ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Novovytvorené družstvo Mladých žien U23 na prípravných zápasoch v Bratislave a Starej Turej

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

10. 9. 2020

BK Slovan Bratislava U23 – BK Lokomotíva Sereď U23

S našim novovznikajúcim družstvom mladých žien tvorené z hráčok, ktoré ešte pred dvoma rokmi obliekali juniorský respektíve kadetský dres Lokomotívy doplnené o hráčky z kadetského družstva sme vycestovali na náš bezmála prvý prípravný zápas. Keďže sa hralo bez výsledkovej tabule a zapisovateľského stolíka tak tento zápas skončil bez reálneho skóre, čo je ale v tomto období menej podstatné ako prejav a výkon nášho družstva. Tým, že je to pre nás všetkých niečo nové, mali sme všetci veľké očakávania. V zápase sme sa veľakrát dostávali do situácii, na ktoré sme dávali dôraz v prípravnom období, čo je veľké pozitívum. No ako omnoho väčšie pozitívum vnímam to, že dievčatám na ihrisku fungovala chémia, povzbudzovali sa a zároveň si pomáhali vstať, keď sme boli niekedy „na kolenách“, miestami aj doslova. Samozrejme treba aj povedať, že potrebujeme ešte nejaký ten čas, aby nám dokonale fungovala súhra na kurte. V zápase dostali všetky hráčky príležitosť, takže sme mali veľký priestor nato, aby sme sa spoznali aj v zápasovom tempe a môžeme na tomto stavať ďalej.

V neposlednom rade musím povedať, že som veľmi rád, že sa nám podarilo toto družstvo vytvoriť a som príjemne prekvapený z tréningového nasadenia a morálky hráčok.

Tréner: Martin Bosý

12.9. 2020

MBK Stará Turá U19 – BK Lokomotíva Sereď 66:60 (11:9; 37:21; 51:41;)

Užovičová 16 (TH 4/4, 2 trojky), Dudonová 15 (2/1, 4 trojky), Zrayer 9 (3 trojky), Zaťková 8 (2 trojky), Mrnková 4, Pjonteková 4, Žemlová 3 (2/1), Paulíková 1 (2/1), Henčeková, Scherhauferová, Kovalovská, Svrbická. Trestné hody družstvo 10/7. 11 trojok

Na náš ďalší zápas sme nečakane a narýchlo cestovali do Starej Turej.  Z dôvodu, že sme na tento zápas boli pozvaný v poslednej chvíli sme cestovali bez niektorých hráčok. Úvod zápasu sa niesol v podaní miernej nervozity z oboch strán. Domáce sa tejto nervozity zbavili omnoho rýchlejšie a nám sa akosi nedarilo spolupracovať v obrane, zastavovať protiútok súpera a našou pomalou hrou sme neslávili úspech, keďže to nie je spôsob hry, ktorému sme sa venovali v prípravnom období. Po polčasovej prestávke už naša hra vyzerala výrazne inak, zrýchlil sme, rozumne sme pracovali v obrane, na hráčkach bolo vidno, že si každý pokyn a myšlienky vzali do hláv a snažili sa ich plniť. Odmenou nám boli premenené voľné pozície a takmer sa nám aj podarilo zvrátiť výsledok na našu stranu. Horšie to bolo s úspešnosťou streľby v podkošovom priestore, keď sme si aj prienikovou hrou alebo kombináciou pozíciu vypracovali, tak našim nedôrazom sme ju nedotiahli do úspešného konca. Potešiteľne je určite číslo premenených trojbodových pokusov a samozrejme to, že družstvo preukázalo víťazného ducha a v druhom polčase sme sa vrátili do zápasu.

Pracujeme ďalej a tešíme sa na sezónu!

Tréner: Martin Bosý

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img