ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

„Covid neprajem dokonca ani tým, ktorí tieto bludy šíria.“ – Milan Kňažko

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Možno až keď bude na  COVID-19 pozitívny niekto blízky, či niekto skutočne známy, niektorí ľudia pochopia, že nejde o chrípôčku, ktorú je najlepšie ignorovať…
S najväčšou pravdepodobnosťou je vírus už oslabený, možno mutoval – pre väčšinu ľudí asi môže ísť nateraz o pozitívnu správu.
Pravdepodobne väčšina  bezpríznakových infikovaných sa o svojej pozitivite buď nikdy nedozvie, ak sa dozvie, tak len preto, lebo bude testovaná náhodne alebo pre podozrenie nepochádzajúce od nej priamo. Ak nebudú mať trvalé následky, zaradia sa tak medzi desiatky tisíc šťastlivcov.
Faktom ale je, že dnes nik dopredu nevie, ako prípadné infikovanie vírusom jeho organizmus zvládne.
Iba minulý týždeň na sociálnej sieti Milan Kňažko oznámil svoje infikovanie sa vírusom a – nutnosť hospitalizácie v nemocnici. Jeho stav sa zhoršil…
Za posledných pár týždňov som hral niekoľko predstavení. My bez rúšok, diváci s rúškami, tak stanovili predpisy.
Som Covid pozitív, šiesty deň.Stav sa zhoršil a som v nemocnici. Vyzývam všetkých aby nezľahčovali situáciu a rešpektovali nariadenia vlády a zdravotníkov.

Nenosenie rúšok nie je prejav vlastnej slobody, ale bezohľadnosť k slobode tých , ktorých tým ohrozujeme. Neverte lacným exhibicionistom, že Covid je len ľahká chrípka.
Prežil som desiatky chrípkových ochorení , ale Covid neprajem dokonca ani tým , ktorí tieto bludy šíria.

S úctou Milan Kňažko

Prajeme skoré uzdravenie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym, Daniel, najlepšie je si to odskúšať na vlastnej koži, možno by ste tieto blbosti nepísali. Tí, ktorí sú na pľúcnej ventilácii, sú tam len tak pre srandu? Vyskúšajte si to!

  2. Škoda, že mudrlantom neplatia za prijebanosť, to by sme mali životnú úroveň ako v Nórsku :)) Sranda, že väčšina týchto debilov ledva dokončila strednú školu, ale odhalia každé svetové sprisahanie..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img