ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Futbalový turnaj pri príležitosti 40.výročia založenia ORF Cosmos Camping Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Združenie ORF COSMOS Camping vzniklo vo februári 1980. Už skratka v samotnom názve „ ORF „ teda oddiel rekreačných futbalistov naznačuje, že jeho členovia nie sú profesionálni futbalisti ale amatérski športovci. Tento rok združenie oslavuje 40. výročie založenia.

Zakladajúcimi členmi boli Jozef Jánošík, Peter Varga, Michal Čapkovič, Jaroslav Valach, Pavel Kuchynka, Dušan Kabát, Milan Krajčír, Miroslav Penciak, Ľudovít Penciak, Igor Filo a Marián Šalmík. K uvedeným zakladateľom sa postupne pridávali ďalší nadšenci. Futbal hrávali každú nedeľu na ihrisku v campingu. Hoci podmienky neboli ideálne, hráči sa nevzdali a stretávali pri nedeľňajších turnajoch v lete aj v zime. Od roku 2013 sa zápasy odohrávajú na tréningovom ihrisku ŠKF Sereď, čím získali hráči ideálne podmienky. Okrem futbalu sa členovia zúčastňujú aj brigád, kultúrno-spoločenských udalostí či turistiky.

Pri príležitosti 40-teho výročia sa v sobotu 12. septembra konal na štadióne v Seredi futbalový turnaj spriatelených mužstiev: ORF Cosmos, AKF Vodra, Kikinda Dolná Streda a Old Boys z Liptovského Jána.

Súčasťou podujatia bolo aj odovzdávanie ďakovných plakiet zakladajúcim členom združenia. Za niekoľkoročnú podporu obdržalo ďakovnú plaketu aj mesto Sereď.

40 rokov existencie združenia je úctihodné číslo a ako povedal primátor M. Tomčányi, členovia môžu byť v tomto smere príkladom pre deti a mládež. Za všetkých obyvateľov mesta poprial cosmosákom všetko dobré a to nielen členom ale aj ich rodinným príslušníkom, pretože bez zázemia rodiny by združenie toľko rokov fungovať nemohlo. Ďakovný list za mesto Sereď primátor odovzdal predsedovi Jozefovi Jánošíkovi a za skvele vedenú agendu Jánovi Földešimu.

Napínavé futbalové súboje napokon dopadli s nasledovným poradím:

1. ORF Cosmos Camping Sereď
2. Kikinda Dolná Streda
3. AFK Vodra Sereď
4. Old Boys Liptovský Ján

Družstvá boli ocenené víťaznými pohármi. Cenu za najlepšieho hráča získal Jozef Blaho z Kikindy Dolná Streda, cenu na najlepšieho strelca Martin Martinák z ORF Cosmos Sereď a cenu za najlepšieho brankára Peter Javor tiež z ORF Cosmos Sereď.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img