ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Prišiel vám cez sms výsledok testu, ale na teste ste neboli ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
ÚVZ SR |MM|  Na Facebooku kolujú viaceré statusy o tom, ako niekomu prišiel výsledok testu, ale na žiadnom teste pritom nebol/nebola. Ľudia majú tendenciu o tom špekulovať a spochybňovať kvôli tomu systém testovania, preto je dôležité sa tomu venovať.
Preverovali sme podobné prípady s Národným centrom zdravotníckych informácií a vysvetlenie pre väčšinu podobných prípadov je jednoduché: ľudia niekedy robia preklepy pri zadávaní svojho telefónneho čísla, preto sa môže stať, že SMS-ka príde na číslo niekoho iného.
  • Ak by vám náhodou pr SMS-ka s negatívnym výsledkom testu a na teste ste neboli, stačí to jednoducho ignorovať. My sa za chybu ospravedlňujeme, vy môžete byť v kľude.
  • Ak by vám náhodou prišla SMS-ka s pozitívnym výsledkom testu a na teste ste neboli, bude vám ešte volať ÚVZ, s ktorým si vysvetlíte, že pravdepodobne došlo k chybe pri zadávaní čísla – ÚVZ potom dohľadá osobu, ktorej daný test prislúcha.
V každom prípade, nie je dôvod vytvárať hneď konšpiračné teórie. Systém rozposiela SMS-ky automaticky, pri vysokom počte testov sa chyby a preklepy stávajú. Mrzí nás to, aj preto sa snažíme podobné situácie objasniť aj týmto spôsobom.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Asi preto je tak veľa ľudí s covidom bez príznakov,nech sa neospravedlňuju,robia to zámerne aby sa ľudia báli a posluchali jedného ( ne )človeka z TT ktorý si myslí že zožral všetku múdrosť sveta.

  2. Rozosielaním SMS na cudzie čísla prilievajú benzín do rozhárajúceho sa požiaru nastávajúcej revolúcie, nič viac. Vláda, ktorá nariadi, že sa vírus šíri po 23.00 a tvári sa, že sa háda o interrupciách v skutočnosti pripravuje neofeudalizmus – nový svetový poriadok. Preto je tu dôchodková „reforma“, ktorá uvrhne človeka do stroja na výrobu kapitálu na 40 rokov a kto nevládze, ten nech ide otrčiť kopytá od hladu niekam za mesto, ale nie na súkromný pozemok miestneho zemepána a tým, ktorí nemali to šťastie, že sa za súdruha stali papalášmi zomrú od hladu a zákona do roku 2033. Onedlho povinné bezplatné nadčasy, kurzarbeit, kollárove ubytovne a otroctvo z ktorého sa už nikdy nedostaneme….. teda v prípade, ak to svinstvo nezastavíme.

  3. Je tu chrípkové obdobie a všimli ste si že o chrípke nie je ani zmienka?? pravdepodobne tento rok chrípka nebude všetci totiž budeme mať covid 😂😂😂😂

  4. Pan premier na FB informuje: 797 pozitívnych pri 9170 testoch. Situácia je mimoriadne vážna a najvyšší čas zatnúť zuby a pomáhať spoločnej veci … a nie len vkuse na vyťahovaní roznych prkotín štvať ľudí proti vláde,“

    A: percentualne je to standart tohoto tyzdna
    B: Oficialne stranky zatial za vcerajsok ziadne cisla este nezverejnili
    https://korona.gov.sk/koronavirus-na-slovensku-v-cislach/

    Potom to zvadza ludi k myslienke, ze sa najskor cisla konzultuju s premierom a potom sa zverejnuju.

  5. ak bolo testovanych 2500 ludi a bolo pozitivnych 100, tak to bolo OK. ?

    Testuje sa viac ako 9000 a vysledok je 700 . tak horror?. . nie je to ako priama umera?

    Urobte Matelkovi radost.
    Netestujte sa a bude nula.
    Zrusi nepotrebny nudzovy stav a bude mat takuu radost, ze si za kecpultom zaplace.

  6. pre vysledky – ty si mi dobrý pako. Čo si myslíš, že na testy sa ide ako do obchodu na rožky hocikto hocikedy? Na testy si pozvaný (ak nie si samoplatca) RUVZ, keď ťa dohľadali ako kontakt s pozitívnym. Keď je 9000 testov, tak cca toľko kontaktov našli, keď bolo málo nakazených, tak aj málo kontaktov našli a menej testovali. Keď nevieš ako to funguje, tak drž hubu. A áno, je to horor a buď rád, že si zatiaľ zdravý (myslím na coronu, nie psychicky)

  7. Stále sa nájdu ľudia ktorí ešte veria že Covid 19 existuje….

    Keď neprídete na testy tak vám dôjde domov papier že ste pozitívny.. Keď si zlomíte ruku alebo nohu napíšu vám dole že majú podozrenie na koronu. Dostanete chrípku tak automaticky mate koronu..
    Politici nevedeli ako majú zlikvidovať štát a ukradnúť znova peniaze tak vymysleli si túto koronu ktorá neexistuje….
    Zomierajú pacienti len z vážnymi chorobami a nie na kovid

  8. Ja sa nezastávam súčasnej vlády ale väčšina z vás vidí stále iba negatíva. Ja nežeriem tento cirkus okolo covid-19 ale určite si ho nevymyslela naša vláda, skorej je to celosvetový „problém“. Nevieme k čomu sú dotlačení hlavní predstavitelia štátov. Ja zatiaľ vidím veci, ktoré by sa nikdy nestali ak by bol pri moci SMER alebo HLAS (čo je v podstate tá istá strana). Napr. : odhaľovanie korupcie na vyšších miestach, veľa vplyvných ľudí vo väzbe, ktorí za vlády Ficka alebo úžasného Peťka s jamkami v lícach, rozkrádali štát v stámiliónoch eur. Ale to sa vám asi zdalo v poriadku. Alebo sa nato už zabudlo? Neviem čo by ste robili, keby bol zákaz vychádzania ako bol v Taliansku alebo v Indii, to by ste ich už všetkých pribili na kríže. Chceli ste koniec rozkrádania a mafie okolo SMERU A SNS. Stalo sa a postupne všetci skončia tam kde už mali byť dávno (Ilava,Leopoldov,atď). A teraz sa idete všetci posrať z nejakých obmedzení.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img