ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Osem hasičov včera likvidovalo požiar v rodinnom dome v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR HaZZ Trnava |MM|   Dňa 16. septembra 2020  krátko po 14.40 hodine bol ohlásený požiar rodinného domu, v meste Sereď. V čase príchodu príslušníkov HaZZ na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že  požiar dvoch miestností na prízemí bol spojený s výbuchom, ktorý vytrhol balkónové dvere s oknom a aj menšiu časť muriva. Osoby boli mimo  domu, na poschodí v jednej miestnosti sa nachádzal pes, ktorého profesionálny hasiči vyniesli von a odovzdali majiteľovi. Na lokalizáciu a likvidáciu požiaru bolo nasadené vysokotlakové zariadenie, za súčasného rozoberania konštrukcie, chladenia a odvetrávania priestorov. Požiar likvidovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Galante (z hasičskej stanice v Galante a  v Seredi). Celkovo zasahovalo osem profesionálnych hasičov s použitím autonómnych dýchacích prístrojov  s troma kusmi techniky. Na miesto sa dostavil aj zisťovateľ príčin požiarov, polícia a majiteľ domu.  Pri požiari nedošlo k žiadnemu zraneniu osôb.

Požiar bol zlikvidovaný krátko pred 18.30 hodinou. Predbežná  škoda vyčíslená majiteľom je 15.000,–  € a uchránené hodnoty predstavujú približne 25 000,– €.

 

 

Informácie k uvedenému prípadu sme Vám priniesli tu:

PRÁVE TERAZ: V Seredi prebehla policajná akcia – AKTUALIZOVANÉ

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak mu treba!!!! Nikomu nic zle neprajem ale on si to zaslúžil (majitel domu) ludi co nemali kde byvat a boli naozaj v núdzi daval byvat do plesnivej pivnice!!!!!! Na tom dome zarábal mesacne urcite minimalne 2000 eur ak nie viac. Hnus

  2. To vážne —–profesionálny hasiči—-? Vážená redakcia ešte že tí hasiči sú profesionálni, nie ako redaktori tohto média. Čitatelia vás musia neustále upozorňovať na správnu gramatiku. To je fakt taký problém si zapamätať aké i sa píše v v prvom páde prídavných mien vzor pekný ?

  3. Pre Šturovec: keby si si aspoň prečítal kto tú správu poslal, tak zistíš že autorom nie je redakcia. Ale to by bolo asi moc na teba, ty obhajca Štúrovcov, keby si sa naučil čítať. Že???

  4. Ďakujeme hasičom za ich dobru prácu. A Lucii za to, ako vysvetlila štúrovcovi, že sa sám nakopal do riti 🙂 hneď je deň krajší.

  5. Co na to mesto, hygiena, danovy urad, kataster, policia (financna), zivnostensky urad, po novom aj stastatik a ostatne institucie… Moze takto p. majitel prenajimat ubytovanie aj nadalej? Ci hrame sa na pstrosov a schovavame hlavu do piesku a nic nevidime? Vcera prislo nielen k ohrozeniu ludi, zijucich v danom dome, ale aj ludi zijucich v susedstve a to by sa mali vyssie spomenute organy p. majitela spytat ako chce situaciu riesit aby nerislo k podobnym situaciam aj v buducnosti…

  6. Presne tak. Ja sa čudujem ľuďom čo bývajú v okoli, že s tým nič nerobili. Tolko ľudí čo v tom dome bývalo ako v nejakej osade!!! V pivnici mal 3-4 izby v ktorej žilo minimálne po 2 osobách, plus na poschodí ďalšie izby. Žili tam v smrade a v plesni. Alkoholici a fetaci !! Za izbu sa platilo 200+ EUR tak si to zratajte. Ale tak peniaze sú dobre nie?

  7. Kontrola by sa mala v prvom rade zaoberat ubytovnou na Trnavskej kde je napisane lacné ubytovanie strči vas do malej izby a 450 e kazdy mesiac !!!

  8. To, čo sa tu deje, len obyčajní ľudia, ktorí o ničom nevedia a nemajú ani štušenia, nestačia sa diviť. Vlastne nevieme o koho sa jedná, ale ľudia sa dozvedia, že mnoho rodinných domov takto ubytovavajú. Aj keď niektorí legálne, ale otázne je, koľkých majú nahlásených a koľkí tam bývajú? Ťažko sa to dokazuje a toho si sú vedomí.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img