ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

BÁDATEĽ bol zrušený

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
MZ SR |MM|  Facebooková stránka Bádateľ (60 000 sledovateľov), ktorá pravidelne a systematicky šírila nebezpečné dezinformácie o zdraví a koronavíruse, bola zrušená.
Zatiaľ nemáme viac informácií o tomto kroku, nevieme, či ide o dočasné alebo trvalé zrušenie stránky.
Ministerstvo zdravotníctva spolu s  Hoaxy a podvody – Polícia SR už dlhšiu dobu upozorňuje na hoaxy z tejto stránky nielen verejnosť, ale aj predstaviteľov Facebooku, s ktorými vedieme aktívnu komunikáciu na túto tému. Na portál Bádateľ sme tiež podali trestné oznámenie za šírenie poplašnej správy.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Readakcia, čo poviete na tento „hoax“ ktorý rozšíril nemecký právnik Dr. Reiner Fuellmich po odbornej právnej analýze spolu s asi dvadsiatkou ďalších nemeckých právnikov?
    https://www.youtube.com/watch?v=0iGCGY2oRTE&feature=emb_logo

    Dokedy chcú babráci okolo Krajčího a Mikasa zastrašovať ľudí. Kto má hlavu aj na iné, ako na jedenie a ovláda matematiku zo základnej školy, tak zistí, že počet pozitívne testovaných ľudí PCR testom stále balansuje okolo 10% už od marca. Len vtedy bol počet denne vykonaných testov rádove v stovkách a dnes je to v tisícoch.

  2. Facebook nezrušil hlavnú stránku dezinformačnému webu Bádateľ. Stránka síce nie je dostupná, avšak podľa informácií Denníka N v tomto prípade sociálna sieť nezasahovala. „Táto stránka nebola odstránená po našom zásahu,“ povedal hovorca Facebooku.
    Doplnené 19:55: Facebooková stránka Bádateľa je opäť online. „Bola to taká malá návnada určená presne pre ministerstvo zdravotníctva. Našu návnadu sme hodili do rybníka a čakali, kým sa rybička nechytí. Netrvalo dlho a rybička sa skutočne chytila,“ napísal dezinformačný web na Facebooku.

  3. Ja žasnem nad tou úžasnou snahou a nadpracou konšpirátorov, ktorú by sa mali hlavne ad 1) venovať štúdiu elementárnej gramatiky, ad 2) štúdiu elementárnej matematiky, ad 3) štúdiu pochopenia písaného textu, ad 4) premostenia prvej signálnej s realitou a následnej aplikácii na reálne prežívanie, ad5) vyhľadanie pomoci s riešením problému sociofobie, ad 6) pomenovaním a riešením problémov z detstva, ktoreho následkom je súčasné agresívne vzbudzovanie pozornosti, bez ohľadu na situáciu a celú spolocnost

  4. Ja nechapem preco z kazdeho normalneho cloveka ktory vstupi do politiky sa razom stane cocot. Zrazu kazdeho takehoto cloveka nieco osvieti a nadobudne pocit najvecsej mudrosti a jedinecnosti je v jeho mozgu. A hned zacne obmedzovat, zakazazovat, zdanovat, rozkazovat, nariadovat atd.
    Ale co je najdôležitejšíe, prestane si uvedomovat ze sa z neho stal cocot.

  5. Hoax ako sviňa !!! Badatel nebol zruseny, len boli chvilui vypnuty a cakali co sa bude diat, začali sa širiť samé nezmysly a dezinformácie. Badatel pokracuje nadalej a ziadny problem. Skoda ze redakcia si nezistila skutocnu pravdu a bude klamat vo svojom plátku, smutné

  6. Anonym 12. októbra 2020, 18:51 ty si platený matovičov dekonšpirátor? O tom že si TROLL jak vyšitý nikto normálny nepochybuje!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img