ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Mareka Grosmana uznal súd vinným

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Marek Grosman, ktorý bol ešte v máji minulého roka zadržaný pri policajnej akcii na ul. M.R.Štefánika v Seredi pozná svoj trest.

Muž bol vyšetrovateľom obvinený zo závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok. Súd v Galante rozhodol že ho na slobodu nepustí a bol eskortovaný do väzby v Leopoldove.

Okresný súd v Galante ho však uznal vinným a bol mu udelený trest 7,5 roka za mrežami.

Marek Grosman známy v Seredi ako milovník a tréner boxu sa mal pohybovať v drogovom biznise asi 15 rokov.

– – –

Informáciu o policajnom zákroku sme priniesli tu:

http://archiv.seredonline.sk/clanky/prave-teraz-zasah-kuklacov-v-centre-mesta/index.html

 

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Sa divim ze ho tu este neobhajuju rodicia deticiek ktore trenoval. Pretoze cez den to bol bezuhonny clovek ktoremu nemali problem zverit ratolesti a na zleho chlapca sa premenil az vecer.

  2. To čo je za trest, koľko rodín urobil nešťastných a zufalych rodičov strach o svoje deti aspoň 25 rokov aby mal nad sebou čas rozmýšľať

  3. 7,5 roka za to co narobil a kolko robil??? Ved v telke si priznava 12 rokov a viac predaval. Preco ostatny zo Serede maju 20 25 az dozivotie a on len tolko? Ved sice aj to je mozne kedze davnejsie jeden maly poloplesaty blondiacik 160cm vysoky vypovedal proti hlave a z 20 25 dostal 8 rokov…? https://plus7dni.pluska.sk/domov/kokain-duncovcov-jednu-davku-0-7-gramov-predavali-stoeurovku cize ktovie ako to je. Asi prislusnici boli spokojny s vypovedami tak preco nie 7/5 roka teda?

  4. Bol účastníkom Sereďskej policajnej speváckej súťaže a skoro ju vyhral. No zaspievali v nej už aj lepší miestny speváci

  5. Starajte sa o svoj zivot ,dobre jeho zavreli a teraz co?vam sa nieco v zivote zmenilo alebo zmeni?taky isty kokot budes alebo pica budes ako si bol do teraz alebo bola,a taky isty pojebany zivot budes viest nadalej tak si tu neulavujte komentmy a zacnite podnikat alebo viac pracovat lebo ludia co maju starosti a povinnosti a pracu cely den tak nemaju natoto cas ,a ja sem pysem len kvoli tomu ze to pocuvam v robote na kazdom kroku okolo seba tak som musel lebo vam to jebe,mozno sa zbadate ale pochybujem.

  6. ZMENI SA V TOMTO MESTE VELA.
    Cela tato zberba paralizovala cely nas region desiatky rokov. Prakticky od revolucie. Bili bezdovodne ludi, vyberali vypalne, zastrasovali, vyhrazali sa. Bohuzial ovladali policiu, aj sudnictvo, takze normalny clovek nezmohol nic. Iba clovek, ktory neprisiel s touto zberbou do konfliktu, moze napisat taky bull shit, ako si napisal ty. Prelozim ti to, take bycie hovno ako si napisal ty. Preklad kvoli tomu, ze nevies dobre ani po slovensky lebo ty „PYŠEŠ“ OMG.
    Kazdy obycajny clovek, ktory chodi denne do prace sa tomu musi tesit. A tato lostavicka mohla dostat ovela viac, keby zacali rozpravat vtedy 14 rocne devy. Ape chapem aj to, ze sa neprihlasili. Uz raz im tento primitiv zivot pokazil. Verim, ze sa este niekto rozrosprava a obvinia ho aj z dalsich cinov a pobudne aspon tu spominanu 20cku.

  7. Grosman?! Je to nakazený sukin syn! A tak mu to mala Köveška povedať aj do očí- a pekne z plných pľúc!
    Bodaj by dostal syfáka, choleru, týfus, lepru, mor, aids a svrab! A ešte aj parkinsona a alzhaimera!
    NECH TRI KRÁT SKAPE!!!

  8. Majú ho uprataného na 7a pol roka a majú kopec času mu dokazovať všetko ostatné.podľa mňa to má len zahrievacie kolo.dobrá správa pre všetkých slušných ľudí.

  9. Už sa aj politici tlačia aby dostali vyššie tresty. Médiá zas tlačia na občanov aby občania tlačili na politikov aby dostali čo najviac

  10. Aj pre NAZOR; ty žiješ v Seredi?
    Mal dostať 25, mal organizovanú skupinu a je jedno, ako spieval. Koľko rokov, čo ubližoval a dílerčil vo Veľkom, toľko mal dostať minimálne.
    A majetok z drog a výpalného do mínusu, zhabať.
    Ps. Serem Žilinu, Blavu, Košice… Toto je Seredská stránka. /
    A o Marekovi veci známe po celom Slovensku. Len M. Kov. to vedel tajiť, „bieli bratia I + V“ sú taký istý bordel

  11. Predaj drog nieje podnikanie aspoň nie legálne,tak neviem čo tu točíš o podnikaní.a určite nikomu nezávidím peniaze zarobené z predaja drog.sú to peniaze ukrutnej bolesti pre rodiny detí ktorým to predával a tiež sa mýliš že sa nič pre nás nezmení.keď ich odsúdia všetkých tak sa zmení toho veĺa.

  12. Nezmení sa nič…….vôbec nič jedných pozatvaraju a druhý pokračujú tak ocom tu točite….veľké hallo o meste sereď a zaujímavé že fetaci majú stále čo žrať tak OCOM točite nostop ste úbohý aj ž vašimy komentarmy….jednu skupinu zavrú a už tu behajú nový tak už prestaňte točiť picoviny….ani vy ani JA ani nikto to nezmení….. samozrejme 👍👍👍👍👍

  13. 30.9.2010 V pivniciach dvoch rodinných domov v Seredi objavili policajti marihuanove plantaže. Vie niekto aké tresti dostali? Počul som o uplate 100000 eček kto vie pre koho.

  14. Málo 7,5 roka ale možno napraskal ďalších a preto len 7,5 roka, lebo asi poslal za mreže bývalých kamarátov

  15. Pri Danielovej akcii co zobrali Poslednych mohykanov tak vsetci dostali 20 25 dozivotie aj Daniel tak isto a ako aj povacsinu vsetci Seredania co boli v akciach Venal. Jediný ktory si z 20 25 vyspieval 8 rokov bol malý Púcik len musel utopit toho najvacsieho. Myslim ze aj niekde na internete najdes ten clanok ako pochoval jeho vypovedou hlavu na total.

  16. vam to ozaj jebe,sak venalisti su na vazbe kde sa im musi preukazat vina az potom dostanu trest alebo ich pustia,tak ako mozes napisat ze dostali po 20rokov,???dobre si jebnuty ale dobre

  17. Ako píšeš anonym z 24. sept. o 23:38 aj mňa by zaujímalo koľko dostali stihodní občania z domových marihuanových plantáži. Akosi sa to vtedy rýchlo ututlalo.

  18. Tento pán má ešte iné prípady, takže tento trest nemusí byť konečný. Spoluobvinení s ním (v tomto prípade) iné prípady nemajú, takže tam už je asi konečná sadzba.

  19. Tak Grosmana už kláti spoteny spoluväzeň na cele? Pcha! A ze dobre konce sú len v rozprávkach..Všetci slušní seredania ti držíme palce. Chlape,uzi si to! My sme si tu s tebou a tebe podobnými užili až dosť. Zanechali ste tu za sebou kopec hnoja..3 dekády odporu, hnusu, primitivity, šuščákov, retázék, tupých výrazov,.. Našťastie Sereď je plná aj slušných ľudí, kultúrnych, vzdelaných, prahnucich po normálnom živote. Verím, že raz sa bude dať znova v tomto meste slušne žiť.

  20. Jako nezastavam si nikoho z tych co zobrali.Ale ublizil vam niekto znich?Osobne mi to pripada ako vymena vladnucej garnitury…neprisposobivych od cukrovaru a na trnavskej kedy poriesia?Z niektorimy ztychto co zobrali som sa poznal a teda neviem zeby robili nejaku zlobu v meste.Pokial ma kto kupovat vzdy bude mat kto predavat to je trhova ekonomika

  21. Pre cepenan.. Ci ublížili? Áno. V 90-tych si dostal na hubu napr.za to, že si sa na nich škaredo pozrel. Alebo si chodil s babou, ktorú chceli oni. Vyhrážali sa, zastrašovali, bili, kradli, vyberali vypálené, robili úžeru. Neskôr predávali drogy, pasli kurvy, vydierali alebo podplacali policajtov. Fetaci , ktorých sem pritiahli, kradli bicykle, autá, peňaženky,na pieskoviskach sa valali ihly, vytahy boli od nich obsrate, keď neudržali stolicu, keď si šlahli dávku. To len tak v rýchlosti co ma napadlo. Inak som tiež z čepena. Servus.

  22. To je výsmech spravodlivosti! 7,5 roka?? Roky predával drogy okrem iných nekalých obchodov…….Čo narobil ZLA za 20 rokov a 7,5 roka.Súdy by sa mali spamätať,alebo pracovať na zháňaní lepších dôkazov o vine!

  23. Pre jbmnt.nechapem o com tu tato chrapac toci.Hraju sa tu zas ma sudcov a mudrosov.Kto dostal 20.25? Jedine tak Vam mozu dat po hlave 25.Su vo vazbe a ked neviete co to znamena drzte razdes usta.Netrepte tu hovadiny ktorim obec nerozumiete.

  24. K pre obcan
    Ked tomu nerozumies neries popredu.je rozdiel organizovana skupina a ci ta riesi kraj alebo specializovany.Naco tu trepete ked tomu vobec nerozumiete.len co sa strapnujete.

  25. Čudujem sa, že sa to chce niekomu vôbec riešiť, čo i len sa nad tým zamýšlať…nech sú tam, kam patria a kde už dávno mali byť ! Od kedy je od nich vyčistené mesto je radosť chodiť von. Neočumujú, neslintajú nad každou sukňou, žiadne priblblé komenty, poznámky, hádky, suverenita im vlastná…Ako úprimne komu chýbajú ? Normálnym ľuďom určite nie…iba ak tým naivnučkým chuderkám ( mladším často aj o desiatky rokov) ktorým pravidelne rozťahovali všetky ich telesné otvory… bleee

  26. Všetci vedia čo robili a čím sa živili a vysoké tresty zaručene padať budú.bonzujú sa navzájom a snažia sa tým znížiť tresty robia dohody z prokurátorom,ako sa hovorí niečo za niečo.rozbili sa navzájom a je po veĺkom kamarátstve medzi nimi.kváka každý na každého a to je velmi dobre.už sa neviem dočkať kedy začne búchať sudcovské kladivko.

  27. A ten Matyasko stymi hnilymi zubami kedy pojde ? Dokedy ho tu budeme trpet.
    Myslim si ze vsetci budu za par rokov vonku, aj ked je to smutne, sme na slovensku…
    Pavuka kolko krat riesili a kolko krat pustili ?
    Dufam ze sa sudnictvo zobudi a tuto zgerbu uz medzi ludi nepusti.

  28. Kazdemu co zobrali prajem 20 rokov a viac. Myslim ze stacilo toho zla v Seredi a za ich roky blahobytu teraz splatia dan spolocnosti. A nie len ze sa riesia drogy a zlocinecne skupiny ale onedlho sa dozviete aj o vrazdach ktore tu popachali a aj pripravovali spachat. A ich deti a manzelky teraz pocitia zivot bez krasneho prijmu spinavych penazi poberu vam majetky ktore mali na seba napisane lebo zopar blbcov ich aj malo a pekne pocitite co je robota a nie vytrcit nohy vagabundom nakotit deti a ukazovat sa ake ste krasne a bohate. Padla klec vy pojdete robit a zvyknut si na standartny zivot a vase polovicky si budu spacat dan spolocnosti a verte mi ze maju co splacat tak dufam ze vsetci venalisti nedostanete aspon pod 15 rokov. Pekny vecer

  29. A este som zabudol podotknut ze 7,5 roka nie za 15 rokov ale 25 rokov zla drog ublzovania a bordelu po Seredi mal dostat podobne ako ostatny…

  30. keby mi tak smrdi z chrapu tak radsej investujem na zubara ako si zobrat auto na leazing a este ktomu traja dokopy a robit sa ze ja som boss,a nikde nic,len smrad ponom vsade

  31. neobhajujem grosmana ale myslím, že poznal riziko akeby nekšeftoval ,z čoho by žil? u mafianských firmách čo sa v seredi pelešia a zdierajú slušného občana? Dnes robíš , zajtra nie. Nie každý si chce necháť srať na hlavu a muklovať 250 hodin v práci za normalny plat. Každý z vás chce žiť a nie živoriť, chodiť na dovolenky, kupiť si niečo na seba, pre rodinu a nie preživať od vyplaty do vyplaty a čakať na zázraky. že deti trpia kvoli nemu, lebo im distribuoval drogy. verte, to je taká kokotina. Deti trpia a fetujú lebo chcú, nikto ich nenútil brať drogy, že si dajú, je chyba rodičov.

  32. Kckctko, máš svojský pohľad na svet, ale to je len tvoja vec. Našťastie je veľa ľudí, čo žijú a neživoria, čo si kúpia niečo na seba a na svoje deti aj bez toho aby predávali fet. Normálny plat môžeš mať aj keď nemukluješ 250 hodín v robote. Len musíš pre to niečo urobiť a neopúšťať sa na nete. Veľa ľudí v mojom okolí vychovalo deti dobre, nikto z nich neberie drogy. Iste, M.G. poznal dobre riziko, ale určite sa spoliehal na to, že je nedotknuteľný. Ako vidno, celkom tak to nebolo. Určite by teraz radšej chodil trebárs aj do roboty a po obede by bol doma s rodinou.

  33. Mam dojem, ze tvoj nic presne odzrkadluje tvoje myslenie. Ja nemuklujem 250 hodin mesacne, mna nezdiera nejaka firma otrokarov, napriek tomu zarobim tak, ze si ako rodina dozicime co potrebujeme, ideme na dovolenku, nezijeme od vyplaty do vyplaty, mesacne odlozime s prehladom 4-miestnu smu v € a nie sme odkazani na predavanie fetu, lebo zit sa da aj poctivo. Ale my sme pre to aj nieco urobili. Tak tu neohuruj tym, ze na Slovensku sa to neda. Ale je pravda, ze zivit sa poctivo je tazsie, niektori to nedokazu a potom su odkazani na toto. A tak aj dopadnu.

  34. Pre kokotko.. Takže podľa tvojho zmýšľania, každý, kto sa chce mať dobre , má právo zarobiť si na svoj život nelegálne, napr.predajom drog. Ok, to by tu potom ale logicky nikto neplatil dane, keďže je to nelegálna činnosť. Z čoho by mali potom tvoji rodiča dochodok, tvoja žena materskú, tvoje deti bezplatné štúdium, celá tvoja rodina čiastočne hradenu zdrav.starostlivost? Grosman by ti asi dôchodky rodičov nepokryl. A to je len ten najmenej nebezpecny dôsledok toho, čo by sa stalo, keby bol Svet podľa Kokotka.

  35. Za jeden z najväčších dopadov na seredsku komunitu pokladám pokrivenost zmýšľania ľudí, obzvlášť mladej generácie, ktorá seredsku partiu mafiánov považuje vlastne za borcov, ktorí vydrbali so systémom a vlastne ved co, majú auta ,domy, dovolenky, takže všetko je v poriadku.. No nie je to v poriadku. Nie vzdelanie, nie kultúra, nie dobre vzťahy, nie pomoc sú hodnoty mnohých mladých seredanov. Ale penáze,penáze. Ešte veľmi dlho bude trvať tomuto mestu kým sa pohne ďalej.. Slušní ľudia nevzdávaj e sa a tlačme na spoločnosť, na zmeny, kvôli našim deťom..

  36. Aj ked viem, ze na tuto stranku nema vyznam pisat, lebo p. Majko sa tu odbavuje na prispevkoch analfabetov, ktori nic nevedia, ale najviac mudruju. Pod takyto clanok by bola skoda blokovat diskusiu, ze ano?!Pisem tu pod svojim vlastnym menom a nie ako ti prajni chudaci, co tu pisu anonymne! Taki ste frajeri! Mareka neriesim, ale kedze su tu komenty aj na akciu Venal, kde jeden z obvinenych je moj muz, tak napisem. Hovno viete, co je v uzneseni, hovno viete, ako posledne roky moj muz zil, hovno viete, co robil a nerobil, hovno viete, aky moj muz je, hovno viete, ako prebieha vysetrovanie, hovno viete, kto je za tym,atd…a ako citam, hovno viete aj o ostatnych! Splietat tu to, co bolo pred 15-20 rokmi?! By som sa pozrela na vas, aku poctivu mladost ste mali vy vsetci, co tu pisete a este, ako poctivo zijete aj teraz, cest vynimkam! Kolkokrat ste sa napili a robili problemy?! Kolko z vas teraz sa napije a robi zlo?! Kolko z vas podvadza svoje zeny a rozbijate rodiny?! Kde su teraz vase deti, ked na ne nepozerate?! Preco tie deti zacnu fajcit, fetovat, pit? Preco sa z vasich dcer stanu umeliny, preco ich pustite z domu v suknicke tesne pod zadok?! Kde ste teraz, ti skveli rodicia?! Sa pozrite aj na to B, nielen A! Pozrite sa do svojich rodin, ako ukazkovo zijete! Poznam xy ludi, ktori si zarabaju, ako sa da a akoze legalne v praci a taki tu aj urcite vykrikuju! Rozdiel je v tom, ze moj muz sa do nikoho nestaral! Tiez mam odpracovanych 15 rokov na SK a nejake tie roky v zahranici, viem, co je praca! Pisat tu vseobecne o vsetkych, koho moj muz znasilnil?! Koho moj muz zavrazdil?! Koho z vas moj muz zbil?! Pocitam, ze ani neviete, kto to je, ale pausalne vypisovat na vsetkych, tak palec hore pre vas! Je rok 2020, mame svoju rodinu, nestaram sa do nikoho z vas, kde kradnete, robite podvody, okradate, predavate to alebo ono! Nejdem analfabetom vysvetlovat viac, je to zbytocne, ale prestante sa tu hrat na anjelov archanjelov a spajat jablka s hruskami! A pre tych, co zas len hovno vedia: za tymto vsetkym je jeden, jediny clovek, najvacsi zlocinec a klamar, babkoherec v jednom, ktory tu kazdy den beha po Seredi – Klofak!!!! Strieborny Tourag, chodte mu zaklopkat na okno! Ziadna Koveska, to na obraz nepovie, inak by nemohla byt za hviezdu! A ak maju mojho muza odsudit, tak za to, co spravil a nie za to, co si tento najvacsi chudak vymyslel! Neprejde mu to!!! Je tazke bojovat s tak prehnitym systemom a nemyslite si, ze sa to nemoze stat aj vam, len mozno budete mat iny paragraf a potom sa zbadate! Ked vas tu budu rozoberat, vasu rodinu a trepat o vas nezmysly! A ked vas potom maju aj odsudit na zaklade Jedna babka povedala!!! To je spravodlivost?! Ved chodte na policiu a povedzte, co viete!!! No co, zas sa budem opakovat: hovno! A podla toho vidim, ze tu vypisuju ludia, co mojho muza ani nepoznaju, lebo keby ho poznali, tak by toto napisat nemohli. Teda, ak ste taki dobri, slusni, megapoctivi ludia! Nemusim kazdy den sediet v kostole, staci, ze budem podla viery zit. V zivote som nepriala nikomu nic zle, vy ste lepsi ludia a v com?! Ze rano idete do roboty?! A potom tu vypisujete a prajete ludom 25 rokov?! Takze, ak nieco chcete, povedzte mi to osobne a ti, co nas nepoznaju, starajte sa o seba a nepiste o tom, o com HOVNO viete! To z vas robi maximalnych chudakov, aj keby nevie ako poctivo zijete!!!

  37. Tymto gaunerov a mafiánom ak by dali aspon 25 r a doživotie skoro nevyjdu z basy …vecina znich vyjde na dochodku a nebude mat co do ust ..toto je sviatok pre spravodlivost ked tito Ludia nicili zivoty inych…ja zo Serede niesom
    No poznam jedneho a ten mi vravel ze zivot je tam horor..same drogy kurvy mafian zlodej …divim sa slusnym ludom ženská neodstahovali zo Serede prec…napr do zahranicia …na kazdu svinu sa voda vari a dovarila sa aj na tuto bandu ..teraz ked su tito ludia v base je aspon zivot v Seredi trosku normalnejsi?

  38. Pani Javorova,tak podla Vas,Vaseho manzela zatkli bezdovodne,bezdovodne ho drzia vo vazbe,apodla Vas len preto,lebo ho niekto ociernil.A este si vyprosujete,aby sa verejnost do toho nemiesala,lebo podla Vas nie je nikto bez viny.Mila pani,nebudem sa k tomu vyjadrovat,ani to riesit,ale jedno Vam poviem.STE UPLNE VEDLA!

  39. Pani Javorova cize podla Vas vsetci co skoncili v base a skoncia tam na riadne dlho…su podla vas nevinny? Mate este vobec kontakt s realitou?

    Otazka casu kedy pridu dalsi predajcovia drog do Serede no tych uz lahucko pochyta NAKA.

  40. pani Javorová, oceňujem Vašu odvahu tu písať pod plným menom, ale viacmenej Vám asi odpoviem za všetkých slušných ľudí, čo sme robili pred 15-20 rokmi keď sme sa opili? ja Vám poviem čo sme nerobili, nepredávali sme drogy. Pokiaľ ich niekto predával, nech si svoj trest odpyká. Pekný deň prajem

  41. Pani Javorová, podobne oceňujem Vašu odvahu. Chcem len povedať, že zákon a spravodlivosť nepozná časové obmedzenie. Takže pokiaľ niekto spáchal trestný čin, mal by byť spravodlivo potrestaný. A to, že ste poctivo pracovala, vám síce slúži ku cti, ale obhajovať tým udajné trestné činy svojich blízkych nieje na mieste. Verím v hlbšie chapanie pojmu trestný čin a jeho možnych dôsledkov.

  42. Ujasnime si par veci. Pisem tu ohladne mojho manzela, neriesim ostatnych! Anonym, citaj poriadne, neviem teda, kto z nas ma kontakt s realitou, ked nemas kontakt ani s pochopenim prispevku. Ja totizto neviem, co kto robil, to viete najlepsie vy vsetci, co tu vypisujete a odsudzujete inych. Preco nie ste ako svedkovia?! Pre toho, co napisal, ze verejnost sa akoze nema miesat?! A co sa chcete miesat, poznate vy mojho muza?! Vy s nim zijete?! Co sa vy idete miesat do veci ohladne napr. mojho manzela?! Ja sa staram do vas?! Mame svoju rodinu a co si tu obtierate huby napr. aj o nho, ked sa vyjadrujete komplexne o vsetkych a hadzete do jedneho vreca vsetkych?! Ako ja sa mozem vyjadrovat napr. ohladne vas, ked vas nepoznam?! Ale vy mozete a viete aj to, co ja neviem. A dostali sme sa tu k jadru tohto vsetkeho, vy viete vsetko lepsie ako dotycny, ktoreho sa to tyka. Ja mam uznesenie, ja viem, co tam je pisane a na zaklade coho bol vzaty moj manzel do vazby, ja viem, ako funguju media, a ze to, co je v tv, je len vytrhnute z kontextu, ale dalej uz nepovedia, len to, co potrebuju povedat a to, co im niekto iny prikazal. Kde su dokazy? Ako spinavo sa dnes vysetruje?! To viete?! To pochopite, ak sa vam nieco podobne stane a policajt vam povie, ze ich pravda je silnejsia ako vasa! A ano, ociernil ho ten suchy parchant Klofak, pretoze si potrebuje zachranit tu svoju suchu rit! Ale vy by ste to mali vediet, ked vsetko uz viete?! Neviete ani len zaklad tohto vsetkeho a idete mi tu vypisovat, ze ja som vedla! Ja vam to tu nebudem rozpisovat. A budem bojovat za pravdu, ale tu nenajdete na Markize, Jojke a inych tv! A toto vsetko by nemuselo byt, keby Majko dal len diskusiu pre registrovanych, lebo analfabeti typu Ja viem vsetko a takto to bolo tu budu vypisovat stale! Tak si piste, diskutujte, odsudzujte, moralizujte a ja ked budem mat cas, tak sa mozno zase nieco nove o mne a mojom manzelovi dozviem. Viac nepisem, tu to ozaj nema vyznam, vsevedi!

  43. Pani Javorová, neviem, kto ste, neviem, kto je váš manžel a ani ma to nezaujima. Viem len, že dnes sa začal súdny proces s ľuďmi, ktorí urobili v Seredi toľko zlého s cieľom vlastného prospechu a obohatenia sa,nehľadiac na ujmu, ktorú tým spôsobovali ostatným ľuďom a rodinam. Nečudujte sa potom, ze ľudia sú nahnevaní, rozhorceni. Verím v spravodlivý súdny proces a v spravodlive tresty pre tých, ktorí trestné činy páchali. Vy snáď nie?

  44. Anonym, nechcem sa uz zapajat, nikam to nevedie. Presne tak, kazdy, nech je spravodlivo odsudeny za to, co spravil. Ale spravodlivost na Slovensku zrejme neexistuje, vy nevidite do toho a je rozdiel, ak ukradnete televizor alebo kamion televizorov. Ja v tom rozdiel vidim. Najvacsi zlocinec beha vonku a este aj bezcharakterne sa vozi po Seredi, ten vam nevadi?! KLOFAK!!!! Asi nie, neviete o nom?! Lebo ten v tv nebol spomenuty, preco asi?! Takato je spravodlivost?! Ja verim, ze ak ho nedostihne spravodlivost tu, tak ta vyssia sila ho dostihne urcite a moze mat aj 100 tetusiek, nepomoze si. Mna v prvom rade zaujima moj manzel a ja sa neodvazim odsudzovat inych, nevidim do spisu, na dokazy a tu ludia si veselo odsudzuju a praju 25 rokov a ani nevedia o com. Treba rozlisovat, dnes pritlacia cloveka k tomu, aby potvrdil aj toho, co nepozna, lebo mu slubia menej rokov! Vysetrovatelom nejde o pravdu, je im jedno, kto co spachal, len nech odsudia a maju vybavene, ale potom kde to zijeme?! Mohli by ste napisat, tak sa nebojte, ak nic z toho nespravil, pojde domov, no, to by ste museli vidiet, ako funguje policia, prokuratura a sudy. Uz len to, ze najvacsi podvodnik beha vonku, je vysmech pravdy a spravodlivosti! Toho tu nik nerozobera, ja mu doprajem priestor aj v mediach, nech jeho rodinu roznesu, nech o nom natrepu vsetko, len nie pravdu! Mam svoju rodinu a budem si ju chranit a budem si bojovat za manzela a za pravdu. Aj ked to je sakra tazke v dnesnom systeme, zvlast, ak to ma niekto niekde vybavene.

  45. Pani Javorová.. Pôsobíte ako inteligentná žena. Pokiaľ viete o niekom, kto spáchal trestný čin, nahláste to na polícii, oslovte média, urobte rozhovory. Na Slovensku sú aj slušní policajti, novinári aj sudcovia.

  46. Pokial kazdy z Vas co zijete v seredi poznate klofaka ci dalsich bosov podsvetia ktorim sa podarilo dako byt v tieni dajte aspon anonymny podnet na naka.

  47. Keď sa niekomu venuje špecializovaný súd a hrozí mu 20 až 25 rokov dokonca doživotie tak asi nevinný nebude a to nemusím vidieť ani spis.ano celý život chodím do roboty a snažím sa žit slušne,prečo mne nehrozi taky trest,polícia o mne ani nevie že existujem.a rád si natiahnem každy večer budík do roboty.myslím že už by si ho radi natahovali aj oni.slušným ludom určite také tresty nehrozia.

  48. Spomína sa osoba KLOFÁK a množia sa podnety identifikovať túto osobu.
    Vie niekto hodnoverne identifikovať túto osobu?
    Kto to je?
    Kde žije?
    Kto je jeho skutočný otec a matka?
    Hovorí sa všeličo. Možno keby bola osoba jasne identifikovaná vedeli by diskutujúci k tejto osobe uviesť rôzne informácie.

  49. Cim skor v Seredi date Kristine Kovesovej mena dalsich šéfov a banditov budu reportáže a sloncia aj tito v base a nepomozu im ziadne tety ani znamosti

  50. Mňa také kokotiny nezaujímajú .Čo si všetci neriešite svoje problémy.Ja na také pičoviny nemám čas.A Matias Bobo aj ten tam pôjde.Dajte aj Marekovi aj všetkým pokoj.

  51. Javorova 28. septembra 2020, 9:41 – pani Javorova reagujem len z dovodu, ze Vy ste uplne nevhodnou formou spomenuli moje meno.

    Ani len netusim (nezaujima ma), kto sa na kom/com odbavuje, mozno vychadzate z praktik svojich blizkych, no ja uchylkou odbavovania sa na niekoho prispevkoch netrpim.

    Asi nezapadam do ramca kladneho hodnotenia casti spolocnosti, ktora stoji pred sudom za drogovu trestnu cinnost.

    Nefajcim, nepijem alkohol, nefetujem a s drogami nemam spolocne nic, okrem fotografovania a filmovania policiou zadrzanych drogovych dealerov v putach, sacikov so svinstvom zabavenych vysetrovatelom, tisicok Eur chybajucich v rodinach a detom zavislakov na drogach a vela krat nasledkov sposobenych fetakmi snaziacimi sa ukradnut peniaze na fet, aby zlocinci ziviaci sa jeho predajom mohli luxusne zit.

    Osobne nerisim Vasho manzela – nie je to v mojej pracovnej naplni. nie je verejne cinnou osobou, volenym zastupcom a tak ma nezaujima.

    Ubezpecujem Vas, ze uroven diskusie ma netesi a odsudzujem ju aj ked zjavne z ineho dovodu, ako Vy.

    Uz desat rokov sa v ramci moznosti snazime robit prevenciu – jedine to je cesta pre nase deti a ano, ked nebude dopyt, osoby ziviace sa predajom narkotik nebudu mat odberatelov. Stav, ktory nenastane, no odbyt moze byt vyznamne znizeny.

    Problemom ludi ziviacich sa predajom drog je stav, kedy to zacnu povazovat za normalne, ich rodiny si zvyknu na vysoky zivotny standard a neriesia, na ukor coho a koho jazdia na drahych autach a luxusny zivot ziju.

    Nestoji ale otazka ci, ale kedy niektory zufaly rodic zdrogovaneho dietata zoberie spravodlivost do vlastnych ruk a pochopia vsetci, ze jedine pravo, spravodlivost a dodrziavanie zakonov umozni spolocnosti prezit.

    Pani Javorova, diskusia je obrazom spolocnosti a to tej, ktorej uroven robia aj spomenuti dealeri drog. V suvislosti s ludmi sudenymi za vyrobu a predaj drog v hodnote 16 MILIONOV Eur spominat SOL a moje meno povazujem hlavne zo strany ludi profitujucich na obchode s drogami za uplne odtrhnutie od reality a chrapunstvo.

  52. Pekne pan Majko. Obzvlášť sa mi páči veta, že diskusia je obrazom spoločnosti, ktorú o.i. tvorili spomenuti dealeri. A to považujem za najhorši dôsledok pôsobenia tejto organizovanej skupiny. Ze pokrivili myslenie ľudí v Seredi. Drogy, dealeri, fetaci, to všetko bude ciastocne vyriešené, rozbite, zminimalizovane. Ale dopad na myslenie mnohých seredanov, jeho následné ozdravenie, to bude beh na oveľa dlhšie trate s neistým koncom. Držme si palce.

  53. vise dvadsat rokou predaval smrt a dostal sedem a pol roka . za pet rokou je doma. a to co zarobil to si moze nechat. a ze neni dobre na slovensku.

  54. bedo, skús rátať.
    Dostal 7,5 roka a už 1,5 má odsedené vo väzbe. Po odsedení 2/3 trestu, čiže po 5 rokoch môže požiadať o podmienečné prepustenie. Ak rátam dobre ja, tak ak mu vyhovejú, po 3,5 roku odteraz môže ísť domov. Ak spolupracoval a dohodol sa, môže si všetko nechať.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img