ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Neohlásené zhromaždenie v hlavnom meste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Dnešné neohlásené zhromaždenie sa v priebehu pár minút zmenilo na zhluk agresívnych ultrapravicových radikálov v niektorých prípadoch i pod vplyvom alkoholu.
Zúčastnené osoby aj napriek opakovaným výzvam polície použili zápalnú pyrotechniku, ktorou sa dokonca zranili navzájom a to tým, že jeden z prítomných ju vhodil medzi zhromaždených. Obyvatelia centra Bratislavy a náhodní okoloidúci sa obrátili so žiadosťou o pomoc na Policajný zbor. Viaceré protiprávne konania zúčastnených osôb prerušila poriadková jednotka, ktorá vytvorila kordón na prehradenie priestoru. Keďže útočníci od tohto konania opakovane neupustili poriadková jednotka použila donucovacie prostriedky a to slzotvorný plyn a špeciálnu vodnú striekačku na obnovenie verejného poriadku. Na mieste bolo zranených viacero osôb, medzi nimi aj príslušníci PZ.
Neohlásené zhromaždenie sa konalo v čase núdzového stavu, kedy je platný zákaz zhromažďovania osôb v skupinách viac ako 6 ľudí ako aj z dôvodu nedodržiavania ďalších mimoriadnych opatrení, preto sa z miesta zhromaždenia ultrapravicových radikálov stalo bezpečnostné riziko, hroziace epicentrum novej vlny nákazy koronavírusom.
Polícia na mieste zadržala niekoľko osôb. Viac informácii poskytneme keď to situácia umožní.
zdroj: Polícia SR – Bratislavský kraj

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Za trest by som dal výtržníkov načipovať, aby bolo jasné na ktorých zrazoch sa účastnia. A následne ich pokutovať napr . 1x 1000€, 2x, 3000€, 3x 5000€ a bol by aj naplnený štátny rozpočet

  2. Tento protest nebol iba o Kotlebovcoch a ultras, ale najmä o nasratých ľuďoch a zúfalých podnikateľoch, ktorí majú už plné zuby diletantsva toho trnavského vola. Hrozí demisiou? Už pred mesiacom bolo neskoro.

  3. Cisty dement. A prave takym ako ty sa treba vyhybat a nevolit. Jeden tebe podobny je sice predstavitelom statu a tak ho aj dnes slusne ohlasovali. Ty si tiez k.. s…?

  4. Opakuje sa zásah polície proti nespokojným ľuďom ako to bolo pri sviečkovej demonštrácii? Sme druhé Bielorusko? A čo teraz zamýšľa? Testovať celý národ a kto sa nedá, samé vyhrážky? Kde sme to, koho to ľudia volili?

  5. To sme sa až tam dopracovali, že si ľudia nemôžu vyjadriť svoj názor alebo nespokojnosť? Veď to vidíme, že ako sa vymení vláda, každý z nich začne s očistkami a začne vyhadzovať pracovníkov, ktorí boli tam za inú stranu, hoci to môže byť špičkový pracovník, hoci to nemá nič spoločné s názormi strany. Len škoda, že to nie je zakotvené v Ústave, že politické strany nemôžu byť platené zo štátneho rozpočtu. Myslím, že by tieto šarvátky prestali, keby si to platili z členských príspevkov.

  6. Vidím že toto Seredonline je samý tupý liberálny idiot a preto tu končím. Len si velebte toho šaša z TT a smetiarku z Pezinka ! Nemám viac slov

  7. Ak som to dobre pochopil tak sa hentý tam rozčuluju že neomajú Vodcu tam kde je.
    Policia musela robyť čo mala aj keby nebol ten Nudzovy stav.

    Kotlebovci su stale na hrane zákona, a debilkovia sa radi zapoja a si to sami poseru.

    Kto nemá v hlave rozum v poriadku má chuť škodiť a ubližovať druhým.

  8. Na You Tube je dosť videí,ktoré ukazujú realitu,kde polícia namierila vodne delo na kde stoja pokojní občania a nie na hooligans…to vodne delo zasiahlo muža s dieťatom,ktore potom odvážala sanitka..

  9. Kotlebovci akoby snorili, že kde sa čo udeje a potom tam provokačne prídu, aby provokovali. Preto aj ľudia, keď to vidia si myslia, že je to ich akcia. Pomerne často sa to aj tak posudzuje, hoci je to o celkom inom. Treba si ich nevšímať. Ale aj to je provokácia od p. Matoviča, keď plánuje testovať počas sviatkov Všetkých svätých.

  10. Vazeni, nabuduce prsiplaste.
    A pre toho kto nepochopil ze v sobotu nemohol byt lider. Jednoducho. Dementovic vyhlasil nudzoby stav. A ak by pocas prechadzky niekto riadil protest, tak smola pre lidra.
    Niekedy je lepsie nenapisat nic, ako nejaku tupost. Faktom je, ze nemali hadzat delobuchy, kocky a vytrhavat branu. Ak protest, tak protest. Ak po Francuzky, tak likvidacny. To vsak zalezi od vedenia vlady, akou cestou sa vyberie. Ci cestou k spokojnosti a rozvoja Slovenska, alebo dasieho zapredania sa zapadu a odovzdanie statu a nasich zivotov kapitalistickym zmrdom.
    Potom, nezabudnut prsiplaste, aby ludia nezmokli…

  11. Násilím sa nič nedosiahne, len sa nabaľujú konflikty. Treba rázne dať vedeniu na vedomie svoju nespokojnosť, ale nie výtržnosťami. Potom sa to len komplikuje. Ale vždy sa niekto nájde, kto sa veľmi rád predvádza a vyvoláva konflikty. Ale ako tomu zabrániť?

  12. Gulak, vinu treba hľadať inde. Ten muž s dieťaťom sa zúčastnil neohláseného zhromaždenia. Nerešpektoval fakt, že bolo neohlásené ani fakt, že tam bolo viac ako šesť ľudí, čo je v súčasnosti hraničný počet na možnosť zhromaždenia sa. Proste nerešpektoval nič. Takže tam nemal čo hladat. A ešte debil je tam s dieťaťom, veď od malička treba potomka učiť, že netreba nič rešpektovať. Takže v prvom rade si môže sám za to čo sa stalo. Chúďa dieťa. Nemôže za to, že má sprostého rodiča.

  13. Je zaujímavé,že ked v USA černoši hádzali po policajtoch zápalné fľaše,niektorých aj zastrelili,rabovali obchody(väčšinou bielych obchodníkov),tak to boli frustrovaní občania..u nás sú to chuligáni…

  14. si cisty dement a este od marca nezorientovany.
    Nechapes potom vela veci, nie len vodne delo a prispevok. Slovak to pochopil. Ovca nie.
    Mysli. Ak dementovic chce mat celu republiku a ludi pod kontrolou, VZDY bude vyhlasovat nudzovy stav, ci zakaz vychadzania alebo nejaku inu proiustavnu blnost, LEN aby sa chranil. Aby tam zostal 4 roky a zapadu robil poslika pre likvidaciu nasich podnikov, podnikatelov, obchodnikov,…aby potom nastupil totalny vstup zapadu a NATO na uzemie SR.
    Mozno prehanam, no nerad by som sa mylil. Preto je treba toho dementa zastavit.

  15. Par postrehov… Masmedia nas uz niekolko tyzdnov krmia vecami o brutalnom diktatorovi Lukasenkovi, o jeho krutostiach voci demonstrantom a pod. Niekolko rokov nas krmia vecami o tom ako na lesbicko-anarchistickych protestoch v Rusku dava putin zatvarat nepohodlnych. To sa ide liberalna masineria roztrhat a globalisticki pobehaji aj zo SR sa predbiehaju v tom ako uvalia na dane krajiny ci ludi sanckie, ako odsudzuju toto konanie, ako vyzyvaju toto „bezpravie“ ukoncit. Teraz? plna huba nudzoveho stavu, o kotlebovcoch, nackoch, ultras pod… Mimochodom niekolko desiatok dochodcov zucastnenych 17.10.2020 na protestoch v Bratislave mi nepride ze zrovna oni patria k radikalom co nicia stadiony… Protest bol spontanny, uprimny, ziadne dlhodobe niekolko tyzdnove pripravy ako napr. Za Slusne Slovensko- títo dopredu vypracovaný scenár, tribúny, ozvucovacia technika,transparenty, odznaky…. Nie, prosim, zase vypustite teorie o nudzovom stave. DEMOKRACIA je definovana, ako hlas ludu a pokial je lud nespokojny so smerovanim svojej krajiny tak by som povedal, ze je doslova povinny vyjst do ulic, bez ohladu na nudzovy stav (ktory mimochodom, pri 10-13 % pozitivne testovanych ludi, neviem ci je uplne adekvatny, ale budis). Trhlinou dnesnej akoze demokracie je to, ze pokial nieco sluzi na presadzovanie cudzich globalistickych zaujmov,strate narodneho povedomia,privatizacie a pod, tak je to demokraticke, ale pokial nieco nadobuda znaky narodnej hrdosti, vzopretiu sa voci judasskemu systemu, tak uz je to extremizmus.K celoplosnemu testovaniu,ruskach a vakcinach: hordy ludi sa pohrnu na celoplosne testovanie, zo zvedavosti,zo strachu a mozno aj preto aby si kupili pocit vlastneho bezpecia, rovnako to je aj s predrazenymi ruskami, pocul som debaty roznyh ludi: mam taku masku 3M, mam rusko FFP10 a pod… nejde o nic ine iba o pocite vlastneho bezpecia ktore sa da kupit a rozne farmafirmy a predajcovia rusok( pamatate ako v tzv.prvej vlne sa predavali ruska za 10 a viac eur?) vam tento pocit za poplatok poskytnu.

  16. Z medii prenikaju informacie o nejakej polnej nemocnici v Lesti pod taktovkou nasho vojnostvaca Nada. Cochvila pride aj na nakup takychto nemocnic,doplnkov, zdravotneho vybavenia a pod, po vzore stihaciek,vrtulnikov a inych… Nase zdravotnictvo nezvladne 400 chorych na chhripku? Pán Naď, vy a vasi nadriadeni robite vsetko preto aby ste vyprovokovali vojnu, ci uz lokalnu alebo nieco vacsie, a idete stavat vojenske objektyc pod taktovkou „nasich spojencov z NATO“, verte mi, ze ked to vypukne tak to potom nebude 400 ani 4000 zranenych, co potom s nimi? Preco sa svet ruti do zahuby? Preco sa vynalozene prostriedky na vojnove aktivity nepresmeruju na uzitocnejsie veci , zabezpecenie pokoja, blahobytu a mieru pre ludi???

  17. Olano preferencie rýchlo padajú a kto volil OLaNo tak dnes si búcha hlavu o stenu aký bol menej inteligentný.
    Našťastie už pochopili ako naleteli a olanu už hlas nikdy viac.
    Matovič a spol dokázali zo SVK spraviť krajinu 3 sveta

  18. Blbeček, reagoval som konkrétne na rodiča s dieťaťom, keďže v predošlom príspevku to bolo spomenuté. Kľudne nabudúce zober na neohlásenú akciu celú rodinu, aj so starými rodičmi a ukážte svetu ako nedokážete nič a nikoho rešpektovať.

  19. Ak o 10 rokov budeme zelensi ako stromy…ak to odlahcim…tak o 10 rokov tie deti budu mat asi 15 a vydany OP..
    Odlahcim to este raz..uantajm?nextajm? ..nevym co mam povedat…buduju si buducnost🤔?

    Ale teraz vazne. Tie deti tam nemali byt!

  20. Nemá nič proti plošnému otestovaniu,aj keď si myslím,že to dopadne asi tak ako referendá.Naša trnavská hviezdička z celého nebíčka zasa niečo bombasticky vyhlásil,ako je to u neho normálne.Testy bude vykonávať armáda,no hlavná veliteľka ozbrojených síl – čiže prezidentka o tom nič nevie,tak to Matelkovi ministri zatĺkali.A že testy dodá firma z Trnavy,ktorá dlhovala poisťovni 17 000 eur,ktorá po upozornení,že takto príde o 43 miliónový kšeft,dlh urýchlene vyplatila,a tak je to teraz transparentné a v súlade so zákonom.A prečo asi bola vybratá,no veď aj nový Kičura je od Trnavy.Čo by tu asi vystrájal M.M keby sa to týkalo Fica alebo Pelleho ? No možno po množiacich sa káuz aj niekomu zarytému svitne.Ale najlepšie a osvedčené je : zatĺkať,zatĺkať.

  21. chlieb nas kazdodenny…
    nie len z chleba clovek zije.

    Ked vnimam urcte media, ako objektivne informuju, tak mam pocit, ze vela nepovedia, dost zamlcia a pritom sa “biju do prs” aki su objektivni a nezaujati, dokonca transparentni.

    (Nie)jedno medium predklada len chvaly dementnej vlady ale to, co je negativne, tak “v zaujme zotrvania vlady” radsej neinformuje.

    Presne tak, ako medium, ktore je “nezavisle a objektivne”, blizke nasej vlade, ktorych doteraz medium nenazvalo – zmrdmi.

    Tak, uz len otazka casu kedy ludi na slovensku prejde trpezlivost a pochopia, ze ekenomika, rodiny, ..bez necinnosti ludi vyjadrit nespokojnost..prídu o uspory, pracu, o strechu nad hlavou…skapu.
    Ci v lete sa uvidime pri volebnych urnach…(?)

  22. V 89-tom tiež bola nežná revolúcia a čo sa zmenilo?rozkradol sa fungujúci a hlavne sebestačný štát.všade sa nájdu nejaký provokatéri ako aj teraz v BA čo si to vysvetlujú po svojom a často krát ani nevedia o čo tam ide.na druhej strane neverím že sa tu dá ešte voľačo riešiť po dobrom a v pokoji.vždy luďom z niečim zaslepia oči upokoja troška napätie a ide sa ďalej po svojom a nech tam je ktokoľvek.politici musia mať pred národom rešpekt ináč budeme len ovečky.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img