ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

MEDISAFCUP 2020

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Cez víkend sa v ŠH Sokolovňa v Seredi uskutočnil prvý ročník basketbalového turnaja MEDISAFCUP 2020, kde sa predstavili naši starší žiaci. Turnaja sa zúčastnili 4 družstva, okrem našich zverencov, to boli družstvá z Trnavy , Handlovej a tím nového projektu, ktorý spojil Komárno, Nitru a B.S.C.

Zápasy proti Trnave a Handlovej sa niesli vo veľmi podobnom duchu. Z chalanov sršala po celý čas ohromná energia na ktorú oba tímy nedokázali reagovať. Snažíme sa hrať agresívnu celoplošnú obranu s následným rýchlym protiútokom. To sa nám v oboch zápasoch darilo a bolo vidieť, že sú chalani veľmi dobre kondične pripravení. V oboch zápasoch sme teda jasne dominovali a chalani si užívali na palubovke každý moment. Mohli sme si vyskúšať hru akou by sme sa chceli prezentovať počas celej sezóny. Po jednoznačnom priebehu sme v obidvoch zápasoch zvíťazili vysokým rozdielom. Treba ale povedať, že Trnava sa každým zápasom zlepšovala a Handlová mala množstvo mladších hráčov, ktorí mohli zbierať cenné skúsenosti po celú dobu turnaja.

Náš zápas proti výberu z Komárna sa niesol vo veľmi vyrovnanom a bojovnom duchu. Zo začiatku sa nám darilo hrať našu hru a mali sme v zápase mierne navrch. V druhom polčase, ale súper začal agresívne brániť a my sme sa začali dostavať pod tlak, z čoho pramenilo veľké množstvo strát. Dvojciferný rozdiel sme veľmi rýchlo stratili a začalo sa hrať prakticky od začiatku. Za pochvalu stojí fakt, že chalani sa aj po strate pohodlného náskoku nevzdali, ale bojovali a zvládli záver stretnutia. Napokon sme sa bez prehrali stali víťazmi celého turnaja. Spomínané Komárno bolo druhé, hneď po ňom Trnava a na štvrtom mieste skončila Handlová.

Okrem samotných zápasov sa na turnaji uskutočnili aj dve individuálne súťaže: 3PT Contest alebo takzvanú streleckú súťaž vyhral, trnavský hráč, Matej Koza po finále s našim “Mirom” Troungom. Cenu za Skills Challenge si odniesol hráč z komárňanského výberu Matúš Kapustík, ktorý hosťuje aj v seredskom tíme Kadeti B. Na záver turnaja boli vyhodnotené ďalšie individuálne ocenenia. Najlepším obrancom turnaja sa stal Alexander Tichý z Komárna. Najlepším strelcom bol seredský hráč Ivan Mizera, ktorý za 3 zápasy nastrieľal 72 bodov. Cenu MVP si odniesol taktiež náš odchovanec, Andrej Majerník, ktorý nielenže v priemere zaznamenával double double na zápas, ale hlavne predvádzal výborný prístup počas celého turnaja.

Na záver by som sa chcel poďakovať všetkým zúčastneným družstvám za vzornú reprezentáciu svojho klubu. Mojim kolegom a priateľke, ktorí mi pomáhali zorganizovať a riadiť priebeh turnaja a aj nášmu sponzorovi, Mariánovi Sabovi zo spoločnosti MEDISAF, bez ktorého by sa tento turnaj nemohol uskutočniť na tak kvalitnej úrovni.

Tréner: Patrik Sarna

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img