ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Sídlisko SCAMPIA v Neapole je brlohom zločinu. Stano neodolal a navštívil ho…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Priatelia, dnes sa mi podaril nevidany , husarsky kusok, mate moznost vidiet , exkluzivne fotky, z cinziaku SCAMPIA, podla INTERPOLU, najnenezpecnejsieho miesta drogovych gangov v Europe , Scampia je ikona drogovych brlhov v Europe…Dnu nezainteresovani , chodia len v sprievode policie abo armady…, lebo podla bezpecnostnych analytikov , sam tam mozte vstupit, ale cesta spat vacsinou neexistuje…,mne tiez nebolo sicko jedno

Zdroj:FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ale no… Keby to bolo také zlé, tak by ste si tam ani fotky neurobil. V lepšom prípade. V tom horšom by ste tento článok ani nestihol napísať. Neverím, že si Vás tam nikto nevšimol. A v pohode, nie? Tak netreba zveličovať. A predpokladám, že v sprievode polície ani armády ste tam neboli. Takže tak.

  2. https://en.wikipedia.org/wiki/Scampia

    Najnebezpečnejšie sídlisko v Európe: Neapolská Scampia je nasiaknutá krvou, drogami a prostitúciou

    Rajón talianskej mafie, v ktorom neplatia bežné zákony.

    Clanok sice spraveny z nacitanych podkladov, no celkom fajn zhrnute:
    https://refresher.sk/64920-Najnebezpecnejsie-sidlisko-v-Europe-Neapolska-Scampia-je-nasiaknuta-krvou-drogami-a-prostituciou

    Stano isiel osobne. Rovnako, ako chodim ja a tak vieme ako sa kde pohybovat, aby clovek stihol aj nafotit a aj napisat clanok… 😉

  3. mne to pride ako opustena budova. Nikde nikoho. Nechcem zlahcovat toto miesto, ale zrejme uz to tam neni take ako predtym. Aspon podla fotiek myslim. Kazdy kto chodi po starych budovach vie, ze ked su tam narkomani a bezdaci je ich vidno a aj bordel po nich. Tuna mi to tak nepride na fotkach. Ale v kazdom pripade, pekne fotky a odvaha ze tam vobec autor isiel :).

  4. Osobne som bol na Donbase, v Nahornom Karabachu, v najchudobnejsom slume v Rio de Janeiro, na konecnej elektricky v Hong Kongu, v noci v taxiku v Jerevane, kde som pre istotu nenapadne zapol fotoaparat na nahravanie v dufani, ze ak to nedame, tak snad niekto najde na karte zaznam…

    Osobne som videl udiv manzelky so slzami v ociach a vtedy asi 8 rocneho syna drziaceho dva pozmane svate obrazky od vojaka vracajuceho sa z vychodneho frontu domov do nejakej dediny pri Odesse.

    Sedeli sme v kaviarni asi 4 a pol kilometra od frontovej linie, kde prebiehal boj.

    A taxikar mi odmietol zastavit na ceste z Jerevanu do gruzinskeho Tbilisi s tym, ze sme necelych 100 m od hranice s Azerbajdzanom a ked zastavime, dost urcite po nas budu strielat ostrelovaci.

    So synom a manzelkou sme stali pol metra od minovych poli plnych aktivnych naslapnych min. Pyrotechnici UN prerusili odminovavanie len preto, lebo sme sa im tam iduc autom po ceste cez les podla mapy, akosi promotali.

    Myslite ze to je nezmysel? Necitim potrebu pisat bludy – mozno manzelku nahovorim, aby napisala svoje pocity z momentu ked pochopila, ze ti vojaci vracajuci sa z frontu su Bohu vdacni za to, ze prezili…

    Roky cestovania nas naucili, ako vidiet to, kam ini ani len teoreticky nepachnu.

    Jasne ze sa Stano vyhol dealerom – to by ho dost urcite podrezali. No aj on dal Kurdov, Karabach ci Severne Osetsko a dalsie perlicky. Pochopi fakt len ten, kto zazil…

    A o to viac si vazi to, co mame tu, v strednej Europe, kde cez 70 rokov netusime, co je vojna…

  5. Anonym 19. septembra 2020, 22:05 – mylite sa. To, co vygooglite, nemusi byt vzdy pravdou. To je problem sucasnej doby. Preto hodne cestujem a o cestach pisem z 99% vlastne zazitky a moje osobne poznanie.

    Problem je, ze bezni novinari nemaju sancu cestovat sposobom, ktory preferujem a tak su odkazani prevazne na info, ktore nacitaju z roznych zdrojov vela krat nepodpisanych a vela krat bez uvedenia datumu, kedy su publikovane informacie aktualne.

    Fakty teda su taketo: Stano urobil fotografie AKTUALNE a to vcera. Komunikoval som s nim, v Neapole je aj teraz.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img