ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Vulgarizmy, bez rúšok a bez rozumu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Vulgarizmy, bez rúšok a bez rozumu

A protestujú v čase najväčšej epidémie tohto storočia. Doprial by som im brigádku v českej nemocnici na intubácii.

Ak niekto z týchto kandidátov vied išiel na protest s pozitívnym testom, napariť rovno pár rokov väzenia. A tých bez rúška pekne nahrať, predvolať a tvrdo pokutovať.

A úprimne im prajem, aby sa nikto z ich blízkych nenakazil.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Okrem videa na „topky.sk“ som videl aj na súkromnom instagrame-family dva záznamy (cca po 3 min) priamo z pred ÚV SR a dva zvukové záznamy. Neviem ako to vypadalo pred hl. stanicou, ale z videí urobených pred ÚV bolo úplne zretelné, že sa tam zišlo niekoľko stoviek ľudí, ktorí sa správali úplne pokojne a nenásilne až na malú hŕstku ultras, ktorí sa zgrupovali ešte na hl. stanici a zaútočili na železnú bránu pred ÚV. Je pravda, že nechýbali aj nadávky adresované premiérovi. Veď kto by ho ešte chválil? Iba ak takí mentální čudáci ako Andrej Stančík….Čas zakrátko ukáže, či ma moja príbuzná klamala.
    P.S. p. premiér oznámil, že na Dušičky sa celoplošne vykoná odber vzoriek od všetkých obyvateľov. Fí ha?! Ak z toho vynecháme deti, tak na tých cca 4,5 mil ľudí 5997 miest (volebné miestnosti) kde sa má vykonávať testovanie, cca 30 min potrebných na test to vychádza, že dĺžka dňa by 31.10. a 1.11. mala trvať 375 hod, čo ale samozrejme nie je reálné. A pretože nikto nedokáže natiahnuť deň na viac ako 24 hod. tak, na každom testovacom mieste by malo byť 25 testovacích zariadení a ku tomu cca 30 tis. zdravotníkov ktorí budú pracovať nepretržite 48 hod bez akejkoľvek prestávky a zdržania.
    Ako je táto šialená myšlienka reálna, nech si vyhodnotí každý sám.
    A zostáva tu ešte nezodpovedaná otázka: čo s výsledkami testov? Kto ich v rozumne krátkom čase (lebo inak celá akcia nemá zmysel) vyhodnotí a vyextrahuje z nich tých skutočne chorých na covid19?

  2. Ty si mi teda dobry dement. To akoze podla teba jedneho otestuju a budu cakat 30 minut a potom budu testovat dalsieho? Takychto dementov ako si ty viac, tak pan boh s nami a zle prec

  3. Občan zo Seredi, prečo si myslíš, že sa urobí test a 30 min sa bude čakať na ďalší? Ani sa nečudujem, že taký mozgový jedinec ako ty potom obhajuje síce pokojných ľudí na proteste, ale zabudol si, že tam boli protiprávne.

  4. Anonym 17. októbra 2020, 18:51
    Keď máš mentálné zábrany rozumieť napísanému a používať logické myslenie, tak mi je to naozaj strata času sa s tebou baviť.
    Ale predsa: pozri si ako taký test prebieha. Video natočila tv JOJ. Urobiť výter z nosa naozaj netrvá dlho 20-30 sec. Ale jeho vyhodnotenie už áno! 25 až 30 min. A uvažoval si, koľko takých testérov na vyhodnocovanie by bolo treba? Keď si taký dobrý v matike, tak skús napísať!

  5. Podľa informácii z médii bolo na proteste pár stovák ľudí… ???

    Naozaj nechápem, prečo už aj verejnoprávne média neinformujú pravdivo. Tí čo boli doma, určite boli zvedaví a pozerali zdielané videa z miesta.
    Fakt, že na matoviča padali vulgarizmy, nemôže občan. Za to môže Matovič sám svojou činnosťou. Občan len v jednej vete vyhodnotil mentálny stav dotyčnej osoby.

    Vy, ovce, skutočne ste nepochopili, ako sa Matovič správa vo funkcii premiéra? Že aj pani prezidentka je u chruňa nula, že chce šéfovať celému slovensku sám a koaliční partneri…ako by som ich len nazval – zmrdi, mu držia jeho ego? A to za cenu, len aby to volebné obdobie za 4500€ vydržali a aby nás potom toto vládou rozdrbanú republiku, kapitalisti ešte viac rozobrali?

    Vážení, toto nedopadne dobre.
    Highway to Hill. Kto je šofér???

  6. Môže mi niekto vysvetliť, aký je účel testovania, keď čisto teoreticky by bol každý 63 občan pozitívny a po ňom pôjdu nenakazený, kto zaručí že tý po ňom sa nenakazia? Zdravotníci budú chytať do rúk jeho občiansky, nakazený sa bude chytať klučky na dverách, prdne si vnútri atď, som na to zvedavý ako sa bude dezinfikovať po 100 odberoch, či si budú zdravotníci stále dezinfikovať rukavice. Amen

  7. Tak ako nie je povinná účasť na voľbách a referendách, ani účasť na testoch nebude povinná. Nie je na to žiadny zákon ani páka. Asi tak. Alebo sa mýlim?

  8. pre 27.10.2020 20.00

    Matovicove ovce na to nepridu, aj keby im dali uradne overene informacie, naco tam bol.
    Su to ovce! A im staci, ak dement povie – prepacte. Budu celi došťani od radosti, ze sa ospravedlnil. uantajm, nextajm, lajf? ohh nou…nevym co mam povedat…

  9. Ja uz neviem čomu mám veriť jeden povie tak druhý inak a tak mám z toho hokej a ta vakcína proti Covid 19 najprv chcem vidieť kto bol na to testovaní lebo ako tak nato pozerám tak zatiaľ nikto nič nehovoril a médiá su len sračky čo tlačia kaleráby ľuďom do hlavy.

  10. Ja sa určite nedám zaočkovať proti Covid 19 ani neviem čo je v tej protilátke za svinstvo môžete tu písať čo chcete no ja médiá mám na salame len zbytočne šíria hoax po celom Slovensku ano volil som Matoviča no to bola moja posledná účasť na voľbách už voliť nepôjdem prosté nato zvysoka jebem.

  11. Bratu, aj Slovaci maju krasnu hymnu.
    Text je fakt jedinecny. Skoda, ze Slovaci este stale spia, puta si nestrahava a ovce a buzeranti sa este viac tlacia kapitalistom do riti…takto slovensko neozije.
    Smutne. Dementovic aj hymnu zmeni?
    Je cas, bratia,…

  12. Pre toho Obcana zo Seredi – kazdy test ma svoj tester, nevykrikuj. Da sa to zrealizovat v pohode. Aj pri volbach sa zdrzis par minut a nijake sory tam nie su. Navyse ucast nebude 100%. Ti z toho protestu vcera tam nebudu, navyse uz su aj tak vsetci nakazeni… Potom sa ale budu cudovat, ked ich nepustia na stadion, lebo nebudu mat test, napriklad.

  13. je to do neba volajuca hlupost.
    Vlada by sa najprv mala otestovat na schopnost vladnut.
    Kedy pochopite, ze covid prejde cez kazdeho. S testom ci bez testu, dnes ci o tyzden. To by dementivic musel testovat cely narod kazdych 3 az 5, ci kazdych 10 az 14 dni?!

  14. Neviem či nemáte uši alebo už aj vám napadol vírus mozok a nie pľúca. Ale spomínalo sa že sa otestuje najhorší okres a nie celé Slovensko……

  15. Kad neviem, koho čo napadlo. Teba zastihla demencia? Teba nenapadlo, načo potom 13 MILIONOV! testov?
    V najhoršom okrese je toľko ľudí?
    Alebo skutočne ide len o to, aby sa nejaká Trnavská firma, pod rúškom tajomstva nabalila a nejaká Pavlínka zvýšila číslo na konte?
    V pondelok očakávam protiústavné nariadenie Dementa, že bude sa testovať celé slovensko a povinne.

  16. Skoda ze korona nieje jak Mor. Aj vtedy ludia protestovali proti opatreniam (Moskva 1771)… potom ich priroda vyriesila a nepotrebovali ani Matovica.

  17. Pre redakciu : dúfam,že to isté prajete aj neustále protestujúcim počas pandémii v Bielorusku.A na tému nášho spasiteľa,ktorý jeden deň vyzýva obyvateľov,aby za svojich zomrelých zapálili sviečky doma,aby sa nezhromažďovali na priestranných cintorínoch,na druhý deň bombasticky ohlási celonárodné testovanie a zhromažďovanie vo volebných miestnostiach.Uvidíme,čo na to preferenovaní virológovia a pandemická komisia.Narcis svojim koaličným partnerom pohrozil,že keď to nepodporia,tak podá demisiu.Bola by to výborná príležitosť sa tohto narcisa zbaviť,ale je tu veľké ale,keďže mnohí vedia,že na takýchto vysokých postoch sú prvý,ale aj posledný krát.V záujme o svoje platy treba stiahnuť chvost a nechať ho vyvádzať,snívať,experimentovať.

  18. Sa cudujem ze sa nas viac nezozbiera a ze ich nevyzenieme pri najlepsiom zo slovenska dost bolo zlodejin a znicenych zivotov skurvena mafia cely narod do nich. My sme panovia nasich zivotov a nasej vlasti nie niakych par z kurvysynov v parlamente ktory ziju na mas na narode

  19. Pre Jastraba : Ja mám síl až,až,veď havrani sa dožívajú vysokého veku.Len ty jastrab si pri lete hlavou narazil do vysokého vedenia a potom taký otrasený si išiel písať do SOL.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img