ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Takto si koniec sezóny nepredstavovali. Jedného zrazili k zemi, druhý zariskoval

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Za posledné dni evidujeme dve vážne nehody s motocyklistami.

V okrese Skalica zvalcoval motocyklistu k zemi vodič na aute Audi A3. Pri vychádzaní na hlavnú si údajne nevšimol za osobným autom prichádzajúcu motorku. 32 ročný Čech, ktorý sa vracal na motorke Yamaha XJ 600 domov, skončil s ťažkými zraneniami na zemi. K nehode došlo na ceste z Holíča do Skalice. Dopravnú nehodu si na mieste prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal vo veci trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví.

Vo vážnom stave skončil včera v okr. Dunajská Streda aj 30 ročný motorkár z Gabčíkova. Na motorke sa rútil medzi obcami Veľké Dvorníky a Dunajský Klátov, v úseku so zníženou rýchlosťou na 50 km/h. Na pravej krajnici bolo odstavené auto pre poruchu a druhý vodič pribrzdil, aby mohol bezpečne predísť. Motocyklista sa rozhodol zariskovať, a obe vozidlá predísť. Predbiehací manéver nezvládol, dostal šmyk a spadol. Pri páde sa zranil ťažko. Pri nehode sa nik iný nezranil.

Odkaz pre vodičov: motorkárska sezóna nekončí, na cestách predvídajte a buďte pripravení včas a správne zareagovať.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img