ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Sústredenie Baranov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Tomáš Račák /  Po náročnej sezóne odohranej v nitrianskej hokejbalovej lige, sme dostali od organizácie TJ Rozkvet možnosť odreagovať sa a  zregenerovať naše sily, či už mentálne alebo fyzické. Za túto príležitosť sme vďační celej organizácií TJ Rozkvet a špeciálne jej predsedovi Michalovi Hanusovi.  Miesto pre náš aktívny oddych, alebo športové sústredenie, sme zvolili samozrejme u nás v našej rodnej zemi vo Vysokých Tatrách. Na sústredenie sme sa vydali v piatok ráno a naša cesta sa začala na vlakovej stanici v Seredi odkiaľ sme následne cestovali do Trnavy kde sme prestúpili na rýchlik s poslednou zastávkou Poprad Tatry. Zo zastávky Poprad Tatry sme následne cestovali do našej destinácie, srdcom Vysokých Tatier do Tatranskej Lomnice. V krásnom prostredí pod Lomnickým štítom sme večer absolvovali tréning s miestnym hokejbalovým tímom Tatranskej Lomnice. Druhý deň v sobotu sme sa rozhodli podstúpiť stredne náročnú trasu, do ktorej sme zahrnuli tri tatranské plesá. Trasa začínala od Štrbského plesa ďalej na Popradské pleso a z neho trošku náročnejší výstup až na Veľké Hincovo pleso. Pôvodne sme trasu mali zakončiť až na Kôprovskom štíte ale kvôli nepriaznivému počasiu sme vystúpili radšej len na Veľké Hincovo pleso.

Tretí deň sme v nohách cítili miernu únavu a vzhľadom k tomu že sa jednalo o oddychové sústredenie zvolili sme nenáročnú trasu na Skalnaté pleso. Trasa začínala rovno z Tatranskej Lomnice, takže sem nemuseli nikam zdĺhavo cestovať ako deň pred tým. Po nájdení značky turistického chodníka sme bohužiaľ v polke trasy zistili, že sme sa mierne odklonili z trasy, nuž nezostávalo nám nič iné ako vrátiť sa a nájsť správny smer. Po tejto chybe sme vystúpili len po prvú zastávku trasy s názvom ŠTART, kde sme zhodnotili že máme málo času do odchodu vlaku a rozhodli sme sa vrátiť naspäť do Tatranskej Lomnice kde sme mali rezervovaný „wellness“ v jednom krásnom hoteli. Pre návrat sme zvolili rýchly a zábavný spôsob jazdy dolu kopcom na špeciálnych trojkolkách. Pri jazde dolu kopcom sa jednému z nás stala menšia nehoda. Ako naschvál dostal defekt. No s pomocou jeho verného priateľa sa im nakoniec podarilo dostať na koniec trasy, takže všetko dobre dopadlo. Nasledovala vytúžená odmena v krátkom pobyte v teplých bazénoch a saunách. Nasledovala cesta domov opäť vlakom. Domov sme pricestovali až v neskorých večerných hodinách s krásnym a zaslúženým pocitom zadosťučinenia, veď predsa len netrávime každý víkend v nádhernom horskom prostredí.

Na záver by sme sa chceli srdečne poďakovať našej dlhoročnej a výbornej športovej organizácií TJ Rozkvet, pretože bez nich by sme nemali možnosť podstúpiť naše sústredenie. Jedným slovom veľká vďaka. A my sa môžeme ďalej pripravovať na novú sezónu v Nitrianskej hokejbalovej lige, kde sa budeme snažiť dosiahnuť čo najlepšie výsledky a zodpovedne reprezentovať TJ Rozkvet ako aj mesto Sereď.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img