ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Útok s mačetou v Sokolovciach – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

POLICAJTI ZADRŽALI PO ÚTOKU 5 OSÔB

KR PZ Trnava |MM|  Piešťanská polícia obvinila štyroch mužov z výtržníctva a najstaršieho, 35 ročného muža aj z ublíženia na zdraví.

K incidentu došlo v utorok, v poobedných hodinách. Súrodenci a ďalší dvaja muži z Plaveckého Štvrtku, si údajne v obci mali hľadať prácu. Ľuďom v dedine ponúkali pomoc pri stavebných úpravách. Keď sa domáci snažili päticu požiadať, aby odišli z dediny preč, vznikla medzi nimi roztržka. Jeden z nich najskôr zatlačil 47 ročného miestneho muža kontajnerom o aute a neskôr sa pridali k útoku aj ostatní z partie. Na muža sa zahnali mačetou a potom ho fyzicky neznámym predmetom napadli. Mužovi spôsobili zlomeniny viacerých častí tváre s dobu liečenia 4 až 5 týždňov a dali sa na útek.

Krátko na to ich všetkých zadržali policajti z Hlohovca a umiestnili do cely policajného zaistenia. Policajti ich na základe dôkazov obvinili a predložili spis prokurátorovi, ktorý bude rozhodovať aj o väzobnom stíhaní pre dvoch z nich (35 a 21 rokov).

V zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody až na 3 roky.

 

SOKOLOVCE: ÚTOK S MAČETOU AJ ZRANENIA POLICAJTI ZADRŽALI PO ÚTOKU 5 OSÔB

SOKOLOVCE: ÚTOK S MAČETOU AJ ZRANENIAPOLICAJTI ZADRŽALI PO ÚTOKU 5 OSÔBPiešťanská polícia obvinila štyroch mužov z výtržníctva a najstaršieho, 35 ročného muža aj z ublíženia na zdraví. K incidentu došlo v utorok, v poobedných hodinách. Súrodenci a ďalší dvaja muži z Plaveckého Štvrtku, si údajne v obci mali hľadať prácu. Ľuďom v dedine ponúkali pomoc pri stavebných úpravách. Keď sa domáci snažili päticu požiadať, aby odišli z dediny preč, vznikla medzi nimi roztržka. Jeden z nich najskôr zatlačil 47 ročného miestneho muža kontajnerom o auto a neskôr sa pridali k útoku aj ostatní z partie. Na muža sa zahnali mačetou a potom ho fyzicky neznámym predmetom napadli. Mužovi spôsobili zlomeniny viacerých častí tváre s dobu liečenia 4 až 5 týždňov a dali sa na útek.Krátko na to ich všetkých zadržali policajti z Hlohovca a umiestnili do cely policajného zaistenia. Policajti ich na základe dôkazov obvinili a predložili spis prokurátorovi, ktorý bude rozhodovať aj o väzobnom stíhaní pre jedného z nich.V zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody až na 3 roky.

Gepostet von Polícia SR – Trnavský kraj am Donnerstag, 22. Oktober 2020

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Myslím, že to boľa iba zámienka a v skutočnosti hľadali koho okradnú a hľadali priležitosť. Zrejme niekto ich úmysel prečítal a vznikla nervozita. Je lepšie volať 158 a nič neriešiť. Teraz bude chodiť 5 týždňov po doktoroch v tomto období, lepšie by to vyriešili obušky PMJ-čkárov. Nebojte sa veci oznamovať, nič zlé tým nespravíte. Volať ich pri akomkoľvek podozrení hocikedy. Lepšie ich volať keď aj v mylnej domienke, ako začať riešiť na vlastnú päsť. Sú ich plné dediny, hlavne v časoch od 9:00 do 10:30 a popoludní od 13:00-15:00, vtedy sú všetci v práci, v školách, doma sú často krát len bezmocní starci.

  2. Minule leto aj v seredi chodil cigan, ze pomoze upravit chodnik betonovanim za lacno. Neustale s niekym telefonoval a daval echo ci opytany ma zaujem. Zazvonil u starkej , no asi necakal ze okrem nej tam budu dve holohlave korby. Ked mu to doslo. Zmizol. Otazne ale zostava. Co by
    sa bolo stalo keby sme tam neboli

  3. Holohlava korba ale uvedomujes si, že okrem toho, že si sa pochválil, aký si borec, sa v tvojom príbehu vôbec nič nebezpecne alebo násilné nestalo a ze sa len snažíš dotvoriť príbeh o zlom cigánov, ktorý ale možno vôbec zlý nebol. Takto vznikajú fámy a šíria sa medzi ľudí. Možno menej posilňuj a viac čítaj knihy.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img