ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Mariánovi Kotlebovi prišiel pozitívny výsledok testu na COVID-19. Je už začipovaný?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Predseda krajne pravicovej strany ĽSNS  Marián Kotleba dlhodobo verejne spochybňuje COVID-19 a šírenie vírusu po celom svete. Spochybňuje opatrenia vykonávané krízovým štábom a verejne odmieta nosiť ochranné rúško.
Kotleba je zároveň jedným z najväčších šíriteľov hoaxov o čipovaní občanov a odoberaní ich  DNA pri testoch na COVID-19, ale aj v budúcnosti pri vakcinácii.
Dnes na sociálnu sieť dal tento status:

Priatelia, takže včera som bol na teste a dnes prišiel výsledok. POZITÍVNY!
Čo to znamená?
1. Určite sme sa všetci nakazili na tom gestapáckom súde v pondelok 12. októbra. Nikto z nás pred súdom chorý nebol. A po súde advokáti, aj kolegovia poslanci, aj ja. Darmo som sudkyni vravel, že mi stúpa teplota. Darmo advokáti upozorňovali, že porušuje opatrenie predsedu súdu. Objednávku bolo treba splniť za každú cenu! Budú ju stíhať za všeobecné ohrozenie???
2. Keďže po súde som spolu s kolegami poslancami bol dva dni v parlamente, tak teraz, keď mám pozitívny test, by mal ísť celý parlament do 10-dňovej karantény. Pôjde? Alebo zas sme na Slovensku rovní a rovnejší? Ľudia maximálne po 6tich, ale 150 poslancov v parlamente nie je problém. Fakt som zvedavý.
3. Kollárovi som už písal.

Zdroj: FB Foto: FB

– – –

V statuse ako inak, opätovne verejne útočí na všetkých okolo neho a ignoruje fakt, že on vrátane kolegov zo strany nenosí ochrannú rúšku a ignoruje opatrenia, ktoré nielen jeho mohli ma majú chrániť pred nakazením koronavírusom.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Marián, Marián keby si to rúško nenosil pod nosiskom možno by si sa nenakazil…a koľkých si pritom ešte ohrozil, že? Ale obeť si ty 🙂

  2. Keďže Kotleba ignoroval všetky opatrenia súvisiace s Covidom a on neohrozený ho dostal a teraz vyplakáva,aj tak mu želám skoré uzdravenie po dobre ťažkom priebehu.Možno až teraz mu svitne,že hlavou múr neprerazí.

  3. Najskor vykrikuje že koronavirus neexistuje…a keď ho už dostane tak najprv chce stíhať sudkynu za všeobecné ohrozeniem aby hneď v ďalšom bode napísal ,že neváhal ísť do parlamentu a potenciálne nakaziť 150 ľudí – všimol si on alebo niekto z jeho voličov jak strašne si k.ká do úst?

  4. inak úplne si viem teraz predstaviť ten zmatok v hlavách kotlebovcov…tak existuje ten vírus? alebo to je len výmysel židojašterov? čo to teda chytil ten vocca? prečo o tom píše jak o korone, ked neexistuje?…existuje vlastne kotleba?

  5. no co? chudobna krajina – nemame na novicok, tak sme ho naondili covidom,toho je teraz pocas chripôcky dost. A to len preto, aby mu mohli cez tycinku nastrkat do kotleby, teda kotrby čipy.

  6. No bohužiaľ , Kotleba , je dôsledok , alebo následok vlád po 89 roku . A týka sa to všetkých , vrátane Matoviča. Ja to budem stále tvrdiť , ak by sa tu cez leto neotvárali hranice , , akoby nič toto , by tu nebolo a nie nevyčítal ,som to ,to my hovorí , len zdravý rozum. Naozaj mohli , niektorý jeden rok preskočiť dovolenku .Alebo ísť na Slovensko.

  7. Retardovane komentáre. Je rozdiel spochybňovať koronavírus a na druhej strane spochybňovať besnenie, ktoré tu vyvoláva farmaceutická lobby s médiami… Kotleba spochybňuje to druhé. A nepríde mi jeho vyjadrenie ako vyplakavanie…

  8. Myslim ze pointa Kotlebovho statusu je ze bol v perlamente nakazeny a vsetci v parlamente by mali ist do karanteny. VSETCI co v ten den boli v parlamente s Kotlebom. Ked to takto vlada aplokuje na chudobu tak by to malo platit aj pre vladu a poslancov a to ukazkovo a prioritne

  9. Emmm…tá farmaceutická lobby, ktorá ešte stále nemá vakcínu? na čo ešte podla teba čakajú? ktorá firma konkrétne je za tým?..a ešte niečo: „Je to proste celé vymyslené, aby sa tu zavádzal nový životný štýl,“ – povedel vocca 9.9.. On ale povedal samozrejme veľa vecí, ktoré si vzájomne odporujú…tak jak je to pekne vidieť v tom statuse.

  10. Obyvatel, pointa ti úplne úšla, prosím prečítaj si ešte niekoľko krát voccov status – konkrétne prvý bod: „1. Určite sme sa všetci nakazili na tom gestapáckom súde v pondelok 12. októbra.“

  11. Ak už vedel že je nakazený a stúpa mu teplota, nemal liezť do parlamentu a izolovať sa…rovnako ako on obviňuje sudkyňu z všeobecného ohrozenia, tak aj on je zodpovedný za to čo vykonal v čase keď sa už necítil zdravý…teraz tu ide vykrikovať a stále sa najdu ľudia čo ho obhajujú…neskutočné..

  12. Ak by bola pravda, že testovanie je spojené s čipovaním, pre mnohé kotleby to bude prvé stretnutie s inteligenciou (aj keď s umelou)

  13. A zákaz vychádzania a ostatné ‚opatrenia‘ sú dobrý spôsob ako zabrániť protestom proti neschopnej vláde.

    Chcel by som vedieť koľko ľudí za ten čas opatrení zomrie na choroby, ktoré akoby teraz neexistovali. Nedostanú potrebnú operáciu, lebo Covid. Nezavolaju si RZP, lebo Covid. Množstvo psychických problémov ľudí, ekonomické problémy rodín v dôsledku krízy vzniknutej z ‚opatrení’… Atď. Ale o tom nepočuť v médiách.

    Farmaceutická lobby? No a kto podľa teba vyrába tie Covid testy? Matador Púchov?

    Vakcína je, len ju ešte nevyvinula tá správna firma…alebo možno už aj je vyvinutá tou správnou firmou, len čakajú… potrebujú dopredat testy, ktoré chcel v marci Matovič vyhodiť do Dunaja.

    Nebuďte prosím tupé ovce. Začnite myslieť. Prečo zrazu prestala existovať pluralita názorov? Žiadna diskusia? Nič len urážky a zosmiesnovanie každého s iným názorom.

    Ja opatrenia neuznávam, ale rešpektujem zákony… Rozmyslajte…

  14. Emmm bolo by dobré ak by si začal rozmýšlať aj ty…Kotleba nejaký čas tvrdil že corona neexistuje – na to si už neodpovedal….protestovať sa mohlo v pohode celé leto až do konca septembra pokial zase nezačal stúpať počet nakazaných…a bohužial je to tak že kvoli korone začnú zomierať ludia aj na iné choroby, kvoli tomu že corona preťaží zdravotnícky systém, nakazí stovky/tisíce zdravotníkov, ktorí budú chýbať a na ten nával…alebo ty neveríš tým desattisícom ludí čo zavalili talianske, španielske alebo americké nemocnice na jar? ty ludia si vymýšlali že nemožu dýchat?….a s to vakcínou je to teda ako? je alebo nie je? ak ju nemá aj tá spravná firma podľa teba, tak čo bráni tej „nesprávnej“ aby ju v nejakom štáte vypustila na trh a začala na tom konečne zarábať…doteraz do toho všetky firmy lejú miliardy na výskum a nikto nevie kto bude prvý..a nevidím že by ti niekto bránil diskutovať alebo vyjadriť názor…rozmýšlajte..

  15. A chránili sa tí ľudia v Španielsku, Taliansku a USA? Tí, ktorí patria do rizikových skupín? Nech sa chránia tí, čo sú najviac ohrození….

    Pokiaľ viem, tak v Rusku vakcína je… Počkaj, pokazil som to… To by nebolo fér k našim spojencom, ak by sme kúpili lieky z Ruska…

    Ale ktovie aká je ta vakcína, keď v Rusku dokážu prežiť ľudia otravu jedom, po ktorom by to nemal prežiť nikto. Jedine, že by to bol ďalší Rasputin…

  16. Pre Emmmm, mas to s tymi testami nejako pomylene. To, co chcel Matovic hodit do Dunaja, boli rychlotesty, testovalo sa z kvapky krvy z prsta na protilatky, teda ci si to uz prekonal. Antigenove testy su z hrdla a odhaluju infekcnych ludi v realnom case, teda tych, co to najviac roznasaju. Na jar este antigenove testy neboli vyvinute. Citaj aj clanky od skutocnych vedcov, nie konspiratorov. A o tej vakcine z Ruska, ty by si sa nou nechal zaockovat? Tak to si iny kaapo…

  17. Pre Anonym 23. októbra 2020, 17:20
    Neviem, čo máš proti ruským vakcínam. Predpokladám, že si dospelý a tak si možno prešiel niekdajším systémom očkovania. Teda je vysoko pravdepodobné že čím si starší tak tým viac ruských vakcín máš v sebe…snáď nemyslíš, že kedysi sa očkovalo americkými 🙂 A toto nie je môj postreh, prof. Krčméry to povedal v nejakej besede. A toho my laici asi nebudeme spochybňovať, že? Alebo spochybníme všetko a všetkých?

  18. Ďakujem, že si ma poučil. To som nevedel. To bola moja domnienka.

    Ale… To nič nemení na ostatnom, čo som písal. Ja čítam konšpiračné weby? To máš odkiaľ? Ty ma poznáš? Preto, že mám iný názor, tak čítam konšpiračné weby? Hmmm? Aj hoaxy tu dávam? A vediem tu hybridnu vojnu?

    Ako písali aj iní vyššie, tiež som sa narodil za starého režimu… Takže už som mal ruské vakcíny… A zatiaľ som tu.

  19. Ak my pomôže , dám si aj ruskú vakcínu . Aby sa zachránili ľudské životy . Alebo si mám myslieť , že to niekomu vyhovuje??

  20. To mate tak, ako z filmu Armagedon.

    Ruske suciastky, americke suciastky, vsetky su z Taiwanu.

    Tak ako s testami. Vzdelano v Kinaj, no na krabicke bude Made in EU.
    Aj ked su z Korei. Neverim v 99,9% presnost 🤒

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img