ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Stanovisko MV SR k dopravnej nehode predsedu NR SR Borisa Kollára

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pri dopravnej nehode utrpel osobný ochranca zlomeniny rebier a tržné poranenie hlavy. Napriek tomu, bezprostredne po nehode skontroloval stav predsedu Národnej rady SR Borisa Kollára, ktorý si vyžiadal okamžitú prvú pomoc, pri ktorej mu spriechodnil dýchacie cesty a kontroloval životné funkcie až do príchodu rýchlej zdravotnej služby. Vodič Úradu pre ochranu ústavných činiteľov absolvoval lekárske vyšetrenia, neutrpel žiadne zranenia.

Ústavní činitelia, ktorí majú pridelené vozidlo s vodičom Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra SR, ho môžu využívať nepretržite počas výkonu svojej funkcie. Program a cieľ cesty je plne v kompetencii chránenej osoby. Rovnako je výlučne na jej rozhodnutí aj to, kto sa bude spolu s ňou nachádzať ako pasažier v služobnom motorovom vozidle, ktoré užíva.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ku R va šťastie nestratí.
    Ku R VY sa majú najlešie!
    Zmrdi!
    Dobre si to zariadili. Lepšie ako komunisti. Tí to robili potajme a tieto ku R VY verejne.

    Môj názor je, že vládna limuzína je matekom štátu a teda, nikaká ina osoba, ktorá nie je štátnik, alebo štátny zamestnanec, tam nemá čo robiť!
    Za štátne peniaze sa ku R Vy budú rozvážať a takí štátnici ako Kollár užívať?
    Či to bola služobná povinnosť Kollára obšťastňovať …?

    Dúfam, že opozícia bude trvať na vyriešení Kollára z dôvodu morálnej zodpovednosti.

  2. Občas nejaká tá nehoda vládneho činiteľa odhalí to čo malo zostať utajené. Prezervatívy pána ministra s hotovosťou 7 tis. €, celebritná… hm, osoba ženského pohlavia. A ešte môžeme byť radi, že vieme len toto.

  3. Pozná niekto sendvič ? Dva krajce chleba a v strede to najchutnejšie šunka. A keď došlo k nehode šunka bola chránená dvomi chlebmi a ten spodný chlieb sa polámal

  4. To sa nám ani nesníva, ako si naši politici ošetrili svoje privilégia. Sú ako bohovia na Olympe. Veď preto stále vymieňajú autá za novšie typy aby mohli na nich rozvážať svoje frajerky alebo rodinných príslušníkov, nehovoriac o nedotknuteľnosti ich vlani zvýšených platov o 1500€, ale zato siahli na dôchodky. A čo karanténa? Ich sa to netýka? A ešte uvidíme, ako sa tento prípad zametie pod koberec?

  5. Páni poslanci sú proste páni..
    Oni môžu..
    Tak ako ten, čo každé ráno z Petržalky chodí cez starý most na majákoch.
    A ešte má tú drzosť, že električka musí púšťať jeho, lebo má napilno do práce..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img