ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

13 ročnému chlapcovi sa posmievali – šil rúška pre deti…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ako neskutočne vysoký je morálny úpadok spoločnosti a kam až môže +udská blbosť zájsť, veľmi dobre dokumentuje status na FB, ktorý dala mama 13 ročného chlapca vymykajúceho sa zo štandardu jeho rovesníkov.

Príbeh chytil tisíce ľudí a za niekoľko dní získal 38 000 lajkov, tisíce zdielaní a viac ako 11 000 diskusných príspevkov.

Normálnemu človeku musí byť ľúto detí, ktoré boli vychované spôsobom popisovaným matkou chlapca.

Chlapec si zaslúži obdiv a povzbudenie.

Můj syn už několik týdnů šije roušky. Chtěl je rozdávat ve škole, dozvěděl se, že jsou hnusný a on divnej. Je nešťastnej.Přátelé, chci mu dokázat, že to je hloupost, jsem na něj pyšná a pomůžu mu je rozdat tam, kde to ocení. Pomůžete mi prosím ukázat mu, že to co dělá je naopak úžasné? Že to, že ve 13ti perfektně šije na stroji a chce udělat něco pro ostatní , je naopak super frajeřina? Děkuju! Potřebuju mu dokázat, že svět je ještě v pořádku🙂ps: chci jen dodat, že můj příspěvek rozhodně nebyl a není o šikaně, vidím, že to lze chápat i tak. Ale tohle prosím neřešme. Ne tady a teď. Chtěla jsem pouze Jirkovi ukázat, že to co dělá je super a podpořit ho. Moc děkujeme za obrovskou vlnu podpory, vážíme si vašich milých slov a pro Jirku to moc znamená! Děkujeme🥰

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zlatý socializmus. Tá dnešná nenávisť ale aj arogancia k všetkému normálnemu sa raz musí skončiť. Ďakujeme Ti demokracia za tvoju sprostosť a naivitu. Ďakujem komediantovi Havlovi .

  2. Výchova detí patrí do rodiny. Deti kopírujú svojich rodičov. Keď sa do nich vtĺka, že sú viac ako ostatní, pretože sú bohatí a že sponzorujú školu, a že „na to majú“, dovoľujú si byť agresívni nielen voči spolužiakom ale aj voči učiteľom. Žiaľ, tento prípad nie je ojedinelý, ale je ich mnoho a niekedy aj horšie. Keď škola oznámi rodičom o ich správaní dieťaťa, rodič si to príde osobne vybaviť so školu, alebo konkrétne s učiteľom. Kto má na vrch?

  3. pre Socializmus co tu tliachas,ze to demokracia je vsetkemu na vine?????!!!!!….za socializmu musel clovek drzat hubu a krok a iba jeden nazor bol ten spravny,nazor komunistickej strany,ludia sa bali nieco povedat,aby neboli hned zatvoreni…si myslis,ze vsetci boli vtedy stastni a spokojni???????….ak ano,tak potom si len tupa stara ovca….

  4. pre Smer-zlodeji: keď je pre teba niekto len tupá stará ovca, tak potom čo si ty?
    Inak sa to nedá nazvať ako -idiot. A tí zlodeji sú až teraz.

  5. Prajem mu nech mu to vydrží naďalej nech robí to čo ho bavy v živote za nijakú prácu sa netreba hambit ,dnešnej dobe si človek chce privyrobit a zarobiť každú korunu ,to je od neho pekné gesto že robí to čo robí .Ztoho nech si nič nerobí keď sa mu posmievajú nevedia o živote iných nič.Tam kde sú peniaze nieje pochopenie pre iných ani podpora.Prajem mu veľmi veľa šťastia .

  6. Každý kto sa smeje na tomto chalanovy,by sa nemal už v živote pozrieť do zrkadla,ba ani na svoj odraz či tieň!!! Nikto z takých mu nesiaha ani po členky! Hlboká poklona a veľký obdiv patrí tomuto chalanovy.

  7. Je to o to smutnejšie, že ten chalan chcel pomáhať. Nech mu dobre padnú povzbudivé komentáre a prajem mu veľkú podporu. Zaslúži si ju.

  8. Je to úžasné, že aj taký malý človiečik pochopil vážnosť situácie a snaží sa pomôcť v tejto ťažkej dobe. Môže byť vzorom pre mnohých dospelých. Držím mu palce.

  9. Za predpokladu, že Covid vyhlásili za pamdémiu, tak je zarážajúce, že niektorí výrobcovia a predajcovia si urobili z predaja rúšok parádny biznys!
    Namiesto toho, aby boli rúška cenovo dostupné a v dostatočnom množstve.
    Nič ma nenapadá, len – skurvená vláda! Zdravotnítvo v hnoji, ekonomika skoro na dne, … ale ministri sa tvária – OK, všetko je na dobrej ceste. KAM vedie tá cesta?
    Pán Krajniak, váš výrok, Highway to Hell, …do pekla…, TU odbočku z dialnice slovensko UŽ dávno minulo!

  10. Mladý chalan ,, Najväčší ,, frajer držím mu palce do života mu prajem všetko dobré ,tým čo sa mu posmievali sú ,,prď i a môžu sa hanbiť konečne zlatá a sympatická budúcnosť v Seredi držím palce ešte raz mladému mužovi len takto ďalej chlapče 👍👍👍👍👍

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img