ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Obžalovaný Adrián Macho si záverečné reči odmietol vypočuť – AUDIO zo súdnej siene

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Galanta / V pondelok 19. októbra 2020 Okresný súd v Galante pokračoval pojednávaním v trestnej veci prečinu marenia úlohy verejným činiteľom § 327 odst. 1 Tr. zákona, ktorého sa podľa obžaloby mal dopustiť starosta a štatutár obce  Šoporňa  Mgr. Adrián Macho.

Obžalovaný Macho sa pojednávania opätovne nezúčastnil a nezaujímali ho ani záverečné reči na verejnom pojednávaní prednesené prokurátorkou Okresnej prokuratúry v Galante a právnym zástupcom obžalovaného.

Prinášame záverečné reči bez akýchkoľvek úprav a zásahu:

Vyhlásenie prvostupňového rozsudku sa uskutoční už zajtra, teda 21.10. 2020.

Priebehu pojednávania sme sa venovali v tomto článku:

„Hrdina“ Macho sa pred trestný súd znovu nedostavil

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. nemiešala som sa do diskusie lebo som nevedela či má pán Majko pravdu.Toto ma dorazilo.Prokurátorka hovorí že Macho veľakrát konal nezákone a hovorí jasne.Pán Majko moja úcta k vašej práci.Už viem prečo vás ohovárajú.Macho má hanbu na celú dedinu aj pre deti

  2. Hanba ešte iba bude, keď bude v televíznych novinách 🙂
    Po vynesení rozsudku Krajského súdu, už do práce nenastúpi 😉
    Pred vynesením rozsudku bude starosta, po vynesení rozsudku nezamestnaný s hanbou do konca života. A pekne si to budete môcť pozrieť v televíznych novinách. 🙂 Všade!!!

  3. Anonym 20. októbra 2020, 22:09 – klud! Krok za krokom. O vine a treste rozhoduje sud. Zajtra moze rozhodnut vinny, ale aj nevinny. V kazdom pripade pojde o rozsudok prvostupnoveho sudu a v kazdom pripade jedna zo stran sa odvola. Takze na meritorne a vykonatelne rozhodnutie sivsetci este pockame. Aj nateraz OBZALOVANY MACHO.

    V kazdom pripade uz sucasny stav a obsah zaverecnej reci prokuratorky hovori vela.

    … a to este nerozoberame ine fakty, ktore boli na sude prokuratorkou prezentovane.

    Krok za krokom…

  4. Ja len nechápem, že keď sme ako právny štát, tolerujeme takéto správanie voči súdu? Nie je to ojedinelý prípad, že obvinený ignoruje súd, napr. Majský a iní. Veľmi sa mi ľúbi, keď sa obvinený dohodne so sudcom o Dohode o vine a treste. Veď keď je v trestnom zákone výmera trestu za vykonaný trestný čin, čo sa má dohadovať, alebo zmena výpovede, alebo za spoluprácu zníženie sadzby? Sme svedkami aj poslednej udalosti z BA, že výtržníci môžu dostať aj 25 rokov. Ale naproti tomu, niekoľkonásobný vrah napr.16 rokov a po odpykaní si polovici trestu môže požiadať o prepustenie. Preto ľudia stratili dôveru voči súdom a neveria vymožiteľnosť spravodlivosti.

  5. Pani prokurátorka,klobúk dole-vecná a presvedčivá reč!!!pri obhajobe to už slo dole vodou..lebo nikto z nás si nevieme dohľadať kedy bol zverejnený nejaký dohovor..že pan “úspešný” kandidát Trnkocy…

  6. Prosím neurážajte Trnkócyho. Veď pri kandidatúre na sudcu Ústavného súdu získal spomedzi 150 poslancov NR celý jeden hlas !!!

  7. Už dopredu sa tešíte, uvaľujete hanbu a ešte ani rozsudok nepadol . Musíte mať veštecké schopnosti. Alebo to viete naisto?, ste sa poistili?

  8. nechapavi by si mohli ujasnit, co je ulohou prokuratorky… neviem ci niekto cakal ze pri zaverecnej reci zacne prokuratorka hovorit ze obzalovany je nevinny, alebo nieco podobne… to ze nieco povie prokurator neznamena volu sudu… kazdopadne som zvedavy, ako to dopadne

  9. Neviem prečo ho aj občania držia viem ze každý si zarába ako vie ale robiť takéto veci to je troška moc môj osobný názor!!! ODVOLAŤ!!! A na jeho mieste nekandidovať už nikdy viac na nijaký post treba ísť robiť za pás P. Starosta

  10. Pred desiatimi rokmi som zacal podnikat v obci Soporna , zaciatkom bolo vsetko ok , po par rokoch uspesneho podnikania ma navstivil pan Starosta 2 Rozsipany ci mu nepredam budovu , odmietol som . Do roka som obdrzal peticiu proti hazardu ktory na Slovensku aj tak koncil aj bez peticie nakolko nam zvisili poplatky za hracie automaty , zvlastne na tom je ze prave predseda peticneho vyboru bol uz spominany Starosta 2 Rozsipany ktory silou mocou chcel kupit moju budovu v ktorej som tichy spolocnik , tak ako pozname travickoveho rozsipaneho chcel ma obist nakontaktoval sa na mojho spolocnika ze prplati moj podiel no spolocnik po upresneni ktorej nehnutelnosti v Soporni ide nakolko ich tam mame viacej tak samozrejme tymto chrapunskym cinom moj spolocnik nesuhlasil . To rozurilo rozsipaneho a pri vzajomnej slovnej poticke v ich doupieti sponzorovanej obcou (dohadzovanie akcii aj pocas korony ) v POhode mi vykrical ze mi ju zapali . Majitel Pohody(Bytkar na hodovej zabave) ma vypoklonkoval z akeho dovodu kricim na poslanca rozsipaneho to je jeho dovernik , tak som pekne podakoval pobozkal ruky ako v krstnom otci a odysiel , mam takychto pribehov viac no na buduce …

  11. Veru s tým bytkarom som mal aj ja dočinenia keď mi prišiel hroziť z toho mam aj video záznam ale ja nemám dôvod sa báť takých ľudí z úsmevom som ho vyhnal z mojej prevádzky a tiež poďakoval že sa zastavil aj keď si nič nekúpil 😂

  12. Starosta Macho podla mojho nazoru sa obklopil ludmi ktory hcu tazit z obce nechcu aby im obec v ich podnikani nenamietala konania … kto nesuhlasi z ich nazorom alebo ich upozorni na nedostatky v obci dostane pokutu za zle vyneseny kos alebo si neoveri zmenu firmi sidla zmenu uzivania sidla hned posiela policiu ktora tam nema co robit , pri rekonstrukcii oplotnenia bez zakladu a vymenu okien posiela policiu stavevbny dozor , uplne od vci , Starosta by mal podporovat rozvijanie podporovat rekonstrukcie starych nehnutelnosti a nie z nechutit volanim policiu

  13. TO myslis tej 100 kg slaniny , to ta prisiel zastrasit aby si cuvol od restauracie , mal by navstivit psychiatra nakolko je to osoba ktora tieto psychicke ekscesi robi aj svojej zene (priatelke) ta je na xanaxe , kde nie je rodina nie je normalny zdravi zivot , pocul som ze zamestanancov tlce jedna radost , ked im ma dat vyplatu robi natlaky …. natrel svojho spolcnika ze ma mimomanzelsky vztah v zemanskych

  14. Pán starosta ráno čítam a idem dostať infarkt tak sme vám verili.stále sme si mysleli že sa majko mýli a má niečo proti vÁm.Pán Majko má pravdu.Kde ešte má pravdu?Starosta Sklamal ste a už vám neverím.PánMajko prepáčte

  15. Pozeram ze psychopatov vo vedeni obci je hodne …….. len rozmyslam ako je to mozne ze si obcania vzdy zvolia zlodejov alkoholikov a pomstychtivych pacientov ? To su obcania tiez taki jednoduchi ?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img