ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Ich cieľ bol jediný provokovať a vyvolať nepokoje

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ďakujem Polícia Slovenskej republiky za dnešné profesionálne zvládnutie situácie pred Úradom vlády.

Nikto nebol vážne zranený, neprišlo k veľkým škodám na majetku. Do poslednej chvíle sa Polícia SR snažila dohovárať a až keď bola agresivita na hranici neúnosnosti zasiahla.

Všetci sme unavení a znepokojení situáciou, ktorá panuje na Slovensku kvôli korone, no v takejto situácii “zamestnať” policajtov, ktorí beztak majú práce viac ako dosť je nezodpovedné a trestuhodné. Rovnako neprijateľné je, že niektorí politici priamo aleho nepriamo podnecovali ľudí k tomu, aby išli pred Úrad vlády a to napriek platnému núdzovému stavu.

Verím, že Polícia SR bude brať na zodpovednosť všetkých, ktorí porušili nariadenia a platné právo. V inom prípade je to výsmech všetkým ľuďom, ktorí trpezlivo dodržiavajú nariadenia a obmedzenia.

Cynizmus, ktorý v takýchto ťažkých časoch predvádza Ľsns a Smer svedčí len o tom, že im nezáleží na zdraví a životoch ľudí. Keď sme protestovali proti Ficovej vláde, vždy to bolo pokojné a bez násilností. To, čo sme dnes videli pred Úradom vlády nemalo so slušnosťou nič spoločné. Ich cieľ bol jediný provokovať a vyvolať nepokoje. Je to nezodpovedné “krčmové” hrdinstvo, ktoré neposúva krajinu dopredu, naopak chce ju uvaliť do chaosu a strachu.

To, že konšpirátori zneužívajú fotky z námestí Za slušné Slovensko ukazuje, že im nie je svätá ani pamiatka na zavraždených Jána a Martinu.

Nehovoriac o tom, že zneužívajú svoje deti, aby do megafónu vulgárne nadávali.

To, čo sa dnes dialo pred Úradom vlády nemalo s prejavom vlastného názoru a pokojné zhromažďovania nič spoločné. Naopak, bola to nebezpečná a nezodpovedná provokácia.

Ďakujem všetkým zodpovedným občanom, ktorí rešpektujú pravidlá a tým chránia seba aj iných.

#zvladnemeto

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Polícia ma hlavne veľa roboty s nezmyselnými trestnými oznámeniami, ktoré podáva tento pseudopravnik… Je mi z tejto vlády na grc… Chcelo to vyvetrať po Ficovi, ale toto je iný extrém…

  2. Tak toto povieJurko šeliga zo „strany“ Za ludí.Z tej strany,ktorá by sa nebyť toho podvodníka Kisku nedostala ani z daleka do parlamentu.Po dalších volbách po nich ani pes neštekne.

  3. Ktori ludia maju dost tejto vlady, akoze ti s tymi kamenmi v rukach a slovanistickymi kuklami na hlavach, aby ich nebolo poznat? Stekas tu dookola iba ty a stado cca 4 tebe podobnych trolov

  4. Jediné čo nebolo na tom proteste správne že nebolo pokojné inak obdivujem tých ľudí ktorý tam prišli, v dnešnej dobe každý len nadáva na vládu ale nikto nič neurobí preto aby sa niečo zmenilo keby sme boli všetci tak odvážny malo by to nejaký význam tak to sa hovorí len o provokácii. Ak tu niekto provokuje je to pán Matovič po včerajšom vyhlásení kto sa nedá otestovať bude mať len základnú zdravotnú starostlivosť ,od osemnásých rokov pracujem mám odrobených 34 rokov tak že si odvádzám nemalé peniaze do zdravotnej poisťovňe a ked budem potebovať špecialistu mám si za trest zato zaplatiť ako môže takéto niečo povedať. A ked je tu tento už tento článok chcela by som sa opýtať pána Májka prečo som nedal aj článok s protestu z OZ KOVO ktorý sa konal koncom septembra v Trnave bol ohlásený a pokojný? Na tomto zhromaždený som sa zúčastnila aj ja lebo nesúhlasím s tým aby bola minimálna mzda zmrazovaná a dokonca tam bol aj pán Macho starosta Šoporne o ktorom píšete v poslednom čase len články ktoré sú zamerané proti nemu,teraz ste mal možnosť napísať že sterosta Macho sa zúčasnil na zhromaždení lebo mu záleží aby ľudia mali také platy aby mohli dôstojne žiť.

  5. myslim,ze sulikovi sa to nezdalo ako nebezpecna provokacia,dokonca sa ospravedlnil,povedal,ze tam videl stovky slusnych ludi,co pokojne demonstrovali a zopar rozvasnenych chuliganov a tusim ten sulik je z vladnej koalicie,alebo sa vam zda,ze by bol opozicny politik?
    JEDINE KTO JE TU NEBEZPECNY A NEZODPOVEDNY JE TEN PRASACI MIKAS A DALSI IDOL MNOHYCH,KTORY SA DALI STRHNUT PREDVOLEBNYMI ROZPRAVKAMI,PSYCHICKY NARUSENY MATOVIC.

  6. pre anonym,mna zaujima hlavne nazor predsedu strany v tomto pripade sulika.nadavaj svojim defektnym rodicom co na seba skocili a splodili jaloveho jedinca.

  7. Pre jaloveho jedinca defektnych rodicov tonyho: nadaval si ty, ja som iba citoval tvoje slova a citujem aj teraz. Ci ty mozes druhym nadavat a tebe nesmie nikto?

  8. tebe som nenadaval,len som ostro vyjadril svoj nazor,jedine,ze by si bol mikas,mne konkretne si nadaval:Pre psychicky narusene prasa tonyho,to si napisal,takze ziadna moja citacia.si si uz supol po praci zopar pol deci?
    VIDIM,ZE TI IDE AJ KOMENTOVANIE ZIGOVHO ASISTENTA V INEJ TEME.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img