ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

„Každý deň, kedy nekonáte dobro, rastie zlo.“ – minister Ján Budaj

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pravda o zdravotnom stave ministra Budaja a vydieraní.
„Každý deň, kedy nekonáte dobro, rastie zlo.“

Je tomu snáď týždeň, čo minister  Ján Budaj verejne povedal, že sú snahy vydierať ho zverejnením jeho zdravotnej dokumentácie.

Minister Budaj urobil to najlepšie, čo urobiť mohol. Občanom sa prostredníctvom videozáznamu verejne prihovoril a povedal im o svojom zdravotnom stave pravdu.

Znemožnil takto zákerné vydieranie jeho osoby a zároveň je vzorom všetkým ústavným činiteľom, poslancom NR SR, ale aj všetkým voleným zástupcom na nižších úrovniach riadenia spoločnosti a občanom, ako si zachovať časť a charakter.

Vďaka Jánovi Budajovi za úprimné vyznanie a veľa zdravia v ďalšom zápase za pravdu, právo, spravodlivosť a nastolenie morálky v spoločnosti.

Ide o naše deti…

Minister o svojom zdravotnom stave

Pravda o zdravotnom stave ministra Budaja a vydieraní."Každý deň, kedy nekonáte dobro, rastie zlo."

Gepostet von Ministerstvo životného prostredia SR am Donnerstag, 17. September 2020

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Názor 18. septembra 2020, 17:11 – to je maximum co dokazete vyprodukovat v suvislosti s pokusom o vydieranie ustavneho cinitela, ministra vlady a cloveka, ktory spolurozhoduje o tom, ako budu zit nase deti?

    Vam skutocne nedochadza, ako hlboko klesol stat a moralka?

    Ministra Budaja sa pokusaju zastrasit a vydierat, statneho tajomnika ineho ministerstva korumpovat.

    A to spominam len posledny tyzden…

  2. Pan majko, tolko empatie zrazu? Ani sa mi veriť nechce.. To, ze vy ste sa nasiel v obdivovani budaja, ešte neznamena, ze to musime robit všetci.. Mne osobne nie je jeho minulost jasna a nemienim z neho robit po 30 rokoch mucenika. A to, ze sa konecne dostal niekam vyssie, este neznamena, ze je cisty.

  3. Anonym 18. septembra 2020, 18:36 – nik Vas nenuti nikoho obdivovat, nic citat a ani nic komentovat. Vsetko robite (aspon dufam) dobrovolne.

    Len tak rozmyslam, preco tolko masochizmu? Naco clovek klika na clanok, pripadne pozera video, ktore nemusi?

    Ale su aj zlozitejsie veci na pochopenie…

  4. ja vam neviem, mne na tom Budajovi nieco nesedi. Neiem sa zbavit tohoto pocitu. A ani pocitu ze tu v tomto mediu ma neprimerane vela priestoru. Mozno nahoda, mozno nie, ktovie ci na toto dakto odpovie :). Pekny vecer zelam :).

  5. Budaj sa pokiaľ viem vždy zachoval čestne A dnes šliape na päty zlodejom a podvodníkom. Ja osobne mu držím palce, lebo je to jeden z najlepších ministrov

  6. obcan 18. septembra 2020, 20:25 – vobec sa nejedna o nahodu, ide o zamer.

    Vzdy budeme upozornovat na podle a zakerne praktiky, tunelovanie, nevyhodne zmluvy a pod. u konkretnych ludi vo vysokej politike, ale aj na komunalnej urovni.

    Ako protipol sa vzdy budeme snazit prezentovat a vyzdvihnut pozitivnu pracu cestnych a zasadovych ludi opatovne ako vo vysokej politike, tak na komunalnej urovni.

    Vystupy, konanie a pozitivne ovplyvnovanie veci verejnych a teda nasich zivotov Janom Budajom podrobne sledujem ked bol na tribunach v ´89 roku, v komunalnej politike v Bratislave, na poste poslanca NR SR a teraz aj ako ministra ZP.

    Citanie materialov ani o zmrdoch pri moci a ani tych pozitivnych nie je nijako povinnym citanim – verim vsak, ze pozorny citatel chape umysel a ucel takehoto zverejnovania materialov tu na SOL.

    Ak si niekto mysli, ze J.Budaj nekona vo verejnom zaujme, ma moznost uviest fakty. Rad si ich precitam a rad aj na tuto temu budem diskutovat.

  7. Pána Ministra Budaja si všímam veľa rokov.Hovorí priamo a rozumne.Pán Majko má pravdu.Som rada že píše aj o krivdách a aj o dobrých príkladoch.

  8. Pan Majko,píšete ako budete poukazovat na nevyhodne zmluvy,tunelovanie,ale stale mam dojem ,že iba z minulosti. To tato vlada nema prešlapy? O tych nejako nepíšete. Heger a jeho obžalovany poradca Miškovič,zmluvy z ministerstvami pod vedením OLaNO,Pavlínkine investovanie 10mil. eur-to Kičura so svojími zlatymi tehličkami sa musí červenat.Možny unik a zneužitie informacií o občanoch testovanych na Covid

  9. Milouš 19. septembra 2020, 12:03 – v zasade sa szazim venovat tomu, co viem ovplyvnit a zmenit.

    Kedze menujete kauzy, viete o nich a teda ich ma rozpracovane niekto iny.

    Ten nema rozpracovane kauzy v meste Sered – cas a kapacity su obmedzene a aj moj den ma len 24 hodin.
    Povazujem za podstatne dotiahnut vysetrovanie kauz v nasom meste a tam, kde su ludia, ktorym na tom kde ziju zalezi.

    Ale stale tu je moznost, ktoru mozete vyuzit a pisat o Vami menovanych (a dalsich) kauzach napr. Vy osobne. SOL to umoznuje a je len na Vas ci ponukane moznosti vyuzijete…

  10. Trnavský 20. septembra 2020, 15:07 – tvrdite to verejne co znamena, ze urcite mate o udavani dokazy.
    Zverejnite ich prosim tu v diskusii.
    Dakujem.

  11. Anonym 21. septembra 2020, 7:27 – v prvom rade by mal mat fakty zistene ten, kto o inej konkretnej osobe VEREJNE pise nezmysly. Teraz netvrdim, ze by si myslel ine, len pri znalosti faktov by mozno trosku pribrzdil, lebo uz su zname aj rozsudky, ktore ukladaju obdobnym pisatelom povinnost VEREJNE sa ospravedlnit a to uz nie ako anonym, ale pod svojou vlastnou identitou.

    Kedze povrchnost nie je to, co hybe veci dopredu a mna zaujima pravda, nielenze som osobne urobil uz niekolko rozhovorov s Fedorom Galom, aby som poznal aj nazor z druhej strany, ale som aj patral. Nie dnes, ani vcera. Ale roky dozadu a tu je odpoved.

    Nie odpoved moja, ale odpoved z archivov a priamo od samotnej STB.

    http://archiv.seredonline.sk/clanky/jan-budaj-a-stb/index.html

    Na, ale mame problem, kedze veci nie su take lahke, ako sa zda. Tak, ako ked niekto cielene o Vas, Vasom synovi ci otcovi napr. na zaklade fotky kde drzite male dieta za ruku verejne napise, ze ste pedofil, rozsiri toto tvrdenie – nepomoze, ked nasledne budete Vy rozsirovat, ze to je bratov malicky syn, ktoremu ste daval darcek k narodeninam pred skolkou, kde ste sa nahodou stretli. U vycsiny ludi ktori sa k vysvetleniu nedostanu alebo ich nebude zaujimat budete naveky pedofilom, a dalsia cast si povie presne ako Vy „bez vetra sa listok nepohne“…

    V paxi to je asi tak, ze ide len o to, kto Vam chce ako ublizit, aby sa Vas zbavil, znemoznil Vas a pod.

    Niekto rozsiri nezmysel, iny krivo svedci pred sudom, pripadne Vas zastrasuje napr. podpalenim auta, zbitim jasnou presilou, ci len tak Vas nejaky ten poctivy policajt na tajnasa upozorni, ze sa na Vas chysta diskreditacia, lebo ste niekomu hoooodne nebezpecny. A on ten pokus fakt pride.
    Esteze nie kazdy zerie seno…

    Taka je odpoved na to, coho su ludia schopni pre ziskanie moci, penazi a vplyvu. A vsetko dokazu znasobit vtedy, ked maju krytie mozno nie tak vyraznych, no stale podlych a bezcharakternych spinavcov v inch funkciach.

    Noooooo, v nedavnej minulosti to bolo predsa len o nieco horsie – bezcharakterni zmrdi poplatni rezimu arizovali cudzie majetky a jednoducho nechali povodnych vlastnikov deportovat do koncentraku a zlikvidovat v plyne…

    Vsetko ale raz skonci a pravda vyjde von. Arizatorov zverejni UPN, pravdu o Budajovi archiv, o zmrdoch co klamu aj v pozicii svedkov pri sude zapisnica a nahravka, korupciu v justicii tupost kamaratov a kriminalne ciny pravo a spravodlivost.

    Dlho som si myslel, ze tomu tak nie je. Ale dnes uz viem, ze staci, aby slusni ludia neboli ticho vtedy, kedy si etika a moralka vyzaduje hovorit nahlas…

    Prajem prijemny a uspesny tyzden.
    (cas, kedy si ho mozno uzit sa krati)

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img