ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

PRÁVE TERAZ: V Seredi prebehla policajná akcia – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pred malou chvíľou prebehla v Seredi policajná akcia. Na odbočke na Kukučínovu ulicu sa nachádza poškodené policajné vozidlo. Podľa zatiaľ dostupných informácií malo prísť k prenasledovaniu páchateľa, ktorý mal podpáliť nehnuteľnosť – izbu, v ktorej sa mali nachádzať osoby.

Bližšie informácie zisťujeme od hovorkyne KR PZ.

 

AKTUALIZOVANÉ – doplnenie správy od KR PZ

„Môžem Vám potvrdiť že došlo k udalosti, osoba mala neznámym spôsobom podpáliť izbu rodinného domu, v dome sa v tom čase nachádzalo 5 osôb, ktoré sa ale nezranili. Polícia krátko na to zadržala podozrivého muža. Na mieste je momentálne vyšetrovateľ s výjazdom, ktorý zistí okolnosti a príčiny konania tohto muža. Skutok polícia preveruje ako podozrenie z prečinu všeobecného ohrozenia“ – uviedla hovorkyňa KR PZ Trnava Mária Linkešová

– – –

AKTUALIZOVANÉ – kompletná tlačová správa od KR PZ Trnava

POŽIAR DOMU V SEREDI: POLICAJTI ZAMEDZILI ĎAĽŠÍM ŠKODÁM A MUŽA ZADRŽALI

Policajti zo Serede zadržali muža, ktorý je podozrivý z podpálenia časti domu v meste Sereď. Z domu stihlo ujsť 5 osôb, a nikto sa nezranil.

Muž mal v úmysle podpálit aj obytný karavan, ktorý stihol poliať, no policajná hliadka ho zadržala skôr, ako mohol použiť zapaľovač.

Policajný vyšetrovateľ s výjazdom je na mieste a prípad dokumentujú s podozrením na prečin všeobecného ohrozenia. Okolnosti a motív konania zisťujeme.

foto: KR PZ Trnava

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Za toto fízli žerú naše dane, aby sa im kupovali stále nové autá, lebo si myslia, že sú z Cobry 11. Dúfam, že im vláda už konečne zruší dôchodky.

  2. Videla som to ked isli policajti bola som na balkone a chcem povedat len tolko ze ani nesli tak rychlo avsak na ceste bol rozsypany a aj stale je štrk a piesok z vedlajsej stavby a nikto to neuprace , chalanov vynieslo do zakruty na obrubnik a tam sa stala zrejme kolizia v skratke videla som ako ich smyklo na tom štrku a chapem aj to ze sa ponahlali ked som si precitala za akym učelom tak ich neodcudzujem , len proste smola….

  3. Juliana ty si určite príslušník PZ sered 😂 ja som sa pozeral priamo na to keď išli a žiaden strk tam nebol len neschopnosť nechapem čo píšeš hlúposti jednoducho motak sofer a fakt len bicykel

  4. Pokiaľ drvivá väčšina ľudí dokáže v takejto situácii nadávať na policajtov, ale zatiaľ ani jeden sa nepozastavil nad konaním primitíva, ktorý mal zrejme úmysel zniesť zo sveta päť ľudí, dovtedy bude táto republika v sračkách. Nezaslúžite si nič dobré, môžete nadávať na policajtov aj politikov, ale chyba je vo vašom myslení. Preto to tu aj tak vyzerá.

  5. Tak potom nech nerobia nič . To neni o nadávani ale o tom čo robia nič zmysluplne len škodu , PMJ robia čo pozerám keď idem do roboty

  6. Čakám či sa objaví príspevok, v ktorom niekto spomenie gro problému – podpaľača. Ale načo, lepšie je kopať do policajtov. Išla vám pointa celého príbehu.

  7. Chvala bohu, ze sa policajtom nic nestalo a su v poriadku. Snazili sa chytit dementa ktory chcel ublizit 5 ludom a znicil cudzí majetok….Vdaka za ich snahu pomoct, ostatne komentare su bezvyznamne…

  8. preco sem pisu PMJ ckari a onanuju tu nad tym ze oni tu robia vsetko?Jedine co robia zastavuju a pokutuju, seredania zas chytaju taketo individua. co je lepsie?

  9. Odkaz pre pisatela“Kokoci “ ! Chcela by som vidiet tie tvoje odvedene dane za ktore zeru fizli. Urcite strasne makas , ale ktovie nacom. A vies co ti poviem, ked sa tebe nieco prihodi , nevolaj fizlov , pomoz si sam! Je mi ta luto!

  10. Pre Rebeku. Tomuto štátu ani dane platiť nemienim a nie len kvôli fízlom, ktorí nemajú na robote nič iné, ako buzerovať, mlátiť ľudí v Moldave nad Bodvou a rozdávať pokuty. Je to banda fašistov a našťastie čoskoro nezamestnaných, lebo ich pán Spišiak preriedi a poberie im dôchodky, ktoré si aj tak nikdy nezaslúžili.

  11. Och bože múdrosť nepozná hranice, škodoradosť najväčšia radosť však ? Vidíte policajné auto poškodené hneď sa odbavovať na tom, keby ich nebolo boli by sme v takých srackach že koniec čiže sa aspoň uvedomte. Čo píšete a nebuďte škodoradostní k povolaniu ktoré na pomáha a nás chráni.

  12. ubohe komentare ubohych ludi. Zakomplexovanci sa tu budu odbavovat na policajtoch namiesto toho aby riesili svoje zivoty. Ak by aj rozbili to auto na totalku, nedaval by som im to za zle. Neurobili to naschval, nikomu neublizili a isli na zasah. To sa proste stava. A zakomplexovane nuly, co su nespokojne so svojim zivotom nevedia nic ine len kydat na policajtov. Ludia preberte sa a venujte sa obsahu clanku a nie riesite tu nezmysli. PS: a nie nie som policajt, len nemam rad ked dake nuly osieraju ludi co idu pomahat.

  13. Pre Kokoca! Ty si ozajstny kokoc… Ty tym fizlom nesiahas po clenky. Su to vsetci vzdelani mladi ludia a musia sa zapodievat s takymi ako si ty, aby nas ochranili pred kokocmi. Tvoja mama mohla mat namiesto teba radsej vrece zemiakov.

  14. Aký človek, taký komentár!!! Len toľko vážení!Čo Vám už načisto drbe, furt útočíte na policajtov, že Kaja, kaja ako keby že ťa nepoznám primitívna chudera!! Že ťa nevie čert zebrat

  15. V tomto prípade si policajti zaslúžia uznanie. Iba hlupáci sa tu do nich obúvajú. Každý deň sa zaoberať ľuďmi ako ten podpaľač a jemu podobní nedokáže každý bez toho, aby to na ňom nezanechalo dôsledky.

  16. Znovu chore prispevky ludi, za ktorych by sa s najvacsou pravdepodobnostou hanbili vsetci slusni pribuzni. To by ale museli mat gule a podpisat sa…

    Policajti si vykonavali pracu a auto ako aj vsetky ostatne technicke vybavenie a prostriedky su spotrebnym materialom.

    Tak, ako havaruje aj bez vlastnej viny bezny clovek, stane sa to aj policajtovi. Pre jednoduchsich vodicov argumentujucich snad „ja som este nehavaroval“ davam do pozornosti logicky argument – policajt zpravidla najazdi tolko km (mozno viac) mesacne, ako niektori vodic za rok ci dokonca za dlhsiu dobu.

    Myslim si, ze toto by malo stacit, ak nie, tak nie je chyba vo vysielaci, ale v prijimaci.

  17. Ja sa vôbec nečudujem že politici s nami robia to čo robia keď jeden druhému nadáva a uráža každý máme svoju prácu aj policajti niekto ju robí zotpovedne a niekto sa flaka mali by sme byť trocha uctivejsi voči sebe prajem pekný deň.

  18. O xom bol clanok? Neunika vam pointa? Niekto podpali dim a vam sa zda, ze treba riesit auto policie? Ludia, spamatajte sa, o xhvilu sa budete bit na ulici na rozdielny nazor..

  19. Policajti si začali robiť po 30 rokoch v Seredi konečne svoju prácu a vy budete na nich nadávať za to, že pri prenasledovaní páchateľa poškodili auto? To si vyžaduje naozaj veľkú dávku primitivizmu.

  20. Kto a prečo podpálil dom?
    Keď mám nehodu, platím pokutu-aj policajti?
    Komu/okrem mafie / pomohla sereďská polícia?
    Kde sú večer cez výkend, keď silné autá lietajú po Seredi?
    Prečo chytajú pánov na bicykloch pri šenkoch?
    Prečo trnavský vystúpia z vlaku a zastavujú pred stanicou?
    Prečo aj mestský chodia spávať k cintorínu?
    Čo také prevratné/alebo hocičo/ spravili policajti v Seredi? Okrem buzerácie a sprostý h pokút?
    Kedy zobrali papiere vodičovi audi bmv, meďáku?
    Mal som nehodu, prišla kobra,galanta,riadili dopravu atď,a Sereď až za 55min. Nehoda na D. Štúra
    Zelené vypatlané gumy s pištolkami/po strieľajú sa aj sami/, chránení viac než medveď. Aj toľko majú zavreté oči.

    Podpálil? Kto, čo, prečo?
    Ubytovňa?

  21. Jato, si jeden zakomplexovaný chudák. Neviem čo si v minulosti zažil, čo ťa trápi, ale si chudák. Debil ako ty nikdy nepochopí a ani nechce pochopiť prečo robia policajti určité veci a nemáš ani predstavu čo všetko robia a riešia. Si len chudák, ktorý sa anonymne vykričí. Stačí tak?

  22. No a ja som na vlastne oci raz videl ako sa toto iste stalo na volve(vtedy najbezpecnejsom aute) priamo za jazdy na rovnej ceste pri malej rychlosti(nastastie pre vodica asi)

  23. Pre anonym: ja som sa podpísal, ty si anonym kričia i píšúci a chudák.
    A nejde o komplexy, skús vyvrátiť moje tvrdenia a fakty.
    ČO SPRAVILI SEREĎSKÉ A priľahlé zelené gumy? Koľko rokov sa tu cítiš bezpečne?
    Alebo len ty??
    Pusti si von dcéru večer do kina!
    Jej to neželám, ale tebe ten pocit.
    Žiješ vôbec v Seredi alebo len četuješ?
    Budíček p anonym zrejme rodina policajta.
    … A kto chce robiť policajta okrem Segala? Prečo?
    Spravodlivosť pre všetkých-nech ide za kňaza.
    Peniaze, vpliv, pocit sily, dôchodok. Komplex z práce a istota príjmu. A medvede.
    Nepoznám ani jedného, čo neporušil a nevybavil niečo bokom za…
    Zobuď sa, alebo spi ďalej a nepíš bludy.
    Ps, dáš aj meno a odpovieš na moje otázky, abo po lustrácii mám čakať komando?

  24. Neprispôsobenie jazdy! …dúfam že fizel už má zadržaný VP, presne ako by to spravili bežnému občanovi!!!
    Veď mohol hocikoho zabiť!!!

  25. Je chránený viac než medveď, ani pásy nenosia aj mimo výjazdu. Predpisy nedodržujú aj bez majákov, geroji s pištoľkami a imunitou. Ochranka dílerov.
    Znovu vodičák.
    Ja keď v práci spravím chybu, postih.
    Dať im bicykle, do ulíc, nech zažijú, kto ich zrazí. Nie auto a bočná ulička.
    Každý si výplatu musí zaslúžiť. Odpracovať!

  26. Jato, keby si toľko neosočoval všetkých a všetko, možno by si sa v tejto diskusii už dočítal odpoveď na otázku, ktorú si tu dnes položil. Stačí pozornejšie čítať. Ale to je tak s človekom, ktorý je nasratý na celý svet.

  27. Pre anonym : si stále anonym a mne si to vyčítal/a, odpovede na moje komenty 8.33, 12.24, 13.11 som nikde nenašiel. A nie som nasraný na celý svet, len na kúsok,kde žijem. Aj teba mám rád.
    Ps dáš meno p. Anonym?

  28. Inak do mňa hádam nečakáš odpovede na tvoje otázky. Nepoznám ich. Ale čo sa týka podpaľača, ten tu už spomenutý bol. 😁 Akurát ti negarantujem či je to on. Treba sa spýtať toho kto to napísal.

  29. Pre Jato. Už sa prosím ta nestrapnuj. Riešiš tu podpisovanie sa pod komentáre ako zakomplexovany žiak prvého stupňa ZŠ. Z hľadiska anonymity je podpis Anonym a podpis Jato to isté. Je to tu jasne každému. Aj tebe samému je to jasné. Len trpis nedostatkom pozornosti a tak sa tu strapnujes.

  30. Jato , celá tvoja diskusia , je len na osočovanie policajtov a podobne . Všetci si majú všetko odpravovať ? Pýtam sa , robíš to aj ty ? Neulial si sa z roboty keď si mohol ? Naozaj Nie? Nie som policajt , ale niektorý , už nevedia , čo by mali kritizovať a na čo nadávať . Ja mám dve deti , ale nečakám , že ich niekto ochráni , dávam si na nich pozor sám. Alebo má jeden policajt stáť pri jednom človeku ? To sa aj dá ? Nezmyslel ,zamysli sa nad sebou … A ešte dodám poznám , aj prípad , keď policajtovi prišli rozbiť okná na dome a doma mal tehotnú manželku to by si pre dýchal? Nemajú to v dnešnej dobe ľahké , a nezávidím im ani ten dôchodok.

  31. Ja ich len nechcem a nemám za čo nosiť do neba. Nič nie je zadarmo, tehotnej manželky mi je ľúto.
    Každý si pomáha ako vie, ale víno piť a vodu kázať a do akej miery je na dlho, hlavne keď to mám v náplní práce.
    Ja môžem, ty nie. A viem, čo znamená byť v zamestnaní jednou nohou v base. Aj po fajronte. 24h*7dní*…
    A nie som chránený a vyhrážky chytám za šéfovcov

  32. Jato sa pravdepodobne uchadzal o miesto v Policii avsak ho podla jeho vyjadrovania sa v tejto diskusii vykopli zo psychotestov😀preto je na Policiu nasraty.

  33. Lajo už asi načisto stratil rozum a neverím tomu že predtým nejaký mal
    ale bodaj by zhorel celý ten bunker lebo ta ubytovna bol iba feťácky pelech kde sa nonstop fetuvalo a pilo každý den do 4 rána hurhaj jak hovado
    hadky do rána a savnuvačky sa nečudujem že im ešte nepadol ten strop na tie hlavy sprosté zgerba je to hnusná narkomanská mali by objednat tažké stroje a zrovnat to tam zo zemu aj delasie podobné pelechy

  34. Pre deka : nikdy som nemal záujem o žiadne-ani tajné silové zložky, len komentuje a hodnotím „prácu“ hlavne seredských policajtov od 89r.
    Vy ste spokojný???
    Ak áno, tak bič a šup na pánske do stredoveku.
    Dajte mi niečo pozitívne z ich práce. Presvedčite mňa aj seba.
    Ospravedlňujem sa tým 10? % poctivým

  35. Pre Ján stav : a kde boli policajti doteraz? Súhlas
    Žeby o nich nevedeli?
    Išli ich zachraňovať?
    Keď nič nerobili, niekto to prevzal?

  36. pre deka a rebeka: voľakedy policajt nemusel mať ani maturitu.
    Kto si pamätá nábory k vojsku a polícii? Už majú všetci maturitu ako matovič diplomovku. A mladí-pozri video zásah-dvaja navzájom postrelení policajti a týpek s nožom

  37. Jato, už sa nestrápňuj. Už mi to je blbé aj za teba. Si negatívne naladený človek, ale všetko je to v hlave. Rob s tým niečo.

  38. Pre anonym: sorry do tvojej sa nedostanem, aj keď je určite nie plná.
    Tak daj niečo pozitívne, vylúď mi úsmev na tvári. Smajle a vtipy neposielaj.
    Ps a mám byť happy, keď vidím okolie a ani ty to nevieš vysvetliť?
    Nie som zatrpknutý, ale ani dalajláma

  39. Pre Jato. Volekedy nebola ziadna kriminalita, nanajvys ukradli bycikel z dvora. Dnes vladnu drogy, zbrane, mafia a vsetci ste velmi mudri , hodnotit pracu inych. A velky prd o tej policajnej praci viete, tak akym pravom niekoho sudite. A potom kazdy ma moznost sa stat policajtom, len ani jeden z vas nema nato gule! ! ! Rieste si hlavne svoje hlavy a problemy to bude najistejsie. Je mi z vas na grc.

  40. Pre anonym a rebeka:anonym ty nevieš čítať? Záujem som nemal, pravopis na mobile je občas problém, a keď ti vadí iba to, tak tu zhni.(ak ti to pomôže, vojenčinu mám za sebou)
    Rebeka:ty si mimozemšťan? Kedy tu nebola kriminalita len veľká a najväčšia.
    Pred 5 rokmi sa ma na pohotovosti pri Terchovej doktor opýtal-Sereď? Autíčka trávička a iné drogy? Zatváraš oči,alebo si slepá. Žiješ v Seredi? Kto z rodiny je policajt? Rok 90,kriminalita-košice,sereď,bratislava.Pozri sa dozadu, keď tu bol Kaliňák a prečo až teraz zrušili-alebo chcú-najväčšiu drogovú mafiu, ktorej policajti-niektorí s guľami ale bez chrbta robili ochranku. Prečo o tých ľuďoch všetci vedeli, len nič sa nedialo?
    Ty si nevedela o Trnavskej, o predaji za hrádzou,… Roky rokúce, pokračovanie digitalštrase v Seredi. Do p. S gramatikou, problém je tam, kde som písal.

  41. Páni policajti a fotečka pri zdemolovanom aute nebude ? Tak ako keď ste objasnili prípad odcudzených hrdzavých trubiek v kovošrote za 2€… šup šup nastahlovať, úsmev, napnuť sval, a fotečkááá 😂😂😂😂

  42. Neviem, ci sa v meste vobec najde niekto, kto by nevedel, kde a kto realne pacha zavaznu trestnu cinnost a to po dlhe roky az desatrocia.

    Zaraza ma, preco sa zlocinci grupuju v mestskych nehnutelnostiach a preco sa im tam tak dari. Nedokaze si snad mesto poradit s nimi? Na stadione sa mali preberat 10 rokov drogy, v socialnych bytoch musia razie robit kuklaci z 5 krajov naraz, v sportovej hale sa mali zakaznici striedat pre tovar ako vo velkosklade.
    Co kur*a robia kompetentni okrem svojich kseftov a kseftov pre nim spriaznene firmy?

    Drogy z mesta nevymiznu – cim bude vacsi dopyt, tym bude rast ponuka. Ale preco v mestskych budovach?

    Ale to su uz otazky, na ktore asi anonymny diskutujuci neodpovie a zodpovedna osoba za komunikaciu (Veselicky) asi dostala malo penazi (podla nalezu kontrolorky nezakonne), aby si plnila aspon v pracovnom case svoje povinnosti.

    Preto je zovu a znovu len na obcanoch, ktori jedini mozu s vecami pohnut. Len sa musia prestat bat a denne sa musia pytat poslancov, preco VEREJNE nevystupia a nepostavia sa za nase prava.

  43. Treba povedat jasne. Pod vedenim Tomčanyho sa z tohoto mesta stala špinava drogova a kriminalna diera. Matrin toto je tvoja vizitka.

  44. Dnes policajti zasahovali pri Bille cez pracovnú dobu si boli kúpiť žrať… asi su neuvedomujú že z toho z čoho sú platení, si mnoho ludí pri pásoch nemožu odbehnuť ani v klude višťať a nie ešte nakupovať, samozrejme to nehovorím o tom ze zaparkujú rovno pri vchode…

  45. Silvester stalone 18. septembra 2020, 13:41 – su situacie, kedy mi NEDA nereagovat.

    Reagovat budem Vasej komunikacnej urovni z dovodu, aby ste to pochopili…

    Takte takto:

    – zeriete Vy a inych isto posudzujete pozerajuc sa do zrkadla. Skoda ze Vas Vasa mater nenaucila jest, mozno, be ste boli civilizovanejsi…

    – je vseobecne zname, ze verejne a bez problemov poukazujem na zneuzivanie funkcii a vyhod tam, kde k tomu evidentne dochadza. No Vami popisany pripad to urcite nie je. Preco?

    Mate pomylene ked porovnavate policajta s niekym pri pase. Ten pri pase ma zpravidla cez prestavku k dispozicii teplu stravu v zavodnej jedalni, teda pod nosom. Policajti NEMAJU tuto moznost co vsak neznamena, ze nemusia jest alebo pocas 12 hodinovej sluzby mat prestavku. Su to ludia ako my vsetci s obdobnymi potrebami, narokmi a pravami.

    V stravovani sa zpravidla su na tom horsie, ako ti ludia za pasom, kedze mnohokrat im ich neodkladne povinnosti nedovolia jest pravidelne. Nakup bagety alebo nejakeho salamu v Bille, Kauflande a pod. je pre nich vela krat jedina moznost, ako si zabezpecit rychlo jedlo. A aj jedenie vela krat musia prerusit pre akutny vyjazd na to, aby sa k nam obcanom dostala ocakavana pomoc v case, kedy este ma zmysel. To iste plati aj o zachranaroch a hasicoch.

    Niekedy mozno staci problematiku poznat, alebo sa aspon spytat.

    A co sa tyka zastavenia pred vchodom – netvrdim, ze to je vzdy nutne, no nie je to nic vynimocne a nemalo by to byt posudzovane zo strany obcanov negativne. Policajti MUSIA mat auto co najviac v dosahu, aby sme v pripade potreby na ich prichod cakali co najmenej.

    Pochopil takto sebe blizkou recou?

  46. Pán Majko,
    ahááá čiže sú tak vyťažený, že namajú na nič čas. Tak to už áno, preto to tu tak vyzerá. Stačí spomenúť Sereď ako takú v okolitých mestách a obciach, všetci ju vnímajú ako pútnické miesto …

    P. S.: Vysedávanie na pumpe G&G a kávička na služobnom aute cez prac dobu. To je v pohode? Asi to súviselo s tým že narýchlo vypijú kávu…ale kdeže boli tam cca hodinku a pol…

    Na záver starajte sa o svoju mater, či Vás už niečo naučila alebo nie

  47. Silvester stalone
    čo si vlastne tvojim úbohým príspevkom chcel povedať? Že si dovolili ísť kúpiť jesť? Je jedno či si uvedomujú alebo neuvedomujú, či ľudia pracujúci pri páse si môžu niečo podobné dovoliť. Čo to s tým má spoločné? Nenapadlo ťa ty chudák, že oni pri páse nerobia, ich práca je o niečom inom a predstav si, že oni si môžu dovoliť odbehnúť do Billy. Čo je preboha na tom čudné. To si tí policajti mali v rámci ohľaduplnosti voči ostatným odpustiť kúpu jedla, lebo tvoja sprostá hlava to nechápe?

  48. Pre Majka – dáko sa ich zastaváš, pozri sa ako to vypadá v meste fetu…
    A nenavážaj sa stále do primátora, pozri sa do zrkadla a začni od seba začínaš pripomínať Matelka,

  49. Inak, Jato ma k….a pravdu, ja ho chapem ze je nasrany, lebo neviem cim to je, ale sa mi zda, ze coraz viac vselijakych xichtov tu chodi, smradov, primitivov, ako keby ich sem nieco tahalo do tohto hnusneho mesta….😉

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img