ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Na COVID-19 pozitívny Kmeťo nahovoril video o svojom zdravotnom stave a následne zomrel

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vo veci šírenia a nebezpečnosti koronavírusu COVID-19, od zhruba februára tohto roku bolo toho v médiách popísaného hodne. Prvú vlnu Slovensko vďaka disciplinovanosti občanov a uzatvorenia ekonomiky „prežilo“ relatívne dobre. Mimoriadne dobre určite z pohľadu úmrtnosti a osobných skúseností väčšiny ľudí s týmto ochorením. Žiaľ nepomohli ani reportáže a zábery z iných krajín, kde mŕtvoly odvážali na nákladných autách a pochovávali do hromadných hrobov ako počas regulérnej vojny.

Relatívne kľudné leto mnohých netrpezlivých ľudí rozcestovalo a neodpustili si výlet k moru, kde sa stretli s inými infikovanými a vírus si priniesli na pamiatku domov. Možno tí, ktorí ho sem priniesli to ani netušia, vrátane však cudzincov pracujúcich na Slovensku, ktorí svojskými spôsobmi testy a karanténu obchádzali však infikovali iných, ktorí rovnaké šťastie na bezproblémový priebeh infekcie nemali.

Možno si dlhoroční stáli čitatelia SOL spomenú na tvár Jozefa Kmeťa, s ktorým sme asi pred 6 rokmi spustili internetové rádio a urobili niekoľko spoločných  stretnutí ešte v starom štúdiu, ako aj niekoľko nepochybne zaujímavých rozhovorov. Vzhľadom na Jozefovu nespoľahlivosť, svojský prístup k informovaniu verejnosti – jeho rómske blogy písané samozrejme pohľadom Róma, boli mimoriadne jednostranne zamerané a obstáli hlavne v rómskej komunite a hlavne pre absenciu ovládania sa Jozefa pri výstupoch na videu, sme sa v spolupráci rozišli, čo však neznamená, že svoju činnosť sme ďalej nesledovali a dokonca z času na čas aj nekonzultovali.

Jozef Kmeťo sa „preslávil“ svojim videom, v ktorom arogantným spôsobom vystúpil proti predsedovi vlády, vulgárne mu nadával za čo sa následne v inom videu aj ospravedlnil. O tomto jeho videu sme písali tu:

“Normálne som zachrípol Romale” – vrieska bloger Jozef Kmeťo vo videu a nadáva predsedovi Vlády SR do idiotov.

Kmeťo v poslednej dobe priebežne poukazoval na nebezpečenstvo COVIDU-19 uvedomujúc si pravdepodobne  riziko ochorenia v prípade jeho manželky i jeho samotného, vzhľadom na choroby a zjavne vysokú nadváhu.

Dnes doobeda Jozef Kmeťo na svojom Facebooku evidentne zle dýchajúc sa online prihovoril k divákom s oznámením, že je COVID pozitívny a čaká na sanitku, ktorá ho má zobrať do nemocnice nakoľko sa mu mimoriadne zhoršilo dýchanie.

Zdroj videa: FB Profil Jozef Kmeťo

Následne po niekoľkých hodinách na sociálnej sieti jeho známi priniesli informáciu, že Jozef Kmeťo v sanitke počas prevozu do nemocnice zomrel. Túto informáciu potvrdila aj hovorkyňa záchranárov.

Dá sa predpokladať, že ani u Jozefa Kmeťa nie je priamou príčinou úmrtia infikovanie vírusom SARS-COV 2 a ochorenie na COVID-19, no tak ako u väčšiny pacientov a chorých ľudí práve COVID-19 s najväčšou pravdepodobnosťou mohol byť tým, čo jeho stav skomplikovalo tak, že následne pomerne rýchlo zomrel.

Nech je úprimné Kmeťove verejné vyjadrenie a jeho výzva ponaučením pre všetkých, ktorí COVID-19 bagatelizujú a dokonca verejne vyzývajú k ignorovaniu opatrení eliminujúcich šírenie tohto vírusu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Neprajem nikomi smrť ale pozerám sa na to cez fakty.

    Čítal som že hlavne dôvody kedy prichádza smrť spojená s covidom sú hlavne:
    Vysoký vek
    Vysoký krvný tlak
    Nadváha/obezita
    Iné vážnejšie choroby spojené s dýchaním

    Toto ich henten pár či si pamätám. Je tam tuším sedem alebo osem bodov ktoré si rizikové.

    Tohoto pána som nepoznal, ale evidente tam bola väčšia obezita . Tak nech to zase nehrajú že mu nič nebolo.

  2. Kazdy kto má nadváhu si je za to zodpovedný.
    Nikto nikoho nenútil s prepáčením žrať a žrať.
    Ľudia ktorí sa o svoje telo starajú a investujú do neho bohužiaľ musia platiť mesačné zdravotné odvody presne pre ľudí ktorí žijú nezodpovedne a džgaju do seba všetko čo je na tanieri…..

    samozrejme úprimnú sústrasť rodine ale pre ľudí je to výkričník

  3. …chcel som hozazdielat,ako smrtelny priklad covidu…sa mi zdal nejaky povedomy…tak uz teda viem odkial…nakolko to bolo vyzrate tucne prasa,covid mu len urychlil odchod zo sveta zivych….keby nemal 200kil,mozno este mohol zit….

  4. Pre Názor – ty si teda jasný. Ako tvrdíš, že síce investujes do svojho tela ale diabetes, vysoký krvný tlak si nevyberá len obéznych. Stačí len pernamentny stres a uvidíš čo to s tebou spraví

  5. Pre Smer skurveni zlodeji!!!
    „Jožko 40 minut po tomto videu zomrel. 2 hodiny čakal na sanitku a podotykam, že v Bratislave. Kde sú ti všetci zdravotníci? Keby žil by sa k tomuto systému ako bloger vyjadril! Prišli sme o vzácneho človeka Jozef Kmeťo. ktorý si nebral servítku pred ústa a nebál sa povedať aká je pravda. KEBY TÁ SANITKA PRIŠLA SKOR, ON BY ŽIL,“ píše jeho rodina zomrel na infarkt nie na kovit !!!!!!!!!!!!

  6. „ktorý si nebral servítku pred ústa a nebál sa povedať aká je pravda.“ale zato zobral dotaciu na radio od vlády a potom tu robil akože super videá.že sanitka prišla o 2 hodiny? u nás v dedine na jar a teraz na jeseň ani nepride lebo corona.a to nepreháňam ,chlap dostal porážku a museli ho sami odviesť do nemocnice TT. samozrejme zomrel . a čítal si to niekde v správach?

  7. presne to som chcel napisat. Ze mozno zomrel pre neadekvatnu a neskoru pomoc zdravotnictva. Media a tlak magorov ho pouzili ako priklad covid umrtia aby zvecsili tlak a strach obyvatelstva na „nepovinne “ testovanie. Ucel svetí prostriedky je v tomto pripade na 100%. Vyvolat strach a z nepovinneho testovania je strachpovinne testovanie .

  8. Neskora pomoc zdravotnictva je preto, lebo to zdravotnictvo kvoli covidu nestiha a kolabuje. Chod sa ty Obyvatel pozriet napriklad na infekcne do TT, ale hrkni si nejake to poldeci, aby ti neprislo zle. Situacia je v nemocniciach mimoriadne zla, az katastrofalna, ale ty si zi vo svojom konspiracno-kotlebovskom svete, asi sa preberies az vtedy, ked zgegne na covid niekto tebe blizky, neprajem ti to zazit!!!

  9. Zato ze nemocnice ci uz statne alebo sukromne a nasledne celkova zdravotna starostlivost su v katastrofalnom nemozu obyvatelia, pacienti, ale vlada, politici a menezment nemocnic a zdravotnictva ako takeho. Tam treba hladat zodpovednost. Zato ze viac a viac sa utahuje opasok financovania zdravotnictva a usporne opatrenia su uz take ze sa vsade zdecimovali lõzka az na minimum, nemoze obyvatelstvo. Tento stav je katastrofalny dosledok, samozrejme bez zodpovednosti a trestu. Namiesto toho tu nastupuje statny a politicky teror na obyvatelstvo. Nezakonna šikana, buzeracia obyvatelstva a vyberanie pokut.

  10. obyvatel 27. októbra 2020, 19:52.a ja ti neprajem aby ti zomieral na infarkt niekto blízki v aute keď ho vezieš do nemocnice. Sanitky nechodia lebo covid-19

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img