ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Starosta obce Šoporňa Adrián Macho je vinný – vyniesol dnes rozsudok sudca Okresného súdu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Galanta / Šoporňa / Dnes krátko popoludní sudca Okresného súdu v Galante vyniesol rozsudok voči obžalovanému  Mgr. Adriánovi Machovi – vinný.

Sudca OS v Galante obžalovaného  Mgr. Adriána Macha uznal vinným zo spáchania prečinu marenia úlohy verejným činiteľom § 327 odst. 1 Tr. zákona  a odsúdil ho uložením peňažného trestu vo výške 1000 Eur s tým, že ak odsúdený Macho uvedenú čiastku nezaplatí, bude musieť nastúpiť na výkon trestu v trvaní troch mesiacov.

Sudca v odôvodnení rozsudku mimo iné povedal:Adrián Macho prokuratúre znemožnil plnenie úloh vyplývajúcich jej priamo zo zákona o prokuratúre. Zmaril plnenie dôležitej úlohy

Súd vykonal dokazovanie a dospel k jednoznačnému záveru, že obžalovaný sa dopustil žalovanej trestnej činnosti na skutkovom základe, ako mu bolo kladené v obžalobe

„Starosta Macho bol povinný riadiť sa príslušnými zákonmi.“

„Okresná prokuratúra konala v súlade so zákonom“

Starosta Macho obce bol povinný s prokuratúrou spolupracovať

Sudca OS prokuratúre vytkol formálne nedostatky v obžalobe aj v úkone prehliadky iných priestorov a pozemkov (obecného úradu), ktoré však nemali vplyv na trestné konanie.

„Obžalovaný nespolupracoval s prokuratúrou a už tým sa dopustil žalovanej trestnej činnosti“

Jedná sa o rozsudok prvostupňového súdu a procesné strany si nechali lehotu na rozhodnutie, či sa voči rozsudku OS odvolajú. Rozsudok teda nie je právoplatný.

Obsahu obžaloby sa budeme venovať v samostatnom článku. Vyhlásenie rozsudku OS rovnako prinesieme z audio záznamu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ODVOLAŤ z funkcie starostu alebo nech odstúpi sám zbytočne podporovať ďalej takého človeka akým príkladom ide občanom… Nezmyselné aby tam zostával. Alebo vyvoláme protesty

  2. Prečo by mal odstúpiť? Takémuto rozsudku sa môže iba smiať, tak prečo by si nerobil čo chce? To dostal iba symbolickú pokutu. Tak ako si súdy vážia sami seba, keď nimi takýto ľudia pohŕdajú a oni to tolerujú? Tak úplne zbytočne je sa súdy spoliehať.

  3. citujem: ,,Alebo vyvoláme protesty“. Ty už môžeš začať protestovať aj teraz, aspoň si vyvetráš hlavičku. Apropó- nezabudni si rúško! Len pozor, aby ťa od zlosti neroztrhalo…

  4. Moja hlavička je vyvetraná dosť a aj dosť veci tam je treba aby si hlavičky vetrali iný a nie ja o mojej hlavičke netreba moc hovoriť budete prekvapený o chvíľu… treba sa nad tým zamyslieť a dat si dokopy dve a dve čo ďalej robiť 😉

  5. Nie je to hanba ze to vobec skoncilo na sude ? Statny zastupca nerespektuje statneho zamestnanca ? tak ty si vyvetraj trosku hlavicku Dakujem pekny vecer

  6. pan Majko si robi iba svoju pracu , upozornuje na nekale nezakone sposoby obcanov statnych zamestnancov atd… je to praca novinara nestrane informovat obcanov co sa deje v nasom okoli aj na ukor svojho casu a hlavne penazi na ktore ho uz nemalo stali , ukradnute auto zapalene oosbne ataky vyhrazky ….. je to robota ktoru by malo kto z nas robil, mozme mu iba dakovat jemu a ostatny nestranym novinarom .

  7. Tiež si myslim,že je hanba,že sa takáto vec vôbec dostane na sud..verejný funkcionár..keď konám transparentne,tak sa predsa nemam čoho bat a nevadi mi,že chce niekto vidiet papiere z obce..inak Macho by si mal uvedomiť,že nikto od neho nechcel jeho súkromné listiny,takze trosku to prehnal..jeho advokát asi nechape,že starosta nerovná sa nadradený všetkým ..

  8. Verím že to je len začiatok spravodlivosti. Dalej pokračujte za transparentnosť a pravdu p.Majko,Vlček,Nahacky aj keď vás niektorí okydavaju a urážajú.Ludom sa už otvárajú oči a vidia čo je p.Macho zač.

  9. „Sudca OS prokuratúre vytkol formálne nedostatky v obžalobe aj v úkone prehliadky iných priestorov a pozemkov (obecného úradu),…“

    Ze OBZALOBA mala taktiez nedostatky.
    Nechapem, ako prokuratura moze urobit taku chybu. Ak pracuje „transparentne a cestne“, NEMOZE sa stat, ze urobi takuto chybu. Co ak OP vzala nejaky dolezity dokument z OcU bez vedomia a zapisu…?
    Ale to je OK, VED len „formalna“ chybicka.

  10. Ak si uz menoval troch „poctivych“, tak sa treba zamysliet aj preco to robia.
    Jeden bez komentara. Udal by ma.
    Druhy nemam slov. Udal by ma.
    Treti niet co dodat, dodinko si myslel, ze dostane lekaren. Nemohol robit to co robil druhy v poradi a tak robi poslika pre prveho.
    A teraz z tych vyse 300 udani sa im podarilo jedno, aj to este nie je pravoplatne.
    Ako formalna chybicka.
    Ak si myslite ze zakon je na vasej strane, vzdy sa najde paragraf, ktory to vyluci.
    Ten prvy vie o com pisem, vsak?
    Druhy je preto nervozny a treti nechape.

  11. Asi viem ako Majko myslí toho Kováčika a krok za krokom.Sereďské brucho, dolnostredtský falešný rytier aj bachar macho su nikým dokiaľ majú kamošov na prokuratúre a polícii.Majko má právdu že je treba ísť zatýkať aj dole.Až potom zaklapnú náramky aj na bruchových rukách aj ďalších.Asi to tak myslel.Bachar Macho nemôže kľudne spávať ani brucho s kamošmi.Voľakedy ráno im dvere kukly vykopnú

  12. Macho je Ten najlepší starosta akého Šoporňa kedy mala 25r dozadu a aj môže mať ! To že ho zákerne ,závistlivé, ohrdnuté osôbky uháňajú a chytajú sa takýchto smiešnych umelo a nasilu vyvolaných a vytvorených káuz je úplná úbohosť niektorých jedincov zo Šoporni ! JEHO VOLIČI VÁS PREVALCOVALI LEBO SÚ S NÍM SPOKOJNÍ PRE NIČ INÉ !

  13. pocet zapisanych volicov 3694
    pocet vydanych obalok 2047
    pocet platnych hlasov 2022
    volebna ucast 55,41%
    vysledky:
    Macho 1521 hlasov t.j.75,22%
    Vlcek 259 hlasov t.j.12,81%

    Co dodat?
    Nuz, tento karierny prepad jeho ega nedokaze stravit. Obcania v obci vedia, aky je starosta a taky ma aj byt. Konat cinmi a zveladovat obec a nie len trepat hubou a slubovat si…

  14. Ja žijem v Šoporni a čo viem volili ho nie len cigani a dochodci, práve naopak ľudia čo majú prehľad a chcú zveľadiť obec, ktorá chátrala pekne dlho a Vlcek mal šancu predviedol sa tiež a aj Macho a vybrali si Macha ,lebo mu to ide lepšie je po ňom toho vidieť oveľa viac a to je to pre čo ho ľudia volia !

  15. Už idú voľby či čo? Macho je vinný a tu niekto rieši percentá a vo veľmi kratučkej analýze určil kto bol a bude lepší starosta?A pritom asi zabudol čo pán Macho stváral pánovi Vlčekovi.Teraz je to už jedno ale treba pripomenúť a nepodľahnut sofistikovanej falošnej činnosti terajšieho starostu a jeho najbližšieho sekundanta pána Rosypala. Ešte to bude zaujímavé a prekvapivé.

  16. Kydať môžete iba na toho kto niečo robí , obetuje svoj voľný čas a svoje peniaze . Sediaci za počítačom a pisuci tieto ohovaracky pre dedinu ešte nič neurobil zadarmo. Dedina nemala ešte takého šikovného a pracovitého starostu. Môžete kydať udávať posielať udania aj z východu či západu , občania si volia a nie udavaci.

  17. Ale je Ti jasne,že rozhodoval súd a nie “udavaci”..a je Ti zároveň jasne,že Macho môže byt rad,že dostal len peňažný trest,mohol totiz aj zakaz výkonu verejnej funkcie..ale nic proti nemu v zlom,ja sám si myslim,že Macho len doplatil na rady svojho skvelého advokáta..

  18. Rozsudok este nie je pravoplatny.
    Karma ride aj na udavacov.
    A ten kto vie, ktora prokurvatorka to varila, tak vie s kym to miesala…
    Len udavaci sa nevedia zmierit s tym, ze obec ide napreduje.

  19. Už aj rozsudok jasne hovorí o tom že išlo o maličkosť,lebo nič iné nemajú naňho,tak sa chytajú všetkého možného len aby Macha zlynčovali.obrovske titulky „Macho vinný“ akokeby spreneveril miliony.ťahali ho po súdoch tolký čas a čo dosiahli?vôbec nič.v podstate prehrali.bublina splasľa.

  20. Pocuj, ako je to potom s tymi dvoma M.V a J.N., aki su oni rovni, ti dvaja bez chrbtovej kosti, ked su ako hady?
    Sasanka, skus, daj este nieco o rovnosti.

  21. Sa nepise o nezakonnom obchode pri nakupe testov? Lebo je to zo strany blizkej k mediu?
    A este, ako to bolo s dopravou? Kto ju hradil? Objednavatel? Teda SR, alebo firma ze Trnavy? Za Antonov si ukrajinci v minulosti ucovali 37.000e za letovu hodinu.
    Nejak je o tom ticho. Ale Soporna je v kurze.
    Informacie, zarucene transparentne a objektivne…tie kroky su nejake chrome. Ci to naschval pokryvkava?

    Rovny rovneho nasiel…

  22. Šoporňa je v kurze a stará sa o to samotný starosta Macho aj preto je obžalovaný a vinný za zneužitie právomoci verejného činiteľa,má toho viac než dosť.Mal by odstúpiť z funkcie sám lebo čoskoro skončí ako tamtí hore o ktorých sa píše viac než dosť.

  23. Ty sa ukludni a rozdiel je v jednej podstatnej veci.
    Kym zlodej prednim zmaril referendum!…bol PRAVOplatne odsudeny. Opakujem, ze za referendum = 1.000.eur!
    Na Macha ste napisali vyse 300 udani (odznelo to na jednom OZ), kym ste nieco nasilu s prokuratorkou ustrikovali. Rozsudok este NIE JE pravoplatny.
    Apropo. Priominam ti webovu stranku za 5.000eur, (z freewebu za 0.eur) ktoru pre obec v case egoistickeho vlceka robil priatel prokuratorky…to bola „zaloha“?
    Nekydaj. Vela veci ludia vedia…
    Skoda, ze nevidis vlastny ksicht a nepoznas vlastnu hanbu.

  24. Z niektorých komentov je úplne jasné kto to píše.Su to predovšetkým ľudia naviazaný na starostu ktorých platí zamestnáva,dáva im predražené obecne zákazky ktoré ani riadne podľa zákona nezverejňuje! A tak by sa dalo pokračovať.Dobre že mu už niektorí pozerajú na špinavé prsty a kšefty a že sa zobudila aj prokuratúra.Statosta,veď na každú svinu sa voda varí a venčiť ta budú v Leopoldove čo dobre poznáš.

  25. Komentáre 25. októbra 2020, 12:46

    Ťa šľahá? 🙂
    Kľud. Voda sa vždy varí. Našťastie je starosta volený občanmi obce a nie tvojimi choroboplodnými želaniami. Samozrejme, že tých oznámení je treba písať aspoň každý týždeň. Keby sa boli inžinieri na strednej škole viac snažili, tak na hodinách strojopisu sa mohli naučiť písať aspoň 4 prstami. Udania by písali a posielali rýchlejšie. Lenže za družstevné svine sa netreba učiť…
    Apropo, nemusím byť z úradu, ani osoba blízka, nemám ani zákazky, ale zato sa s ľuďmi rozprávam a čudujem sa, koľko toho ľudia v obci vedia…
    Tak daj pozor, aby sa ti tá voda uvarila a aby si sa pri fľaške vína s tou vriacou vodou ako sviňa neobarila. Kto ťa potom vyvenčí?

  26. Práve ze vyhral Macho voľby pretrhol asi váš sen a zmaril plány, chápem to sa ťažko rozdýcháva.v podstate ste prehrali a už prestante nanho kydať už to je smiešne ako sa ho snažíte silou mocou očierniť.už len čakám kto napíše prvý že macho sa v noci mení na vlkodlaka.

  27. A zase si Lubenko V. Našiel ovečky ktoré pekne ošklbe. Tak ako vlastnú sestru!!!
    A Miladku je aval len Vassarab alebo aj Pavlus. Škoda že aj ty nesedíš kamosi by sa potesili keď si s nimi ludi …. .
    Nech sa ti vodí ako tým čo si ich poudaval.

    Mafián!!!!

  28. Pokila viem Valsik svedcil v prospech Vasaraba vs Paulusa bola to zohrata partia 25 rokov ,pozor zle pises . Valsika na STS Pezinok spochybnil pre jeho dalsie skutky tykajuce sa obzvlast protite s skupiny AL .. Lubosova manzelka Miladka mala viacerych BOSSOV slovenska tych si nevymenoval skoda … casom ta navstivia mozes sa tesit napajat cez co chces tu si budu chranit.. . K jeho sistre Viere Sukenikovej Valasikovej vztahy tam nefunguju ako v kazdej rodine , ten velky majetok ktory zdedili po otcovi si rozdelili 50 na 50 . Valasik nemoze ist sediet nakolko ma dohodu z velkymi ….. takto drzi poriadok … maju pred nim respekt v celom okoli okres Galanta nakoko ma vela nehnutelnosti z viacery mi osobami este minulej vlady . Teraz operuje v Soporni kde ma tiez vela pozemkov budov … pre to sa ho tam boja ludia ako je Tomas Gala Stevo Tomancik koli konkurenci ktoru tam vytvara cez svojich ludi . takze to nie je. Mafian !!!!!!! on je kmotr mafie !!!!!

  29. Toto čo si sem o sebe napísal ? Čo ti skáče CD čko ? Nechceš zmeniť psychiatra alebo nejaké tabletky ? Zjavne máš predplatené Netflix a HBO no nerobí ti to očividne dobre ! Píšeš sem strašné kkciny !

    A Ty ideš ohovárať niekoho a sem písať ?
    Veď o Tebe keď sem začnú pisát ľudia story čo si popredvádzal sa budeš hanbiť chodiť po ulici Lubko no snáď máš zrkadlo doma !

  30. Tomas Gaj – vygumovany . odjakziv vygumovany z tych diskotekv NR ktorych okrada majitelku, zakaznikov .. dobre nabalil . Svoju priateleku vyhodil z igelitkou dal na xanax svojho spolocnika usvedcil z neveri ,natrel ho Stevovej zene nech sa pozre na seba guma , kurvi kade chodi…. vlastne deti ho neznasaju . teraz kuje pitle rosipanym ktoremu sa chce vyrovnat to nejde . rosipany zarobil na trave potom cez agenturi prepral bitko… teraz cez bytovky ktore postavil v SOporni napomocou Macha , cudzi podnikatel nema sancu postavit ani jednu bytovku . ako je mozne pocas KORONY sedia pohodicke zakaznici nikto to nevidi ? kde su urady ? kde je zodpovednost ?

  31. Kokociny si zacal pisat ty , na tejto stranke sa riesi pan Macho a nie Lubko . ale ako vzdy trafena hus zagaga , som rad ze si sa rozpisal mozme sa aspon takto kontaktovat cez anonymmne pisanie nakolko slabosi ako ty ma nikdy osobne navstivia i ked som to viac krat avizoval . som za osobne stretko u mna v kvetinarstve v Pate pozivam na kavicku. UZ sa konecne odhodlaj postav sa chlapovi nie zemam pekny den prajem aaalebo mozme skocit do pohodicky tam ze vraj maju otvorene auta schovame vzadu na parkovisku …

  32. Je až obdivuhodné sledovať Luboška, ako snaží navodiť atmosféru strachu…. Ja som koli vášmu zoskupenie musel opustiť Slovensko. Teraz keď sa vymení garnitúra, ktorá ťa držala nad vodou, rozpošlem listy na príslušné inštitúcie a budem čakať na spravodlivosť. A pôjdeš za kamošmi to ti garantujem. “Krstný otec” odpadol som
    A to si bol len poskok a udavač

  33. Pre anonym , Luboska poznam dlhe roky , je to rovny muz boja sa ho taky chrapuni ako si ty a taky ako si ty sa iba schovavaju za net .. preco sa schovavas za hranicami coho si sa dopusti ? Rozposlels listy ? tak kto je tu udavac ?????? HU HUHU uz ti huci ?????

  34. Už nechajte našho Luboša, vedˇ on sa zrúti. To čo tu produkuje, by nenapadlo ani Joja Lakatoša v 5.A na ZŠ Horná Dolná. Toto je fakt hustá tragédia. Strašne sa :))))))

    Majte sa krásne!!! Je to tragéd.

  35. Zdá sa že v Šoporni postupne vyplávali na povrch ďalšie zhubné netransparentné praktiky obce a to s pozemkami či bytmi alias Rosypalové kšefty.Je to poslanec a kamarát starostu Macha.Smrdí to korupciou a ďalším zneužívaním právomoci verejného činiteľa.

  36. nie kazdy, kto nakradnuty majetok prepise na (mozno) vlastneho potomka si zije spokojny zivot. Nebyva vo vlastnom, nevozi sa na vlastnom aute, kupi si nie za vlastne peniaze, …
    Preto pre uspokojenie svojho Ega, ze je Nula, ze nic nema, musi udavat a v udani pisat to, co robil on.
    No a takym zelam tri krat viac, ako On praje inym.

  37. Nesúdim ale z jeho správania voči vlastným občanom i voličom si to zaslúžil a o ďalšie tresty si vážne koleduje. Tak nech.Čo robil a želal iným tak to sa starostovi Machovi deje! Tzv. vyšší Boží princíp!

  38. Spravodlivosť si Macha dobehla 29. októbra 2020, 15:46 – Tzv. vyšší Boží princíp?

    Ty si odkedy veriaci?
    Už si spomínam. Odvtedy, keď si s benom a ušákom pri kostole zapálili betlhemské svetlo a dali farárovi skôr, ako svetlo priniesli skauti a sedel si v prvom rade. Tuším prvý a posledný krát?

    Tak ťa prosím, ver na princíp, ale „Boží“ vynechaj.

  39. Adrian už si zabudol že raz si katolík potom socialista dalej kapitalista,potom konzervatívec a zase smerák či teraz hlasista-drogista? Nefetuj zlodej.

  40. tak to chodi 29. októbra 2020, 7:25 – ale nemalo by.

    Zakonodarca v 1990 roku ani vo sne nepredpokladal, ze sa najdu primatori, starostovia a poslanci, ktori budu ignorovat zakony a zaroven aj kontrolori, ktori sa budu tvarit, ze sa vlastne nic nedeje…

    Zakonodarca asi nepredpokladal, ze sa najde starosta, ktory odmietne obcanom spritupnit materialy, u ktorych nie je dovod (?), aby ich tajil. A ze ich odmietne spristupnit dokonca aj prokurature, ktora bude notena vykonat prehliadku OU. Stalo sa v Soporni.

    Zakonodarca asi nepredpokladal stav, kedy starosta pride na OZ, no namiesto vedenia rokovania OZ si sadne medzi obcanov (verejnost), nebude rokovanie viest a odmietne s obcanmi aj diskutovat a skladat im ucty z pozicie zastavanej funkcie. Stalo sa vo Vahovciach.

    Zakonodarca asi nepredpokladal, ze starosta bude dlhodobo ignorovat komunikaciu s obcanmi na OZ, arogantne im zamava a opusti rokovanie OZ. A ze bez stipky hanby a sebareflexie verejne vyhlasi, ze vedome porusi zakon, lebo za jeho porusenie vlastne nie je ziadna sankcia. Stalo sa v Sintave.

    Zakonodarca asi nepredpokladal, ze primator porusi niekolko zakonov, ich porusenie bude dokonca verejne obhajovat, ze bude bez stipky sebareflexie sikanovat obcanov nezakonnymi rozhodnutiami a dokonca ze jeho podriadeni budu obcanov sikanovat neopravnenym pouzitim zakonov proti nim.
    Ze bude diskriminovat obcianske zdruzenia a firmy ktorych konatelia maju ine nazory na spravu veci verejnych ako on alebo odhaluju jeho nezakonne konanie.
    Zakonodarca asi nepredpokladal, ze sa najde primator, ktory si prisvoji opravnenia prinaleziace VYLUCNE poslancom MsZ, bude NEZAKONNE dve volebne obdobia vyplacat odmeny svojmu zastupcovi a nasledne nebude konat napriek uzneseniam MsZ.
    A zakonodarca asi nepredpokladal, ze sa najdu policajti a prokuratori, ktori roky nebudu vidiet v zjavne nezakonnom konani primatora trestnost a to ani pri podnetoch odovodnenych a podanych poslancami MsZ.
    A zakonodarca asi nepredpokladal, ze primator nesplni uznesenie poslancov, ktori odporucia vykonanie kontroly nezavislym NKU.
    A zakonodarca nepredpokladal toho este vela. Stalo a deje sa v Seredi.

    Ale berme to realne. Este pred nedavnom Kocner behal po slobody, za kabelky si kupoval u opicky Jankovskej, dirigoval generelneho prokuratora nebetycneho kok*ta Trnku ako maleho nespratneho pankharta od susedov mociaceho na kricky v predzahradke – dnes je Trnka stihany (mal davno sediet v base) a Kocner v nej sedi. No a opicka po prerusenej hladovke zacina hovorit.

    A takto by som mohol pisat este dlho. Doslo na nich, dojde aj na ostatnych. Na kazdeho, kto vedome a umyselne kryl nezakonnosti a zastrasoval napr. objednanim podpalenia auta novinarovi roky poukazujucemu na nezakonnosti v samospravach.

    Dojde aj na tych, ktori nezakonne konanie volenych zastupcov kryli a dlhodobo im zabezpecovali beztrestnost.

    A zakonodarca urcite nepredpokladal, ze poslanci z neznalosti alebo motivacie klesnu do stavu, kedy budu ochotni dodatocne OBIELOVAT nezakonnosti v samosprave a to aj za z predchadzajucich volebnych obdobi.

    Zda sa to ako nieco nemozne? Bodaj by ste mali pravdu. Zial, je to realita – ano, takto hlboko klesli ludia, ktori dostali doveru obcanov a maju zabezpecovat spravu veci verejnych vo verejnom zaujme, ci vymozitelnost prava.

    To je Slovensko. A aj to je ta korupcia, pre ktoru sme sustavne vyhodnocovani ako jedna z najhorsich krajin zo vsetkych hodnotenych.

    Zakony nie su az tak zle, ide o to, ako a kto ich aplikuje v praxi.

    Ide o moralku a etiku, ktora sa vdaka bezcharakternym zmrdom zial zo spolocnosti postupne vytratila. A vacsina ludi si na to zvykla. Naucila sa s tym zit…

  41. Uz si len pockam na clanky o zmrdoch, ktori urobili „transparentny“ nakup testov, nakup stitov a rukavic ci rusok,…
    Som zvedavy, ako pomenujete politikov troch stran … len aby to o tejto vlade nebolo „skok za skokom“ 😉

    Na to si pripravte dostatocne kapacitne silne baterky a HDD.
    Ci na vladnu temu uz nemate yaya)

  42. Pre: OČTK 28. októbra 2020 19:10
    Neboj – Božie mlyny melú pomaly, ale isto!
    Keď mu raz všetko dokážu…tak sa donafukuje a dovyhráža…vo väzení! a nie len za pozemky či byty…

  43. Tuneluje fotbal v dedine a nabaluje sa na obecnych zakazkach, treba to preverit!!!
    Je to zmrd, vsetko okolo neho upada a vsetci sa na neho stazuju, len nahlas nechcu povedat. Vela penazi im nevyplatil a isli mu do vacku.

    Sa uz preberte a zeberte ho policajty…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img