ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Pridelenie odberných miest jednotlivým uliciam v meste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Testovanie COVID-19 v meste Sereď

zdroj: sered.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To kto takto rozdelil, nemalo to byť že do najbližšieho odberného miesta?
    Dolnomajerská je dosť ďaleko od štadióna, na komenskeho je to bližšie. Na Komenskeho som za max 5 minút a na štadióne za 30. Určite sa nebudem trepať na štadión.

  2. A čo v prípade keď podľa miesta trvalého bydliska mi vyšlo miesto testovania v interiéri, ale ja by som radšej išiel do exteriéru?

  3. Ale ved mozes kam len chces, ale plati to iste – ked pridu na to Tvoje miesto viaceri co chcu byt vonku budes cakat pol dna v rade.

  4. Aký somár toto rozdelil. Nemám slov. Tomu hovorím logika.Ze najbližšie k bydlisku😂😂😂. Vidím ze je tu podobných Matovicovi o mnoho viac

  5. Objednával sa niekto na PCR test teraz cez korona.gov.sk? Chcem vedieť,kedy sa dávajú termíny,ak sa vôbec nejaké dávajú.Kašlem aj tých 70€.

  6. Všetci sa len sťažujete. Skúste sa vžiť aj do osôb, ktoré to museli zorganizovať celé. No a nezabudnite byť v sobotu a v nedeľu dobre podráždení a kritizovať všetko a všetkých. Skôr sa zamyslite ako to celé zvládnuť,aby sme mohli žiť normálne. Držme všetci spolu,len vtedy to dáme 🙏

  7. Na tlačovke prezidentky virologovia jasne povedali,antigenový test..nezachytáva infikované osoby,čiže osoba s negatívnym testom môže chorobu šíriť dalej…

  8. Gulak,ak sa rizikoví ľudia nedajú testovať, platí pre nich to,čo doteraz.Ísť na nákup,do lekárne,k lekárovi, atď.Včera som sa po hodine dovolala.

  9. Vzhladom k dnesnemu zasadaniu vlady, sa asi dozvieme upresnenie k zakazu pohybu. Kedze doteraz nikto nevyzaduje od nas neg. test k povoleniu pohybu, kym sme mimo Oravy, tak pocitam, ze to tam len zabudli a doplnia to dnes. A preto by som odporucal nechat sa otestovat antigenom, kedze ide o jemnejsie sparanie v „mozgu“ ako pri pcr teste. Je velky predpoklad, ze bez toho otestovania po 1.11. nebude mozne ani prd.

  10. Aha,,čiže rizikoví netestovaní ľudia,môžu chodiť von,aj ked potencionalne môžu by ifikovaní,nejako sa v tom strácam..a tom druhom kole testovania budú testovaní,len tí,čo mali pozitívny test..

  11. Nie celkom tak. Uznesenie hovori o termine
    … zákazom vychádzania od 24. októbra 2020 do 1. novembra
    2020, v čase od 05.00 hod. do 01.00 hod. nasledujúceho dňa…
    a kedze testovanie prebehne 1.11. tak vlastne nic.
    Pondelok 2.11. nas mozu zatial bozat.
    uvidim s cim pridu po rokovani vlady dnes.

  12. Dnes krízový štáb odsúhlasil,že priebežný termín ukončenia zákazu vychádzania..je 15.november…asi si v predstihu postavím vianočný stromček,porozdávam darčeky a vianočný lockdown ma už neprekvapí

  13. Ďakujem Jozef ale aj tak neviem kedy to začína a končí myslela som ze to už hlásili ale ďakujem veľmi pekne myslela som hodiny ešte raz dakujem

  14. Dátum a čas
    Prvé kolo prebehne 31.10. a 1.11.2020 v čase od 7:00 do 22:00 hodiny. Posledný ster bude o 21:30 hod. Druhé kolo by sa malo uskutočniť o týždeň.

  15. Matovič tvrdil,že ľudia s negatívným testom budú smieť ísť napr. do predajne obuvi,lenže nákup obuvi nepatrí medzi maloobchody,ktore zabezpečujú predaj základných životných potrieb..tak neviem,prečo oznamuje nepravdivú informáciu

  16. Zákaz vychádzania sa nevzťahuje na:

    Osobu, ktorá sa preukáže potvrdením o negatívnom výsledku PCR testu vykonaným od 29. októbra do 1. novembra alebo certifikátom vydaným Ministerstvom zdravotníctva SR s negatívnym výsledkom antigénového testu certifikovaného na území Európskej únie na ochorenie COVID-19 vykonaným od 29. októbra do 1. novembra subjektom podieľajúcim sa na celoplošnom testovaní „Spoločná zodpovednosť“.
    Osobu pôsobiacu v bezpečnostnom systéme Slovenskej republiky a osobu v štátnozamestnaneckom pomere.
    Osobu vykonávajúcu prácu vo verejnom záujme a príslušníka záchranných a bezpečnostných zborov alebo ozbrojených zborov plniacich úlohy na úseku krízového riadenia, krízových situácií, mimoriadnych udalostí, stavov tiesne, bezpečnostného manažmentu, ochrany kritickej infraštruktúry, ochrany verejného poriadku a obrany štátu, ktorý sa preukáže potvrdením o negatívnom výsledku PCR testu vykonaným od 28. októbra do 30. októbra alebo certifikátom vydaným Ministerstvom zdravotníctva SR s negatívnym výsledkom antigénového testu certifikovaného na území Európskej únie na ochorenie COVID-19 vykonaným od 28. októbra do 30. októbra subjektom podieľajúcim sa na celoplošnom testovaní „Spoločná zodpovednosť“.
    Osobu, ktorá sa preukáže potvrdením o negatívnom výsledku PCR testu vykonaným počas trvania zákazu podľa tohto uznesenia.
    Cestu v nevyhnutnom rozsahu za účelom obstarania nevyhnutných základných životných potrieb, ako je nákup potravín, liekov a zdravotníckych prostriedkov, hygienického tovaru, drogériového tovaru, krmív a ďalších potrieb pre zvieratá, zabezpečenie starostlivosti o deti, zabezpečenie starostlivosti o domáce zvieratá, doplnenie pohonných hmôt do najbližšej maloobchodnej predajne od miesta bydliska a cestu späť.
    Cestu do zdravotníckeho zariadenia za účelom neodkladného lekárskeho vyšetrenia alebo preventívnej prehliadky, vrátane sprevádzania blízkou osobou alebo príbuzným a cestu späť.
    Cestu na vykonanie PCR testu na ochorenie COVID-19 a cestu späť
    Cestu na pohreb blízkej osoby, uzavretie manželstva, krst a cestu späť.
    Cestu za účelom starostlivosti o blízku osobu alebo príbuzného, ktorý je na takú starostlivosť odkázaný a cestu späť.
    Cestu osoby so psom alebo mačkou do 100 metrov od miesta bydliska a cestu za účelom starostlivosti o hospodárske zvieratá a cestu späť.
    Dieťa do desiatich rokov veku.
    Cestu dieťaťa do a zo zariadenia starostlivosti o deti do troch rokov veku a materskej školy a cestu späť.
    Cestu žiaka nultého ročníka, prvého ročníka až štvrtého ročníka základnej školy a žiaka základnej školy pre žiakov so špeciálnymi výchovnovzdelávacími potrebami vo všetkých ročníkoch do a zo základnej školy.
    Cestu dieťaťa a žiaka do a zo zariadenia výchovného poradenstva a prevencie.
    Osobu, ktorá prekonala ochorenie COVID-19 a má o jeho prekonaní doklad nie starší ako tri mesiace alebo osobu, ktorá sa preukáže, že jej bolo diagnostikované ochorenie COVID-19 v období od 1. augusta do 15. októbra.
    Osobu, ktorej zdravotný stav alebo zdravotná kontraindikácia neumožňuje vykonanie testu na ochorenie COVID-19.
    Osobu, ktorej bolo diagnostikované stredne ťažké alebo ťažké mentálne postihnutie,
    Osobu dispenzarizovanú so závažnou poruchou autistického spektra,
    Osobu dispenzarizovanú pre ťažký, vrodený alebo získaný imunodeficit,
    Onkologických pacientov po chemoterapii alebo transplantácii, ktorí majú leukopéniu alebo osoby s onkologickou liečbou alebo inou liečbou ovplyvňujúcou imunitný systém (napr. biologickou liečbou) z dôvodu rizika z omeškania pravidelného podania liečby, rádioterapie alebo inej plánovanej liečby napríklad onkológom, hematológom alebo rádiológom plánovanej liečby,
    Osoby, ktoré majú v čase celoplošného testovania antigénovými testami certifikovanými na území Európskej únie na ochorenie COVID-19 nariadenú izoláciu v domácom prostredí regionálnym úradom verejného zdravotníctva alebo nariadenú pracovnú neschopnosť z dôvodu karantény svojím všeobecným lekárom pre dospelých alebo všeobecným lekárom pre deti a dorast.

  17. Tomuto rozumiem,ale to sú maloobchodne predajne,ktore zabezpečujú predaj nevyhnutných základných životných potrieb a podľa mňa tam predaj obuvi nepatrí,čiže Matovič neuviedol správny príklad..

  18. Treba si to zobrazit aj s odrazkami.
    Dolezity je ten prvy usek-
    Zákaz vychádzania sa nevzťahuje na:

    Osobu, ktorá sa preukáže potvrdením o negatívnom výsledku PCR testu vykonaným od 29. októbra do 1. novembra alebo certifikátom vydaným Ministerstvom zdravotníctva SR s negatívnym výsledkom antigénového testu certifikovaného na území Európskej únie na ochorenie COVID-19 vykonaným od 29. októbra do 1. novembra subjektom podieľajúcim sa na celoplošnom testovaní „Spoločná zodpovednosť“.
    Tie ostatne vynimky sa vlastne opakuju z minuleho uznesenia.

  19. To ja viem,osoby bez testu,osoby s pozitívnym testom..karanténa,osoby s negatívnym testom,môžu,to,čo môžme teraz..čiže teraz nemôžme ísť napr.do predajne obuvi…tak to nebude možne ani od pondelka..

  20. Musis si to zobrat akoby od zadu. Plati zakaz vychadzania s vynimkou potraviny, lieky, drogeria. Obchody ale nemusia mat zavrete. Len zakaznici nesmu nakupovat, okrem vynimiek. A od pondelka s cistym testom mozu. Uz pre nich zakaz neplati.

  21. Praveze bude, od pondelka vsade, ale iba s negativnym testom, teda aj do obuvi, aj restauracie, ale tam iba vonku, ako to bolo u nas minuly tyzden.

  22. Chápem mesto, že rozdelilo do 12 obvodov občanov približne v jednakom počte. Mne nevadí aj keď budem musieť ísť o niekoľko minút viac. Všetci sme strašne pohodlní , niekoľko krokov, alebo minút naviac je strašný problém a mnohí sú podľa komentárov aj veľmi múdri a strašní kritizéri. Raz je určený dátum na testovanie, akceptujem ho a akceptujem aj rozdelenie ulíc do jednotlivých obvodov. Veď nie všetci sa môžeme nahrnúť na jedno miesto. Treba v tom nejaký poriadok. Ďakujem tým, ktorí sa prihlásili pomôcť pri testovaní.

  23. Uvidíme v pondelok,alebo v utorok,či náhodou človek s negatívnym testom nedostane pokutu,ked ho nachytajú,ako sa trepe napr.do obuvi..

  24. Nikto nepovedal to “B”?
    S negatívnym testom síce väčšia voľnosť, no treba si uvedomiť aj to, že oveľa viac firiem zavrie z dôvodu pozitívnych alebo netestovanych zamestnancov, či už maloobchod, restauracie…..,
    Dnes nemozem do kaderníctva,
    budúci tyžden ak ja alebo ona pozitívna / pripadne bez testu/ taktiež
    V podstate aj tak budeme doma resp. v praci a makať za pozitívnych alebo netestovanych kolegov😜

  25. Realita, ale o to presne ide pri takomto masivnom testovani. Stiahnut z obehu infekcnych ludi. Stiahnut ich este kym nenakazia dalsich. Uz teraz zacina byt problem s kapacitou nemocnic a hlavne zdravotnikov. Ekonomika to utiahne, ale pokial by sa Sk zavrelo uplne cca na tri tyzdne to by neutiahlo.

  26. Jozef súhlasím s Vami
    no mám problém s prezentáciou ako vláda prezentuje situáciu. podľa môjho názoru ide o tvrdý lockdawn bez finančnej refundácie obyvateľstva pod rúškom masívneho “dobrovoľného” testovania!!!!
    Áno situácia je so zdravot. personálom veľmi kritická a bude horšie…. Preto dnes výzva aby upustili od testovania.

    Viete prečo zdravotníkov” účelovo “netestujeme?

  27. Nechápem komentáre ľudí, ktorým sa ťaží prejsť na odberné miesto ďalej ako si mysleli. To sú fakt takí hnilí, že im to vadí? Čo im paprče odpadnú? To fakt musia všetko ofrflať?

  28. Preco ucelovo netestujeme predavacky, vodicov MHD, smetiarov??? Neviem, je to drahe? Zdravotnici su profici, mali by vediet ako sa chranit pred nakazou. A myslim, ze sa testuju tiez. Vid polka oktobra Trnava.

  29. neide o to že ľudia ofrflú všetko ale treba myslieť aj na tí ľudí ,ktorí nemajú auto a majú zdravotné ťažkosti ktorí chodia s FB aj napriek ktomu,že sú mladý

  30. Odpoveď či je test dobrovoľný, alebo povinný:

    Ústava Slovenskej republiky zákon zákonov . Čl.32
    Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.

    Podľa paragrafu 192 Trestného zákona platí : „Kto iného núti, aby niečo konal, opomenul alebo trpel, zneužívajúc jeho hmotnú núdzu alebo naliehavú nemajetkovú potrebu, alebo tieseň vyvolanú jeho nepriaznivými osobnými pomermi, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.“

  31. Problém je že toto celé sa zrodilo v hlave jedného človeka ktorý nemá ani adekvátne vzdelanie a jeho titul je ešte aj podvod.
    Človek ktorý oficiálne trpí napoleonským komplexom nadradenosti si povedal že on je ten vyvolený a všetci občania rátame expertov sú oproti nemu obyčajne hovná.
    Najväčší problém je že jemu ani tak nejde o zdravie slovákov ale o to aby zas bol v niečom iný a mal reklamu v EU.

    Jeden človek na SVK totalne pošliapal demokraciu za ktorú sme tak tvrdo bojovali. Čo bude nabudúce ? Budú strielat ľudí za inú názor alebo ich obmedzovať na slobode ?

  32. Prepac a za tu demokraciu si bojoval so zbranou v ruke? Aka zbran to bola a kolko nepriatelov nou padlo? Ja by som ju od teba kupil a postavim okolo nej izbu tradicii.

  33. Haha, že stiahnuť z obehu infekčných ľudí… Vypocuj si včerajšieho Klempu, trošku väčšiu kapacitu ako Igor, ktorý už všetko prekrúca len vo svoj prospech.
    Antigenove testy nehovoria nič o infekcnosti!
    Infekčný môže byť kľudne aj falosne negatívny pacient!
    A v tomto bude kameň úrazu tohto testovania.
    Ratajme spolu:
    Na testy príde 3 mil. Ľudí, približne 1.5% má Covid. Cize reálne s vírusom máme 30000 spoluobčanov. Ak zoberieme v úvahu Igiho tvrdenie že testy majú cca. 2/3 senzitivitu tak dámy a páni štát dá 10000 ľuďom na Slovensku pečiatku že sú NEGATÍVNY a od pondelka ich voľné pustia po celom šírom kraji len tak larom farom roznášať koronku.
    Nechápem ako toto mohli dopustiť, Slováci sú už teraz nedisciplinovaní, prejdite sa po Seredi, koľko ľudí má rusko? A nasadené správne?
    Takémuto národu dáme do rúk papier že ste negatívny ( aj keď možno nie ste) a potom im povieme, stale sa správajte zodpovedne!
    Hovno zlatá rybka, zarábame si na krutú tretiu vlnu práve na Vianoce, kedy ako darček od Ježiška dostaneme „Bergamo“ v nemocniciach. Ľudia budú kapat doma v nemocniciach všade aj takí bez covidu lebo sa o nich nebude mať kto postarať. A to celé vďaka jednému ego maniakovi ktorý nechce počúvať odborníkov lebo sú múdrejší ako jeho sedlacka hlava.

  34. testovať na povel Matoviča svoje deti nedám.
    Majú nad 10r. takže si predlžujeme jesenné prazdniny o 10 dni. / ešte že mám dovolenku/

  35. Anonym 22.18.h.je to tak,ako píšeš.A Matovič klamal v priamom prenose keď tvrdil,že testy mu schválili v Prahe Motola,ten lekár práveže tvrdil,že sú nepresné!!!

  36. Ruku na srdce a povedzme si otvorene že ľudia v OLANE stratili morálny kredit. Namiesto toho aby zvrhli toho blázna tak tíško šúchajú nohami a čakajú kedy im pípne poslanecká výplata.

  37. joj, ale sa vás vyrojilo, konšpirátorov a pošahancov. Alebo je to iba jeden-dvaja s rôznymi nickami? Čo už vám lepí, lebo vám zatvárajú postupne vašich sudcov a sponzorov? Čo má s pandémiou Matovič? Vy fakt nevidíte alebo nechcete vidieť, čo sa deje v zahraničí? Niekde už je úplný lockdown, každý s tým bojuje po svojom ako sa dá. Dajte si preventívne bromhexin a zapite to vodkou. A pozor na jablká, tie malé čierne zrnká sú čipy, ktorými vás budú sledovať mimozemšťania, keď ich zjete.

  38. Vy ste skutočne nepolepšitelný národ….ani sa nečudujem, že mate takú vládu. Ona je vlastne VAŠE ZRKADLO… bohužiaĺ….

  39. Europske stredisko pre prevenciu a kontrolu chorôb..antigenove testy by sa po zvážení mohli použiť pre rýchlu diagnostiku infikovaných pacientov.Nakoľko tieto testy majú zníženú citlivosť,tak negatívny výsledok nevylučuje,že pacient môže byť infikovaný a negatívny výsledok by mal zdravotnícky pracovník interpretovať opatrne a na základe klinickeho úsudku.

  40. pre….
    vypocul som si ho, a v zasade nie je proti, len vyzyva na vacsiu opatrnost v zaveroch. Presne ako v prispevku vyssie. A sam uznava, ze v sucasnosti je to asi jedine mozne, ohladom k tomu, ze ten presnejsi sposob je prilis narocny na cas, sposob a personal.

  41. Pri tej 33% chybovosti je tu moznost odchytit 67% toho zbytku. A to pomerne lacno a rychlo. V prvom kole boli odchyteni ti, ktori mali virulentnu naloz vyssiu, pozitivni, ale s malou nalozou sa nejavili ako chori ani v AG teste.

  42. Super, krasne si to zas otocil presne ako Matovic. Takze Jozef uznavas teraz, ze to co nam tu (minimalne na Orave) vlada vtlkala do hlav, ze Ag testy „stahuju z obehu infekcnych“ je na rovnakej urovni ako to „ze Covid je ja rovnakej urovni ako viroza“ cize je to blud a dezinterpretacia faktov na nieco co v skutocnosti z toho nevyplyva?
    Co si myslis, ze si vedci myslia o vladnom navrhu, ze clovek s negativnou bumazkou moze „opat zit slobodne“? Co na to hovoris ze tisice ludi co budu falosne negativni nam tu budu behat len tak? Myslis, ze tato vlada tusi ake budu mat tieto osoby R0 cislo? Teda kolkych dalsich chorych nakazia? Aj ked dam velmi optimisticky model, ze to cislo bude 0,8 tak tych 10-tisic co testy oznacia za negativnych (aj ked nie su!) nakazi dalsich 8-tisic ludi. A velka cast z tych 8-tisic ludi NEBUDE zachytena druhym pretestovanim, cize v druhom testovani, to cislo ludi, ktori budu falsone negativni bude s velkou pravdepodobnostou vyssie! Myslis, ze tieto koncepty niekto v tomto nasom kralsovstve zvazoval? Ano zvazovali to napriklad na pandemickej komisii (zalozenej samotnym Igorom!), ktora testovanie NEODPORUCILA a odporucila lockdown. Preco Igor v takejto veci komisiu nevypocul? A v inych casoch zas vsetko hadzal na nu – „odbornici rozhodli“. Nuz lebo Igor nehlada informacie a fakty – Igor hlada konfirmacie a konformnych ludi okolo seba co sa podriadia jeho nazorom a napadom. A tak aj dopadneme, o mesiac a pol nam zacina „Bergamo“ a budeme sa tu medzi sebou bit o to, koho rodicia sa do nemocnice este dostanu a koho este nie, vtedy si budeme pripominat nie len „Nevesticky, dobre bude“ ale aj „Po testovani sa nadychneme slobody“. Bude to sloboda ina, bude to smrt.

  43. Na odchytenie chybovosti to nebude mat velky vyznam nakolko testovania su od seba vzdialene 7 dni – je to uz v mnohych pripadoch za druhym koncom okna co dokaze Ag test odhalit. Takze to nedava vyznam robit to v 2 kolach – to by malo vyznam keby 2 kolo je po 3 az 4 dnoch.

  44. Teoreticky by to sedelo,lenže ľudia sa budú infikovať aj po druhom kole testovania,nakoľko tento vírus prechádza mutaciou,čo potvrdili aj slovenskí virologovia,zatiaľ tu našli 4 rôzne druhy vírusov Covidu,ktoré kolujú na Slovensku…

  45. Jozef nie je to chyba. Ale je to len prvy krok z XY dalsich, ktore treba vykonat. Keby sa ludia spravali totalne zodpovedne tak ano, testovanie odchyti podstatnu zlozku osob, nasledne sa nakaza medzi aj falosne negativnimi nerozsriri lebo su zodpovedni, s nikym sa nikto nestretava vsetci dodorzujeme pravidla. Lenze ludia nikde na svete sa takto nespravaju. A prave ten efekt, ze niekomu dam oficialny dokument, kde je napisane negativny je prilis velke lakadlo (alebo oblbovadlo), ze som bezpecny pre moju babku, mamu, deda, kamosa…
    Cize toto su vsetko veci, ktore niekto vobec nedomyslel a este bohuzial totalne alibistickym rozhodnutim (uvolnenie lockdownu pre „negativnych“), ktore prislo len s cielom zachranit klesajuce preferencie strany, uplne pochoval akukolvek nadej na zvratenie krivky aktualnymi opatreniami.

  46. S tym vsetkym sa da suhlasit, ale navrhni ine, lacne a rychle riesenie. Take, ktore nepolozi Sk na lopatky. A ver tomu, ze pokial sa nebudu spravat ludia zodpovedne tak vlada pritvrdi. A horsie bude, ze bez fin. nahrady. A nie len v Sk.

  47. Lenze presne na toto upozornuju odbornici, radsej cim skor tvrdy Lockdown na 2 tyzdne lebo je to aj ekonomicky vyhodnejsie – ano bude to bolet, polozi to na lopatky ekonomiku, ale to, ze ten lockdown posunieme o dva tyzdne- mesiac a predlzujeme tak jemnejsi lockdown – ktoy ma tiez zly dopad na ekonomiku nikoho netrapi? tie efekty sa scitavaju a v niektorych situaciach nasobia.
    Fakt mam niekedy pocit, ze ludia uveria hoc jakej optimistickej kravine len aby si neuvedomili mrzutu pravdu, ktora tu okolo nas je. A inak ci sa nam to paci alebo nie, ekonomika nas o tie 2 az 4 tyzdne bude trapit najmenje, lebo sa dostaneme do situacie kedy budeme realne poznat ludi co budu na ventilacii alebo rovno v rakve… vedy si povieme, preco sme sa pre ten lockdown nerozhodli skor… jaj lebo sme „zachranili“ ekonomiku…

  48. Ten,ktorý nedokázal získať poctivo ani magisterský titul,spochybňuje vedcov.uráža lekárov,výskum WHO nazýva hoaxom..oficialna správa Fakultnej nemocnice v Motole..ag testy nie sú spoľahlive..Matovičove tvrdenia o spoľahlivosti testov na celoplošne testovanie sú,len obyčajné kecy…

  49. Začiatok ulice 8 mája ste dali až do Stredného Čepeňa. Ktorý magor robil toto rozdelenie? Žiadam Vás o okamžité zverejnenie odborných lekárov , ktorí budú tieto stery odoberať. Taktiež musia byť označení menovkou!

  50. Dovera v slovenske zdravotnictvo klesa a niet sa comu cudovat.Lekari a zdravotnicky personal je vyhanani do zahranicia. Za tridsat rokov od hadraku sa nepostavila ani jedna nemocnica.Platy su nizke.Kapacita nemocnic klesa a lepsie to uz nebude.

  51. Kto môže testovať?
    Výter môžu realizovať len lekár, sestra, praktická sestra a zdravotnícky záchranár. Popri týchto odborníkoch ako tím môže výter realizovať aj pôrodná asistentka, zdravotnícky laborant, študenti medicíny, ošetrovateľstva, urgentnej starostlivosti a študenti-záchranári

  52. Spravam sa zodpovedne. Okrem nutneho nakupu nechodim medzi ludi, nosim rúško a hlavne necitim ziadne priznaky a citim sa normalne a zdravo. Takze aj toto je jeden z dôvodov preco sa NEDAM testovat. Nebudem riskovať moznu nakazu prave na masovom ludskom testovani. Ale hlavne sa nezúčastním z moralneho dovodu. Nebudem podporovat testovanie netransparentnym nakupom testov cez spriaznenu firmu s dlhom. Tak toto nie. Za toto som v 89r. neštrngal s klučami aby ste ma politici stale klamali,kradli,terorizovali a okllestovali slobodu a dostojnost. Uz aj lekarska obec spochybnuje takyto postup a účinnosť. Pre mna je tato vlada dalsie velke sklamanie

  53. Veľká vďaka a klobúk dolu pred všetkými čo to zorganizovali a nehľadali dôvody ako sa to nedá!Všetci zdravotníci a dobrovoľníci tiež mohli mať voľný víkend a venovať sa svojim rodinám,ale predsa sa rozhodli pomôcť zabojovať proti korone,lepšie urobiť aspoň niečo ako len kritizovať,nadávať a čakať kým sa nakazi celé Slovensko ! Vďaka aj pani kucharkam ktoré navarili obed aby ti zdravotnici nezomreli od hladu! Verim že sa to v Seredi podarilo a aj na celom Slovensku, buďme všetci zdravi a vykaslite sa už na tie hlúpe hádky a rečí plné zloby!

  54. Proti Covidu môžeš bojovať liekom,alebo možno vakcínou,nie testovaním..pretestovali vyše 800 000 ľudi a pozitívnych okolo 1%..nejake zvláštne výsledky..žeby slabe testy,alebo sme všetci super odolný voči Covidu..

  55. aby si si neosral topanky pri tom osierani. Mas nervy, ked si zistil, ako vas osieracov je malo a ze drviva vacsina naroda je zodpovedna. Inak genialne vyuzitie nasej armady, klobuk dolu pred nimi, lepsie ako nasadenie niekde v Afganistane. Konecne minister, ktory nebozkava vylozky, ale maka.

  56. ked ti bude vojak stat na ulici a ty nebudes moct vychadzat na ulicu aj ked mas negativny certifikat z testu.
    Sa uvedom, kam speje tato politika. Zial, vidis len na svoje osrane topanky, .. dvihni hlavu ovca a mysli… Kym ti amik nestoji pred barakom..

  57. Keby len amik pred domom, ale na zahrade americky brouk a v banke vrahovia z wólstrít. Boze, hentych hujov nekto vyraba, alebo sa kotia spolu virusmi?

  58. Sucasna epidemiologicka situacia vyzaduje dodrziavat pravidla.
    Jeto diktat epidemie a nie vladnej koaáicie.

    Opozicia v stave ked je nutne dodrziavat protiepidemiologicke pravidla ,presadzuje svojvolu obcanov .

    Je tak proti obcanom Slovenska, na ktorych im absolutne nezalezí

    Ale Slovensky narod nie je narod hlupakov…
    Aspon si myslim…..
    A takymto falosnym krasohubym bielym limcom uz konecne
    prestane doverovat
    Dajme sancu sucasnej vlade,ktorej zda sa za konecne zalezi
    na nas na obcanoch aj ked to opozicia prezentuje ako diktat

  59. V našom epidemiologickom teeme pracuje prof.MUD.Krcmery
    Je to svetovo uznavana autorita v diagnostike a liecbe infekcnych ochoreni.
    Odbornik, ktoreho nam zavidi cely svet…
    Lepsieho uz ani nemozeme mat…

  60. V elka vdaka zdravotnikom,dobrovolnikom,armade,
    policii vsetkym zodpovednym a samozrejme aj
    vláde,Matovicovi ze sa nedal odradit a riadi sa odbornikmi, dakujeme epidemiologom, hygienikom vsetkym ktorym
    zalezi na nasom zdravi..lebo zdravie je to najdolezitejsie
    co mame..Zvycajne si to uvedomíme az ked je prilis neskoro..
    Som hrda na obyvarelov Serede ze to dali uplne
    v pohode a v tak hojnom pocte

  61. Pre tupcov,
    Anonym 1. novembra 2020, 11:01

    Jozef 1. novembra 2020, 11:04
    Uvedomujete si aspon to ze aj tato politicka zapredana banda dala napr. len 1,8miliardy€ za usa stihacky? Co keby to dali radsej do zdravotnej a starostlivostnej opatery tohoto obyvatalstva?
    Neuvedomujete si co sa tu deje? Tazka nezakonna arogantna manipulacia cez strach obyvatelstva sa nasledne meni na teror a diktaturu tejto politickej čvargy

  62. keby bol pri moci sudruh fico tak tu mame uz tisicky mrtvych lebo on by sa staral o svoje opicky a svojich vyvolenych nebudem ich menovat lebo by nestacila ani cela stranka ale su to ti ktory su uz v chladku a cakaju na svojho vodcu ze ich o chvilu navstivi a stravi s nimi pekne vianoce

  63. Vsetci boli vtedy v parlamente vcetne tejto vlady a tato skupina dotiahla kseft za 1,8miliardy € do uspesneho konca. A samozrejme medzičasom uz prebehlo a prebieha kopu dalsich kseftov a co na tom ze ludia kapu doma lebo ich nemaju kde, pomali kto a zaco liečiť a podavat im adekvatnu liecbu a starostlivost

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img