu zaostalosť a masívnu mentálnu subnormu, ďalej vytvoril Bašternáka, Kočnera, Trnku, Kováčika, Makóa, Kodadu, Kožucha, Partiku, sudcov ani neviem vymenovať, ďalej Bodora, Jankovsku, na rade su vraj politici ako Mišel, to ešte budeme pozerať, títo ľudia túto krajinu ničili a vy tu budete trebať bludy na túto vládu, radšej by ste asi stáli v Galante na chodbe v tej rozpadnutej nemocnici na posteliach z druhej svetovej vojny, močkujete tu na všetko ale realitu odmietate prijať, áno lebo je katastrofická ale dôvody to sa vám už nechce rozmýšlať, nepamatáte si ani do predvčera čo bolo, stačí čo vám penta povie v hlavnom spravodajstve, kritické myslenie máte v péčku.

  17. Bol som na tom teste a som Negativ. Netreba sa toho báť.
    Sme vtom všetci všade. Najhoršie je to čakanie asi 1:30 s čakanim 20min na výsledok.
    10sekund ster je už k tomu nič.
    Konšpiratory na všetko budu dosraný a jako vždy a na všetko podla seba budu balamutiť.
    Vieme že Negativ neni na 100 percent že to nemáme a snad aj viete že pozitiv je už asi 100 percent že to máme.
    Otom to cele je. Tych pozitívnych čím skor zachytiť.
    A čo som čakal v Rade nikto na nikoho nenadádal ani nič podobné ako tu písal nejaký narušitel.
    Nuž Slovensko buď sme spolu silný a dáme aj toto alebo rovno do sračiek.

    Zdravotníci a všetci okolo tohoto Vám patrí velka úcta.

    Ak toto cele zvládneme, patrý Vám Zlatá Medaila.

    Vela Šťastia, Ďakujem

  18. Konecne mame armadu, za ktoru sa netreba hanbit, konecne mame zdravotnikov, ktorym mozme tlieskat z balkonov a konecne aj predstavitelov samospravy, ktori sa snazia. Nie vsetci.
    Za seba – dakujem.

  19. Teraz vas nahnali na testovanie ktore ma asi 50% ucinnost zachytu lebo tie testy su prioritne vyrobcom deklarovane na otestovanie priznakovych, kam az sa nechate nahnat nabuduce? Rovno na poražku?
    Toto vam v tv neukazu

    https://scontent.fbts2-1.fna.fbcdn.net/v/t66.36281-6/10000000_180624366953766_8573357867353293755_n.mp4?_nc_cat=109&ccb=2&_nc_sid=985c63&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6Im9lcF9zZCJ9&_nc_ohc=ZTVoZTGKS18AX8hwsON&tn=MiLS2j4GfIG0ufCm&_nc_ht=scontent.fbts2-1.fna&oh=d116563045b97bd764c49d62203cf2b1&oe=5FC36889

  20. Po 14 rokoch vlady doktora Fica v nemocniciach nevieme urobit nic, takze ak ta nabuduce nazenu znova na testy ktore budu mat zadrznost 67% tak laskavo chod, lebo ked neurobia nic tak pri slovenskej mentalite tu budu vianoce ake si ty este nevies predstavit, vlada vsak vie, pozna stav z inej strany.

  21. Obyvatel 31. októbra 2020, 21:14

    To video teda link čo si sem dal je realita v BA. Len aby si sa ešte teraz nezbadal čo propaguješ.
    Ten chlapec z ČeskoSlovenka ma Talent aspon pekne natáča dôkazi. Len tak ďalej.

    Pasujeme sa s Koronou ale Debilov pribuda.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img